PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ugliest Cars...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Ugliest Cars... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα βέβαια άν είναι ποιό άσχημα τα αυτ/τα αυτά ή τα γούστα των Άγγλων μάλλον θα ψηφίσουμε το Νο:2.
Πάρτε μία ιδέα http://www.uglycars.co.uk/index.html

.
..
...
....
Ακόμα ?? Πραγματικά μερικά αυτ/τα είναι πολλύ όμορφα αναρωτιέμαι πώς τα έβγαλαν ώς τα ποιό άσχημα...??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ηδη ενα αντιστοιχο θεμα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 03:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ολα συμφωνω εκτος απο το tigra και το x-90 το τζιπακι!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 10:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ηδη ενα αντιστοιχο θεμα!!!

Oooops!!!Γιώργο έιχα την εντύπωση ότι το Θέμα που είχα δεί αναφερόταν σε 206 modifαρισμένα και όχι μονο άν κάνω λάθως οι mod ας ενεργήσουν.

Γιώργο (gio) συμφωνό με αυτα που λές αλλά και μερικά άκόμα αυτ/τα δέν είναι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιαζουν... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 12:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει αυτο το τοπικ για ολα τα ασχημα αμαξακια:
(στο "Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων")
Κακό γούστο=Κακό αποτέλεσμα....=πραγματικά άσχημα αυτοκίνητα

....και αυτο για τα κακογουστα 206:
(στο "Αισθητικές Βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου")
Περίεργα 206...

Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 13:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Υπαρχει αυτο το τοπικ για ολα τα ασχημα αμαξακια:
(στο "Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων")
Κακό γούστο=Κακό αποτέλεσμα....=πραγματικά άσχημα αυτοκίνητα

....και αυτο για τα κακογουστα 206:
(στο "Αισθητικές Βελτιώσεις - Περιποίηση Αυτοκινήτου")
Περίεργα 206...

Wink Wink

Ναι εεε??? Νομίζω ότι πρέπει να πάω σε καναν γιατρό να με δεί....τώρα τελευταία όλο ξεχνάω...λέτε να έχω Αλτσχα΄ι΄μερ...??? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 18:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα την προσωπικη μου γνωμη το πιο ασχημο αμαξι ειναι το Honda to logo.Στην ελλαδα δεν υπαρχει αλλα αμα το ψαξετε στο net θα το βρητε.Εδω στην αγγλια εχω δει 2-3. Cool

Την αγγλια μου μεσα Shocked Confused

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 19:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Κατα την προσωπικη μου γνωμη το πιο ασχημο αμαξι ειναι το Honda to logo.Στην ελλαδα δεν υπαρχει αλλα αμα το ψαξετε στο net θα το βρητε.Εδω στην αγγλια εχω δει 2-3. Cool

To Logo είναι πολύ γλυκό αμαξάκι! Εγώ δεν νομίζω να έχω δει πιο κακάσχημα αυτοκίνητα από τα ΒMW Z3, ΒMW σειρά 1 και την προηγούμενη Mercedes E Class στη σύγχρονη ιστορία του αυτοκινήτου! Puke right Puke left

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 16:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
zippy έγραψε:

To Logo είναι πολύ γλυκό αμαξάκι! Εγώ δεν νομίζω να έχω δει πιο κακάσχημα αυτοκίνητα από τα ΒMW Z3, ΒMW σειρά 1 και την προηγούμενη Mercedes E Class στη σύγχρονη ιστορία του αυτοκινήτου! Puke right Puke left

Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφονησω.Η ζ3 ειναι πολυ ομορφη.Τωρα για την σειρα 1 θα συμφωνησω μαζι σου,λεγωντας μονο οτι ξεφευγει απο εκεινο το στυλ της ΒΜW. Rolling eyes

Ανεφερα το logo γιατι ειναι μια απομιμιση οποιοδηποτε σπορτ-2θεσιο αμαξι. Rolling eyes

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 16:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai i porche caayenne δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ασχημο αμαξι?ισωσ σε ομορφια αλλα σιγουρα σε δυναμη εννοειται το καλυτερο τζιπακι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 17:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω για την Ζ3 θα διαφωνησω μαζι σου Χαρη
Ειναι ενα πολυ ομορφο διθεσιο για μενα
Οχι η πρωτη που βγηκε, γιατι το πισω μερος της ηταν σαν στεναχωρημενο, αλλα η μετα facelift με τα φουσκωματα πισω ηταν καταπληκτικη.

Η σειρα 1 ομως της BMW ειναι χαλια.
Για μενα αυτο το πραγμα δεν ειναι ΒΜW!
Επισης ενα το οποιο βρησκω χαλια ειναι το νεο Toledo αλλα και το 3/5ποτρο Megane.
Και τα δυο παραπανω ενω εχουν αρκετα εως πολυ καλη μουρη το πισω του μερος ειναι απαραδεκτο.
Περιεργο ακομα (και μαλλον καπως ατσουμπαλο!) μου φαινεται το νεο Οpel Astra.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 01:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Και γω για την Ζ3 θα διαφωνησω μαζι σου Χαρη
Ειναι ενα πολυ ομορφο διθεσιο για μενα
Οχι η πρωτη που βγηκε, γιατι το πισω μερος της ηταν σαν στεναχωρημενο, αλλα η μετα facelift με τα φουσκωματα πισω ηταν καταπληκτικη.

Η σειρα 1 ομως της BMW ειναι χαλια.
Για μενα αυτο το πραγμα δεν ειναι ΒΜW!
Επισης ενα το οποιο βρησκω χαλια ειναι το νεο Toledo αλλα και το 3/5ποτρο Megane.
Και τα δυο παραπανω ενω εχουν αρκετα εως πολυ καλη μουρη το πισω του μερος ειναι απαραδεκτο.
Περιεργο ακομα (και μαλλον καπως ατσουμπαλο!) μου φαινεται το νεο Οpel Astra.

Ναι ναι δεν διαφωνω με τον ΜΕΜ οθτε για το αστρα αλλα ουτε για το μεγκαν.Ειδικα το γαλλικο ειναι μια αηδια (χωρις το μιση),του πεφτει πολυ.
Eek
Παραφτα το ΣΕΑΤ το βλεπω πιο οραιο εναντι των αλλο 2.Ισος γιατι πεφτει σε πιο οικογενιακη γραμμη.Αλλα οπως ειπα και πριν ,και ο οπως ειπε και ο φιλτατος ΜΕΜ,το γαλλικο ειναι για Splat

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 10:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέχασα να αναφέρω το Renault Thalia (Clio Sedan)! Ότι πιο άσχημο έβγαλε ποτέ η Renault! Splat Puke left Puke right Splat

Για το Ζ3 επιμένω! Αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να το σχεδίασε τυφλός ή ο Βανκογκ! Δεν έχει ούτε μια αρμονική καμπύλη πάνω του και μοιάζει με αφηρημένη τέχνη. Επίσης πολύ άσχημο είναι το δεύτερο μοντέλο ΜΧ5 που παίζει στο ίδιο μοτίβο με το Ζ3 (το πρώτο ήταν κουκλί με τα αναδιπλούμενα φανάρια - πολύ κρίμα που το σκ@#$%$αν).

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 11:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω το Renault Thalia (Clio Sedan)! Ότι πιο άσχημο έβγαλε ποτέ η Renault! Splat Puke left Puke right Splat

Για το Ζ3 επιμένω! Αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να το σχεδίασε τυφλός ή ο Βανκογκ! Δεν έχει ούτε μια αρμονική καμπύλη πάνω του και μοιάζει με αφηρημένη τέχνη. Επίσης πολύ άσχημο είναι το δεύτερο μοντέλο ΜΧ5 που παίζει στο ίδιο μοτίβο με το Ζ3 (το πρώτο ήταν κουκλί με τα αναδιπλούμενα φανάρια - πολύ κρίμα που το σκ@#$%$αν).

Απο οτι εχω καταλαβει τα 2θεσια δεν τα πηγαινεις καθολου ετσι?Τι δεν τους βρισκεις δεν μπορο να καταλαβω? Confused

Θελω να μου πεις αν η ζ4 σου αρεσει. Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 14:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Απο οτι εχω καταλαβει τα 2θεσια δεν τα πηγαινεις καθολου ετσι?Τι δεν τους βρισκεις δεν μπορο να καταλαβω? Confused

Eπειδή τα συγκεκριμένα 2θέσια είναι τερατουργήματα (όπως και η Ζ4 και η Ζ8 Puke right) δεν σημαίνει ότι γενικά δεν πάω τα διθέσια!!
Απλά να αναφέρω μερικά όμορφα 2θέσια: Lotus Elan παλιό ΚΑΙ νέο, το παλιό Mazda MX-5, το πρώτο Lotus Esprit Turbo, NEA Mercedes SLK, Τα 2 πιο παλιά Toyota MR2 και άλλα.

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 02:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
zippy έγραψε:

Eπειδή τα συγκεκριμένα 2θέσια είναι τερατουργήματα (όπως και η Ζ4 και η Ζ8 Puke right) δεν σημαίνει ότι γενικά δεν πάω τα διθέσια!!
Απλά να αναφέρω μερικά όμορφα 2θέσια: Lotus Elan παλιό ΚΑΙ νέο, το παλιό Mazda MX-5, το πρώτο Lotus Esprit Turbo, NEA Mercedes SLK, Τα 2 πιο παλιά Toyota MR2 και άλλα.

Να κανω μια ερωτηση?

Για το ζ3 και το mg tf τι γνωμη εχεις? Rolling eyes

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρη θα ξανα διαφωνησω μαζι σου (λογικο αφου η αισθητικη ειναι κατι τελειως υποκειμενικο και δεν αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα κλπ κλπ)
Λοιπον επι του θεματος το ΜΧ-5 2 και μαλιστα μετα το τελευταιο face lift ειναι για μενα πολυ πιο αρμονικο απ το ΜΧ-5 προ face lift και κλασεις πιο ομορφο απο το πρωτης γενειας (ακεινο με τααναδιπλουμενα φαναρια)
Την κατασταση με το πρωτης γενειας ΜΧ-5 σωζουν τα after market μπροστινα διπλοφαναρα (της Morette νομιζω) που βελτιωνουν την εμφανιση.

Επισης για την Elan εξακολουθει να ειναι ενα πολυ εντυπωσιακο αυτοκινητο αλλα το τετραγωνισμενο look της, την κανει να μοιαζει διπλα στην Elize (την πρωτη και πολυ περισσοτερο σε σχεση με την μετα face lift) σαν κοινο αμαξακι...Βεβαια στην εποχη της ηταν απιστευτα ριζσπαστικη και ιδιαιτερα επιτυχημενη λογω τεχνικων χαρακτηριστικων και επιδοσεων.

Οσο για αυτοκινητα σαν την Z3,Z4, Z8 το μονο ποου μπορω να πω ειναι οτι ολες αποτελουν ιδιαιτερες κατασκευες με στοχω εκκεντρικους ανθρωπους και προσωπικα μου αρεσουν εμφανισιακα και οι 3 αν και στα χρηματα που κοστιζουν μαλλον θα αγοραζα (αν μπορουσα.. λεμε τωρα... Rolling eyes ) κατι αλλο, με καλυτερο vale for money.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 12:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποπο τι ειπε ο θεος Cheers Cheers :cheers:Συμφωνω με το επειχηριμα του μχ-5

Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ζ3 και ζ4 εχουν ολο εκεινο το εξοπλισμο που θα κανουν τον αλλο να το αγορασει εναντι της λοτους,η οποια δεν εχει οθτε ηλεκτρικα παραθηρα. Razz

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 00:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επ...επ καποιος πιαστηκε αδιαβαστος εδω...η νεα lotus εχει κ δερματινο σαλονι κ ηλεκτρονικο κλιματισμο κ ηλ. παραθυρα κ cd player.
Οχι για να μην προσβαλετε το μελλοντικο μου αμαξι!! Very happy Very happy