PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διανομή καρτών Club
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Έχετε κάρτες του Club μαζί σας την ώρα που βρίσκεστε σε ενα parking οπού βρίσκονται 5-6 Peugeot 206...2 "φτιαγμενα" και 4 "μαμα"... Σε ποιούς αφήνετε καρτες?
Στους φτιαγμένους
16%
 16%  [ 7 ]
Στους νορμάλ
0%
 0%  [ 0 ]
Σε όλους
81%
 81%  [ 35 ]
...."Δε βαριέσαι" ... (σε κανεναν)
2%
 2%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 43

Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Διανομή καρτών Club Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνω μια υποθετική ερώτηση σε σχέση με το μοίρασμα καρτών γιατί μου έτυχε εχθές κάτι παρόμοιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολους...δεν κανω καμμια διακριση

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν βλέπω το λόγο να μην αφήσω στους μεν ή στους δε.

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΚΑΡΤΕΣ!!!!!!! Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΔΙΑΝΕΜΗΤΕΣ!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΦΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ.

Αυτό διότι στους υαλοκαθαριστήρες δεν τις βλέπει κανείς!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους νορμάλ.Οι "φτιαγμένοι" βρίσκονται ήδη στο club Wink Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε κανέναν γιατί δεν έχω κάρτες Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 13:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όσους δεν έχουν κάρτες:

Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου.

Είναι κανείς που ενδιαφέρετε?

Για άλλες μέρες πάλι, πείτε μου για να κανονίσουμε να παραλάβετε...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 14:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω να πω την αμαρτια μου , μονο στους φτιαγμενους και αυτους που εχουν περιποιημενο αυτοκινητο.
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!!
Ασε που αμα της κανω νοημα να κατεβασει το παραθυρο για την καρτουλα θα φαω και καμια τσαντια μια που θα νομιζει ...τα χειροτερα... Confused Confused

Eπανορθωσεις !!! :
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ 1.1 206
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΑΦΤΙΑΧΤΑ" 206 ΑΛΛΑ ΤΟ "ΦΤΙΑΞΙΜΟ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ-ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ Τ ΟΧΗΜΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 14:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου.

θα εχεις και ντουντουκα και θα φωναζεις ?
"Εδω οι καλες καρτουλες του club, οποιος παιρνει ξαναπαιρνειιιιι"
Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 14:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ κάνω μια ψιλοεπιλογή στο μοίρασμα των καρτών, και εξηγώ παρακάτω.

Κατ'αρχήν δεν ξεχωρίζω "φτιαγμένα" ή μη.

Σε παρκαρισμένα αφήνω πάντα και στη τσιμούχα του παραθύρου, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Sidobre.

Εν κινήση, αφήνω σε όσους μπορώ να βρεθώ πλάι τους, και ανταποκρίνονται.

Δεν αφήνω σε πολύ ηλικιωμένους, και σε αυτούς (γυναίκες-άντρες) που έχουν φέρει τη θέση οδήγησης τόσο μπροστά που ακουμπάει το στήθος στο τιμόνι (έχω μία λόξα με αυτούς).
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 15:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι στο μοίρασμα είναι όπως μου την κάτσει. Σε παρκαρισμένα θα δώσω σε φτιαγμένο, και σε κανα καλό που θα μου γυαλίσει το μάτι, πχ μαμά με αεροτομή (όπως το δικό μου). Επειδή πάντως έχω φάει και κανα δυο όχι, δεν πλησιάζω σε πολύ νορμάλ, ή τίποτα φεύγα ηλικίες.
Γενικώς βλέποντας και κάνοντας Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 16:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oταν δεν βλεπεις τον οδηγο ειναι οντως ρισκο, αλλα οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα.
Βεβαια το φτιαγμενο σε καλυπτει οτι θα ειναι ενεργο μελος, οταν ειναι νορμαλ κανεις πρωτα τον Σταυρο σου και προχωρας.
Παντως μεχρι στιγμης δεν εχουμε λαθος σοδεια.
Σημειωση για τον Φιλο μου DIMIP και η θειτσα με τα διδυμα θα ειναι χρησιμη στο μελλον 1) Αλλα δυο peugeot στο club και 2) Μπορει να ειναι δικηγορος ή κατι αλλο μπορει να μας ειναι απαραιτητη για το club.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 18:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
εγω να πω την αμαρτια μου , μονο στους φτιαγμενους και αυτους που εχουν περιποιημενο αυτοκινητο.
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!!
Ασε που αμα της κανω νοημα να κατεβασει το παραθυρο για την καρτουλα θα φαω και καμια τσαντια μια που θα νομιζει ...τα χειροτερα... Confused Confused

Beer Και εγώ φτιαγμένος είμαι... Mr. Green
σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ DIMIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ Exclamation καί ΕΥΤΥΧΩΣ πού ΔΕΝ έχω δίδυμα γιά να με περάσεις γιά την κ. ΤΟΥΛΑ Shocked
TZAG :D

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 22:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
DimiP έγραψε:

Beer Και εγώ φτιαγμένος είμαι... Mr. Green
σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ DIMIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ Exclamation καί ΕΥΤΥΧΩΣ πού ΔΕΝ έχω δίδυμα γιά να με περάσεις γιά την κ. ΤΟΥΛΑ Shocked
TZAG :D

καλα εσενα καθε φορα που σε πετυχενω στη βαρδια θα σου αφηνω και απο μια καρτουλα...
μαζευε κι ας ειν' και ...καρτες!!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 22:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως παιδιά παρόλο που αφήνω σε όλους ,από την απογοήτευση που έχω φάει (έχω μοιράσει πάρα πολλές αλλά τίποτα!!),επιδιώκω να πιάσω κουβέντα.Βέβαια μέχρι και καφέ έχω πιει με έναν τύπο και ακόμα τον περιμένω να μπει!!!!

Αμ το άλλο,Από όλες τις κάρτες που δώσαμε εγώ και Μίλτος δύο πιάσανε τόπο,μία δικιά μου και μία δικιά του.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ SERIDIM!!!!!!!!

τελικά αν είναι νάρθει ,θε να ρθει..μηδέ.....
θα μείνει πίσω μου γιατί για να με προσπεράσει δεν το βλέπω!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 23:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει πολύ η περηφάνια που έχουν οι γρήγοροι. :D Έτσι έχω κι ένα φίλο με ένα G60 Golf, που έλεγε τους τρέχω όλους κι όλα, και κλάιν μάιν. Μέχρι που τον πέρασε από πάνω ένα Punto, και ησύχασε (σχετικώς) Cool
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο XT μου και θα μείνω με τα 175/65/14 τάσια μου,χεχεχεχεχε!!!

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
dimisi (Δήμητρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.2Sport

Ένταξη: 28 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα-Ζωγράφου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 01:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Μπράβο Sidobre. Ήρθες από Ζωγράφου και δεν είπες ούτε ένα γεια..
Πότε θα ξανάρθεις Question για να μου δώσεις κάρτες Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 08:45:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Μου αρέσει πολύ η περηφάνια που έχουν οι γρήγοροι. :D Έτσι έχω κι ένα φίλο με ένα G60 Golf, που έλεγε τους τρέχω όλους κι όλα, και κλάιν μάιν. Μέχρι που τον πέρασε από πάνω ένα Punto, και ησύχασε (σχετικώς) Cool
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο XT μου και θα μείνω με τα 175/65/14 τάσια μου,χεχεχεχεχε!!!

Μια απο τα ιδια....
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο 5πορτο XT μου και θα μείνω με τις 185/50/15 ζαντες μου.....

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 11:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασατε τα καθησματα του RC

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 11:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Έχω μοιράσει καμιά 100στη κάρτες έτσι (καλά τις άφησα στα παράθυρα) δεν θέλω σχόλια. Eξάλου η ελπίδ πεθαίνει τελευταία.

Άσε που μπορεί να ανοίξουμε και κανά topic "συνταγές μαγειρικής". Ποτέ δεν ξέρεις Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης