PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Corolla T-sport 2004
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 01:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Corolla T-sport 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδα το καινουργιο κορολα παιδια και λενε τα καλυτερα. πολυ βελτιωμενο σε σχεση με τον προκατοχο σε οδικη συμπεριφορα. τι λετε?? τα αξιζει τα λεφτα του?? το εχει οδηγησει κανεισ??

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2004, 15:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη τοσο πολυ δεν εχει ενδιαφερον αν κατι δεν αφορα το 206??
γιατι αποκλειεται να μην ξερει κανενας τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2004, 16:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
δηλαδη τοσο πολυ δεν εχει ενδιαφερον αν κατι δεν αφορα το 206??
γιατι αποκλειεται να μην ξερει κανενας τιποτα.

Όταν είσαι κολλημένος με τα Peugeot θα κοιτάξεις την Corolla και την κάθε Corolla??? Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Εμένα προσωπικά μετά το 206 δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να μου έχει προκαλέσει τέτοια εντύπωση πέραν του 307cc και του 407... Rolling eyes Laughing

Κι ας έχουν μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα... Θες να μιλήσουμε για το νεο Astra? Για το Megane? Για τα διαστημικά Ibiza?? Ή μήπως για τα τελείως άκυρα Hyundai? Laughing

Εγώ προσωπικά αδιαφορώ για οτιδήποτε πέραν Peugeot... Wink
Στην τελική γούστα είναι αυτά! Cool Κι ας με κατηγορήσει κανείς για κακογουστιά... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2004, 16:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Όταν είσαι κολλημένος με τα Peugeot θα κοιτάξεις την Corolla και την κάθε Corolla??? Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Εμένα προσωπικά μετά το 206 δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να μου έχει προκαλέσει τέτοια εντύπωση πέραν του 307cc και του 407... Rolling eyes Laughing

Κι ας έχουν μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα... Θες να μιλήσουμε για το νεο Astra? Για το Megane? Για τα διαστημικά Ibiza?? Ή μήπως για τα τελείως άκυρα Hyundai? Laughing

Εγώ προσωπικά αδιαφορώ για οτιδήποτε πέραν Peugeot... Wink
Στην τελική γούστα είναι αυτά! Cool Κι ας με κατηγορήσει κανείς για κακογουστιά... Laughing

Σωστος ο Μιχαλης! Συμφωνω 1000% Exclamation Pug και ξερο ψωμι!! Το 206 για μενα ειναι το μονο πρωτοποριακο μοντελο, εμφανισιακα τουλαχιστον, στην κατηγορια του. Απο κει και περα ολα μου φαινονται κλουβια για ψαρια... Laughing
Βεβαια Μιχαλη, δε θα μας πουν κακογουστους σε καμια περιπτωση. Το πολυ-πολυ να μας πουν προκατηλημενους και κολλημενους! Τι καλυτερο... Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2004, 14:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ παιδια... καταλαβα. μαλλον χανω τον καιρο μου. θα φωτογραφησω
λοιπον οποιοδηποτε αλλο αμαξι για το οποιο θα με ενδιαφερει μα μιλησω και θα γραψω απο κατω 206... μπασ και ασχοληθει κανενας.,
παρεπιπτωντος για μενα το 206 ειναι κουβας.. ναι μπορει να ετυχε αλλα το συγκεκριμενο ειναι κουβας... πως το ειπατε...???? α!! για ψαρια.
πολυ ανοιχτομυαλο κλαμπ ειμαστε τελικα.... Sleeping

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2004, 15:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την Τ -Sport ακούγεται ότι είναι λίγο καλύτερη ..αλλά
Ο 1.8 με τα 180 άτια καίει ένα λίτρο λάδια στα 1000χλμ και κάτι ψιλά πράγμα που επιβεβαιώνει αυτά που ακούγονται για σπασμένα μοτέρ σε Σέλικα ΜR2 και Κορρόλες Cool Αν δεν κοιτάς δείκτη λαδιού στα 5000χλμ κινητήρας = μπάρμπεκιου Shocked Confused Confused
Πωλούνται περισσότερες σε αγγελίες παρά 206 1,4 και 2,0 μαζί. Wink
Τα χρονια εγγύησης ακούγεται απο πολλές μεριές οτι μειώνονται μόλις εμφανιστείς στο συνεργείο .
Και εγώ κουβά απο άποψη διαστάσεων το θεωρώ αλλά μόνο κουβάς δεν είναι όταν κουνάει χαριτωμένα την ουρά του και σημαδευέι την επόμενη στροφή αφήνοντας έτσι Shocked Shocked τους πιστευοντες ότι μιας και είναι μεγαλύτερο το τουτου που οδηγάνε θα περάσουν απο πάνω Wink
!να μηνέχω μετά κόλλημα??? (Ο γιατρός που με παρακολουθούσε σταμάτησε να το κάνει μετά απο βόλτα που τον πήγα Cool Cool )

Φιλικά Γιάννης
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2004, 16:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
λοιπον οποιοδηποτε αλλο αμαξι για το οποιο θα με ενδιαφερει μα μιλησω και θα γραψω απο κατω 206... μπασ και ασχοληθει κανενας.,
παρεπιπτωντος για μενα το 206 ειναι κουβας.. ναι μπορει να ετυχε αλλα το συγκεκριμενο ειναι κουβας... πως το ειπατε...???? α!! για ψαρια.

Δεν υπαρχει λογος να εκνευριζεσαι. Ολα ειναι θεμα γουστου. Εμενα μου αρεσουν ΜΟΝΟ τα 206 αλλιως δε θα το επερνα για 2η φορα. Ανοιξες ενα τοπικ και εγραψα τη γνωμη μου.(γι'αυτο δεν ειναι τα τοπικ αλλωστε???)
Απο 'κει και περα εννοειται οτι θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις σε καθε θεμα,οχι μονο σ'αυτο. Δε σου ζητησα να ενστερνηστεις την αποψη μου βεβαια. Γι'αυτο μην τα περνεις στραβα...

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2004, 18:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για την ειρωνεία σου...

Εμείς τη γνώμη μας για το 206 την έχουμε σχηματίσει από τότε που το πήραμε... Wink Cool Twisted evil Δυστυχώς εσύ δεν συμμερίζεσαι την άποψή μας και την αγάπη μας για το αμάξι γι' αυτό τα λες αυτά

Άμα έχεις τέτοια γνώμη πούλα τον κουβά σου και πάρε ένα Corolla T-Sport που και 180 άλογα έχει και δεν είναι κουβάς και πήγαινε στο forum της Corolla για να σου γράφουμε για το πως περνάμε κάτι Toyota με τον κουβά μας... Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Όσο για το ανοιχτόμυαλο club δεν θα μπω καν στο κόπο να απαντήσω γιατί πολύ απλά δεν είμαι όλο το club... Wink
Απλώς θα σου πω ότι χάρη σε αυτό το club που σε φιλοξενεί έχεις την τιμή να λες τη γνώμη σου... Καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη,ΕΦΟΣΟΝ όμως έχεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Που τα επιχειρήματά σου από ότι βλέπω περιορίζονται στα ψάρια...

ΜΦΧ

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 09:01:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Γαλλοι ειναι η κορυφη του στριψιματος και της ανεσης, ειτε αρεσει σε καποιους αυτο ειτε οχι. Peugeot και τιποτα αλλο. Καλοι οι ιαπωνες σε κινητηρα αλλα οταν ερχεται η ωρα της... στροφης αστο καλυτερα. Οτι δεν... στριβει δεν σε... φτιαχνει!!!! Για αυτοκινητα μιλαμε για να μην... παρεξηγηθουμε. Στο φιναλε ομως ο καθενας εχει την αποψη του. Οσο για το Corolla παρτο και πηγαινε στις στροφες στο Μενιδι η στον Δρισκο φιλε Αρη και θα καταλαβεις γιατι κουβα μιλαμε.

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 10:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις απαντήσεις των προηγούμενων μελών και θα σου προτείνω κι εγώ να αποφύγεις από εδώ και στο εξής τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια... Exclamation
Πολλές φορές διαφωνούμε ο ένας με τις απόψεις του άλλου αλλά αυτό δεν είναι λόγος να προσβάλλουμε τον καθένα. Exclamation
Τέλος, νομίζω κανένας δεν σε υποχρέωσε να γίνεις μέλος στο club. Αν δεν σου αρέσει ή σε αφήνει αδιάφορο μπορείς όσο εύκολα ήρθες άλλο τόσο εύκολα να φύγεις Exclamation
Αυτά... Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 12:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ευκολα παρεξηγουμαστε...Anyway...Οσον φορα την Corolla λοιπον, κανει πολυ καλα τη δουλεια της, αλλα υπαρχει ενας ανταγωνισμος που ειναι πολυ καλυτερος σε πολλους τομεις!!! Το 206 μπορει να ειναι "κουβας" (το seicento τοτε, τι ειναι...??? Confused ), αλλα μπορει και κοιταει στα ισια μεγαλυτερα και ακριβοτερα αυτοκινητα και αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα για ενα αυτοκινητο 4αρων μυριων και τετοιας ηλικιας!!! Απο κει και περα ομως, το ποιος ειναι κορυφαιος σε κρατηματα κλπ, ας μη μιλαμε με τοση σιγουρια!!! Μεχρι και η Ford, που πριν λιγα χρονια εβγαζε αδιαφορα τουτου, λανσαρε ενα Focus που τρελανε ολο τον ειδικο τυπο με το στισιμο του και ακομα και τωρα ειναι απο τα κορυφαια!!! Υπαρχουν και κατι Alfa Romeo και κατι BMW που περιμενουν στη γωνια...Οι ισσοροπιες ειναι πολυ λεπτες και τα μεγαλα λογια ειναι φτωχεια!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2004, 15:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω καν αν υφισταται συγκριση με δυο αμαξια διαφορετικης κατηγοριας, επιδοσεων και χρηματων. Οποτε την συγκριση μεταξυ του "κουβα" μας οπως το αποκλεις και της Corolla δεν την σχολιαζω καν.

Οσον αφορα την Corolla εχει ενα μοτερ που γυρναει πολυ καλα και γεματα ελεω vvti και εχει απο πισω της το καλυτερο after market service εδω και αρκετα χρονια.

Αλλα, οπως ειχα διαβασει και στο drive, δεν ξερει να στριβει. Γιατι οι ιαπωνες εχουν βαλει τον ελεγχο ευσταθειας στανταρ και μαλιστα χωρις δυνατοτητα απενεργοποιησης; Το focus που προσφερει απλωχερα ενα στησιμο για να ανεβωκατεβαινεις χωρις σταματημο προτιμησε να εξελιξει την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων πισω και να αφησει τα ηλεκτρονικα κατα μερος. Οι ιαπωνες το βρηκαν πιο οικονομικο να βαλουν τα ηλεκτρονικα να περιοπιζουν τις οποιες επικινδυνες (?) τασεις του αυτοκινητου. Ειναι τελικα τοσο σπορ οσο θα ηθελαν? Αμφιβαλλω... Rolling eyes

Προσωπικα δεν θα μπορουσα να ειμαι σε ενα αμαξι που με το που πας να παιξεις λιγο μαζι του και να χαμογελασει λιγο το χειλακι σου αυτο θα αρνηθει και θα σου την πει κιολας με αυτο το ενοχλητικο μπιπ μπιμ σαν να σου λεει μαλ@κια εκανες. Twisted evil

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2004, 08:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Πολυ ευκολα παρεξηγουμαστε...Anyway...Οσον φορα την Corolla λοιπον, κανει πολυ καλα τη δουλεια της, αλλα υπαρχει ενας ανταγωνισμος που ειναι πολυ καλυτερος σε πολλους τομεις!!! Το 206 μπορει να ειναι "κουβας" (το seicento τοτε, τι ειναι...??? Confused ), αλλα μπορει και κοιταει στα ισια μεγαλυτερα και ακριβοτερα αυτοκινητα και αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα για ενα αυτοκινητο 4αρων μυριων και τετοιας ηλικιας!!! Απο κει και περα ομως, το ποιος ειναι κορυφαιος σε κρατηματα κλπ, ας μη μιλαμε με τοση σιγουρια!!! Μεχρι και η Ford, που πριν λιγα χρονια εβγαζε αδιαφορα τουτου, λανσαρε ενα Focus που τρελανε ολο τον ειδικο τυπο με το στισιμο του και ακομα και τωρα ειναι απο τα κορυφαια!!! Υπαρχουν και κατι Alfa Romeo και κατι BMW που περιμενουν στη γωνια...Οι ισσοροπιες ειναι πολυ λεπτες και τα μεγαλα λογια ειναι φτωχεια!!! Wink

Ακόμα ένας που ανεβαίνει ασυναίσθητα κατηγορία σε ανταγωνιστές Very happy

Alfa και BMW κάνουν και μερικά μυρια παραπάνω και οι δεύτερες είναι και μόνο πισωκούνες Cool Very happy Very happy
Για Focus Ok αλλα μήπως τσούζει αυτό που το λένε σέρβις (στην τσέπη πάντα) Question

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2004, 14:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:

Μαζί μας ασχολείσαι, πόσο ... είσαι;!;!

Για να αποκαλείς το 206 κουβά,ίσως να μην το στρίβεις το εργαλείο. Έχεις και 1.6 παναθεμά σε. Πάρε την κορόλα και το μόνο που θα γνωρίζεις να κάνεις είναι να το ανοίγεις στις ευθείες. "Μαμά δες, πάω με 200 και τους περνάω όλους από πάνω!"...

Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 02:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατ αρχην εκτιμω το γεγονος οτι ασχοληθηκατε με τον προβληματισμο μου αν και καποιοι μαλλον κακοπροαιρετα απαντησαν για να μου την πουν Exclamation
και για να εξηγουμε ,οχι οτι θελω να απολογηθω αλλα επειδη με προκαλουν καποια παιδια εχουμε και λεμε. το 206 για μενα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκηνητο. ΚΟΥΒΑ θεωρω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ οπως λεω. αν δεν μπορειτε να διαβαζετε μερικοι δεν ειναι δικο μου προβλημα (φιλε ζηση- παναγιωτη).
επισης το αμαξακι μου το στριβω μια χαρα παναθεμα με . φιλε ζηση νομιζω οτι μπορεις να μην ασχολησε με καποιους σαν και μενα, απο το να γραφεις ασυναρτησιες. (και το θεμα μαζι σου το κλεινω εδω γιατι δεν με ξερεις )
οπως ξερουν καποια παιδια λογω προβληματων με το αμαξι μου πηρα την αποφαση να το αλλαξω και να ανεβω κατηγορια. ε!! και φυσικα το ψαχνω και ειπα να το μοιραστω με σας γιατι εμπιστευομαι την γνωμη πολλων εδω μεσα. και επειδη καταλαβα και μονος μου τι εστι corolla t-sport(δεν ειναι πολυ δυσκολο αμα ψαξεις λιγο και παρεις και δυο τρεις γνωμες, καλη ωρα) το παρατησα και τωρα κοιταω το leon T4, και γενικα μεχρι να βρω κατι που να μου ταιριαζει.
την εμπαθεια μερικων την καταλαβαινω μεν ( πολλα ζορια η ζωουλα μας)
αλλα δεν την ανεχομαι. και για να τελειωνω δεν ειμαι ειρωνικος σε καμια περιπτωσει και το χωρο αυτον που με φιλοξενει τον σεβομαι.-λιγο πλακα δεν βλαπτει ομως-. εκτιμω τισ απαντησεις σας παιδια

Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 02:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α!! και καποιον που ξεχασα. φιλε mick απο οτι διαβαζω κατω απο το ονομα σου μαλλον εχεις ξεφυγει στα αληθεια. ενταξει αλλα πολυ φορεμενο το στυλακι θα υπερασπιστω την τιμη ολων . προσωπικα πιστευω οτι εχω επιχειρηματα και θα στο αποδειξω ευθεις αμεσως με ενα απλο παραδειγμα.
εσυ προσωπικα δεν νομιζω να περνας οχι corolla αλλα ουτε seicento. και δινω και επιχειρημα... εισαι πολυ κατω σε κυβισμο.
φιλικα παντα και χωρις παρεξηγησεις. ειπαμε και λιγο πλακα δεν βλαπτει Very happy . ελπιζω να καταλαβαμε ολοι οτι δεν εχει νοημα να την λεμε ο ενας στον αλλο γιατι και εγω οπως και ολοι εχουμε και νευρα και ανοχες και αν ειναι να το κανουμε παμε στο icq

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 04:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά πλάκα μας κάνεις τώρα; Shocked Shocked Shocked
Σαν να μην έφτανε η προηγούμενη φορά, συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να την λες σε όλους και συγχρόνως προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν κάνεις τίποτα από τα δύο; Confused
Ε τράβα στο icq και πέστα με τον άλλο σου εαυτό Exclamation

®
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 10:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
netblaster έγραψε:

Ακόμα ένας που ανεβαίνει ασυναίσθητα κατηγορία σε ανταγωνιστές Very happy

Alfa και BMW κάνουν και μερικά μυρια παραπάνω και οι δεύτερες είναι και μόνο πισωκούνες Cool Very happy Very happy
Για Focus Ok αλλα μήπως τσούζει αυτό που το λένε σέρβις (στην τσέπη πάντα) Question

Η αναφορα μου σε αυτες τις εταιριες εγινε με βαση ενα σχολιο, οτι οι Γαλλοι ειναι στην κορυφη του στριψιματος και της ανεσης!!! Αυτο το σχολιο δεν διακρινει κατηγοριες, ειναι πολυ γενικο...Ενταξει, δε λεω ειναι απο τους καλυτερους σαυτον τον τομεα, αλλα οχι κορυφαιοι!!! Οσο για τα service του Focus δεν ειναι και τοσο πιο ακριβα απο τα γαλλακια μας!!! Ασε που εχει και μια εγγυηση 5χρονια...
Να θεσω ενα ερωτημα ομως, γιατι σωνει και καλα πρεπει ενα αμαξι να στριβει με τα ολα??? Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων...Γιατι μη μου πειτε οτι το 206 εχει να επιδειξει κατι αλλο στην Corolla (αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ειναι αλλων κατηγοριων τουτου)!!! Παντως, αν θελουμε να δουμε και το δυναμικο της Toyota στην κατηγορια του 206 ας κοιταξουμε το Υaris Τsport που στριβει μια χαρα (αλλα για μενα ειναι ψιλοφολα αμαξι...)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
woody (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,6 GTI

Ένταξη: 03 Αύγ 2004
Τόπος: Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 14:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρη μου φαινεται οτι χρειαζεσαι να κανεις κανα κρυο ντουζ,μπας και συνελθεις.Εχω την εντυπωση οτι το topic το ανοιξες μπας και σε προσεξει κανεις και ασχοληθει μαζι σου.οσο για το LEON τωρα,ενος γνωστου μου του εφυγε στην ευθεια και πηρε 10 ντουμπες,φαντασου να μπεις και σε καμια στροφη με αυτο. Evil Evil

Knocking on Heaven's Door

Έχει επεξεργασθεί από τον/την woody στις Παρ 17 Σεπ 2004, 11:16:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 15:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Η αναφορα μου σε αυτες τις εταιριες εγινε με βαση ενα σχολιο, οτι οι Γαλλοι ειναι στην κορυφη του στριψιματος και της ανεσης!!! Αυτο το σχολιο δεν διακρινει κατηγοριες, ειναι πολυ γενικο...Ενταξει, δε λεω ειναι απο τους καλυτερους σαυτον τον τομεα, αλλα οχι κορυφαιοι!!! Οσο για τα service του Focus δεν ειναι και τοσο πιο ακριβα απο τα γαλλακια μας!!! Ασε που εχει και μια εγγυηση 5χρονια...
Να θεσω ενα ερωτημα ομως, γιατι σωνει και καλα πρεπει ενα αμαξι να στριβει με τα ολα??? Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων...Γιατι μη μου πειτε οτι το 206 εχει να επιδειξει κατι αλλο στην Corolla (αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ειναι αλλων κατηγοριων τουτου)!!! Παντως, αν θελουμε να δουμε και το δυναμικο της Toyota στην κατηγορια του 206 ας κοιταξουμε το Υaris Τsport που στριβει μια χαρα (αλλα για μενα ειναι ψιλοφολα αμαξι...)!!!

Γιώργο την παράθεση την κάνω εντελώς φιλικά εξηγώντας την απάντηση που έδωσα στο πρώτο σχόλιο σου .
Οι Γάλλοι είναι απο τους κορυφαίους γενικά απλά στις μικρές κατηγορίες μάλλον οι κορυφαίοι στον συνδυασμό κρατήματος άνεσης Smile Η Κορόλλα έρχεται <<αντιμέτωπη>> με το 307 λόγω μεγέθους και όχι με το 206 όπως σωστά αναφέρεις . Η Τ- Sport ελλείψη αντίστοιχου καυτού 307 μάλλον πρέπει να συγκριθεί με το RC ...Αυτό θα πονέσει Cool Cool
Για το Yaris Sport ήταν μια απο τις επιλογές που είχα πρίν ένα χρόνο αλλά τόσα λεφτά για απλά ένα καλό μοτέρ και ψιλοκαλό πλαίσιο (έχω οδηγήσει) και χώρους ακόμα πιο μικρούς Rolling eyes Rolling eyes
Εγγύηση 5-7 χρόνων καλή είναι αλλά για τιμές ανταλλακτικών μέχρι στιγμής τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει και μικρές .
Στρίβει με όλα γιατι στο Ελλάδα δεν μπορείς να εμπιστευθείς τον π΄***τη το δρόμο χρειάζεσαι ένα σύμμαχο για να μείνεις στον δρόμο ιδαίτερα όταν γουστάρεις και την σβέλτη οδήγηση Cool καθώς και προταιρεότητες όπως πολύ σωστά έθεσες Exclamation Wink

Δηλαδή τώρα αν σου πώ ότι σε επαρχιακό αυτοί που δοκιμάζουν την τύχη τους στο κυνηγείν το 206 είναι Αλφα 156 , 3αρες BMW ,Μερτσεντές 200 Κομπρέσορ και ελάχιστα Φόκους και Γκόλφ ΚΑΙ ΟΧΙ Γιαρις Κλιο και λοιπά της ίδιας κατηγορίας .....τι μου απαντάς Question
Cool Very happy Very happy Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης