PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοινός λογαριασμός
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 17:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Κοινός λογαριασμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΜΑΣΤΕ 1000 ΜΕΛΗ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 150Ε ΕΧΟΥΜΕ 150000Ε. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 206 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΜΟΥΡΗ ΚΛΑΜΠ. ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΑΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΚΟ . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΟΕΞΑΤΜΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ . ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΚΡΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΕΖΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 19:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1000 μέλη καλά θα ήταν να είμαστε...
Έλα όμως που δεν είμαστε 1000... Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 19:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAG206cc1.6 έγραψε:
ΕΙΜΑΣΤΕ 1000 ΜΕΛΗ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 150Ε ΕΧΟΥΜΕ 150000Ε. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 206 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΜΟΥΡΗ ΚΛΑΜΠ. ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΑΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΚΟ . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΟΕΞΑΤΜΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ . ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΚΡΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΡΕ ΠΕΖΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΗΘΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

μεγαλα ποσα αδρεναλινης και τεστοστερονης νομιζω σε εχουν κατακλυσει.
δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
δεν μαζευεις απο 150Ε ετσι ξαφνικα και δεν πας σε μια τραπεζα να τα καταθεσεις για να παρεις τον τοκο.
υπαρχουνμερικες δεκαδες μικρολεπτομεριες στο ενδιαμεσο.
αν και σαν ιδεα ακουγεται πολυ καλή, μενει πολυς δρομος για την υλοποιηση της.οχι παντως γιατι λοιπουν τα ηθικα ατομα.
οσο για το club της σκουποεξατμισης που λιωνει στο olympico ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το βρισκω ατοπο ως σχολιο ( για να μην πω τιποτάλλο) και απλα συστυνω υπομονη μια και το club τωρα πια μπορει να εισελθει σε νεα μονοπατια.
Εμεις οι παλιωτεροι περιμενουμε 2,5 χρονια τωρα.
τα νεωτερα μελη ας κανουν λιγο υπομονη και θα ανταμειφθουν!

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάϊ 2004, 23:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη τη στιγμη τα επιτοκια καταθεσης ειναι το πολυ 2.5% ενω ο πληθωρισμος ειναι κοντα στο 3% (και ειναι και πλασματικος)

Αρα η ετησια αποδοση που θα εχεις στα λεφτα σου στην τραπεζα, ανεξαρτητως ποσου, θα ειναι αρνητικη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 00:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAG206cc1.6 έγραψε:

Εδω μεσα δεν προκειτε να βρεις ατομα που να εχουν στο μυαλο τους ενα αμαξι κατι σε RACING για να το βαζουν σε κοντρες και να λενε ''Να ενα χ206 αμαξι του 206 club που ξυριζει σε κοντρες σε γνωστα στεκια''.

Αν ποτε κανουμε κατι θα ειναι για να προβληθουμε σε θεσμους οπως ειναι οι αγωνες ταχυτητας-αναβασεις κτλ κτλ.Να βοηθησουμε ατομικα τον καθενα που μπορει να ειναι μελος και θελει να ξεκινησει να τρεχει βγαζοντας μια λισανς και οχι το τερμα ραδιο με καποιους που κοιτοντας βγαζουν συμπαιρασμα οτι ο οδηγος ειναι κουλος και το αμαξι δεν παει και με μια χουφτα χαζογκομενες διπλα τους να κρινουν αυτο το ''κατι'' χωρις να ξερουν.

Οχι κατι τετοιο δεν υπαρχει εδω μεσα ασχετως διαφορων κλαμπ κτλ.Αν θελει το Χ κλαμπ να κανει κατι και να μας περασει απο πανω ας το κανει.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΛΑΜΠ και ετσι λειτουργουμε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 08:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εσένα δηλαδή, ο στόχος ενός club αυτοκινήτου, είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η κατασκευή ενός σουπερ αυτοκινήτου, που θα "πατάει" στις κόντρες τα άλλα clubs και θα κάνεις με αυτό που και που καμιά βόλτα με αυτό, έτσι για μούρη........
Μάλλον έχεις πιάσει λάθος το νόημα.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 14:31:19    Θέμα δημοσίευσης: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΛΑ + ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ. 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ 50Ε = 50000Ε . ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΖΟ. ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ, Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 25 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 17:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAG206cc1.6 έγραψε:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΠΛΑ + ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ. 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ 50Ε = 50000Ε . ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΖΟ. ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ, Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 25 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ. ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.

Εγω ειμαι δυο χρονια εδω και εχω 3200 ποστ κοντα και δεν εχω βαρεθει μεχρι τωρα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2004, 22:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MAG206cc1.6 έγραψε:

Εγω ειμαι δυο χρονια εδω και εχω 3200 ποστ κοντα και δεν εχω βαρεθει μεχρι τωρα. Wink

Εγώ πάντως 2 χρόνια τώρα έχω βαρεθεί.... Έχω βαρεθεί να διαβάζω τα 3200 posts του Νίκου... Έλεος... Laughing Laughing Razz

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MAG206cc1.6 έγραψε:

εχεις να φας καρβελια ,,, μεχρι να με φτασεις...
προς το παρον τρως τη σκονη μου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 14:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MAG206cc1.6 έγραψε:

προς το παρον τρως τη σκονη μου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Κοιτα Μητσο μου...Αν και δεν κανω διαγωνισμο απ οτι βλεπεις για να σε φτασω (Εχω ποσο καιρο τωρα που χαλαρωσα Laughing ).....Αλλα επειδη το πας ετσι...και εσυ θες ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ οταν βρεθουμε καμια φορα στον δρομο για να με φτασεις Wink Laughing Laughing Laughing

Αμ πως.........ετσι θα σε αφηνα Question Wink Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 15:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MAG206cc1.6 έγραψε:

Κοιτα Μητσο μου...Αν και δεν κανω διαγωνισμο απ οτι βλεπεις για να σε φτασω (Εχω ποσο καιρο τωρα που χαλαρωσα Laughing ).....Αλλα επειδη το πας ετσι...και εσυ θες ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ οταν βρεθουμε καμια φορα στον δρομο για να με φτασεις Wink Laughing Laughing Laughing

χμμμμ... this means war!

κατσε να το "γαργαλισω " λιγο και τοτε.... δεν θα εχεις που να κρυφτεις αν σε περασει 5πορτο 206!

λεμε τωρα.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2004, 22:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
MAG206cc1.6 έγραψε:

χμμμμ... this means war!

κατσε να το "γαργαλισω " λιγο και τοτε.... δεν θα εχεις που να κρυφτεις αν σε περασει 5πορτο 206!

λεμε τωρα.... Laughing

Βρε και γούτσου γούτσου να το κανεις παλι δεεεεν.......Αυτο που σε προτεινω εγω ειναι να βαλεις το αγαπημενο σου CDακι ποιο ειναι δεν ξερω και να δυναμωσεις την ενταση Wink .....Εκει το πας....στα αλλα ασε δεεννν Wink Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 07:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

λεμε τωρα.... Laughing

πρόσεχε μόνο, μην το γαργαλίσεις πολύ και λυώσει από τα γέλια.......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 11:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΕΟΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

λεμε τωρα.... Laughing

πρόσεχε μόνο, μην το γαργαλίσεις πολύ και λυώσει από τα γέλια.......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αχ! ενα κακο πουμα!!!
μπρρρρρρ!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 11:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαγγελακη, υπαρχει σχεδιο για αναβαθμιση του 5θυρου αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 11:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
βαγγελακη, υπαρχει σχεδιο για αναβαθμιση του 5θυρου αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...

Αναβάθμιση του 5θυρου?Δηλαδή θα το κάνεις 7θυρο? Laughing
Φαντάζομαι το πρόβλημα είναι που θα μπουν οι extra πόρτες... Razz

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 11:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Για όλα έχουμε λύσεις! Αν έχεις πρόβλημα πάρε ένα τηλ να σου πω.... Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 12:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

ε, ναι, για να το κάνεις πούλμαν, υπάρχει πρόβλημα....... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 01:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:

Για όλα έχουμε λύσεις! Αν έχεις πρόβλημα πάρε ένα τηλ να σου πω.... Wink

...στο 09051015...φτου και βγαινω ξελεφτερια οποιον βρω Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης