PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 16:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν περιμενα να βρεθω στην δυσκολη θεση να γραφω τετοιο post αλλα ποτε μη λες ποτε.
Μετα απο μια περιπετειωδη διαδρομη απο Κηφισια προς Πειραια μεσω εθνικης μεσα σε καταρακτωδη βροχη σημερα το μεσημερι κατα τις 13¨30 το 206 μου κι εγω ηρθαμε σωοι κι αβλαβεις στη βαση μας.
Αφου κοπασε η βροχη και κατα τις 15¨00 σε δρομο της γειτονιας και προσπαθωντας να παρω δεξια στροφη το 206 δεν υπακουσε.
Με 45-50 χλμ και ξεψυχισμενη 3η (χωρις να κατεβασω 2α) προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.
Αν δεν υπηρχε ενα φορτηγο στη γωνια παρκαρισμενο θα τα ειχα καταφερει αλλα δυστυχως ειχαμε προσκρουση.
Πηρα λιγο ανοιχτα τη στροφη και οταν ειδα το φορτηγο μπροστα μου πατησα φρενο αλλα το αμαξι κοβωντας μεν, συρθηκε μεχρι που σταματησε πανω στο φορτηγο.
Φαινομενικα η ζημια ειναι: ενα καπο μαλλον αχρηστο,
σηματακι Peugeot και το πλαστικο μποροστινο συστημα σπασμενο (οχι μασκα χαμηλα οχι προφυλακτηρας)
βεντιλατερ σε αγνωστη κατασταση.
το ψυγειο φαινομενικα ειναι οκ αν και εχει μετατοπισθει.
το aircondition μαλλον εχει ζημια λογω του οτι εχει μπει μεσα και ειναι ελαφρα! στραβωμενο.
Τα αλλα φαινονται οκ αλλα αν δεν το δει μηχανικος δεν ξερω τιποτα ακομα.
Τα καλα της υποθεσης ειναι 1. οτι δεν ανοιξε ο αεροσακος
2. δεν επαθα τιποτα αν και δεν φοραγα (μ@λ@κι@) ζωνη.
Το φορτηγο εχει ενα φαναρι σαν απωλεια και ενα σιδερο στραβωμενο δηλ. ψιλοπραγματα.

Παιδες χρειαζομαι λιγες συμβουλες.
1. Ο τυπος δεν ηθελε να του πληρωσω το φαναρι και να τελειωνει η δουλεια αλλα ουτε και συμφωνησαμ για δήλωση. του ειπα να το φτιαξει να του το πληρωσω και να τελειωνουμε.
Τραβηξα μεν φωτο μονος μου απο το σκηνικο αλλα δεν ξερω με τι ανθρωπο εχω να κανω.
Το θεμα ειναι πως ο τυπος ηταν παρκαρισμενος στη στροφη και μαλιστα σε σημειο που ειχε πινακιδες που απαγορευουν το παρκαρισμα λογω στροφης λεωφορειων. Τι γινεται σε τετοια περιπτωση; μηπως γλυτωνω το να τον πληρωσω λογω του οτι ηταν παρανομα παρκαρισμενος ;
2. Κανα μεταχειρισμενο καπο σε blue de cine (china blue) χρωμα εχουμε;
3. Καποιο ιδιαιτερο μαγαζι για μεταχειρισμενα ανταλλακτικα (εκτος απο την γενικη περιοχη ΦΡΑΤΖΗ κ.λ.π) καπου στην Αθηνα η τον Πειραια ξερουμε ;
4. Καποιο κονε εχει κανεις για κατι τετοιο ;

Περισσοτερα απο Δευτερα μετα την εξεταση του αμαξιου στο συνεργειο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP τι να πω. Τουλάχιστον είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται, όσο "ειρωνικό" και αν κάτι τέτοιο ακούγεται μετά, οπότε...
Νομικός δεν είμαι, ούτε και έχω πείρα από ανάλογες υποθέσεις, αλλά το ότι ήταν σταματημένος σε σημείο που απαγορευόταν δεν νομίζω ότι "βοηθάει" σε κάτι. Τώρα αν πείρες φωτογραφίες μπράβο, αν φαίνετε και ότι ήταν σταματημένος σε απαγορευμένο σημείο ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να το εκμεταλλευτής κάντο, σε τελική μία κακία στιγμή ήταν.
Εκείνο το οποίο μπορώ να σου πώ είναι ότι σε μία ψιλό-ανάλογη περίπτωση με το παπί που μου γλίστρησε και "έγδαρε" μία πόρτα σταματημένου αυτοκινήτου, προνόησα και έβγαλα το χαρτί της φιλικής δήλωσης και αυτό γιατί ο άλλος δεν μου γέμιζε το μάτι. Τελικά δεν έγινε τίποτα, ο άλλος είδε ότι η ζημιά ήταν ελάχιστη με το φως της μέρας, αλλά με κουβέντα που είχα με τον ασφαλιστή, μου είπε ότι καλά έκανα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πάει να σου φορτώσει ο άλλος. Στη δική μου περίπτωση μιλούσαμε για γδάρσιμο που φεύγει με το πλύσιμο, για να μην πω με κρέμες, αλλά ο άλλος έκανε σαν τρελλός! Βέβαια σέβομαι το διακαίομαι του άλλου να έχει το αμάξι του στη πένα, άλλωστε αυτό θέλω και εγώ για το δικό μου. Όμως δεν παύουν να υπάρχουν αετονύχηδες που θέλουν να βγάλουν από αυτό. Ε λοιπόν η γνώμη μου είναι να τα βάλουν με την ασφάλεια!!!!
Βέβαια πάλι τις ασφάλειες τις βολεύει να πληρώνουν μικρές ζημιές και να αυξάνουν 2 πόντους το mallus, οπότε μπαίνουν μέσα αν τέτοιες μικροεπισκευές τις κανονίζουμε μόνοι μας.
Δεν ξέρω τι ασφάλεια έχεις αλλά υπολόγισε αν η ζημιά του φορτηγού είναι μικρότερη από το +20% που θα πληρώσεις τον πρώτο χρόνο μαζί με το +10% του δεύτερου χρόνου και αποφάσισε ανάλογα να πράξεις. Σε τελική την ασφάλεια γιατί την πληρώνουμε έτσι δεν είναι; Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον ετσι θα κανω, γιατι δε γουσταρω να πληρωνω Β.Μ 10 αλλα αν μου ζητησει τιποτα τρελα λεφτα θα τον στειλω στην ασφαλεια.
Αυτοι δεν προκειται να του δωσουν αυτα που θα ζηταει αλλα μονον αυτα που πρεπει να παρει .

το δικο μου το κοστουμακι να δουμε ποσο θα παει.

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά διευκρίνισε το "πόσα θέλει" πριν κάνει οτιδήποτε γιατί αν το φτιάξει και μετά σου φέρει το τιμολόγιο το παιχνίδι με την ασφάλεια το έχεις χαμένο!
Δεν θα μπορεί κανένας εμπειρογνώμονας να ελέγξει το βαθμό της ζημιάς και θα βγάλουν, δικαιολογημένα, την ουρά τους απ' έξω.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 20:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα κανει κατι τετοιο θα με αναγκασει να του πω "ποιο τρακαρισμα;"
Το καλο και το κακο ειναι οτι φυγαμε χωρις να κανω φιλικη δηλωση ουτε αστυνομια ηρθε ουτε και φωτογραφιες τραβηξε αυτος.
Απλα του εδωσα τα στοιχεια μου και πηρα τα δικα του.
Αμα μου κανει κανα τετοιο σκηνικο δεν νομιζω πως θα μπορει να αποδειξει οτι τον τρακαρα μια και θα εχει φτιαξει το φορτηγο κι εγω θα το "παιζω αλεκος".
Οποτε δεν νομιζω να τον συμφερει κατι τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 20:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιστερ Πι μου τι να πω????Ψυχραιμία!!!!και άλλο κακό ν αμη σε βρει!!!φτου φτου

Αν ο παπ**ας ήταν παρκαρισμένος παράνομα του την πέφτεις και δεν πληρώνεις και μπορεί να σε πληρώσει κιόλας.Το κακό είναι ότι δεν φώναξες ασφαλιστικές και αστυνομία και κυρίως το δεύτερο.
Πάρε την αστυνομία και ρώτα αφου τους εξηγήσεις.΄Μην το αφήσεις και μην κολώσεις!!!πάρε τον δικηγόρο σου και ρώτα!!!
Ρώτα γενικά και πίεζε!!!
Αν ήταν παράνομος την πάτησε γιαυτό ίσως δεν ήθελε ασφαλιστικές!!!
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες αλλά επιμένω φίλε γιατί πολλοί πληρώνουν τις μαλ***ες άλλων και δεν μαρέσει!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 01:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip περαστικά σου και στην μικρή επίσης και άλλο κακό να μην σε βρει.
Για το νομικό θέμα δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω, αλλά η λογική λέει οτι αν δεν σου κάνει τον μάγκα και είναι low profile και σου ζητήσει για τις ζημιές του μέχρι 30, άντε βία 40 ευρώ για μένα οκ, αλλιώς στείλε τον μέσω ασφαλιστικής να πάρει τους κύκλους του. Πάντως έπρεπε να κάνεις δήλωση έστω και για μικροζημιές, ή κάπου να υπογράψει γιατί μετά μπορεί να ζητάει την μαμά και τον μπαμπά του.
Όσο για σένα που μας καίει, καταρχήν να έχεις υπόψη σου οτι το βεντιλατέρ και το μπροστινό σύστημα του ψυγείου έχουν σύστημα επαναφοράς σε περίπτωση σύγκρουσης, οπότε ίσως το γλυτώνεις το έξοδο. Για καπό να υπολογίζεις γύρω στις 60000 συν τα βαφτικά, σηματάκι με λιοντάρι στις 1100 δρχ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω όμως οτι δεν είναι τίποτα το σοβαρό.
Όπως και να ΄χει θα πρέπει να το δει το επίσιμο service όσο κι αν το βρίζουμε, γιατί αυτοί ξέρουν που να βάλουν τα χέρια τους. Αν και άσχετοι, όλη μέρα με αυτά ασχολούνται, θεωρητικά τα έχουν μάθει. Αν νομίζεις ωστόσο οτι μπορείς να το φτιάξεις αλλού και να σου κάνουν καλή εργασία στα υδραυλικά,ηλεκτρονικά, τότε οκ.

Και πάλι περαστικά.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 07:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νάτα πάλι.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Υπομονή και θα το φτιάξεις το εργαλείο...
Ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι και είσαι ακέραιος....
Κράτα μας ενήμερους για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί.... Neutral Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 11:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου. Λόγω του ότι είχε παρκάρει παράνομα. Mπορεί να αποδεικνύεται ότι έφτεγε αυτός για το ατύχημα και να μην χρειαστείς να ψάχνεις για φθηνά ανταλακτικά αλλά για αυθεντικά και ολοκαίνουρια Peugeot.

Kαι πρόσεξε γιατί μπορεί αυτός να έχει κολλητό φαναρτζή να πάει να το φτιάξει με 50 Eυρώ και να σου παρουσιάσει μία απόδειξη 150 Eυρώ. Wink Wink

Eλπίζω στο τέλος να λήξουν με αίσιο τ'ελος

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 17:09:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ευχαριστω για τα post και τις συμβουλες σας.
Σημερα πηγα συνεργειο και τα πραγματα ειναι ασχημα. Θα χρειαστω ψυγειο αυτοκινητου, ψυγειο aircondition, φαναρι, βεντιλατερ, μασκα , σημα peugeot, μετωπη και κατι αλλα ψιλα... οπως καπο !!!!
Το κοστολογιο θα βγει αυριο αλλα μονο τα ανταλλακτικα θα πιασουν την 300αρα. Προσωπικα με βλεπω στα 1200-1500 Ε για ολα.
Για τα ψυγεια μου ειπε πως ενω δεν φαινονται εξωτερικα να εχουν τρυπες η κατι αλλο επειδη ειναι αλουμινενια με καπακια πλαστικα οταν θα προσπαθησει καποιος να τα ισιωσει θα χασουν το πατημα στα καπακια και ετσι θα εχουν τζογο με αποτελεσμα να κανεις λιγα χιλιομετρα και να σκασουν! εχει ξανασυμβει σε παρομοια περιπτωση, οποτε αφου το αμαξι ειναι καινουργιο και μη θελωντας να διακινδυνευσουμε μελλοντικες φθορες παμε για καινουργια.
Η πιο ηλιθια ιστορια ειναι το φαναρι που ενω ειναι ανεπαφο και δουλευει εχουν σπασει οι 2 απο τις 3 πλαστικες επαφες που το συγκρατουν στερεο, και αυτο δεν φτιαχνεται - παει ολο το φαναρι φιξ για καινουργιο.
Εις αυριον τα σπουδαια.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 18:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα και απο μενα.Και γω πιστευω οτι πρεπει να το ψαξεις λιγο για το παρανομο παρκαρισμα.
Επισης αφου θα αλλαξεις το φαναρι και θα δωσεις και αρκετα λεφτα δωσε λιγα παραπανω να αλλαξεις και το αλλο και να βαλεις τα διαφανα .Θα γλυτωσεις και τα διπλα εργατικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 18:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΤΟ 1.4 ?

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 21:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:

Στο 1,1 μπαίνουν σίγουρα. Τα έχει βάλει ο Larry69. Λογικά δεν θα μπαίνουν και στο 1,4;

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 21:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:

Γιατί να μην μπαίνουν;
Το δικό μου 1.4 δεν είναι και τα έχει από την μαμά του;
Λες να τραβάνε διαφορετικό ηλεκτρικό κύκλωμα για το 1.4XS από τα υπόλοιπα; 8O Πολύ κουφό θα ήταν!!!!
Άντε να χρειάζεσαι κανένα ρελεδάκι.
Για ρίξε μια ματιά στο forum για τα ηλεκτρολογικά. Κάτι έχει ειπωθεί σε ένα post που είχα ανοίξει εκεί...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Σεπ 2002, 08:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστηκά Δημητράκη!

Αφού είναι λαμαρίνες, είναι περαστηκά, ξέρω εγώ Crying or Very sad

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Σεπ 2002, 15:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε μπας και να μην το φτιαξω και να το δωσω οπως ειναι προκαταβολη για το rs ?

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 02:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συν-οδηγέ DimiP, περαστικά σου. Το Club είναι δίπλα σου!
Σκέφτεσαι αλήθεια για το RC; Καλή ιδέα... εάν το φτάνεις!
Βάλτα κάτω όμως τα οικονομικά και δες μήπως σε συμφέρει να το φτιάξεις πρώτα και μετά να το πουλήσεις...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουράγιο Dimip αυτά γίνονται.Πάντως σε συμβουλεύω ότι βρεις σε μεταχειρισμένο πάρτο. (Μεταχειρισμένο και όχι ημιτασιον).Εγώ σε παρόμοιο περιστατικό έδωσα 600+χιλιάρικα και ακόμα το φυσάω.
Τα φανάρια και τα δικά μου ανέπαφα ήταν και είχαν σπάσει μόνο οι πλαστικές επαφές Evil Evil Αντικατάσταση με τα διάφανα ανεπιφύλακτα.
Οι αερόσακοι ανοίγουν απο τα 50 χλμ και πάνω, οπότε ευτυχώς που δεν άνοιξαν γιατι και εσύ μπορεί να χτυπούσες(Δεν φόραγες και ζώνη) και μετα μάλλον θα έβαζες momo τιμονάκι μιας και η τοποθέτηση αερόσακου ειναι ολίγον φωτιά$$$

Περαστικά...Εμείς να είμαστε καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 00:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μου παει καρδια να του βαλω μεταχειρισμενα ρε παιδια....

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 21:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα καινούργια τότε, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο οτι είναι καλά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο μέλλον με ελαττωματικά εξαστήματα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης