PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το Παιδι Μου Και Εγω...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 03:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Το Παιδι Μου Και Εγω... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kirioi gia sas. Epestrepsa aptin oligoimeri proti dosi ton diakopon mou e kai eipa na mpo sto forum na do ti ginete. Re sis afksithikame Twisted evil Loipon sto parelthon eixa iposxethei photographies apo to auto. Idou loipon merikes photo...kai leo merikes giati o scanner den mou ekane ola ta xatiria kai ta epekse. Tha prospathiso na postaro kai tis ipoloipes.

PS. An den apantiso grigora se pithanes sas erotiseis einai giati akoma zo ston ritmo ton diakopon Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 17:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο πολυ κοπο και αγωνα (το χαλασμενο μου το scanner γ@μω) ιδου αλλες 3 φωτο απο το παιδι μου Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 20:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!

Για λέγε τώρα NIKEL στην τελευταία φωτό, όπως και 3η κα 4η από τις πρώτες .... πως δημιούργησες τα ασημένια? Με FOLIATEC?

Το νίκελ στην βάση του μοχλού ταχυτήτων πως το έβαλες? Εχω πάρει και εγώ ένα της Pilot αλλά δεν βλέπω να κουμπώνει και πολύ καλά....

Περιμένω αναλύσεις!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 02:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Vini τα πλαστικα εχουν βαφτει οχι με spray της Foliatec αλλα απο το πιστολι Twisted evil φανοποιου στο χρωμα του αμαξωματος σε μια παλαιοτερη επισκεψη μου για επιδιορθωση ζημιας.

Οσον αφορα το μεταλλικο πλαισιο των ταχυτητων το δικο μου ειναι της Simoni Racing και το εβαλα στο OTTOMOTO Twisted evil Mr. Green Twisted evil . Αυτο που παρατηρησα κατα την τοποθετηση (διοτι πριν το ΟΤΤΟΜΟΤΟ ειχα ψαξει πολλα αλλα μαγαζια αλλα κανενα πλαισιο δεν κουμπωνε) ηταν πως αν και εδειχνε να κουμπωνει αρκετα καλα, κατα το βιδωμα εκανε μια κουρμπα απο την μια πλευρα (αριστερη). Με ρωτησαν "Να το βαλουμε?" Ειπα ΝΑΙ (αφου τσεκαρα πως ειναι στερεο, η κουρμπα οντας στην αριστερη πλευρα δεν φαινοταν, οι ταχυτητες ειχαν προβλημα ουδεν) και ετσι μπηκε. Πληρωσα τα 14 (αν θυμαμαι καλα) χιλιαρικα και εφυγα ευτυχισμενος Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 11:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμ! Καθρέφτες look Μ3 βλέπω! Και από ηχοσύστημα δεν πάμε και άσχημα :D

Μπράβο πολύ ωραίο το εργαλείο σου!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 01:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συν τοις άλλοις μου άρεσε πολύ η ζάντα σου! Τί ζάντες είναι και ποιές;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 07:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ αν κάθε post μου το έστελνα 2 φορές θα είμαουν τρελαμένος :D Razz Mr. Green :D Wink

Νικ πές μας και τιμές για τους καθρέφτες!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 01:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Και εγώ αν κάθε post μου το έστελνα 2 φορές θα ήμουν τρελαμένος :D Razz Mr. Green :D Wink

Δε νομίζω, αφού ήδη είσαι μανιακός... Razz Mr. Green :fist: Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 13:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν ανώτερος άνθρωπος παραβλέπω το σχόλιο του Miltella και ερωτώ, Νίκο που είσαι και δεν μας απαντάς;; Πάλι διακοπές Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 20:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Συν τοις άλλοις μου άρεσε πολύ η ζάντα σου! Τί ζάντες είναι και ποιές;

Ειναι οι Technomagnesio (MiM Group) οι Detroit

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 20:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Και εγώ αν κάθε post μου το έστελνα 2 φορές θα είμαουν τρελαμένος :D Razz Mr. Green :D Wink

Νικ πές μας και τιμές για τους καθρέφτες!

Pezomania τους ειχα παρει απο Γαλλια και αν θυμαμαι καλα επαιξαν γυρω στα 150-170 euro.

ΥΓ. Οχι δεν εφυγα παλι διακοπες αλλο φευγω αυτο το ΠΣΚ...Θα με βρειτε στις ομορφες παραλιες της Ζακυνθου να λιαζομαι Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 22:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαίρε νικελένιε !
Πολύ όμορφο,πάρα πολύ ,εύγε νέε μου είσαι καλόγουστο νιάτο.
Κόλησα με τη ζάντα.αυτήν ακροβώς άρχισα να ψαχουλεύω από χθες.
πες μου τιμή και επιπλέον αν έχει προβλήματα με τα πεζοδρόμια γιατί νομίζω ότι βγαίνει έξω στις γωνίες της.

Καλές βουτιές στην πατρίδα ζάκυνθο!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 02:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Χαίρε νικελένιε !
Πολύ όμορφο,πάρα πολύ ,εύγε νέε μου είσαι καλόγουστο νιάτο.
Κόλησα με τη ζάντα.αυτήν ακροβώς άρχισα να ψαχουλεύω από χθες.
πες μου τιμή και επιπλέον αν έχει προβλήματα με τα πεζοδρόμια γιατί νομίζω ότι βγαίνει έξω στις γωνίες της.

Καλές βουτιές στην πατρίδα ζάκυνθο!!!!

Φιλε Πανο χαιρε. Λοιπον οι ζαντες ειναι πολυ ομορφες ειλικρινα, πρεπει να τις δεις απο κοντα φορεμενες για να καταλαβεις. Επισης πληροφοριακα η ΜιΜ εχει βγαλει και ενα νεο σχεδιο επισης πολυ καλο τις Detroit F1 αν δεν κανω λαθος. Για περισσοτερες πληροφοριες check http://www.mimwheels.it/ Na προσθεσω επισης πως οι ζαντες μπαινουν κανονικα στην μαμα θεση και η ποιοτητα τους αν οχι κορυφαια ειναι παρα πολυ καλη...Ομως η αληθεια ειναι πως οι ζαντες εξεχουν αρκετα με αποτελεσμα αν δεν εισαι προσεχτικος με πεζοδρομια να τις φας (οπως και εχω κανει εγω και στις 4 Confused ). Η τιμη αν θυμαμαι καλα (επειδη τις εβαλα πριν 1 χρονο) επαιξε γυρω στα 150 χιλ.

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 09:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις έχω δει ,και σε CC μάλιστα, γιαυτό το λέω.
και οι ινδιανάπολις είναι όμορφες.

Προς όλους:
Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που παει το μυαλό τους ένα κλικ μπροστά.
Ο φίλος Νικελ απο δώ όποτε παει για μικρομερεμέτια αναβαθμίζει και ότι μπορεί να στριμώξει στις δουλειές του μερεμετιού....
Χαμηλό κόστος ,μισός κόπος ,αποτέλεσμα ....έξοχον!!!

Φτουυυυυυυυυ να μη σε ματιάσω γιατί πολλά είπα

άλλες τρεις μέρες από μένα για την Ζάκυνθο παιδί μου

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 09:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Φιλε Vini τα πλαστικα εχουν βαφτει οχι με spray της Foliatec αλλα απο το πιστολι Twisted evil φανοποιου στο χρωμα του αμαξωματος σε μια παλαιοτερη επισκεψη μου για επιδιορθωση ζημιας.

Eρώτηση: Nik με το χρώμα από το πιστόλι δεν υπάρχει κίνδυνος μετά από κάποιο διάστημα να ξεβάψει(ξεφλούδισμα) το χρώμα ? ? Εγινε καμιά διεργασία πριν το βάψιμο (τρίψιμο) ? ?

Το χρώμα δεν είναι για μεταλλικές επιφάνειες? Εχω την εντύπωση ότι για πλαστικά (μαλακά & λεία) δεν κάνει το χρώμα του αμαξώματος...Εσύ τι λες?
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Nikel έγραψε:

Eρώτηση: Nik με το χρώμα από το πιστόλι δεν υπάρχει κίνδυνος μετά από κάποιο διάστημα να ξεβάψει(ξεφλούδισμα) το χρώμα ? ? Εγινε καμιά διεργασία πριν το βάψιμο (τρίψιμο) ? ?

Το χρώμα δεν είναι για μεταλλικές επιφάνειες? Εχω την εντύπωση ότι για πλαστικά (μαλακά & λεία) δεν κάνει το χρώμα του αμαξώματος...Εσύ τι λες?

Εγώ παντως πιστεύω ότι ισχύει η ίδια διαδικασία με τους προφυλακτήρες,πλαστικοποίηση και μετά βάψιμο

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα γνωστός μου φανοποιός, δεν δέχθηκε να μου βάψει τίποτα στο εσωτερικό, γιατί είναι πολύ ευπαθή στο να χτυπηθούν και να ξεφλουδίσουν! Και μετά θα πρέπει ξανά ξύλωμα και βάψιμο!

Άσε που μου είπε επίσης, ότι εάν έχεις ρίξει έστω και μία φορά γυαλιστικό σπρέυ ή οτιδήποτε άλλο, από αυτά τα γυαλιστικά για τα πλαστικά μέρη (πανάκια, κρέμες κτλ) το χρώμμα αποκλείετε να πιάσει και μέσα σε λίγους μήνες θα το πετάξει 8O Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 11:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Vini έγραψε:
Nikel έγραψε:

Εγώ παντως πιστεύω ότι ισχύει η ίδια διαδικασία με τους προφυλακτήρες,πλαστικοποίηση και μετά βάψιμο

Ακριβώς, καλά τα λες....και εγώ μιλώ για την πλαστικοποίηση....Εχω την εντύπωση από αυτά που λέει ο nikel ότι δεν του έκαναν πλαστικοποίηση....απλά πέρασμα με το πιστόλι....

Το λέω αυτό γιατί ένα σπρέυ της FOLIATEC που έχω πάρει κάνει και πλαστικοποίηση μαζί....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 19:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουκλί το έχεις - μπράβο μπράβο.
Φτου - φτου μην στο ματιάσω!!!!

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 19:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παίδες τα πράγματα έχουν ως έξης...Τα πλαστικά τα οποία βάφτηκαν (εσωτερικά και εξωτερικά) πριν βαφτούν τρίφτηκαν. Το χρώμα αν και ήταν του αμαξώματος πέρασε ειδική διεργασία (στάρια, πλαστικοποίηση κτλ.) ώστε να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και αντοχή στον χρόνο. Τα εσωτερικά είναι βαμμένα 6-7 μήνες περίπου χωρίς να έχουν το παραμικρό ίχνος αλλοίωσης οπότε καταλαβαίνετε πως έχουν περάσει ένα αρκετά ζεστό καλοκαίρι (χωρίς κουκούλα η φιμέ) και δεν έχουν πάθει τίποτα. Τα δε εξωτερικά πλαστικά βαμμένα μέρη, δεν έχουν στο παραμικρό βαθμό ξεφλουδίσει η αλλοιωθεί όμως πχ. ο πίσω προφυλακτήρας είναι ευπαθής στο κάθε μ@λακα που μπορεί να στον φάει. Μου τον έχουν ακουμπήσει και είχαν αφήσει χρώμα επάνω, αλλά με μια αλοιφούλα βγήκε χωρίς μεγάλο κόπο, όμως κάποιος άλλος μ@λακας τον ακούμπησε φαίνεται πιο δυνατά και το γρατζούνισμα ήταν αρκετά βαθύ (έγδαρε το πλαστικό) με αποτέλεσμα η βαθιά γρατζουνιά να έχει μείνει (τίποτα το φοβερό όμως). Πάντως πρέπει να πω πως είμαι απολυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που μου έκανε ο φίλος-Μήτσος (ο φαναρτζής μου). Ίσως όντας φίλοι να με πρόσεξε παραπάνω. Πάντως και εκείνος όταν του το έλεγα να τα βάψουμε μου έλεγε όχι Γιατί? Διότι για να γίνει σωστή δουλειά θέλει πολύ χρόνο και δεν δικαιολογεί το κόστος της...Άρα οι περισσότεροι οι βαριούνται η θα σου ζητήσουν κανενα εξωφρενικό ποσό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης