PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΛΟΠΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2003, 16:08:16    Θέμα δημοσίευσης: ΚΛΟΠΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ...
Το Σαββάτο βράδυ κατέβηκα για ένα ποτό στη Γλυφάδα κατά τις 11:00. Αφήνω το αμάξι στην Πλατεία Εσπερίδων (για όποιον δεν γνωρίζει είναι η πλατεία πάνω από τις καφετέριες corte , cosi κλπ. )
Γυρίζω κατά τη 1:00 και βλέπω το αμάξι μου χωρίς πινακίδες ... , χωρίς κλήση της τροχαίας .... , οι βίδες στο παρμπρίζ ...., Shocked Shocked
Ένα αμάξι μπροστά από εμένα 206 και αυτό το ίδιο ακριβώς .....!!!!
Λέω κάτσε ,, που είναι η κλήση ???? δεν είναι δυνατόν !!! Παίρνω επί τόπου τηλέφωνο την τροχαία και με τα λίγα και τα πολλά μου λένε σήμερα πως οι πινακίδες μου δεν βρίσκονται εκει !! δεν είναι ούτε στην άμεση δράση ... Η δημοτική αστυνομία δεν αφαιρεί πινακίδες !!! Άρα να πάω αύριο να κάνω δήλωση για κλοπήηηηηηη !!!!
Το περίεργο είναι πως μου είπαν τα τσακάλια πως είναι τακτική τους να αφήνουν τις βίδες στο παρμπρίζ... επομένως μου φαίνεται περίεργο !!! ή ξύνονται , ή μου τις κλέψανε ....
Για την κλήση πήγαν να με κατηγορήσουν κατευθείαν ... ότι εγώ την έχασα !!!!
Έπεσε και λίγο βρισίδι από μέρους μου του στύλ " αφήνουμε τα λεφτά μας στα μαγαζιά σας σαββάτο βράδυ , δεν έχουμε που να παρκάρουμε , βρίσκουμε μετά από κόπο και εσείς καραδοκείτε και μας παίρνετε τις πινακίδες ..., "
Τι λέτε εσείς γι'αυτό ??????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2003, 17:50:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν οντως δεν στις πηραν λογω παρανομου παρκαρισματος, τοτε λεω να προσεχεις γιατι μου μυριζεται οτι καποιοι ετοιμαζουν βρωμοδουλειες και χρειαζονταν κλεμμενες πινακιδες για τα κλεμμενα αμαξια που ισως χρησιμοποιησουν
......φαντασια ;;; χμ.... Σικαγο γιναμε! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2003, 22:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάσταση στη Γλυφάδα με το παρκάρισμα τωρα τελευταία, είναι τραγική.....
Συμφωνώ με τον Μήτσο οτι αν δεν στις πήρε η Τροχαία, μυρίζει βρωμοδουλεία.....
Παρεπιμτόντως και εγώ ήμουν Γλυφάδα την Παρασκευή και μετά από κόπο, πάρκαρα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο (όπως όλοι....)
Φυσικά και ήμουν παράνομος, αλλά αν έπρεπε να μου πάρουν τις πινακίδες, έπρεπε να πάρουν και όλων των άλλων.......
Τέλος πάντων, ελπίζω να βρείς άκρη......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 08:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Η κατάσταση στη Γλυφάδα με το παρκάρισμα τωρα τελευταία, είναι τραγική.....
Συμφωνώ με τον Μήτσο οτι αν δεν στις πήρε η Τροχαία, μυρίζει βρωμοδουλεία.....
Παρεπιμτόντως και εγώ ήμουν Γλυφάδα την Παρασκευή και μετά από κόπο, πάρκαρα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο (όπως όλοι....)
Φυσικά και ήμουν παράνομος, αλλά αν έπρεπε να μου πάρουν τις πινακίδες, έπρεπε να πάρουν και όλων των άλλων.......
Τέλος πάντων, ελπίζω να βρείς άκρη......

Με λίγο περπάτημα παρκάρεις σε πολύ ασφαλή μέρη...
Είναι που είναι ελάχιστος ο χώρος κίνησης των πεζών,τουλάχιστον ας μην δυσκολεύουμε κι άλλο την ζωή τους παρκάροντας στα πεζοδρόμια.Η κατάσταση τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας είναι τραγική...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 08:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΛΟΠΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Λοιπόν ...
Το Σαββάτο βράδυ κατέβηκα για ένα ποτό στη Γλυφάδα κατά τις 11:00. Αφήνω το αμάξι στην Πλατεία Εσπερίδων (για όποιον δεν γνωρίζει είναι η πλατεία πάνω από τις καφετέριες corte , cosi κλπ. )
Γυρίζω κατά τη 1:00 και βλέπω το αμάξι μου χωρίς πινακίδες ... , χωρίς κλήση της τροχαίας .... , οι βίδες στο παρμπρίζ ...., Shocked Shocked
Ένα αμάξι μπροστά από εμένα 206 και αυτό το ίδιο ακριβώς .....!!!!
Λέω κάτσε ,, που είναι η κλήση ???? δεν είναι δυνατόν !!! Παίρνω επί τόπου τηλέφωνο την τροχαία και με τα λίγα και τα πολλά μου λένε σήμερα πως οι πινακίδες μου δεν βρίσκονται εκει !! δεν είναι ούτε στην άμεση δράση ... Η δημοτική αστυνομία δεν αφαιρεί πινακίδες !!! Άρα να πάω αύριο να κάνω δήλωση για κλοπήηηηηηη !!!!
Το περίεργο είναι πως μου είπαν τα τσακάλια πως είναι τακτική τους να αφήνουν τις βίδες στο παρμπρίζ... επομένως μου φαίνεται περίεργο !!! ή ξύνονται , ή μου τις κλέψανε ....
Για την κλήση πήγαν να με κατηγορήσουν κατευθείαν ... ότι εγώ την έχασα !!!!
Έπεσε και λίγο βρισίδι από μέρους μου του στύλ " αφήνουμε τα λεφτά μας στα μαγαζιά σας σαββάτο βράδυ , δεν έχουμε που να παρκάρουμε , βρίσκουμε μετά από κόπο και εσείς καραδοκείτε και μας παίρνετε τις πινακίδες ..., "
Τι λέτε εσείς γι'αυτό ??????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

αστα αυτα που ξερεις ...

κανονισε να σε δουμε στις ειδησεις μπλεγμενη σε καμια βρομοδουλεια... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 08:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε εσύ μια δήλωση κλοπής για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 10:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα !! Έλειπα χθές και δεν μίλησα καθόλου.
Πήγα στην αστυνομία και επιβεβαιώθει πως δεν τις έχει η τροχαία ούτε η άμεση δράση. Nod
Έκανα δήλωση απώλειας .. μου έδωσαν ένα χαρτί το οποίο με καλύπτει στο να χρησιμοποιώ το αμάξι και αν με σταματήσουν για έλεγχο δεν μου κόβουν κλήση. Nod
Να σας πω κάτι , εγώ δεν πάρκαρα ούτε σε πεζοδρόμιο , ούτε εμπόδιζα πουθενά την κυκλοφορία !!! Αντιθέτως έκανα βόλτες μέχρι να βρω ασφαλές σημείο . Nod
Τώρα θα περιμένω μέχρι τις 18/12 να πάω να πάρω νέες πινακίδες από το υπουργείο !!!!

Να στείλω π.μ. σε όλους τον αριθμό των πινακίδων μου για να τις έχετε υπόψη όταν κυκλοφορείτε να πάρετε το 100 ??????????? Twisted evil Twisted evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 14:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στείλε.....

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 20:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Καλημέρα !! Έλειπα χθές και δεν μίλησα καθόλου.
Πήγα στην αστυνομία και επιβεβαιώθει πως δεν τις έχει η τροχαία ούτε η άμεση δράση. Nod
Έκανα δήλωση απώλειας .. μου έδωσαν ένα χαρτί το οποίο με καλύπτει στο να χρησιμοποιώ το αμάξι και αν με σταματήσουν για έλεγχο δεν μου κόβουν κλήση. Nod
Να σας πω κάτι , εγώ δεν πάρκαρα ούτε σε πεζοδρόμιο , ούτε εμπόδιζα πουθενά την κυκλοφορία !!! Αντιθέτως έκανα βόλτες μέχρι να βρω ασφαλές σημείο . Nod
Τώρα θα περιμένω μέχρι τις 18/12 να πάω να πάρω νέες πινακίδες από το υπουργείο !!!!

Να στείλω π.μ. σε όλους τον αριθμό των πινακίδων μου για να τις έχετε υπόψη όταν κυκλοφορείτε να πάρετε το 100 ??????????? Twisted evil Twisted evil

θα πληρωσεις για τις νεες πινακιδες;;
δεν πιστευω.. Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 09:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip έγραψε:
δεν πιστευω.. Evil Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά εσύ τι νόμιζες ????? ότι δεν θα πληρώσω ????
Ναι το Αθάνατο Ελληνικό Κράτος θα με βάλει να πληρώσω από την αρχή για καινούργιες πινακίδες Evil Evil Evil Evil Evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 09:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Βάσω!!!
Αν θες στείλε μου πμ τις πινακίδες σου! Όλη τη μέρα κάνω βόλτες,λόγω δουλειάς και ... βόλτας και παρατηρώ ... γενικά ... !!! Τώρα θα παρατηρώ και ... πινακίδες!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2003, 11:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
dimip έγραψε:
δεν πιστευω.. Evil Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά εσύ τι νόμιζες ????? ότι δεν θα πληρώσω ????
Ναι το Αθάνατο Ελληνικό Κράτος θα με βάλει να πληρώσω από την αρχή για καινούργιες πινακίδες Evil Evil Evil Evil Evil

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ? Rolling eyes Rolling eyes ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΩΡΑ...........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 14:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά σήμερα με γνωστό άνθρωπο μέσα στο υπουργείο πήρα πινακίδες καινούργια άδεια κλπ κλπ......
εκτός από 30€ το παράβολο έδωσα εξτρα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!!!! και περίμενα και τις ίδιες μέρες περίπου αν θα περίμενα για να τις πάρω αν μου τις είχε πάρει η αστυνομίααααααα !!!!
προτιμότερο να πλήρωνα την κλήση 65€ γιατί σχεδόν τα ίδια λεφτά πλήρωσα τελικά !!!!! ακούστε ακούστε άλλα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!! Evil Evil Evil
όλοι κοιτάζουν από που να τα πάρουν !!!!!!!!!!

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 14:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ τι νομιζες το τσαμπα παιθανε...και που εισαι ακομα....

Υ.Γ: βαλε αλενοβιδες για τους δυσκολεψεις την δουλεια αν ξανα προσπαθεισουν να στις παρουν.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Δεκ 2003, 18:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Τελικά σήμερα με γνωστό άνθρωπο μέσα στο υπουργείο πήρα πινακίδες καινούργια άδεια κλπ κλπ......
εκτός από 30€ το παράβολο έδωσα εξτρα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!!!! και περίμενα και τις ίδιες μέρες περίπου αν θα περίμενα για να τις πάρω αν μου τις είχε πάρει η αστυνομίααααααα !!!!
προτιμότερο να πλήρωνα την κλήση 65€ γιατί σχεδόν τα ίδια λεφτά πλήρωσα τελικά !!!!! ακούστε ακούστε άλλα 25€ για την εξυπηρέτηση !!!!!!! Evil Evil Evil
όλοι κοιτάζουν από που να τα πάρουν !!!!!!!!!!

και γιατι παρακαλω πληρωσες για την εξυπηρετηση;;;
τον Τσιλιμιδη τον εχεις ακουστα;;; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 08:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

τον Τσιλιμιδη τον εχεις ακουστα;;; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΤΣΙΛΙΜΠΙΔΗΣ.... Question Question Question

HOW IS Τσιλιμπιδης Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 10:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip έγραψε:

?????????? όχι ???????? Confused Confused Confused

shark_zak έγραψε:
Υ.Γ: βαλε αλενοβιδες για τους δυσκολεψεις την δουλεια αν ξανα προσπαθεισουν να στις παρουν....

δεν τις ξέρω ??? τί είναι αυτές ?????[/quote]

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 11:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

shark_zak έγραψε:
Υ.Γ: βαλε αλενοβιδες για τους δυσκολεψεις την δουλεια αν ξανα προσπαθεισουν να στις παρουν....

δεν τις ξέρω ??? τί είναι αυτές ?????

πως ειναι η πολυγωνικες (παξιμαδια) βιδες αλλα το αρνητικο τους και για να μην σε μπερδευω Idea πηγαινε σε ενα χρωματοπολειο με τις δικε σου και πες του να στης δωσει σε allen... Arrow ειναι απλο... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 16:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
dimip έγραψε:

?????????? όχι ???????? Confused Confused Confused

shark_zak έγραψε:

δεν τις ξέρω ??? τί είναι αυτές ?????
[/quote]

καλα ασε τον Τσιλιμηδη, αυτα ειναι για προχωρημενους Twisted evil
απλα οταν σου ζητησουν λεφτα για την εξυπηρετηση παιρνεις τηλεφωνο καμια 10αρια καναλια (τηλεοπτικα) που ψοφανε για τετοια+συνηγορο του πολιτη +ΙΝΚΑ(ινστιτουτο καταναλωτη) και τους κανεις ρομπες!!!!!
απλο! Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Δεκ 2003, 10:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς να θέλω να γίνω ο κακός της παρέας, το βρίσκω λογικό να πληρώσει η ίδια τα λεφτά από την αρχή για να βγάλει νέες πινακίδες!
Δηλαδή αν εμένα π.χ. μου έκλεβαν π.χ. το κινητό, εγώ δε θα έπρεπε να το πληρώσω το καινούριο κινητό που θα αγόραζα?Τι φταίει το κράτος?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης