Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 08:35:21 Θέμα δημοσίευσης: Mazda RX-9 |
|
|
Δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ενισχύουν τις φήμες που θέλουν τον διάδοχο του RX-8 να είναι το RX-9 και να παρουσιάζεται στα τέλη του χρόνου.
Ωστόσο, οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως το RX-9 δε θα έχει παρόμοιο του RX-8 αμάξωμα. Δηλαδή δε θα είναι τετράπορτο και τετραθέσιο αλλά ένα "κλασικό" κουπέ με δύο πόρτες, δύο θέσεις και με ελάχιστο για τους πίσω επιβάτες.
Τα μηχανικά μέρη και το πάτωμα θα βασίζονται στο νέο και αναμενώμενο MX-5, ενώ στο RX-9 θα δούμε τη νέα γενιά περιστροφικού κινητήρα, που θα αποδίδει περίπου 300 PS και θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό turbo...
http://img.protothema.gr/7CDE6BB9138A7EDD5BC2A6D8A0F717E0.jpg
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 10:59:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν θα δεις την διαφορα αυτου που θα βαλει η μαζντα (αν το βαλει) με αυτο του παραπανω λινκ θα καταλαβεις προς τι η "χλευαζουσα" αντιμετωπιση 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 11:11:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχα... εννοειτε ρε!!! δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το ιδιο, ΑΛΛΑ εγω γελαω για την τεχνολογια των ηλεκτρικο τουρμπο, που τοοοσα χρονια τοοοσοι τα κραζανε και λεγανε οτι με ρευμα τουρμπινα αξιόλογη δεν κινείς , και να τωρα που η μαζντα...
αν δουλευει και σωστα και δινει οντως πιεση φανταστειτε τι προοπτικες ανοιγει για κανιβαλισμους, αφου θεωριτικα δεν θα χρειάζεται ειδικη εξαγωγη και πλακακια για να περνει τα καυσαερια, θα μπορεις να την κοτσάρεις σχετικά ευκολα (θεωριτικα οσο ευκολα κοτσάρεις το eram ) και ποιος σε πιάνει...
παντως και μονο που η μαζντα αποδεχεται αυτην την τεχνολογια συμαινει οτι η θεωριτικη βαση υπάρχει , και το μονο που πρεπει να ξερουμε ειναι η ποιότητα της καθε ηλεκτροτουρμπίνας, γιατι η eram στο κοροιδευομενο προιόν της λεει οτι πιανει 6000σαλ , οι οποιες ειναι υπεραρκετες για να δημιουργήσουν μια θετική πιεση.. (στο Youtube υπάρχουν βιντεακια που με ενα ή 2 τετοια ανεμιστιρακια απογειώνουν μοντελα αεροπλάνων , αρα όθηση αρκετη εχουν..)
επισης να επισυμάνω οτι το εραμ εχει παρει καλλες κριτικές απο περιοδικα στην Αγγλια και την αμερική και σε δυναμομετρησεις που ειχαν κανει εδινε +4 αλογατακια ... Απλα ενημερώνω δεν ειμαι υπερμαχος του προιόντος,
της μαζντας ομως το eturbo θελω να το δω.... 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 11:18:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: |
παντως και μονο που η μαζντα αποδεχεται αυτην την τεχνολογια συμαινει οτι η θεωριτικη βαση υπάρχει |
Ναι , οπως υπηρχε κ με τον βανκελ...
Δε σημαινει τιποτα... .
Αλιεν μου φαινεται οτι γουσταρεις οσο πιο τσαμπα αλογα γινεται (κ ας ειναι κ πονυ... )
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 11:41:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Octane έγραψε: | AlienHack έγραψε: |
παντως και μονο που η μαζντα αποδεχεται αυτην την τεχνολογια συμαινει οτι η θεωριτικη βαση υπάρχει |
Δε σημαινει τιποτα... .
Αλιεν μου φαινεται οτι γουσταρεις οσο πιο τσαμπα αλογα γινεται (κ ας ειναι κ πονυ... ) |
γιατι οι βαγκελ δεν αποδιδουν σαν κινητηρες? αρκει να αποδεχτεις το γεγονος οτι αυτη η τεχνολογια καιει λαδι λες και ειναι διχρονο.. Απο κει και περα με 1200 κιβικα βγαζει οσα αλογα βγαζει ο διλιτρος vtech ... δεν σε χαλασε..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 11:52:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λαδίλα
κατανάλωση πάνω απ Τον Θεό
αντοχή μοτέρ (πόσα έχουν ξεπεράσει τα 200.000χλμ; )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 12:03:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Octane έγραψε: | AlienHack έγραψε: |
Δε σημαινει τιποτα... .
Αλιεν μου φαινεται οτι γουσταρεις οσο πιο τσαμπα αλογα γινεται (κ ας ειναι κ πονυ... ) |
γιατι οι βαγκελ δεν αποδιδουν σαν κινητηρες? αρκει να αποδεχτεις το γεγονος οτι αυτη η τεχνολογια καιει λαδι λες και ειναι διχρονο.. Απο κει και περα με 1200 κιβικα βγαζει οσα αλογα βγαζει ο διλιτρος vtech ... δεν σε χαλασε.. |
Δε με χαλασε οσες φορες το οδηγησα ομολογω , αλλα μεχρι εκει , μια στο τοσο κ τον υπολοιπο καιρο απο μακρια.
Με χαλασαν:
Η τιμη του γι'αυτο που ειναι.
Η καταναλωση.
Η αποδοση σε σχεση με την καταναλωση.
Η ροπη.
Το rebuild που το εχουν οπως αλλοι την αλλαγη ιμαντων... .
Κ το οτι σταματας να βαλεις λαδι κ να τσεκαρεις κ τη βενζινη (οξυμωρο σχημα , ειδικα αν σκεφτει κανεις ΠΟΣΗ βενζινη ΚΑΙΕΙ).
Ασε , μη συγκρινεις vtec με wankel... , τελειως διαφορετικα προτζεκτ κ ως νορμαλ ψυχακιας καταναλωτης , κανενας γνωστης δεν προκειται να επιλεξει τον δευτερο , οσο γιουνικ κ ομορφη ιδεα κ αν ειναι... . 
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 13:21:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν τα συγκρινω ρε πρως θεου.. απλος ο ενας ειναι τα μισα κιβυκα του αλλου και βγαζουνε τα ιδια..
εγω ετσι κ αλλιως ειμαι s2000αδακιας τρελος!!
απλος οταν παιρνεις εναν 1200 που βγαζει 200+ αλογα ε κανεις υποχωρησεις... να το λαδι να η καταναλωση
οντως στα 200.000χλμ τους πετας (παλι καλυτερα σε σχεση με τα 100.000 χλμ που πετουσες του πρωτους του RX7)
το ΡΧ8 ετσι κ αλλιως δεν με αρεσει σαν αμαξωμα... γιαυτο και δεν το ειχε ποτε στο μυαλο μου ...
ΑΛΛΑ το ρΧ7 ηταν και σαν σασι (ζυγισμα στροφιλικι κτλ ) και σαν ομορφια απιστευτο. ΑΚομα το θεωρω απο τα ποιο σεξι αμαξια, αυτο και την dodge viper... 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 13:27:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 13:28:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | δεν τα συγκρινω ρε πρως θεου.. απλος ο ενας ειναι τα μισα κιβυκα του αλλου και βγαζουνε τα ιδια..
εγω ετσι κ αλλιως ειμαι s2000αδακιας τρελος!!
απλος οταν παιρνεις εναν 1200 που βγαζει 200+ αλογα ε κανεις υποχωρησεις... να το λαδι να η καταναλωση
οντως στα 200.000χλμ τους πετας (παλι καλυτερα σε σχεση με τα 100.000 χλμ που πετουσες του πρωτους του RX7)
το ΡΧ8 ετσι κ αλλιως δεν με αρεσει σαν αμαξωμα... γιαυτο και δεν το ειχε ποτε στο μυαλο μου ...
ΑΛΛΑ το ρΧ7 ηταν και σαν σασι (ζυγισμα στροφιλικι κτλ ) και σαν ομορφια απιστευτο. ΑΚομα το θεωρω απο τα ποιο σεξι αμαξια, αυτο και την dodge viper...  | όλα αυτά τα βάφεις μπλε και ξέρεις που τα πας....
PS respect στο rx7 (βάνκελ????) , μόνο για αυτό γλιτώνει την θάλασσα.
ρε παίκτη, το δικό μου έχει 230 άλογα και μπορεί να κάψει και 7 λίτρα ανα 100 μικτά σε ταξίδι.... θα εκπλαγείς απο κατανάλωση με το 1200άρι με τα 200άλογα (200 που λέει ο λόγος). όσο για λαδι αν δεν σκίζεις δεν κάνει τίποτα.
Πάντως το downsizing είναι το μέλλον.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 13:58:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lemans... agree στα περισσοτερα που ξεστομίζεις!! 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 14:20:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | όλα αυτά τα βάφεις μπλε και ξέρεις που τα πας....
PS respect στο rx7 (βάνκελ????) , μόνο για αυτό γλιτώνει την θάλασσα.
ρε παίκτη, το δικό μου έχει 230 άλογα και μπορεί να κάψει και 7 λίτρα ανα 100 μικτά σε ταξίδι.... θα εκπλαγείς απο κατανάλωση με το 1200άρι με τα 200άλογα (200 που λέει ο λόγος). όσο για λαδι αν δεν σκίζεις δεν κάνει τίποτα.
Πάντως το downsizing είναι το μέλλον. |
Ναι , βανκελ κ το rx7.
1200 δεν ειναι και αν δεν το σκισεις...δεν παει βημα... .
Επισης , κ να μην το σκισεις , παλι καιει... , απλα οκ δεν βλεπεις τον δεικτη να κατεβαινει , οσο πατας το γκαζι
Εμενα το rx8 μου αρεσει , απλα με το συγκεκριμενο μοτερ , δεν το επαιρνα ποτέ , ενω με βιτεκια... θα το ειχα ηδη κ θα ημασταν κ αχωριστοι
Γιατι κ πισωκουνα ειναι ,
κ μπλοκαδουρα εχει ,
κ τελειο ζυγισμα ,
κ πισω θεσεις (πορτες) ,
κ ωραιο τιμονακι/λεβιεδακι,
κ καλουτσικα φρενακια ,
... μονο ενα σωστο μοτερ του λειπει
Υ.Γ. Για παιχνιδι ομως , ενα τριροτορο μπιτουρμπο δεν θα ηταν καθολου κακο , ετσι για καμια 1.000αρα χλμ το χρονο
Υ.Γ. Μονο downsizing δεν ειναι ο βανκελ... .
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 14:53:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Wankel και downsizing...
Definition:
"conscious use of permanent personnel reductions in an attempt to improve efficiency and/or effectiveness"
Παμε στην αντιστοιχια τωρα
conscious?!? ---> προφανως... αν κ μαλλον θα το μετανιωσουμε...
personnel reduction?!? ---> μειωση κυλινδρων (χωρου καυσης) με ταυτοχρονη "πιεση" σε ο,τι απομενει , να δουλευει ολη την ωρα , χωρις μη αποδοτικη φαση κλπ.
Το'χουμε λοιπον αυτο.
improving effectiveness με το παραπανω?!? ---> Σιγουρα(!!!) (αν μεινουμε στην αποδοση ανα μοναδα χρονου) , το'χουμε κ τουτο , οποτε ο στοχος του downsizing σα μοιαζει πιο κοντα απο ποτέ!!!
αλλα η efficiency παει περιπατο (κ ολη η attempt κατ'επεκταση...) , αφου καιει τριπλα , για να αποδοσει εν τελει... το ιδιο , με τα υπολοιπα προσφερομενα προ'ι'οντα.
Παει λοιπον το downsizing... ... ...
Και το κερασακι στην τουρτα?!? :
Πληρωνεις αδρα τη μπαρουφα , η οποια συνοδευεται απο παραπανω εξοδα για βενζινες , λαδια , rebuild , κ τα οποια υπερκαλυπτουν απο τον πρωτο μηνα , τη διαφορα των τελων κυκλοφοριας... .
Οποτε , 1000 φορες ενα 3λιτρο (ή 2.5λιτρο) bmwδακι , 1.8 turbακι merc , 2λιτρο Lexus ή το πολυποθητο s2k... (μιλαω για πισωκουνες) , κ να γελας καθε φορα που θα βλεπεις βανκελικο... στον καθρεφτη σου... 
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 15:09:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Octane έγραψε: | Wankel και downsizing...
Οποτε , 1000 φορες ενα 3λιτρο (ή 2.5λιτρο) bmwδακι , 1.8 turbακι merc , 2λιτρο Lexus ή το πολυποθητο s2k... (μιλαω για πισωκουνες) , κ να γελας καθε φορα που θα βλεπεις βανκελικο... στον καθρεφτη σου...  |

LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 16:57:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οποτε , 1000 φορες ενα 3λιτρο (ή 2.5λιτρο) bmwδακι , 1.8 turbακι merc , 2λιτρο Lexus ή το πολυποθητο s2k... (μιλαω για πισωκουνες) , κ να γελας καθε φορα που θα βλεπεις βανκελικο... στον καθρεφτη σου...  |
+1  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 17:32:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προστυχη ιδεα αφιερωμενη στον οκτανιο...
(και σιγα που δεν γινεται...)
ρχ7 με μοτερ 20vt (με οσα αλογα αντεχεις να το φτιαξεις)
μη μου πεις οτι δεν γινεται...
ολα γινονται...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 17:47:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Definition:
"conscious use of permanent personnel reductions in an attempt to improve efficiency and/or effectiveness"
Παμε στην αντιστοιχια τωρα
conscious?!? ---> προφανως... αν κ μαλλον θα το μετανιωσουμε...
personnel reduction?!? ---> μειωση κυλινδρων (χωρου καυσης) με ταυτοχρονη "πιεση" σε ο,τι απομενει , να δουλευει ολη την ωρα , χωρις μη αποδοτικη φαση κλπ.
Το'χουμε λοιπον αυτο.
improving effectiveness με το παραπανω?!? ---> Σιγουρα(!!!) (αν μεινουμε στην αποδοση ανα μοναδα χρονου) , το'χουμε κ τουτο , οποτε ο στοχος του downsizing σα μοιαζει πιο κοντα απο ποτέ!!!
αλλα η efficiency παει περιπατο (κ ολη η attempt κατ'επεκταση...) , αφου καιει τριπλα , για να αποδοσει εν τελει... το ιδιο , με τα υπολοιπα προσφερομενα προ'ι'οντα.
Παει λοιπον το downsizing... ... ...
Και το κερασακι στην τουρτα?!? :
Πληρωνεις αδρα τη μπαρουφα , η οποια συνοδευεται απο παραπανω εξοδα για βενζινες , λαδια , rebuild , κ τα οποια υπερκαλυπτουν απο τον πρωτο μηνα , τη διαφορα των τελων κυκλοφοριας... .
To μόνο πρόβλημα του RX8 είναι ότι πωλείται (πωλούνταν) φτηνά.
@alienhack: τα ηλεκτρικά τούρμπο που υπάρχουν τώρα είναι ως επί το πλείστον μια κλαπ@ρχιδιά γιαυτό και κοροϊδεύουμε αυτά και όσους τα λιγουρεύονται.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2011, 19:36:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | προστυχη ιδεα αφιερωμενη στον οκτανιο...
(και σιγα που δεν γινεται...)
ρχ7 με μοτερ 20vt (με οσα αλογα αντεχεις να το φτιαξεις)
μη μου πεις οτι δεν γινεται...
ολα γινονται...
 |
Μπορεις σε παρακαλω να μην μιλας για τσοντες παλι?!?
Ετσι θα ηταν το υπερπίστολο!!!
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|