PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μετατροπη ηλεκτρικου γκαζιου σε ντιζα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 09:59:38    Θέμα δημοσίευσης: μετατροπη ηλεκτρικου γκαζιου σε ντιζα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα! Για 206 1.6 16v βαζουμε τα τετραπεταλουδα και θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπερχει περιπτωση να βρουμε πεταλι γκαζιου με ντιζα;(μονο το πεταλι ψαχνω) εχει βγει τετοιο πεταλι για εργοστασιακο 206; Ευχαριστω!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 206 φίλου το γύρισαμε από ηλέκτρο σε ντίζα... όμως τα περιφεριακά όλα τα έβαλε ραλλίσια. αν θες λεπτομέριες μπορώ να μάθω Wink

ΥΓ: για μένα μη βάλεις 4πετάλουδο εκτός και αν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό σου.
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αργα για να αλαξω γμωμη Very happy τελος παντων κανω μια πολυ ολοκληρωμενη δουλεια. σε 2 εβδομαδες θα ανεβασω φοτος και θα σας πω τι εχω κανει Razz Αν μπορεις πες μου λεπτομερειες σε παρακαλω! βασικα θα χρειαστει πατεντα για κατι τετοιο;
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα:

μπορείς να το κάνεις με ECU sagem S3000 ή να το κάνεις μονόφυσο + πλεξούδα. θα χρειαστεί να γίνει το πάντρεμα και χρειάζεσαι μια πεταλούδα απο 16β 106 με τους αισθητήρες και ίσως μαφ. μπορώ να μάθω και πόσο πάει το κουστούμι αν και από ότι θυμάμαμαι δεν είναι τραγικό.
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα. εχω ecu της emerald (k3) 3D το θεμα μας ειναι οτι στο πεταλι. Πως θα περαστει η ντιζα. Απ'οτι μου ειπε ο μηχανικος μου δεν εχει και πολυ χορο για να εχει επιλογες. Με λιγα λογια θελω να μαθω πως θα συνδεθει με το πεταλι.
Thanks για το ενδιαφερον! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2619

Cool

Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιορισμενη προσβαση μου λεει στο λινκ που μου εδωσες...
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θες να σου στείλω ενα πμ με ενα τηλεφωνο να σου λυθουν όλες οι απορίες στο τσακ μπαμ?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 10:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry, δεν το πήρα πρέφα ότι είναι απ τη βάση γνώσεων... είναι στο members only section.

Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 11:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι! Very happy αν θελεις δωσε μου το τηλεφωνακι!
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 11:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α! και κατι αλλο... η πολαπλη εισαγωγης της jenvey δεν εχει καποια τρυπα για την υποπιεση του servo. Τι κανουμε εκει; τρυπαμε εμεις;;;
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 11:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχεις πμ.

αλήθεια, γιατί θες να βάλεις 4πετάλουδο? τι προσανατολισμό έχει το αμάξι σου?
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 11:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω καποιο προσανατολισμο απλα το θεωρω περισοτερο αξιοπιστο απο το να τουρμπισω το αυτοκινητο. Απ οτι καταλαβα δεν εχετε ιδιαιτερη συμπαθεια στα τετραπεταλουδα, γιατι; τι θα προτιμουσατε για καποια βελτιωση σε τετοιο επιπεδο;
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 12:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το έχεις για καθημερινό τότε δεν συμφέρει από κατανάλωση και μόνο.
προσωπικά το θέμα τετραπετάλουδο θα το επέλεγα μόνο υπό τη σκέψη ότι θα ετοιμάσω ένα αγωνιστικό. Για να αποδώσει θέλει σίγουρα έναν άγραφο και ένα τρόπο να του δίνεις αέρα γιατί εκεί πίσω πεθαίνει.

στο δρόμο θα προτιμούσα ένα μονοπετάλουδο, με μια καλή εισαγωγή πχ σαν αυτή που δίνει η DP, ακριβούτσικη, αλλά ας είναι καλά τα μηχανουργεία!

αν επιμένεις για πεταλούδες όμως σου έχω πολύ καλύτερη λύση σε επιλογή σωμάτων Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 12:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας εχει ολοκλιρη ιστορια το αυτοκινητο μου... αν με ξαναρωτουσες δεν θα το εκανα! Αλλα μιας και το αρχισα ας κανω καλη δουλεια. Αγραφο εγκεφαλο εχω οπως σου ειπα της EMERALD 3D οσο για τον αερα που μου λες εχουμε το box της piper. ρωτησα κατι πριν αλλα δεν απαντησε κανεις... η πολαπλη που μου εχει δωσει η jenvey δεν εχει τρυπα για την υποπιεση. ανοιγουμε εμεις;
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 12:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γνωρίζω για την υποπίεση αδερφέ... αν δεν βρεις κάποιον που να είναι σίγουρος, στείλε ένα mail στην jenvey για να πάρεις υπεύθυνη απάντηση Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206cc GD (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 12:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!! πες μου μονο το τηλεφωνο για να ρωτησω για το πεταλι...
σε ευχαριστω και παλι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 12:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου χω στείλει με πμ! ίσως να γνωρίζει και το θέμα της υποπίεσης! ρώτα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 14:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαλογος 2 ατομων αυτο το Thread... πως και δεν πεταχτηκε κανας Pughell να το κανει ματς... Smile

Φίλε 206cc GD τι ακριβος εχεις πανω στο αμαξι σου? 206 cc δεν ειναι?

Απο εισαγωγη λες για jenvey , εξαγωγή τι εχεις βαλει? εκεντρα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2011, 15:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 206 1100 κυβικα που ειχα πριν ηταν με ντιζα..αν ταιριαζει στο cc σου δεν ξερω αλλα δεν χανεις τιποτα να το ψαξεις!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης