PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΣΕΤΟΝ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 22:48:17    Θέμα δημοσίευσης: ΑΣΕΤΟΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=34240

ENA θεμα που εχει συζητηθει πολυ στο φορουμ των 4τ και οσονουπω να εφαρμοσουμε στο σαξο του σαλεξ...

δε το ξερει ουτε ο σαλεξ ουτε το σαξο αλλα σε συνδιασμο με τις δοκιμες που ηδη κανει λεω να παμε ενα βημα παραπερα Laughing

στοχος η αντιστροφη του κυκλου ΟΤΤΟ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 04:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 08:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με μία απλή αναζήτηση στο νετ βλέπεις ότι είναι απλά αστικός μύθος...
συν busted από mythbusters (episode 53)

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

me σωστο προγραμματισμο για πειραγμα αβανς αφου ανεβαζεις αντικροτικοτητα θα δεις αποτελεσματα...σκετη ακετονη λογικο να μη κανει διαφορα

ειναι σα να λες οτι σε ενα αμαξι ρυθμισμενο για 95 θα δεις διαφορα με 100αρα...σιγα τα ωα που θα δεις Cool
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλο αυτό...
γιατί όσο διάβασα στο 4Τφόρουμ, δεν είδα κάτι για προγραμματισμό. εκεί λένε βάζεις καθαρό ασετόν κ πάει "γα***ντας". καλύτερα κ απ το κίτρινο μαγνητάκι στην παροχή βενζίνης Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 10:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την ακετονη που εχει ηδη δοκιμασει σαλεξοντραγκστεροσαξο
την βαζουμε για οικονομια....αν νομιζει κανεις οτι θα παει και καλυτερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 11:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχαν αναφερθει καμποσα σχετικα εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=403461#403461

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 15:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο σιγουρο που δουλευει είναι η καθαρή ΤΟΥΛΟΥΟΛΗ...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2010, 22:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
το μονο σιγουρο που δουλευει είναι η καθαρή ΤΟΥΛΟΥΟΛΗ...

Η οποια ομως (οπως και ολα τα παρεμφερη)ανεβαζει πολυ πυρομετρο...
Θελει προσοχη
Αν διαβασετε και καποιο ποστ απο τους 4τ ενα παιδι λεει πως εσπασε μοτερ απο τολουολη...(αν και ηταν κοντρακιας και εβαλε λαθος αναλογια μαλλον) Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 00:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Εβαλα κιόλας.
Αλλά επειδή κάτι του εφταιγε πρωτού ξεκινήσω τα πειράματα, ψάχνω να βρω αν έχει κάψει πολλαπλασιαστή ή του φταίει κάτι άλλο και ψιλορετάρει στο ρελαντί!

Πρώτη φορά βλέπω αυτοκίνητο να βγάζει "system too lean" και να βγάζει μαύρα συννεφάκια από την εξάτμιση.
Ανώμαλο αυτοκίνητο ήταν πάντοτε το μικρό μου...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 01:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες μιλαμε για καθαρη τουλουολη που πλεον δεν βρισκεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

εγω ξεκινησα με αναλογια που μου ειχε πει ο νονος μου (χημικος κτλ) με 1 λιτρο σε καθε γεμισμα στο 106 μου... και ειχα φτασει στα 2-3 λιτρα σε 20 λιτρα 100αρας... σε καθημερινη χρηση για τουλαχιστον ενα εξαμηνο και ολο στον κοφτη...

ημουν pt52 με 12.5:1 συμπιεση και το αμαξι μολις του εριχνα τον μαγικο ζωμο επερνε κοντα 2 κενα... αλλεπαληλλα πατηματα με αντιστοιχο pt52 που πηγαινα κοπιες... !!!

αυτα απο μενα... αλλα βεβαια δεν μπορεις να βρεις πουθενα. εχω τον νονο μου με εργοστασιο χρωματων-βερνικιων και πλεον τους απαγορευουν να την χρησιμοποιουν ακομα και αυτοι... δεν ειναι 100% καθαρη...

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λουκά, η τολουόλη έχει κάποια εμπορική εφαρμογή ή ονομασία;

Πώς τη ζητάμε και πού τη βρίσκουμε;
Γιατί το ασετόν είναι εύκολο στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς. Η τολουόλη όμως;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 14:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μπιτονι αν θυμαμαι καλα εγραφε διαλυτικο βερνικιων αλλα δυστυχως χωρις προσμιξεις δεν νομιζω οτι πλεον κυκλοφορει και αν δεν ειναι καθαρη τουλουολη καλυτερα να μην το δοκιμασετε...

α σε ολα αυτα τα πειραματα που κανετε καλο ειναι να ριχνετε και μια σταγονα λαδι μεσα στον μαγικο ζωμο... Wink

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 16:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
το μπιτονι αν θυμαμαι καλα εγραφε διαλυτικο βερνικιων αλλα δυστυχως χωρις προσμιξεις δεν νομιζω οτι πλεον κυκλοφορει και αν δεν ειναι καθαρη τουλουολη καλυτερα να μην το δοκιμασετε...

α σε ολα αυτα τα πειραματα που κανετε καλο ειναι να ριχνετε και μια σταγονα λαδι μεσα στον μαγικο ζωμο... Wink

Να βάλω Κρητικό λάδι του θείου, να έχω και κάτι από τον τόπο μου στη βενζίνη που καίω;
Έτσι κι αλλιώς οικολογική βελτίωση κάνουμε.
(μερικά ml φτάνουν, σωστά;)

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 16:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συντεκνε ποτε θα μας ανακοινωσεις τα αποτελεσματα της ακετονης; Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 16:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο αν διαβασεις τοπικ 4τ θα δεις οτι ακετονη απο φαρμακειο σπαει μοτερ ...θελει 100% καθαρη

κακομοιρη μου με λιωμενο πιστονι θα μου το δωσεις το σαξο?
απο βδομαδα παιρνω λεφτα επιταγης και σε ενημερωνω κανονισε τη πορεια σου Cool
Επιστροφή στην κορυφή
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

Ένταξη: 29 Αύγ 2010
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2010, 21:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Συντεκνε ποτε θα μας ανακοινωσεις τα αποτελεσματα της ακετονης; Laughing

καιρό τον περιμένουμε..

Καθότι γάλλοι στο steering κ έλληνες στο thinking..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2010, 00:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα εγω εριχνα 2-3 σταγονες, οχι οτι θα παθει τιποτα αν δεν ριξεις αλλα ειναι λιγο πιο safe το ολο πειραμα

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2010, 17:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ειχε τυχει να διαβασω ολο το τοπικ απο το gtc.gr που ηταν τοτε πανω απο 70 σελιδες και ηταν το αυθεντικο να αναφερω απλα καποια πραγματα για να μην γινονται παρανοησεις... την τολουολη την βαζανε για επιδοσεις αλλα ειχανε πολλοι προβληματα γιατι ετρωγε καποια τσιμουχακια και εκανε και το μιγμα πολυ πλουσιο βεβαια παιζανε σε 4:1 αναλογια με βενζινη περιπου...
το ασετον δεν εμπαινε ουτε για να ανεβασει οκτανια ουτε για επιδοσεις μιας και η αναλογια ηταν τραγικα μικρη (περιπου 100μλ ανα ντεποζιτο) μονο για οικονομια και καταφερνε υποτιθεται να πετυχαινει καλυτερη καυση.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2010, 17:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχε εχθες εκπομπη myth busters και εκαναν το πειραμα με καθαρη ακετονη..οι διαφορες σε επιδοσεις μηδενικες και η διαφορα στην καταναλωση ελαχιστη Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης