PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΤΕΟ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2010, 23:45:31    Θέμα δημοσίευσης: ΚΤΕΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ την πεζοπαρέα........
Επειδή τέλη αυτού του μήνα μέχρι αρχές του Οκτώβρη πρέπει να περάσω κτεο έχοντας το αυτοκινητάκι μου από το 2006
Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα
Να πάω σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?
Και επειδή κάτι έτυχε να ξέρω για τα δίχως ουσία ψιλοπροβλήματα που μπορεί να σου βρουν στο δημόσιο και να γράφουν και να γράφουν....
Τι μου προτείνετε?Διότι έχουν αρχίσει και τα τηλέφωνα μηνύματα κλπ από αντιπροσωπίες για προελέγχους κλπ....Αξίζει ένας τέτοιος προέλεγχος λέτε?Μιας και είναι δωρεάν ,από ότι μου ότι μου είπαν δηλαδή

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 09:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου ασυζητητει σε ιδιωτικο!!!!Με ραντεβού και μέσα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει στα σίγουρα...και με το καφεδακι σου στο τσάμπα όσο περιμένεις...Ειχα παει εγώ σε ενα στην μεταμόρφωση μέχρι να δώσω τα χαρτια να ερθει και αυτη που το φτίαχνει στο τσάκ το παρηγγειλα και εφυγα!!!!(Δεν θα έπαιρνα και τον καφε αν αργούσα να το παραγγειλω) Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 10:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thantsi έγραψε:
Φιλε μου ασυζητητει σε ιδιωτικο!!!!Με ραντεβού και μέσα σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει στα σίγουρα...και με το καφεδακι σου στο τσάμπα όσο περιμένεις...Ειχα παει εγώ σε ενα στην μεταμόρφωση μέχρι να δώσω τα χαρτια να ερθει και αυτη που το φτίαχνει στο τσάκ το παρηγγειλα και εφυγα!!!!(Δεν θα έπαιρνα και τον καφε αν αργούσα να το παραγγειλω) Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Kαι μεταμόρφωση κιόλας ........ εκεί εργάζομαι....
Μήπως έχεις συγκρατήσει που είναι?
Και ποια είναι τα ωράρια λειτουργία τους?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 11:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην μεταμόρφωση είχα πάει με ένα φιλαράκι ένα mazda.
σε αυτό --->> http://www.kteoinioxos.gr/index.php?lang=1

γρηγοροι σε εξυπηρέτηση και όλα κομπλέ

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 11:58:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:

οι περισσότεροι εδώ μέσα ηνίοχο έχουμε πάει νομίζω Razz

κ εγώ εκεί είχα περάσει 2 φορές το δικό μου κ 1 φορά των γονιών μου... 10 λεπτάκια υπόθεση κ κλείνεις κ ραντεβού όποτε σε βολεύει. έχουν πολύ ευέλικτα ωράρια!

Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 13:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Bill207 έγραψε:

οι περισσότεροι εδώ μέσα ηνίοχο έχουμε πάει νομίζω Razz

κ εγώ εκεί είχα περάσει 2 φορές το δικό μου κ 1 φορά των γονιών μου... 10 λεπτάκια υπόθεση κ κλείνεις κ ραντεβού όποτε σε βολεύει. έχουν πολύ ευέλικτα ωράρια!

Ευχάριστο τότε.......
Θα τους πάρω τηλεφωνάκι για ραντεβού ....για τέλος του μήνα
Εαν θυμάται κανείς και μία ενδεικτική τιμούλα , έτσι για να ξέρω πάνω κάτω......θα του ήμουν υπόχρεος

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 14:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

~ 46-48 ευρώ... κάτι τέτοιο.

κ νομίζω την τελευταία φορά μου έκαναν κ δώρο την κάρτα καυσαερίων.

Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 14:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
~ 46-48 ευρώ... κάτι τέτοιο.

κ νομίζω την τελευταία φορά μου έκαναν κ δώρο την κάρτα καυσαερίων.

Τέλεια
Ωραιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες σας!
Κάρτα καυσαερίων ευτυχώς υπάρχει....έχει ακόμα ψωμί!

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 21:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:

Razz Razz Razz Razz Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 14:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα η αυριο περναω ΚΤΕΟ
Ερωτηση.Τωρα που το αμαξι ακουγεται πολυ(μονο ψηλα βεβαια) θα εχω καποιο προβλημα ή δεν ελεγχουν τον ηχο?
Ο ελεγχος θα γινει σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ (express service) Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2011, 16:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χαρτι του κτεο εμπεριεχει καρτα καυσαεριων που ισχυει για ενα ετος...
οποιος θελει, εχω ενα παληκαρι στο ιδιωτικο της ανθουσας.. Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 01:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια αυριο περναω οποτε οποιος ξερει τι γινεται με ηχο ας βοηθησει Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 04:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Παιδια αυριο περναω οποτε οποιος ξερει τι γινεται με ηχο ας βοηθησει Exclamation

αν πας σε ιδιωτικο τπτ απολυτως.αν ρωτησεις 206 kwn sinanai kai abaleo που το ξερουν το δικο μου ειναι αρκετα θορυβωδες.....
στο κτεο ο ελεγκτης πορωθηκε και το βαζε μεσα με μαρσαρισματα ουτε για τα φιμε μου παν τπτ...
οποτε σε ιδιωτικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο.αν πληρεις ρυπους δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 16:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodwrhs έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

αν πας σε ιδιωτικο τπτ απολυτως.αν ρωτησεις 206 kwn sinanai kai abaleo που το ξερουν το δικο μου ειναι αρκετα θορυβωδες.....
στο κτεο ο ελεγκτης πορωθηκε και το βαζε μεσα με μαρσαρισματα ουτε για τα φιμε μου παν τπτ...
οποτε σε ιδιωτικο να χεις το κεφαλι σου ησυχο.αν πληρεις ρυπους δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα Wink

Αν ειναι ετσι τοτε ειμαστε οκ..
Το βραδυ θα ξερω και απο πρωτο χερι αφου σημερα θα περασω κτεο.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 18:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Αν ειναι ετσι τοτε ειμαστε οκ..
Το βραδυ θα ξερω και απο πρωτο χερι αφου σημερα θα περασω κτεο.. Wink

τελικα τι εγινε?

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 19:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodwrhs έγραψε:
τελικα τι εγινε?

Tελικα περασα (λιγο επιεικως βεβαια) Laughing

Απο καυσαερια ειμαι οκ,σχετικα οριακα αλλα οκ..ο υπαλληλος μου ειπε οτι αρχικα δεν περνουσε επειδη ειχε κρυωσει λιγο το αμαξι αλλα μολις το ζεστανε με λιγες ξερογκαζιες ηρθε στα ισια του.
Φυσικα μου τονισε οτι απο θορυβο θα με σκισουν αν με σταματησουν γιατι απο την εμπειρια του ειμαι λεει καπου στα 110 db ενω το οριο ειναι αρκετα εως πολυ πιο κατω.
Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο?
Κατι που με προβληματισε ηταν οι αποκλισεις.... Confused
Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 22:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
τελικα τι εγινε?

Tελικα περασα (λιγο επιεικως βεβαια) Laughing

Απο καυσαερια ειμαι οκ,σχετικα οριακα αλλα οκ..ο υπαλληλος μου ειπε οτι αρχικα δεν περνουσε επειδη ειχε κρυωσει λιγο το αμαξι αλλα μολις το ζεστανε με λιγες ξερογκαζιες ηρθε στα ισια του.
Φυσικα μου τονισε οτι απο θορυβο θα με σκισουν αν με σταματησουν γιατι απο την εμπειρια του ειμαι λεει καπου στα 110 db ενω το οριο ειναι αρκετα εως πολυ πιο κατω.
Η μονη παρατηρηση που εγραψε στο χαρτι ηταν ''ανομοιομορφη φθορα ελαστικων'' Αληθεια τι παιζει με αυτο?
Μπροστα 2,44 και πισω 4,0...να με προβληματισει κι αλλο ή ειναι λογικα νουμερα αυτα Rolling eyes

καπου εκει ειναι και το δικο μου σωληνα με τελικο Ν. ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....
εσυ ξερεις...
το θεμα ειναι εσυ το αμαξι το νιωθεις να παταει???η σημαινει οτι πρεπει να πας για λαστιχα... αυτα με βαση την εμπειρια μου.... οσο για το αν σε σταματησουν φροντισε να μην προκαλεις οποτε δεν θα χεις προβλημα.δοξα το θεο κληση για εξατμιση δεν εχω φαει ποτε...
αν παλι πανε να σου κοψουν πες οτι τους λεω εγω....
η νομοθεσια λεει ντεσιμπελομετρο στις 4.000 σαλ σε πληρη ησυχια γυρω και σε αποσταση ο μετρητης στα 4 μετρα... δυο φορες που το πα κοκαλωσαν επειδη ηξερα τι λεει..ειδαλως λεω μην μου κοψεις την εσκισα και εφυγα. :Ρ

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2011, 23:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodwrhs έγραψε:
ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....

Τα λαστιχα ειναι με 6.000 χιλιομετρα οποτε ειναι οκ...
Χειροφρενα δεν τραβαω Wink
Αυτο με τις αποκλισεις δεν ξερω ποσο κακο ειναι.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 00:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
thodwrhs έγραψε:
ανομοιορφη φθορα σημαινει 2 πραγματα η το στριβεις και εχοιυν φαγωθει τα μπροστινα σου λογω καταπονησεων η τραβας χειροφρενα....

Τα λαστιχα ειναι με 6.000 χιλιομετρα οποτε ειναι οκ...
Χειροφρενα δεν τραβαω Wink
Αυτο με τις αποκλισεις δεν ξερω ποσο κακο ειναι.... Confused

πηγαινε προληπτικα ζυγοσταθμιση ευθυγραμμιση

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2011, 01:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

ανομοιόμορφη φθορά συνήθως οφείλεται σε έλλειψη ευθυγράμμισης. Κατα τα άλλα τα νούμερα που έγραψες δείχνουν σύγκλιση (θετικα) και όχι απόκλιση (αρνητικά), και τεχνικά θεωρείται οτι είναι εντός ορίων για τον μπροστινό άξονα (απο -3 έως +3).
στον πίσω συνήθως υπάρχουν μεγάλα νούμερα συγκλισης, απο κατασκευής, αλλα δεν λαμβάνονται υπόψιν στον έλεγχο ΚΤΕΟ, άλλωστε τα περισσότερα αμάξια όπως και το δικό σου δεν δέχονται ευθυγράμμιση στους πίσω τροχούς.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης