PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Εισαγωγή από 1.3 rallye σε 1.6 rallye 8v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2010, 19:50:07    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Εισαγωγη 13αρι σε 16αρι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια, σημερα αγορασα μια εισαγωγη απο 13αρι για το 16αρι 8v rallye μου. Το ερωτημα μου ειναι το εξης:

Θα χωρεσει η εισαγωγη απο 13αρι μαζι με τη θολομπαρα που εχω? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Η θολομπαρα μου ειναι τετοιο στυλ απλα δεν ειναι ρυθμιζομενη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2010, 22:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πως οχι...
Η μπαρα του 1300 περναει πισω απο την εισαγωγη ενω αυτη των 1400/1600 μπροστα απο αυτην. Confused

Η μπαρα που δειχνεις στην φωτο ειναι μαλλον η ΜΑ1722 την οποια εγω προσωπικα δεν καταφερα ποτε να βαλω στο 1300αρι μου. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 1.6 8v

Ένταξη: 12 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 14:18:55    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Εισαγωγή από 1.3 rallye σε 1.6 rallye 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγόρασα σήμερα μια εισαγωγή από 1.3 rallye για να την αντικαταστήσω στο rallye μου (1,6 8v) αλλα οι μηχανικοί είναι κλεφτες και μου ζητάνε κάτι 70aria euro για την ενλόγω τοποθέτηση.Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνετε και πως γίνετε να την βάλω μονος μου ??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Men, start your engines ..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 15:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε επρεπε να στην καντουν τσαμπα την εργασια
2 βιδες ειναι αλλωστε...
Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 19:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tin pira apo idioti Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 19:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο για να κανεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το κανεις στο πεζοδρομιο,οποτε...δωσε τα 70,καλα ειναι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 23:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad(

Επιστροφή στην κορυφή
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2010, 23:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μένω σε μονοκατοικία με γκαράζ έχω αρκετό χορό δεν μένω αθηνα. πες μου τι χρειάζεται και θα το κάνω απλά πείτε μου !!!!!!!! :D

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Απρ 2010, 18:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,δεν εχει κατι να σου πουμε,ξεβιδωνεις την πλαστικη αφου εχεις αποσυνδεσει ολους τους αισθητηρες απο επανω και βιδωνεις την μεταλλικη.
Απλα φροντισε να εχεις μια καινουργια φλαντζα,αυτην που μεσολαβει αναμεσα σε κεφαλη και εισαγωγη.Επισης ισως χρειαστει και μια ντιζα γκαζιου γιατι αν θυμαμαι καλα αυτη του 1300 ειναι πιο μακρια σε μηκος.
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Απρ 2010, 22:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 02:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να στε καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 07:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσο η 1722 ειναι η δικια σου; Question

Γιατι μου φαινεται ιδια και στο 13αρι μου δεν εμπαινε,ουτε ετσι αλλα ουτε και αλλιως... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
psgeo 
Μέλος
Μέλος

106 rallye x2/s1 16v/s2 1.6 8v

Ένταξη: 03 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 11:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο για 1,6 8v rallye λεει το παληκαρι Smile που μπαινει κανονικα και με τον νομο οπως φαινεται και στην φωτο και με την εισαγωγη αλουμινιου. απλως στο 13αρι δεν μπαινει σε αυτη την διαταξη..........ειχα δοκιμασει μια οmp σαν αυτη που ειναι στις φωτο , που ειχε και ενα λαμακι που εδενε στις γωνιες , δεν θυμαμαι κωδικο , και δεν εκλεινε το καπω με τιποτα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
psgeo 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 12:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την εισαγωγη σκετη θα την βαλεις χωρις καποια επεμβαση στο προγραμμα??
Επιστροφή στην κορυφή
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 13:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psgeo έγραψε:
την εισαγωγη σκετη θα την βαλεις χωρις καποια επεμβαση στο προγραμμα??

Ναι φιλε μου και μετα βλεπουμε Smile
Επιστροφή στην κορυφή
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 01:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, αυτη τη μετατροπη τι συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει 1,6 8v! Εγινε αλλο αυτοκινητο το rallye μου! Very happy

Και απο ηχο.................... ΑΑΑΑΧ.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 07:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα τσεκαρε και τα μιγματα σου.
Μπορει το μοτερ να ειναι bulletproof αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να αντεξει για παντα ετσι. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 10:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μητσο η 1722 ειναι η δικια σου; Question

Γιατι μου φαινεται ιδια και στο 13αρι μου δεν εμπαινε,ουτε ετσι αλλα ουτε και αλλιως... Sad

Χρονια πολλα σε ολους,να ειστε ολοι καλα!!!!
Στελιο δεν θυμαμαι τον κωδικο,πανε και 10 χρονια απο τοτε που την πηρα αλλα ειναι ιδια με την κοκκινη στην πιο πανω φωτογραφια.

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
psgeo 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 15:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gg_tt έγραψε:
Παιδια, αυτη τη μετατροπη τι συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει 1,6 8v! Εγινε αλλο αυτοκινητο το rallye μου! Very happy

Και απο ηχο.................... ΑΑΑΑΧ.... Laughing

για λεγε για λεγε Laughing πρωτες εντυπωσεις και πως δουλευει σε σχεση με πριν?? ηχος?? πορωση Worthy ?? μονος σου την εβαλες τελικα??
Επιστροφή στην κορυφή
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 17:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psgeo έγραψε:
για λεγε για λεγε Laughing πρωτες εντυπωσεις και πως δουλευει σε σχεση με πριν?? ηχος?? πορωση Worthy ?? μονος σου την εβαλες τελικα??

Ηχος οπως λες, Κ@@ΛΑ!! Και απο αποδοση τρελα εμφανισιμη διαφορα!!
Δεν την εβαλα μονος μου, βοηθεια μηχανικου. Rolling eyes

Παντως WORTH IT!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης