PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βενζίνη unleaded 100 από την ΒΡ ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Βενζίνη unleaded 100 από την ΒΡ ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδε κανείς βενζίνη BP unleaded 100 ?

κάπου την πήρε το μάτι μου αλλά νόμιζα ότι
ήταν λάθος...

βρήκε κανείς ? που και σε ποιά τιμή ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει σε καποια βενζιναδικα στην Κηφισια και ειναι λιγο πιο φτηνη απο την Vpower racing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 14:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BP Unleaded 100 ?
Και είναι λίγο φτηνότερη από την Racing ????
Χμμμμμμμ......
Πάντως, αυτή την εβδομάδα που έβαλα Racing, λόγω προβλήματος που είχα με την τρόμπα, ομολογώ οτι ο κινητήρας δουλεύει καλύτερα, αλλά δεν βλέπω διαφορά στις επιδόσεις......
Δυστυχώς, αυτά τα κόλπα δεν δουλεύουν σε κινητήρες μικρής χωρητικότητας...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 15:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εχει 0.95€ και πρατήρια:

-λεωφόρος Πεντέλης
-Τροχαία Κηφισιας

απο βδομάδα θα την έχουν και τα υπόλοιπα BP.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 15:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικά 6 με 8 μήνες έβαζα την πιο φτηνή βενζίνη που έβρισκα (0,68ε το ακριβότερο). Μέχρι που βόγκαγε κάπως περιέργα η μηχανή και το τελευταίο διμηνο βάζω μόνο vpower και είδα ΤΗΝ διαφορά...

Επιστροφή στην κορυφή
Bagus 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Renault clio 1,4 16v

Ένταξη: 30 Μάϊ 2003
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 20:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia sto cliaki mou 1,4 16v ebaza pantote Bp superplus h Vpower...
Prin apo 3-4 hmeres eida thn nea Bp ultimate 100 oktaniwn kai eipa na th dokimasw.
Entypwseis 8etikotates idiws sth leitourgia tou kinhthra kai ston hxo o opoios fainetai ka8aroteros.To kalytero einai oti nomizw oti blepw mia diafora pros to kalytero sto trabhgma tou amaksiou.(bebaia paizei rolo kai o psyxologikos paragontas...)
To gegonos einai pantws oti einai fthnoterh apo th Racing(1,15 Euro/lt )
enw egw thn ebala me 0,919 E/lt..)kai an oxi kalyterh isaksia.....
H Bp einai megalh etairia,me oti ayto synepagetai kai apo thn allh einai kalo epitelous pou h Shell exei enan antipalo-antagwnisth,mhpws pros ofelos tou katanalwth pesoun oi times.
Den xanete tipota na thn dokimasete gia 2-3 gemismata...

http://www.greekrenaultclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαζα Super Plus της BP και τώρα βάζω την Ultimate...
Δυστυχώς κοστίζει 12 ευρώ παραπάνω, αλλά αφού ήμουν ευχαριστημένος με την προηγούμενη, θα συνεχίσω και με αυτή.

Και εννοείται ως τώρα διαφορά δεν έχω δει Twisted evil Twisted evil παρά μόνο στην τσέπη μου Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 01:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σκοπεύω να τη δοκιμάσω καθ'ότι η Shell Racing είχε αποδειχθεί απογοήτευση. Πολύ ακριβή, με υψηλή κατανάλωση, υψηλότερες θερμοκρασίες λαδιού (νά'ναι καλά το θερμόμετρο λαδιού) και με ελάχιστη ή ψυχολογική διαφορά σε απόδοση. Δεν αξίζει το τίμημα...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 07:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια γιατι δεν χρισιμοποιητε βενζινη με 98 οκτανια

εγω συγκεκριμενα βαζω 98 οκτανιων βενζινη απο πρατηριο της aegean
ειμαι πολι ευχαριστημενος απο την αποδοση και πληρωνω 0,71 δρχ
το λιτρο

δεν ειναι η καλυτερη λυση?
αν φανταστη κανεις οτι για να βαλη βενζινη +1 οκτανιο πρεπει
να πληρωσεις + 40 λεπτα ?

με την συγκεκριμενη βενζινη δεν εχω δει διαφορα μεγαλη σε αποδοση
του κινητηρα αλλα εχει διαφορα στην οικονομια .
με την συγκεκριμενη βγαζω 60-70 χιλλιομετρα στο γεμισμα παραπανω.

δοκιμαστε και εταιριες που δεν ειναι μεγαλα ονοματα αλλα
εχουν εξισου καλη βενζινη.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 09:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην Παρασκευή έβαλα την Ultimate για δοκιμή...
Την έβαλα ψιλοακριβά 0,936, ενώ αλλού την είδα 0,907 και 0,85 (στο φράγμα του Μαραθώνα...)
Πιστεύω οτι πλησιάζει την Racing, αλλά παρατηρησα ενοχλητικές αρυθμίες στο ρελαντί (την προηγούμενη εβδομάδα είχα Racing, και ο κινητήρας δούλευε πολύ στρωτά...)
Μετά και το πρόσφατο πρόβλημα με την αντλία, έχω ψυχολογικό πρόβλημα και είμαι πλέον προς αναζήτηση πρατηρίου στην Καλλιθέα και στα περίχωρα, με καλή βενζίνη και φτηνή... Ακούω προτάσεις...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 10:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω βαζω στην aegean στην καλλιθεα που βρισκεται
επι της λεωφορου θησεως στις τζιτζιφιες

ειναι το πρωτο πρατηριο που συναντας μπαινοντας απο την ποσειδωνος
προς καλλιθεα(προς αθηνα, στο δεξι σου χερι)

μετα απο την sony (αντιπροσωπεια)
εδω και 2 χρονια που βαζω στο συγκεκριμενο πρατηριο βενζινη
δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα (επισης και ο πατερας μου)
προτιμω την αμολιβδη 98 οκτανιων με τιμη 0,71 ευρω

πιστευω οτι εχει τον καλυτερο λογο αποδοσης/τιμη
δοκιμασε την και περιμενω σχολια σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Bagus 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Renault clio 1,4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 10:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baggelh epeidh menw kai egw Kalli8ea,bazw benzinh apo 2 BP pou briskontai h mia prin ton Mpourmpouli8ra (8hsews sto reyma anodou pros A8hna)kai h allh pali sto reyma anodou pros A8hna ligo prin thn ladokola-sthn A.Eleousa.
Eimai arketa eyxaristhmenos pantws kai apo ta 2 benzinadika.
Oso gia thn Bp 100 ron,blepw mia pio pro8ymh leitourgia tou kinhthra kai o hxos exei ka8arisei.Gia tis arry8mies pou les egw parathrhsa to anti8eto Cool Foraw ekkentroforous kai pleon einai elaxisth ews ka8olou h arry8mia-asta8eia tou relanti enw prin htan liiiiiiiio pio enoxlhtikh.(bebaia se ayto paizoun rolo kai ta Denso iridium pou prosfatws ebala..)

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bagus έγραψε:
Baggelh epeidh menw kai egw Kalli8ea,bazw benzinh apo 2 BP pou briskontai h mia prin ton Mpourmpouli8ra (8hsews sto reyma anodou pros A8hna)kai h allh pali sto reyma anodou pros A8hna ligo prin thn ladokola-sthn A.Eleousa.
Eimai arketa eyxaristhmenos pantws kai apo ta 2 benzinadika.
Oso gia thn Bp 100 ron,blepw mia pio pro8ymh leitourgia tou kinhthra kai o hxos exei ka8arisei.Gia tis arry8mies pou les egw parathrhsa to anti8eto Cool Foraw ekkentroforous kai pleon einai elaxisth ews ka8olou h arry8mia-asta8eia tou relanti enw prin htan liiiiiiiio pio enoxlhtikh.(bebaia se ayto paizoun rolo kai ta Denso iridium pou prosfatws ebala..)

Kαι εγώ στην ΒΡ πρίν την Λαδόκολλα έβαλα και μου πιάσανε τον κ@λο, γιατί όπως προανέφερα την βρήκα 3 και 8 λεπτά πιο φτηνά σε άλλα πρατήρια....
Εγώ ψάχνω για ένα πρατήριο που να έχει όσο γίνεται καθαρή βενζίνη (τι λέω, στην Ελλάδα ζούμε....), αλλά να μην μου αρπάζουν και τα λεφτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η shell στους αγίους πάντες?
Εκεί βάζω σχεδόν πάντα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα…. Βέβαια μπορείς να βρεις και φθηνότερα, αλλά από το να αγωνιώ κάθε λίγο και λιγάκι προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω……
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 02:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια, όσοι λέτε ότι είδατε διαφορά με τις 100άρες βενζίνες, αναφέρεστε σε σχέση με 98άρα ή με 95άρα; Γιατί όπως σας είπα δεν είδα διαφορά άξια λόγου σε σχέση με την 98άρα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 07:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με περίπου 25 λίτρα 95αρα και 15 λίτρα 100 της ΒΡ στο
ντεπόζιτο και η διαφορά από χαμηλά είναι εμφανής και η
απόκριση στο γκάζι πολύ βελτιωμένη. Laughing

Εκτός και αν εχουν επηρεαστεί οι επιδόσεις τόσο πολύ από
την πτώση της θερμοκρασίας και το αεράκι των τελευταίων
δύο ημερών.

πάντως θα πρέπει για να βγουν συμπεράσματα να δοκιμαστεί
για αρκετά χιλιόμετρα και διαφορετικές συνθήκες.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
@ΠΑΝΟΣ@W.A.S.P. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

.@.@.@.@.@.

Ένταξη: 27 Ιούν 2003
Τόπος: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 10:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΒΡ 100 ΚΑΙ SHELL RACING,ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΛΟΓΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΛΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ Crying or Very sad ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΝΙΤΗΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚΤΑΝΙΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ Confused
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 10:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την κατανάλωση υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης
σίγουρα 1 λίτρο 98αρας ''βγάζει'' περισσότερα χλμ
από την 95αρα.

υπάρχει κανείς με αντίθετη άποψη ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2003, 11:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι βενζινες των 99 και 100 οκτανιων
καθαριζουν τις βαλβιδες? πως το κανουν αυτο?
ενω οι αλλες οχι?

σιγουρα εχουν περισσοτερα οκτανια αρα καλυτερη καυση αρα λιγοτερα καταλοιπα στον χωρο καυσης

οχι ομως οτι καθαριζουν και τον χωρο καυσης
απλος δεν τον 'επιβαρυνουν' με επιπλεον καταλοιπα.

μηπως ξερη κανεις τα 2-3 οκτανια παραπανω ποση ενεργεια δινουν σε ενα κινητηρα?

ετσι για να δουμε απο θεωρητικης πλευρας ποσο της % αυξανετε η
'δυναμη' του κινητηρα και να δουμε αν πραγματικα αξιζει η τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?
Επιστροφή στην κορυφή
Bagus 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Renault clio 1,4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2003, 08:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia egw ebaza prin Vpower 95 kai Bp 98.
Pisteyw pws h BP 98 htan kalyterh apo thn Vpower kai liigo xeiroterh apo thn 100ara.
Sigoura ypo normal syn8hkes odhghshs bgazw parapanw xiliometra alla otan arxizw tis anwrimothtes katanalwnetai pio grhgora.
Opws exw pei paizei rolo kai h psyxologia alla exw dei kalyteres repriz pragmatika san na anebazei liigo pio kala se sxesh me prin.Ayto den to diapistwnw mono egw alla kai polla alla paidia apo to Renault club pou thn dokimasan.
Bebaia gia na bgoun asfalh symperasmata xreiazetai polla xiliometra kai odhghsh katw apo oles tis syn8hkes....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης