PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μέχρι πόσα να δώσω για 207 GT...??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 21:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Μέχρι πόσα να δώσω για 207 GT...?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει δυνατότητα να πάρω ενα 207 GT 2007. Αλλά δεν ξέρω πόσα χλμ έχει, πως είναι δουλεμένο (σερβισ κλπ), δεν έχει ζάντες (τις αντάλλαξε με σιδερένιες για να πάρει λεφτά), φαίνεται ατρακάριστο.
Θα το δώσει σε όποιον του δώσει παραπάνω, μέχρι πόσα λέτε αξίζει να δώσω για να το πάρω?

*Παρακαλω μην με ρωτάτε τι και πως, δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλώς αυτό που λέω είναι σίγουρο.

Ευχαριστώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 22:11:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει πάνω από 50,000χλμ γύρω στα 13,000ε

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 22:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

14000,14500 το πολυ θα εδινα εγω.αν εχει αφησει κ τιποτα πανω στο αμαξι απο τον εξοπλισμο του GT,γιατι αμα εχει αρχισει απο τις ζαντες...

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 22:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α μπράβο και γιατί μετά για σετάκι λάστιχα _ζάντες θες κανα 2,000

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 22:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μέχρι πόσα να δώσω για 207 GT...?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:
δεν ξέρω πόσα χλμ έχει, πως είναι δουλεμένο (σερβισ κλπ), δεν έχει ζάντες (τις αντάλλαξε με σιδερένιες για να πάρει λεφτά), φαίνεται ατρακάριστο.
Θα το δώσει σε όποιον του δώσει παραπάνω,

Αν έχει ανταλλάξει τις ζάντες με σιδερένιες για να πάρει λεφτά, τότε ίσως να μην έχει αλλάξει ποτέ λάδια γιατί κοστίζουν, ίσως να μην έχει κάνει ποτέ σέρβις γιατί κοστίζει, όντως πρέπει να είναι ατρακάριστο γιατί αν δεν ήταν δεν θα το έφτιαχνε, και το πουλάει σε πλειστηριασμό;

Συγνώμη που γίνομαι κακός, αλλά μου χτύπησαν άσχημα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω.

Αλήθεια, θα σου άρεσε να πάρεις GT χωρίς τις ζάντες αλουμινίου;

Τώρα με τη μείωση του τέλους ταξινόμισης, δεν σε εξυπηρετεί να το πάρεις καινούριο;

Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 10:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
14000,14500 το πολυ θα εδινα εγω.αν εχει αφησει κ τιποτα πανω στο αμαξι απο τον εξοπλισμο του GT,γιατι αμα εχει αρχισει απο τις ζαντες...

Τι άλλοι δλδ μπορεί να έχει δώσει? Δεν ξέρω για τπτ άλλο.
Έχω βρει ζαντολάστιχα απο GT με 6.000χλμ 600€, λογικά θα χτυπήσω αυτές, γιατι με αυτές που εχει ειναι χάλια.
Αν το πάρω θα χτυπήσω και ένα καλό ΄σερβις. Πόσο κάνει το "μεγαλό" σέρβις πάνω-κάτω?
καινούριο λογικά βγαίνει 19,000€ και έστω αυτή είναι η διαφορά για μένα (*.000€) είναι σημαντικό ποσό για μένα, και σίγουρα θα πάει για δόσεις. Ενώ τώρα πάμε για μετρητά

*Πόσα χρόνια έχει εγγύηση? Υπάρχει περίπτωση να την έχει χάσει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 10:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαθε αριθμο πλαισίου για να το τσεκαρουμε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 15:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πάντως φίλε μου θα σου έλεγα να μην το κοιτάξεις καν και να πας για καινούργιο. Ρώτησε ενας φίλος μου προχθες που θέλει να πάρει 207 GT και του είπαν 18200 τελική τιμή. Θα σου έλεγα την διαφορά απο τα 12-13 που θα έδινες γι'αυτό να την βάλεις σε μερικές δόσεις και θα έχεις ένα αμάξι καινούργιο και όχι 2 χρονών. Και θα έχει και το ssp που δεν το είχαν τα 207 του 07 Wink. Γιατί δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις πάνω από 12000 για 207 του 07 χωρίς ζαντολάστιχα με τις τιμές που έχουν αυτή τη στιγμή τα καινούργια... Στην τελική μπορείς να δείς και το rallye καινούργιο που εχει 16500 περίπου... Και θα είναι και καινούργιο. Αν δεν καίγεσαι δηλαδή για τα extraκια του GT που τα πιο πολλά δεν έχουν και κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα (αυτό είναι υποκειμενικό όμως Smile).
Είναι ευκαιρία τώρα για καινούργιο και ειδίκα το 207 GT/Rallye ειναι best buy. Εγώ θα έκανα μια μικρή υποχώρηση με ένα μικρό ποσό σε δόσεις στη θέση σου και θα χτύπαγα καινούργιο. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 16:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Εγω πάντως φίλε μου θα σου έλεγα να μην το κοιτάξεις καν και να πας για καινούργιο. Ρώτησε ενας φίλος μου προχθες που θέλει να πάρει 207 GT και του είπαν 18200 τελική τιμή. Θα σου έλεγα την διαφορά απο τα 12-13 που θα έδινες γι'αυτό να την βάλεις σε μερικές δόσεις και θα έχεις ένα αμάξι καινούργιο και όχι 2 χρονών. Και θα έχει και το ssp που δεν το είχαν τα 207 του 07 Wink. Γιατί δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις πάνω από 12000 για 207 του 07 χωρίς ζαντολάστιχα με τις τιμές που έχουν αυτή τη στιγμή τα καινούργια... Στην τελική μπορείς να δείς και το rallye καινούργιο που εχει 16500 περίπου... Και θα είναι και καινούργιο. Αν δεν καίγεσαι δηλαδή για τα extraκια του GT που τα πιο πολλά δεν έχουν και κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα (αυτό είναι υποκειμενικό όμως Smile).
Είναι ευκαιρία τώρα για καινούργιο και ειδίκα το 207 GT/Rallye ειναι best buy. Εγώ θα έκανα μια μικρή υποχώρηση με ένα μικρό ποσό σε δόσεις στη θέση σου και θα χτύπαγα καινούργιο. Smile

+1

ειδικα για το συγκερκιμενο αυτοκινητο οπως ειπαν και τα παιδια εαν πουλησε τις ζαντες για λιγα λεφτα απο service κλαφτα.
Αν δε καιγεσαι για τισ 5 πορτες που ειναι η κυρια διαφορα με το GT παρε ενα ασπρο ραλακι με 15950 Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 18:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωμη μου,αμαξι η μηχανη,αγοραζουμε απο καποιον που ξερουμε πολυ καλα,η που μπορουμε να μαθουμε τι λειτουργεια του ειχαν κανει οσο ηταν στην κατοχη τους.
αλλα παλι(προσωπικη μου αποψη) το αμαξι,η οτιδοιποτε αλλο ειναι σα το λαχειο.μπορει να το παρεις κ καινουριο κ μετα την εγγυηση να σου βγαλει του κοσμου τις βλαβες,αλλα μπορει κ παλι να το παρεις κ μεταχειρισμενο κ να σου βγει καλυτερο κ απο το καινουριο.αυτα στα λεω εντελως συμβουλευτικα,χωρις να σου λεω να το παρεις η το αντιθετο.
αν νομιζεις οτι η τιμη που στο δινει ειναι τοσο καλη τοτε να το σκεφτεις.αλλα πρεπει να σκεφτεις κ οτι τωρα με τα τελη ταξινομησης κτλ,θα βρεις πολυ καλες προσφορες κ σε καινουρια αλλα κ σε μεταχειρισμενα Wink
Υ.Γ εγω ξεκινησα να παρω πριν 2 χρονια ενα 207GT σε αριστη κατασταση,με 5000κμ κ 1.5 χρονο ακομα εγγυηση,18000 ευρω κ τελικα κατεληξα να παρω το 207rallye ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,με τα ιδια λεφτα,+ 2 χρονια εργοστασιακη εγγυηση,+ μερικα δωρακια απο την αντιπροσωπια,-500 ευρω που ηταν η εκπτωση για κατοχους πεζο.το ποδηλατο βγηκε αργοτερα,δε το προλαβα Shocked Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 18:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο με το τοτο...
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες?
σερβις προφανως στο μπαρμπαμητσο
βενζινη θα εκλεβε απο διπλανα αμαξια και στο τσακιρ κεφι απλη αμολυβδη απο καμια καμενοιλ
εγγυηση ουτε για αστειο απο την αντιπροσωπεια δε παιρναμε...
προφανως δεν ειναι και πολυ γνωστος σου...

απορω με τη λογικη σκεφτεσαι αυτο το αμαξι και ειδικα σε αυτη τη τιμη Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 20:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο με το τοτο...
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες?
σερβις προφανως στο μπαρμπαμητσο
βενζινη θα εκλεβε απο διπλανα αμαξια και στο τσακιρ κεφι απλη αμολυβδη απο καμια καμενοιλ
εγγυηση ουτε για αστειο απο την αντιπροσωπεια δε παιρναμε...
προφανως δεν ειναι και πολυ γνωστος σου...

απορω με τη λογικη σκεφτεσαι αυτο το αμαξι και ειδικα σε αυτη τη τιμη Crying or Very sad

+1

Το επόμενο βήμα ήταν να πουλήσει τα καθίσματα και να κάθεται σε σκαμνί.
Πάλι καλά που δεν υπάρχει τίποτε ιδιαίτερο να κανιβαλίσεις από το αυτοκίνητο...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 10:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια...
Αλλά αυτά που λέτε, τα εχώ σκεφτεί κ εγώ.. αλλά κ σίγουρα όλοι οι υποψίφιοι αγοραστές... όποτε.. δεν ξέρω... σκέφτομαι το πολύ μέχρι 11κ€... τι λετε?

*Το SSP τι είναι? από φέτος είναι στάνταρ?
**Για τους κατόχους πεζό στα καινούργια είναι -500€? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 11:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:

*Το SSP τι είναι? από φέτος είναι στάνταρ?

Το ssp είναι ένα σύστημα το οποίο συνεργάζεται με το esp, και επενεργεί στη γωνία του τιμονιού, δίνοντας μια επιπλέον ροπή (υποβοήθηση) στο τιμόνι, προς τη γωνία που απαιτείται κάθε φορά για να μην χάσει την ευστάθεια του το αμάξι κατα το φρενάρισμα, βοηθώντας έτσι τον οδηγό. Η ροπή αυτή δίδεται σε λιγότερο απο 100ms απο το ξεκίνημα του φρεναρίσματος και η προτεινόμενη γωνία μπορεί να υπερβαίνει τις 80 μοίρες.

Νομίζω ήταν στάνταρ για μοντέλα που παραδόθηκαν απο το Μάη του 2008 περίπου και μετά.
corey έγραψε:
**Για τους κατόχους πεζό στα καινούργια είναι -500€? Shocked

Νομίζω ότι αυτή η προσφορά δεν ισχύει πλέον...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 14:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε κ σε κάποια ερωτήματα που έκανα και δεν πήρα απάντηση.
1. Το "μεγάλο" σέρβις πόσο πάει?
2. Μέχρι 11.€ που σκέφτομαι είναι καλά ή το έχω χαμένο κ θα μου το φάνε.
3. Εγγύηση (αν υπάρχει, περιμένω από τον φίλο MEMsound) πόσα χρόνια είχε αρχικά?

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 16:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε καλησπερα!!το καινουργιο ειναι καινουργιο οπως και να εχει και το μεταχειρισμενο ειναι παλι μετα
_χειρισμενο!!!!ωραια?το rally ειναι τελειως γυμνο και το gt με αρκετα πολυ χρησιμα εξτρα να εισαι πολυ σιγουρος!!!εαν το αμαξι ειναι καλο πανω απο ολα και του λειπουν μονο οι ζαντες δεν ειναι τιποτα!!κανουν κατα μεσο ορο 500 ευρω βρισκεις μεταχειρισμενες!!εαν ειναι καλο χτυπα το!!!αλλα προσεξε κατι!!πανω απο ολα ειναι το τι ζητας και τι τσεπη εχεις!!!υπαρχουν και αλλα μεταχειρισμενα-καθως και καιινουργια οπως λενε και οι υπολοιποι με εξτρα και με εγγυησεις!!!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 17:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
φιλε καλησπερα!!το καινουργιο ειναι καινουργιο οπως και να εχει και το μεταχειρισμενο ειναι παλι μετα
_χειρισμενο!!!!ωραια?το rally ειναι τελειως γυμνο και το gt με αρκετα πολυ χρησιμα εξτρα να εισαι πολυ σιγουρος!!!εαν το αμαξι ειναι καλο πανω απο ολα και του λειπουν μονο οι ζαντες δεν ειναι τιποτα!!κανουν κατα μεσο ορο 500 ευρω βρισκεις μεταχειρισμενες!!εαν ειναι καλο χτυπα το!!!αλλα προσεξε κατι!!πανω απο ολα ειναι το τι ζητας και τι τσεπη εχεις!!!υπαρχουν και αλλα μεταχειρισμενα-καθως και καιινουργια οπως λενε και οι υπολοιποι με εξτρα και με εγγυησεις!!!

Το Rallye τελειως γυμνό? Shocked Καλό και αυτό, αν θεωρείται τελειως γυμνό σήμερα ένα αμάξι με δυζωνικό κλιματισμό, ESP, SSP, αισθητήρες φώτων, υαλοκαθαριστήρων, 6 αερόσακους, mp3, και και και, τι να πω.... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 22:35:28    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει φώτα στροφής την γυάλινη οροφή τον προτζέκτορα στο φανάρι τον καθρέφτη τον μέσα που σκουραίνει όταν πέφτουν δυνατά φώτα από πίσω τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών τα δερμάτινα καθίσματα τις πεταλιέρες ο λεβιές ταχυτήτων(δεν είμαι σίγουρος) την ζάντα αλουμινίου με το ίδιο ελαστικό για ρεζέρβα τις βαμμένες γρίλιες μπροστά στην μάσκα και δεν ξέρω εάν ξέχασα κατί άλλο. Όπως και να έχει όμως το rallye για τα λεφτά του δεν είναι καθόλου φτωχό και ίσα ίσα είναι από τότε που βγήκε best value for money και αυτά που έχει το gt παραπάνω για το αν είναι χρήσιμα η όχι είναι υποκειμενικό γιατί εξαρτάτε από το πως τα βλέπει ο κάθε οδηγός. Τα 3500 χιλιάρικα διαφορά ενός rallye καινούργιου με ένα gt μεταχειρισμένο δεν είναι και λίγα λεφτά και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολύ καλά μεταχειρισμένα ψάξιμο θέλει ποιο πολύ ψυχολογικό είναι. Εγώ πάντως θα έπαιρνα μεταχειρισμένο και του χρόνου μόλις βγεί το 207 gt/rallye/rc με 6άρι σασμάν θα έπαιρνα καινούργιο η θα έκανα υπομονή 8 μήνες ακόμα αν και δύσκολο.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 23:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα extra καλά είναι πάντα βρε παιδιά. Ο καθένας κρίνει με την τσέπη του και με τα θέλω του. Βάζεις στην ζυγαριά βασικά τα extra του GT vs 2000 ευρώ και λες: Τα θέλω αυτά για 2000 ευρώ ή προτιμάω να κρατήσω τα 2000 ευρώ στην τσέπη μου και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτα τα extra και δεν θα με πειράζει αν δεν τα έχω.

Διότι όπως και να το κάνουμε δεν είναι πολλά τα 2000 ευρώ για τα extra του GT αν τα βάλεις κάτω ένα ένα και τα μετρήσεις, αλλά είναι πολλά αν καταλήξεις οτι δε σε νοιάζει κιόλας να σου λέει το αμάξι αν έχουν χαμηλή πίεση τα λάστιχα αφού τα τσεκάρεις που και πού με το μάτι και όταν βάζεις βενζίνη μια στο τόσο ή το να έχεις μισό δέρμα και μισό ύφασμα στο κάθισμα δεν σου κάνει και μεγάλη διαφορά:)

Κοιτάς πόσο τα χρειάζεσαι και κρίνεις με την τσέπη σου. Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να τα είχα, αλλά προτίμησα να κρατήσω τα 2000 και να πάρω το rallye γιατί ξέφευγε λιγάκι από το budget μου. Ειχά βρει και μεταχειρισμένο RC με 8000 χλμ 1,5 χρόνου στα ίδια λεφτά που έκανε το rallye καινούργιο, αλλά προτίμησα το καινούργιο αφού το προηγούμενο αμάξι που το πήρα μεταχειρισμένο πήρε φωτιά μετά από κάνα μήνα μόνο του στο δρόμο! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 03:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Rallye τελειως γυμνό? Shocked Καλό και αυτό, αν θεωρείται τελειως γυμνό σήμερα ένα αμάξι με δυζωνικό κλιματισμό, ESP, SSP, αισθητήρες φώτων, υαλοκαθαριστήρων, 6 αερόσακους, mp3, και και και, τι να πω.... Rolling eyes[/quote]
δεν ειπα στο ξεκαρφωτο οτι το ραλλυ ειναι τελειως γυμνο!αναφερομαστε σε καποιο συγκεκριμενο θεμα εαν το προσεξες ωραια?!!τις διαφορες τους rally με gt τις ξερεις εσυ πιο καλα...δεν χρειαζεται να τις αναλυουμε εδω μεσα!!!εχουμε εναν φιλο που ενδιαφερετε για gt αφηστε τον να δει απο κοντα(να τα δει καλα ομως) και τα δυο και αναλογα με την τσεπη του και το πως γουσταρει την ανεση του η οτι αλλο ειναι τελος παντον ο χαρακτηρας του κρινει και κανει!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης