PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος Θόρυβος στο σβήσιμο...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούλ 2002, 22:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος Θόρυβος στο σβήσιμο... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206 μου (XS 1.4) μικρότερο από 2 μηνών και με λιγότερα από 1500χλμ παρουσιάζει ένα τρίξιμο (σαν νιαούρισμα) την ώρα που σβήνει! Δεν το κάνει πάντα (μάλλον μόνο αν ζεσταθέι - πιεστεί) με αποτέλεσμα στο συνεργείο να με κοιτάζουν σαν τρελλό!
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Τι να κάνω;
Να το αφήσω να επιδεινωθεί προκειμένου να βρώ λύση;
Καταλαβένετε το άγχος μου.
Ευχαριστώ.....

Ενα νέος στο club... :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούλ 2002, 23:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος Θόρυβος στο σβήσιμο... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Το 206 μου (XS 1.4) μικρότερο από 2 μηνών και με λιγότερα από 1500χλμ παρουσιάζει ένα τρίξιμο (σαν νιαούρισμα) την ώρα που σβήνει! Δεν το κάνει πάντα (μάλλον μόνο αν ζεσταθέι - πιεστεί) με αποτέλεσμα στο συνεργείο να με κοιτάζουν σαν τρελλό!
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Τι να κάνω;
Να το αφήσω να επιδεινωθεί προκειμένου να βρώ λύση;
Καταλαβένετε το άγχος μου.
Ευχαριστώ.....

Ενα νέος στο club... :D

Φιλε theflame welcome on board
Καταλαβαινουμε την αγωνια σου αλλωστε θα ειδες ποσο ψειρες ειμαστε ολοι σε οτι αφορα το 206 μας
Δεν διευκρινιζεις ομως απο ποιο σημειο ακουγεται το τριξιμο.Ειναι δυνατο η απαλο?ποση ωρα διαρκει?
Σαν πρωτη ιδεα μπορω να σου πω οτι 1ον κατα το γυρισμα του κλειδιου στην δευτερη σκαλα(δηλ προτου βαλεις μπροστα) και 2 ονλιγο μετα το σβησιμο της μηχανης ακουγεται ενα βζζζζτ πισω δεξια μαλλον απο την αντλια βενζινης το οποιο ειναι φυσιολογικο.
Η μηπως σφυριζει η προπελα του ψυγειου που δουλευει ακομα και μετα το σβησιμο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 06:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Αλέξανδρε το "τρίξιμο" (ένα ινκ-ινκ λίγο μακρόσυρτο) δεν διαρκεί περισσότερο από 1 sec και ακολουθεί το σβήσιμο της μηχανής.
Σαν να συντονίζει η μηχανή με το σβήσιμο (!!!) - σαν να ακολουθεί τις κινήσεις τις μηχανής.
Αν ήταν θόρυβος μηχανικός θα έλεγα ότι παίρνει το μοτέρ ανάποδες (αν γίνομαι κατανοητός) είναι όμως μάλλον σαν από πλαστικό ή από μέταλλο που τρίβετε, και δεν το κάνει πάντα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα μια και πίσω από το τιμόνι δεν καταλαβαίνεις και πολλά - μόνο ότι όταν είναι ανοιχτό το καπό του κινητήρα ακούγεται πιο δυνατά, άρα...
Ελπίζω να μπορέσω να βάλω κάποιο γνωστό να ακούσει ή όταν το πιάσει να το σβήσει εκείνος και να είμαι πάνω από το καπό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 10:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Φίλε Αλέξανδρε το "τρίξιμο" (ένα ινκ-ινκ λίγο μακρόσυρτο) δεν διαρκεί περισσότερο από 1 sec και ακολουθεί το σβήσιμο της μηχανής.
Σαν να συντονίζει η μηχανή με το σβήσιμο (!!!) - σαν να ακολουθεί τις κινήσεις τις μηχανής.
Αν ήταν θόρυβος μηχανικός θα έλεγα ότι παίρνει το μοτέρ ανάποδες (αν γίνομαι κατανοητός) είναι όμως μάλλον σαν από πλαστικό ή από μέταλλο που τρίβετε, και δεν το κάνει πάντα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα μια και πίσω από το τιμόνι δεν καταλαβαίνεις και πολλά - μόνο ότι όταν είναι ανοιχτό το καπό του κινητήρα ακούγεται πιο δυνατά, άρα...
Ελπίζω να μπορέσω να βάλω κάποιο γνωστό να ακούσει ή όταν το πιάσει να το σβήσει εκείνος και να είμαι πάνω από το καπό.

Φίλε flame καλωσήλθες στην ποιο τρελή παρέα!

Aν είναι ο θόρυβος που υποπτεύομαι .... τότε αυτός ακούγεται και σε υψηλές στροφές απλά εσύ δεν το ακούς....

Βάλε λάδι (ειδικό) στους ιμάντες αριστερά στην μηχανή.....

Το θόρυβο τον ακούς γιατί κλείνει η μηχανή, πέφτουν οι στροφές μέχρι να σταματήσουν να γυρνούν οι ιμάντες...κα ακούς αυτή την κίνηση....

Δυστυχώς λόγω ζέστης τώρα το καλοκαίρι τα λάδια αυτά ξεραίνονται οπότε ακούγονται διάφοροι θόρυβοι...

Το εργοστασιακό 206 δεν έχει και πολύ λάδι στους ιμάντες... οπότε "λαδώνουμε" εμείς τις καταστάσεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 11:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τι λάδι αναφέρεσε Vini?
Το ψεκάζω στους ιμάντες ?

Ευχαριστώ όλους για τη ταχύτατη ανταπόκριση.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 12:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ,,, 206 εχουμε και μαλιστα 16v (ετσι vini), πως να μην ειμαστε ταχυτατοι?
καλως ορισες φιλε

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 13:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέχεια για λίπανση !!! ιμάντων

Το σπρέυ για ιμάντες της WURTH (http://www.wurth.gr/ViewInfo.asp?info=K084.1) θα κάνει δουλειά; Το πονηρεύτηκα από άλλο σημείο και έψαξα λίγο. Τι σου είναι οι καλοί φίλοι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 17:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ χρησιμοποιώ...

Για πόρτες, ιμάντες και γενικά σημεία τριβών το SONAX Silicone spray (μόνωση, συντήρηση, λίπανση κα προστασία μετάλλων, ελαστικών, πλαστικών, ξύλου)...από κλειδαριές μέχρι και τις ράγες καθισμάτων. Είναι διάφανο και δεν αφήνει κατάλοιπα...Το σπρέυ αυτό είναι ποιο κυριλέ γιατί μπορείς να το βάζεις σε σημεία που το ανθρώπινο μάτι τα βλέπει....

Για μεγάλη διάρκεια και κινούμενα μηχανικά μέρη, όπως είναι τα γρανάζια, μεντεσέδες, ρουλεμάν, ελατήρια, ντίζες, πύρους, ιμάντες κίνησης το SUPER GRASSO της Αutocare....από βενζινάδικα με 1600δρχ...Είναι γράσσο λευκού λιθίου με ειδικό ψεκαστικό για "σημεία απλησίαστα" στην μηχανή!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 01:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο συν-οδηγός μας TheFlame μπορεί να δοκιμάσει και κάτι ακόμη πριν καταφύγει σε προσωπική λύση του προβλήματος:

Μπορείς να πας στην αντιπροσωπεία, να πεις ότι ακούγεται ο ιμάντας του δυναμό και να τους πεις να το φτιάξουν. Wink
Η λύση είναι πολύ απλή, από τέντωμα-ξετέντωμα ή σπρέι που θα βάλουν οι ίδιοι. Αστους να στο κάνουν. Εάν δουν ότι δεν είναι ο ιμάντας δυναμό, ίσως σκεφτούν κάτι από μόνοι τους, μια και θα το' χουν πιάσει στα χέρια τους ήδη μία φορά, αισθανόμενοι πιο υπεύθυνα απέναντί σου.

Εάν δε στο λύσουν ξαναέλα, ίσως να είσαι σε θέση να μας διαφωτίσεις περισσότερο αφού τους ακούσεις τι σωστό ή λάθος θα σου πούνε. Wink

Απορώ βέβαια που δεν το βρήκαν από την πρώτη φορά...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 08:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακολουθώντας την συμβολή του Mitella πήγα σήμερα το πρωί στο service όπου ανακαλύπτω ότι ο θόρυβος παρουσιάζετε με το σβήσιμο (..!) αλλά μέχρι να με εξυπηρετήσουν (γινόταν χαμός) έχουν περάσει πάνω από 20' και το αποτέλεσμα είναι και πάλι μηδέν! Από κουβέντα με τον ευγενέστατο μηχανικό μου είπε ότι αν είναι από τον ιμάντα του δυναμό είναι φυσιολογικό από την ζέστη και ότι δεν παίρνει τίποτα. "Έτσι κάνουν τα 206" και να είμαι προετοιμασμένος και για το χειμώνα που θα το κάνει μέχρι να ζεσταθεί! :mad:
Τι σας λένε όλα αυτά;
Εγώ λέω να ακολουθήσω την συμβουλή του vini Idea
Το ταχύτερο θα επισκεφτώ το praktiker και...
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 09:35:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Μόλις είδα την απάντηση που έδωσε στον αγαπητό ομοϊδεάτη Theflame, ο κατά τα άλλα ευγενικός υπάλληλος του συνεργείου, εξοργίστηκα. Evil

Τι πάει να πει οτι "έτσι κάνουν τα 206" και επίσης "το χειμώνα κάνουν χειρότερα"...

Την απάντηση αυτή, οι κύριοι της Lion την έχουν προτείνει στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους ??? :mad:

Κάποτε θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι απο την στιγμή που τους δίνουμε τα ωραία μας Euro για να αγοράσουμε κάτι που μας αρέσει, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ολα να δουλεύουν σαν ρολόι ελβετικό και ακόμη καλύτερα.

Σιγά σιγά λοιπόν απο αυτήν την γωνία (κάποια στιγμή θα γίνει μαγαζάρα)
θα πρέπει να βγάλουμε τα άπλυτά τους στην φόρα και να τα κοινοποιήσουμε στους αρμόδιους, όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Αν και τότε δεν πάρουν χαμπάρι, τότε θα κάνουμε μια επίσκεψη και στα γραφεία της "Πρώτης Εξουσίας" και τοτε θα δούμε "Πόσα απίδια χωράει ο σάκος"

ps Η πρώτη εξουσία, για όσους δεν καταλαβαίνουν ή μπερδεύτηκαν είναι ο τύπος... και πιστέψτε με έχουμε κάποιες άκρες και εκεί Wink Wink

ps1 Η λύση στο πρόβλημα, μια και αυτο είναι το topic, είναι αυτό που προτείνει ο Vini, αυτό έχω κάνει και εγώ...

ps2 Ολα τα παραπάνω βγαίνουν μέσα απο την ψυχή μου μετά τα χθεσινά γεγονότα, τα άθλια, με μια μπόρα καλοκαιρινή παρέλυσε η πρωτεύουσα, η διοργανώτρια του μεγαλύτερου παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος. Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ??? Crying or Very sad Crying or Very sad

ps3 Ας με σταματήσει κάποιος γιατί έχω πάρει φόρα και τα φρένα μου δεν είναι στην καλύτερή τους... :fist: :fist: :fist: :fist:

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 12:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
"Έτσι κάνουν τα 206" και να είμαι προετοιμασμένος και για το χειμώνα που θα το κάνει μέχρι να ζεσταθεί!
Τι σας λένε όλα αυτά;

Mου λένε ότι, να μην τους εμπιστεύεσαι. Eπειδή το έχω ξαναακούσει αυτό (βλέπε topic "TPPEMOYΛO ΣTO TIMONI") σε διαβεβαιώ ότι τα 206 δεν κάνουν έτσι. Έτσι κάνουν τα άδεια κεφάλια κάποιων μηχανικών στα εξουσιοδοτημένα της Peugeot. :mad: :mad: :mad: :mad:

Δεν μπορεί σε test περιοδικού και μετά από σκίσιμο όλη την ημέρα στην πίστα, το 206 να μην παρουσιάζει πρόβλημα (και το ξέρω σίγουρα από μέσα) και μόλις πηγαίνουμε τα δικά μας στο εξουσιοδοτημένο να μας λένε ότι "έτσι κάνουν". Δηλαδή μας λένε ότι αγοαράσαμε προβληματικό προϊόν; Γιατί εκτός από την οποιαδήποτε (πρώτη-δευτερη-δεν ξέρω τι) εξουσία, υπάρχει σίγουρα η δικαστική. Mία μηνυσούλα και άστους να ψάχνουν τη γωνία στο δεκάρικο. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 13:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι΄λετε τωρα?
Εμενα (και δεν θα κολωσω να το πω) ο Κρητικακος που το πηγα ψαχνοντας λυση στο προβλημα της θεσης του οδηγου που παιζει και κουνιεται ολοκληρη, μου ειπε πως ετσι κανει γιατι εχει τις ρυθμισεις πανω-κατω μπρος-πισω και δεν ξερω και γω τι αλλο.
Ειναι φυσικο να κουνιεται και ακομη κιαν μου εβαζε αλλη (να την πληρωσω εννοουσε) θα εκανε μετα απο λιγο ετσι.
Τι να πει κανεις?
να παω στη Lion η και να γραψω κανενα γραμματακι ?

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 16:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε the flame ερχομαι να συμπληρωσω τα παιδια σε οσα σωστα σου ειπανε μιας και ταλαιπωρηθηκα απο τον ιμαντα μου για εναν περιπου χρονο(και ακομα δεν εχω διορθωσει 100%)μεχρι που αν διαβαζες το παλιο forum τον εχασα στο δρομο μαζι με το ρουλεμαν Exclamation Exclamation(το προβλημα ξεκινησε οταν εβαλα το εργοστασιακο a/c οποτε μην στενοχωριεσαι δεν προκειται να παθεις κατι παρομοιο) Ο ιμαντας δεν κανει θορυβο οταν κλεινεις την μηχανη αλλα οταν ξεκινας και ειναι κρυος σφυριζει η μαλλον ξεσηκωνει ολη την γειτονια και μολις ζεσταθει ο θορυβος παυει.Τον χειμωνα λογω συστολης το προβλημα επιτεινεται.Αληθεια αφου σου ειπε οτι ειναι ο ιμαντας γιατι δεν στον εσφιξε?
Πηγαινε και κατσε οχι 20 λεπτα αλλα 20 ωρες να τους τα πρηξεις μεχρι να σου βρουνε λυση :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 02:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο.

Τα έχω πάρει με την αντιπροσωπεία μου. Τα έχω πάρει τώρα και με την αντιπροσωπεία του Flame. Τα πήρα γενικώς!! Evil :mad:

.....
(Συγνώμμη, βρίζω) :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
.....

Για να ηρεμήσω άνοιξα νέο Θέμα: Οργανωμένοι και Ενωμένοι

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 16:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω αυτό το topic, τη ειρωνεία-ήταν το πρώτο μου, για να γράψω κάτι διαφορετικό, αλλά πάλι κατά το σβήσιμο του αυτοκινήτου.
Λοιπόν αυτό που άκουσα σήμερα, το είχα ξανακούσει και παλαιότερα κάποιες φορές αλλά δεν ξέρω γιατί-δεν του είχα δώσει σημασία, είναι 3-4 σκασίματα που ακούγονται, νομίζω, από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου (από δεξιά; ) αφού γυρίσεις το κλειδί και κλείσει ο κινητήρας, το πρώτο ίσως με το σβήσιμο!!!
Το είχα ακούσει και παλαιότερα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου φάνηκε ανησυχητικό...
Τώρα 2-3 μέρες το έχω ακούσει και τις δύο φορές που έχω σβήσει το αμάξι μέσα στο πάρκινγκ, και τις προηγούμενες φορές που το έχω ακούσει εκεί μέσα είναι, σε κλειστό χώρο ποτέ δεν το έχω παρατηρήσει σε ανοιχτό. Και να πεις ότι είναι κανένας χαμηλός θόρυβος που μπορεί να τον καλύπτουν οι εξωτερικοί.
Πάει κανενός πουθενά το μυαλό.
Ρε μπας και η μικρή δεν θέλει να σβήνει;

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 16:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εγώ το έχω παρατηρήσει σε κλειστό χώρο. Tο αποδίδω σε συστολή μεταλλικών μερών της εξάτμησης (από αυτή την πλευρά βγαίνει ο ήχος) και δεν έχω ανησυχήσει μέχρι τώρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 17:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αν είναι από την εξάτμιση δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο. Μου κοστολόγησαν σε μαγαζί με εξατμίσεις, την εξάτμιση/τσίγκο των 206 περί τα 15.000δρχ σαν κατασκευή... η απόλυτη μούφα...

Επόμενο νομίζω είναι να έχει και τα περίεργα της....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 21:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ για εξάτμιση το κόβω, για αυτό δεν το είδα τόσο ανησυχητικό, αλλά άμα έχεις καλά φιλαράκια γιατί να μην ρωτήσεις; Laughing
Η αλήθεια είναι, το παρατήρησα όταν μου άλλαζαν λάδια, ότι η εξάτμιση είναι εντελώς μούφα. Δεν νομίζω να αντέξει πάνω από χρόνο Rolling eyes
Μάλλον είναι το πρώτο που θα φύγει από το αμάξι, αν και ψήνομαι για πολλά, λεφτά να βρούμε...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 00:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καποιους θορυβους ακουω κι εγω μετα το σβησιμο της μηχανης.η διαφορα ειναι οτι προερχονται απο ολο το αμαξωμα (δεν εκατσα να το ψαξω και πολυ να πω την αληθεια) και ακουγονται αφου σταματησω και σβησω και βγω απο το αμαξι κι οχι πανω που σβηνω τη μηχανη.
Θα ελεγα οτι μοιαζουν πολυ με θορυβους συστολης η διαστολης μεταλλων παρα με κατι αλλο. Ειναι καποια μικρα "τικ" και "ντανκ" (μη γελατε ρε... πως να το πειγραψω αλλιως;) και μαλιστα 3-4 τον αριθμο.
Πρεπει να ανυσηχουμε;
Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης