PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 Rallye - ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 16:35:35    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 Rallye - ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ηλεκτρικοί καθρέφτες του rallye μπορούν να γίνουν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι;

ερώτηση: αλήθεια, είναι θερμαινόμενοι; (στο service box με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μου λέει ότι είναι, ο έμπορος που μου το πούλησε λέει ότι δεν είναι, στο συνεργείο δεν ξέρουν να μου απαντήσουν)

"Εξωτερικός καθρέφτης (Θερμαινόμενος) : ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 16:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye-ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν οι ηλεκτρικοί καθρέφτες του rallye μπορούν να γίνουν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι;

ερώτηση: αλήθεια, είναι θερμαινόμενοι; (στο service box με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μου λέει ότι είναι, ο έμπορος που μου το πούλησε λέει ότι δεν είναι, στο συνεργείο δεν ξέρουν να μου απαντήσουν)

Θερμαινόμενοι είναι σίγουρα, το λέει και το μανουαλ και το έχω δει και εγώ να δουλεύει στο δικό μου...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 16:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye-ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Θερμαινόμενοι είναι σίγουρα, το λέει και το μανουαλ και το έχω δει και εγώ να δουλεύει στο δικό μου...

Όμορφα. Φαντάζομαι θερμαίνονται με τη λειτουργία ξεθαμπώματος του παρμπρίζ.

Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 16:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι σιγουρα θερμαινομενοι!δουλευει οταν πατησεις το κουμπι ξεθαμπωματος πισω τζαμιου(το δεξι απο τα 2).δεν εχεις παρα να ακουμπησεις τον καθρευτη για να τον νιωσεις κιολας!!παντως φοβαμαι οτι θα θελει αντικατασταση και οι 2 καθρευτες + τον εσωτερικο διακοπτη που τον ανοιγοκλεινεις απο μεσα...αρα το κοστολογιο ξεφευγει!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 16:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
ειναι σιγουρα θερμαινομενοι!δουλευει οταν πατησεις το κουμπι ξεθαμπωματος πισω τζαμιου(το δεξι απο τα 2).δεν εχεις παρα να ακουμπησεις τον καθρευτη για να τον νιωσεις κιολας!!

του πίσω τζαμιού;;;;;; Exclamation θα το δοκιμάσω. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
peugeotναύτης21 (Αλέξανδρος)
Μέλος
Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 28 Οκτ 2008
Τόπος: περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 19:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye-ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:

Θερμαινόμενοι είναι,αναδιπλούμενοι δεν γίνονται το είχα ρωτήσει στη lion όταν αγόρασα το 207.
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 15:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια καλα όλα αυτα αλλα... του Gr13 του σπασαν τον εναν και πληρωσε 500€ αν θυμαμαι καλα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και θερμενόμενοι και αναδιπλώμενοι και από όλα είναι.

Ο μηχανισμός μόνο να αντέξει στο άνοιξε κλείσε κάθε τρεις και λίγο.
Εγώ ψάχνω να βρω αν απενεργοποιείται το άνοιξε κλείσε...

Άποψη μου; Άχρειστοι... ειδικά όταν κάποιος έχει δικό του γκαράζ.

Και με το χεράκι να τους έκλεινα δεν θα μου έπεφτε ο κ@λος!...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 20:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ΄ ότι φαίνεται αντέχουν, εκτός και με τόση γκρίνια Νικολάκη τους γκατεμίασεις . . .
Μια χαρά χρήσιμο είναι και στο Γκαράζ και παντού, οι καθρέφτες κλίνουν και για να μπορείς να περάσεις μεταξύ ντουβαριού ή και αλλού αυτοκινήτου . . . . αλλά μάλλον έχεις ευρύχωρο γκαράζ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 20:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτου-φτου-φτου μην τους γκαντεμιάσω και θα κοστίζουν και μία περιουσία.

Βρε συ John δεν έχεις πάρει είδηση ότι έχουν αργή λειτουργία; Μέχρι να τους κλείσεις, ειδικά όταν περνάς ανάμεσα σε αυτοκίνητα έχουν διαλυθεί...

Θεωρώ πως κανένας δεν θα μπαίνει στο κόπο να τους κλείνει manual ... Μπορεί να κάνω και λάθος ... Δεν ξέρω.

Πάντως θα προτιμούσα στάνταρ το USB BOX να ακούω και κανένα τραγουδάκι παρά τους καθρέπτες.
Τώρα κάθομαι και περιμένω να δω πότε θα μου φέρουν το USB BOX από Γαλλία, από τις Άλπεις για να το βάλουν.
Αναρωτιέμαι πως γίνεται να μην έχουν σε στοκ στην Ελλάδα ένα από τα ποιο βασικά αξεσουάρ... Πρωτότυπο... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάσου να είσαι σε στενό του Πειραιά και να μην περνάς ούτε και με κλειστούς καθρέφτες . . . να σε δω να κάνεις ακροβατικό για να κλίσεις του συνοδηγού κτλ . . .
Εγώ τους έχω βολευτεί παντού . . .. αργούν λίγο αλλά είναι μια χαρά !
Φτυστούς . . . αντέχουν για 3 χρόνια σίγουρα !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:09:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Φαντάσου να είσαι σε στενό του Πειραιά και να μην περνάς ούτε και με κλειστούς καθρέφτες . . . να σε δω να κάνεις ακροβατικό για να κλίσεις του συνοδηγού κτλ . . .
Εγώ τους έχω βολευτεί παντού . . .. αργούν λίγο αλλά είναι μια χαρά !
Φτυστούς . . . αντέχουν για 3 χρόνια σίγουρα !

Βρε μια χαρά είναι και αφού μου λες ότι αντέχουν 3 χρόνια τότε είμαστε οκ.

Εμένα θα αντέξουν όπως και να γίνει 4 χρόνια γιατί πήρα 4 χρόνια εγγύηση... Laughing Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Εμένα θα αντέξουν όπως και να γίνει 4 χρόνια γιατί πήρα 4 χρόνια εγγύηση... Laughing Twisted evil

Δηλαδή; Έκανες επέκταση εγγύησης;

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Vini έγραψε:

Δηλαδή; Έκανες επέκταση εγγύησης;

Nαι ... Μαζί με την παραγγελία ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 01:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Υπολόγισε ότι το αυτοκίνητο ανοίγει και 4-5 φορές τη μέρα, πόσες φορές έχουν ανοίξει-κλείσει πια?
Μια χαρά είναι και βολεύουν πολύ. Μην ακούω γκρίνιες.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Νοέ 2008
Τόπος: ATHENS GOUDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 18:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,
ξέρει κανένας αν μπορώ να κάνω τους καθρέφτες στο 207 Rallye να κλείνουν αυτόματα?
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 21:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά αναδιπλώνουν ηλεκτρικά; Αν ναι, τότε μπορούν να στο προγραμματίσουν σε εξουσιοδοτημένο ώστε να κλείνουν κάθε φορά που κλειδώνεις το αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 10:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το rallye δεν εχει ηλεκτρικους μου φαινεται..

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 10:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 207 rallye δεν έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
(ένας από τους λόγους που πήρα το gt Wink )

σε ερώτησή μου αν μπαίνουν μετά, μου είπε μόνο από το εργοστάσιο με ειδική παραγγελία κτλ. και το κόστος απαγορευτικό για μια τέτοια κίνηση

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Νοέ 2008
Τόπος: ATHENS GOUDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 21:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ρωτήσει στην αντιπροσωπεία και μου είπαν επίσης ότι το κόστος είανι απαγορευτικό. Ρώτησα μήπως ήξερε κάποιος aftermarket λύση....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης