PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγικός Ρατσισμός
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Συμφωνείτε με την έκδοση άδειας οδηγήσεως για γυναίκες?
Ναι (είμαι και εγώ γυναίκα)
11%
 11%  [ 4 ]
Ναι (είμαι άντρας)
50%
 50%  [ 17 ]
Όχι (είμαι άντρας)
23%
 23%  [ 8 ]
Όχι (απλά δεν γουστάρω να τις βλέπω)
14%
 14%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 34

Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 01:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Οδηγικός Ρατσισμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μια απορία επί του θέματος αυτού και μέχρι τώρα δεν έχω βρει πιο κατάλληλο forum για να την θέσω! Smile

Συνήθως τα πιο παράδοξα και ευτράπελα ατυχήματα/παρεξηγήσεις προκαλούνται από γυναίκες. Ενίοτε είναι και θανατηφόρα. Δεν αφήνω όμως τον ανδρικό εγωισμό απ'έξω διότι, αυτός είναι ένας από τους μείζονες παράγοντες πρόκλησης συμβάντων όπως τα παραπάνω.

Ας μείνουμε όμως στο θέμα. Οι γυναίκες απαιτούν ισότητα, και την έχουν στην οδήγηση. Δεν λέω, υπάρχουν και κορυφαίες οδηγοί αγώνων, οι οποίες καλώς (ή κακώς...) (μετρημένες στα δάχτυλα) έγραψαν την δική τους ιστορία. Αφού θέλουνε ισότητα στην οδήγηση, γιατί δεν θέλουν ισότητα στο tuning/service? Γιατί δε πάνε να γίνουνε μηχανολόγοι/λαμαρινάδες κλπ. κλπ.? Μήπως είναι ανδρική δουλειά? Τότε πώς η οδήγηση είναι ΚΑΙ γυναικεία δουλειά?

Απορίες, συμπληρώσεις διορθώσεις, ας γραφθούν ελεύθερα μέσα σε λογικά πλαίσια και σε όρια ευπρέπειας! Smile

Ελπίζω να μην δημιούργησα καμία παρεξήγηση, απλά συζητάμε... Wink Για να δώ/δούμε λοιπόν! Ποιοί θα τολμήσουν να απαντήσουν? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 07:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ........

Κορίτσια με το μαλακό......

Ψυχραιμία ! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 14:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν με ενοχλουν, μαλιστα αποτελουν ομορφο θεαμα στην ασχημια της πολης...
αρκει να μην προσπαθουν να σου πεταχθουν και να σε κοβουν οταν πηγαινεις με 80 (ναι ετρεχα! Confused ) στη Θηβων και να σου λενε : "μα σου εβγαλα φλας και θελω να βγω, γιατι δε με αφηνεις ;;" Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 14:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αρκει να μην προσπαθουν να σου πεταχθουν και να σε κοβουν οταν πηγαινεις με 80 (ναι ετρεχα! Confused ) στη Θηβων και να σου λενε : "μα σου εβγαλα φλας και θελω να βγω, γιατι δε με αφηνεις ;;" Evil Evil

Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της...

Που είπαμε ότι ψηφίζουμε?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 14:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της...

Στο πάνω μέρος της σέλίδας!!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε τέτοιο θέμα, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Ελπίζω προηγουμένως να διάβασες τα παρακάτω topic...

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1333

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1307

Aν όχι, κάντο αμέσως για να δεις τι σε περιμένει!!!!!!

------------------------------------------------------------

Οσο αφορά το θέμα, προσωπικά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι Αντρες και Γυναίκες είναι απόλυτα ίδιοι στο τιμόνι και εξαρτάται από τον τρόπο που έχουν διδαχθεί πάνω στο αντικείμενο.

Αυτό που κατά κύριο λόγο διαφέρουμε είναι ως προς τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το αυτοκίνητο.

Οι (περισσότερες) γυναίκες το βλέπουν καθαρά σαν αντικείμενο που τους πηγαίνει στον προορισμό τους και μέχρι εκεί.

Οι (περισσότεροι) το εκλαμβάνουν ως προέκταση του ανδρισμού τους και αντιδρούν βάση αυτού του σκεπτικού.

Η αλήθεια (και βέβαια η σωστή αντιμετώπιση) είναι πάντα κάπου στη μέση....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Οσο αφορά το θέμα, προσωπικά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι Αντρες και Γυναίκες είναι απόλυτα ίδιοι στο τιμόνι και εξαρτάται από τον τρόπο που έχουν διδαχθεί πάνω στο αντικείμενο.

Αυτό που κατά κύριο λόγο διαφέρουμε είναι ως προς τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το αυτοκίνητο.

Οι (περισσότερες) γυναίκες το βλέπουν καθαρά σαν αντικείμενο που τους πηγαίνει στον προορισμό τους και μέχρι εκεί.

Οι (περισσότεροι) το εκλαμβάνουν ως προέκταση του ανδρισμού τους και αντιδρούν βάση αυτού του σκεπτικού.

Η αλήθεια (και βέβαια η σωστή αντιμετώπιση) είναι πάντα κάπου στη μέση....

Πρόεδρος είσαι,δεν περίμενα να πεις κάτι περισσότερο αντιδραστικό Laughing

(αμέσως-αμέσως θα έχανες καμια 20σαριά μέλη)

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 15:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Πρόεδρος είσαι,δεν περίμενα να πεις κάτι περισσότερο αντιδραστικό Laughing

(αμέσως-αμέσως θα έχανες καμια 20σαριά μέλη)

Δεν είναι "διαλακτική" απάντηση

Είναι η ειλικρηνής μου άποψη! Την έχω εκφράσει άλλωστε πολλές φορές!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 16:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Mε τέτοιο θέμα, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Ελπίζω προηγουμένως να διάβασες τα παρακάτω topic...

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1333

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1307

Aν όχι, κάντο αμέσως για να δεις τι σε περιμένει!!!!!!

Επειδή δεν κατάλαβα, τί με περιμένει? Rolling eyes Shocked Crying or Very sad Cool

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 16:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

Επειδή δεν κατάλαβα, τί με περιμένει? Rolling eyes Shocked Crying or Very sad Cool

Όχι τίποτα άλλο,αλλά τοπολογικά βρίσκεσαι στην μέση.Θα έρθουν οι μισές βόρειες και οι άλλες μισές νότιες και τότε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εμείς κορίτσια,δεν ξέρουμε τίποτα,δεν είδαμε τίποτα Sleeping Salute

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 16:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Όχι τίποτα άλλο,αλλά τοπολογικά βρίσκεσαι στην μέση.Θα έρθουν οι μισές βόρειες και οι άλλες μισές νότιες και τότε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εμείς κορίτσια,δεν ξέρουμε τίποτα,δεν είδαμε τίποτα Sleeping Salute

so what? μασάει η κατσίκα ταραμά? :mrgreen Εγώ θέλω πολύ να έρθουνε να δώ απόψεις! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 17:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν πολλα Τοπικ δεν ανοιγουμε για τις γυναικες Question Question Question

ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΧΤΗΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 17:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισότητα δεν θέλουνε? Ας έχουνε και αυτές 5-10 topic να παίζουνε Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 02:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
DimiP έγραψε:

η να σου κορναρει και με πολυ νευρο να σου λεει
που πας ρεεεεεε απο δεξια δεν βγενεις? ωρε γλεντια........

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 07:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:

Steve, άμα δεις τι κοπελάρες έχει το club μας, θα αλλάξει λίγο η γνώμη σου για τις γυναίκες οδηγούς..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 08:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Steve, άμα δεις τι κοπελάρες έχει το club μας, θα αλλάξει λίγο η γνώμη σου για τις γυναίκες οδηγούς..... Wink

Σωστός! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 08:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους ...

Tώρα τελευταία παρατηρώ ένα φαινόμενο το οποίο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για πιθανό ατύχημα ... Το φαινόμενο ΔΕΝ αφορά τις γυναίκες αλλά όλους μας ...
Απλά τώρα τελευταία (ίσως είναι σύμπτωση) έχω πέσει πάνω σε γυναικείες παρουσίες ... που εκμεταλεύονται ιδιαίτερα τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών ... και μέσα στο αυτοκίνητο ...

Ποιο το φαινόμενο ?
Οδήγηση και ταυτόχρονη χρήση κινητού τηλεφώνου ...
Αν οδηγούμε σε ευθεία, ας πούμε ότι κάτι πάει και έρχεται αφού μπορούμε και ελέγχουμε ποιο εύκολα.
Αν όμως κατεβαίνουμε μία κατηφόρα, πρέπει να στρίψουμε και να αλλάξουμε ταχύτητα και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να συζητάμε στο κινητό, αυτό το θεωρώ κίνδυνο για σοβαρό τρακάρισμα ...
Εχώ δει αυτοκίνητα να έχουν μπει σε κήπους, αυτοκίνητα που δεν κατάφεραν με ένα χέρι να στρίψουν κλειστά στην στροφή και βρέθηκαν σε άλλα που ερχόντουσαν κανονικά, αυτοκίνητα που βγαίνουν όπως να'ναι και μπαίνουν όπου να'ναι και όλα αυτά γιατί ο οδηγός παρασύρεται από την κουβεντούλα στο κινητό ...

Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή ... και χρήση στο αυτοκίνητο ενός hands free από όλους ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 10:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
ady έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Σωστός! Wink

Εδώ πάω πάσο και εγώ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε ντε! Πού είναι να τις καμαρώσω? BTW, είχα μια καθηγήτρια πέρισυ στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα... Ξανθιά, γαλανά μάτια, και ένα 206 Roland Garros μαύρο... Όλα τα λεφτάααα! (προτιμώ μελαχρινές αλλά θα έκανα μια εξαίρεση! Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 19:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Άντε ντε! Πού είναι να τις καμαρώσω? BTW, είχα μια καθηγήτρια πέρισυ στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα... Ξανθιά, γαλανά μάτια, και ένα 206 Roland Garros μαύρο... Όλα τα λεφτάααα! (προτιμώ μελαχρινές αλλά θα έκανα μια εξαίρεση! Razz )

Θα σου κάνω μία πρόταση.

Θα βάλεις μία κόντρα με μία από τις κοπέλες του club. Θα σε αφήσουμε να διαλέξεις και ποια.

Εάν χάσεις κάτω από 5 κολώνες θα πούμε ένα καλό λόγο να γλιτώσεις το λιντσάρισμα.

Εάν χάσεις πάνω από 5 κολώνες (το πιο πιθανό) σε αφήνουμε στο ελεός τους. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Νίπτω τα χείρας μου, για να είμαι in line με το κλίμα των ημερών. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης