PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εργοστασιακό Hi-Fi JBL σε 207 RALLYE-GT-RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 10 Αύγ 2007
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 19:58:17    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Εργοστασιακό Hi-Fi JBL σε 207 RALLYE-GT-RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους, καλη χρονια με υγεια.........
Ενδιαφερομαι να αγορασω το 207 GT ή RC. Δεν εχω αποφασισει ακομα. Εχω δοκιμασει το Rallye. Οτι του λυπει φανταζομαι το εχει το RC (αναρτησεις,κρεμασμα μοτερ,φρενα,καθισματα)...
Ενδιαφερομαι για το JBL με τα 400€ που μπαινει σαν εξτρα....
Διαβασα μια αντιστοιχη ενοτητα, αλλα δεν με καλυψε.
Θα ηθελα τη γνωμη κατοχων 207 Rallye-GT-RC.
Οσοι το εχουν ακουσει με τα JBL και χωρις αυτο.
Αξιζει????????
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μαμα παντως που χω ακουση ειναι χαλια... Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
το μαμα παντως που χω ακουση ειναι χαλια... Sad Sad Sad

Δε θα το ελεγα χαλια τελειως θελει βελτιωση παντως.
Και ρωταω αν αξειζει το JBL με τα 400. Καποιος που εχει ακουσει και τα δυο να μας διαφωτισει??????????
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα ασε το εργοστασιακο που φοραει η απλη εκδοση και βαλε καποια ηχεια καλυτερης ποιοτητας βεβαια αυτο ειναο υποθετικο αφου καποιοι θελουν πολη εντσαη εμενα το εργοστασιακο ηχοσυστημα με ικανοποοει ισως μελλοντικα να εβαζα λιγο μεγαλυτερα ηχεια!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα ασε το εργοστασιακο που φοραει η απλη εκδοση και βαλε καποια ηχεια καλυτερης ποιοτητας βεβαια αυτο ειναο υποθετικο αφου καποιοι θελουν πολη εντσαη εμενα το εργοστασιακο ηχοσυστημα με ικανοποοει ισως μελλοντικα να εβαζα λιγο μεγαλυτερα ηχεια!

Δε το εχεις ακουσει το συστημα της JBL? Παντως και στο ραλακι που ειχα εξι JBL ειναι φοβερα. Θελεις για καλα ηχεια μια 300 βαλε και ενισχυτη. Για'αυτο λεω πρεπει να ειναι καλη περιπτωση με τα 400. Δε ξυλωνεις κιολας???
Κατα τ'αλλα εισαι ευχαριστημενος απο το GT σου το προτεινεις?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μαμά του 207 είναι μία χαρά, μάλιστα σε εκπλήσσουν όπως παίζουν μια και θα τα περίμενες χειρότερα !!
Τώρα σχετικά με το JBL εκεί έχεις ενισχυτή όπως θα ξέρεις sub, και άλλα 6 καλύτερα ηχεία . . ..
Εγώ προσωπικά αν και δεν το έχω ακούσει το JBL, στο πακετάκι αυτό θα άλλαζα την πηγή με μια 2 din και θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν ξήλωσα το αυτοκίνητο για να βάλω ηχεία τα οποία σίγουρα θα θέλανε ένα ενισχυτή για να παίξουν καλύτερα από τα μαμά, + μια καλλίτερη πηγή για να κάτσει με τον ενισχυτή καλύτερα από την μαμά . . .+++
Δεν ξέρω αν πιάνεις το σκεπτικό μου ?!?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Τα μαμά του 207 είναι μία χαρά, μάλιστα σε εκπλήσσουν όπως παίζουν μια και θα τα περίμενες χειρότερα !!
Τώρα σχετικά με το JBL εκεί έχεις ενισχυτή όπως θα ξέρεις sub, και άλλα 6 καλύτερα ηχεία . . ..
Εγώ προσωπικά αν και δεν το έχω ακούσει το JBL, στο πακετάκι αυτό θα άλλαζα την πηγή με μια 2 din και θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν ξήλωσα το αυτοκίνητο για να βάλω ηχεία τα οποία σίγουρα θα θέλανε ένα ενισχυτή για να παίξουν καλύτερα από τα μαμά, + μια καλλίτερη πηγή για να κάτσει με τον ενισχυτή καλύτερα από την μαμά . . .+++
Δεν ξέρω αν πιάνεις το σκεπτικό μου ?!?

1/.Τι εννοεις 2 din?
2/.To προτυνεις το JBL? Τιμη-αποδοση αξοιζει?
Η πηγη δεν εχει δυνατοτητα αλλαγης μετα...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 din = οθόνη after market που καταλαμβάνει και την θέση της πηγής αλλά και το ραφάκι από κάτω. (Alpine ktl . . .)
Δεν το έχω ακούσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι απάτη !
Για την τιμή του θα το έβαζα . . . και αν θές μην πειράξεις και τπτ μετά !
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 21:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
2 din = οθόνη after market που καταλαμβάνει και την θέση της πηγής αλλά και το ραφάκι από κάτω. (Alpine ktl . . .)
Δεν το έχω ακούσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι απάτη !
Για την τιμή του θα το έβαζα . . . και αν θές μην πειράξεις και τπτ μετά !

Χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες (και για το αλλο τοπικ με την ηλιοροφη)....
Αυτο με την οθωνη με ψηνει και μενα με DVD χαρτες κομπλε...
Αργοτερα ομως γιατι οι τιμες τους ειναι ακομα ψηλα...
Αυτο μου τη σπαει στις εργοστασιακες πηγες, δεν εχεις αυτο που πραγματικα θελεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 22:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι . . .. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 06:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψιλοασχετο αλλα καλο θα ειναι να το ξερετε....
Λογω του οτι πολλα αυτοκινητα εχουν πια ενσωματωμενο το στερεοφωνικο πανω στην κονσολα,εχει κυκλοφορησει ενισχυτης που μπαινει κατευθειαν στην iso φυσα και ΟΧΙ στα ηχεια!
Ο ενισχυτης αυτος ειναι περιπου 20 εκατοστα και γλυτωνετε και χωρο αλλα και ειναι και πιο πρακτικος απο το να περνατε καλωδια,τροφοδοσιες,ασφαλιοθηκες στην μπαταρια κτλ!

Εβαλα και εγω εναν απο αυτους και ειμαι φουλ ικανοποιημενος!
Και ειναι και γερμανικοι παρακαλω!
Υπαρχει επισης και μοντελο με εξοδο για ipod κτλ!
Αυτα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 07:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι σωστά, είναι από τους πρώτους ψηφιακούς ενισχυτές της Blackout πανάλαφροι και με φίσες σχεδόν για όλα τα αυτοκίνητα !
Βέβαια η είσοδος τους θα είναι και πάλι μια μαμά πυγή . . . . απλός εγώ συζητάω για κάτι άλλο !
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 09:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το JBL Hi-Fi στο 207 CC και αξίζει τα λεφτά του ασυζητητί. Σημείωση: Δεν έχει sub woofer - δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει στο RC αλλά αμφιβάλλω.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2008, 11:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το rc εχει dr_michael και sub.τα cc δεν εχουν και ο λογος ειναι και απλος και λογικος θα ελεγα.καπου θα πρεπει να μπει και η οροφη σας ετσι δεν ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 01:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
το rc εχει dr_michael και sub.τα cc δεν εχουν και ο λογος ειναι και απλος και λογικος θα ελεγα.καπου θα πρεπει να μπει και η οροφη σας ετσι δεν ειναι?

Καλησπερα φιλε...
Εχεις δει κανενα 207 με αυτο το πακετο???
Ειναι μεγαλο το sub και ο ενυσχητης???
Πιανουν πολυ χωρο???
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 11:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε geogepl εχω δει ναι.δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο.το sub ειναι στην δεξια μερια του πορτ παγκαζ και δεν φαινεται σχεδον τπτ.ο ενυσχητης δεν φαινεται καν.εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.το πακετο αξιζει γιατι 1ον.εχει μια πολυ καλη τιμη γι αυτο που αγοραζεις 2ον ειναι αρκετα ποιοτικο και αποδοτικο(αν θες να ακουγεσαι εως το αλλο τετραγωνο το ξεχνας βεβαια) και 3ον εχεις ενα ολοκληρομενο συγκροτημα χωρις ουσιαστικα να υστερεις σε χωρους.αρκετα σημαντικο πιστευω.
Επιστροφή στην κορυφή
GEOGEPL 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 14:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
φιλε geogepl εχω δει ναι.δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο.το sub ειναι στην δεξια μερια του πορτ παγκαζ και δεν φαινεται σχεδον τπτ.ο ενυσχητης δεν φαινεται καν.εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.το πακετο αξιζει γιατι 1ον.εχει μια πολυ καλη τιμη γι αυτο που αγοραζεις 2ον ειναι αρκετα ποιοτικο και αποδοτικο(αν θες να ακουγεσαι εως το αλλο τετραγωνο το ξεχνας βεβαια) και 3ον εχεις ενα ολοκληρομενο συγκροτημα χωρις ουσιαστικα να υστερεις σε χωρους.αρκετα σημαντικο πιστευω.

Αν ειναι ετσι οπως τα λες (το οποιο δεν εχω κανενα λογω να αμφιβαλω), ειναι αυτο ακριβως που ζηταω....
Αυτο μου αρεσει στα γρηγορα πεζο....
Εχουν οπαδους με παθος....
Ετοιμοι να βοηθησουν-συμβουλεψουν ο ενας τον αλλο...
Χιλια ευχαριστω σε ολους..................................
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 15:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τπτ φιλε geogepl. γι αυτο ειμαστε εδω οτι ξερει ο καθενας να το καταθετει και να λυνονται προβληματα και αποριες.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2008, 20:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
φιλε geogepl εχω δει ναι.δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο.το sub ειναι στην δεξια μερι.εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου..

Στον θόλο του συνοδηγού, παρέα με το sub !
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2008, 08:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks για την τοποθετηση fynos.δεν την ηξερα αυτη την λεπτομερεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης