PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Opel Astra GSport 1.6 (2003) - Σύντομη αναφορά
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 19:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Opel Astra GSport 1.6 (2003) - Σύντομη αναφορά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Opel Astra GSport 1.6 (2003) - Σύντομη αναφορά

Λοιπόν πριν από 12 μέρες παρέλαβα ένα κατάμαυρο Opel Astra 1.6 Sport.

To αυτοκίνητο ήρθε με πολλά εξτρά και εκπλήξεις π.χ.:
* Ζάντα αλουμινίου 16άρα, 5άκτινη από το COUPE BERTONE....
* Λάστιχο 205/50/16 Pirelli P6000 (φοβερό και τρομερό!)
* ΚΙΤ Αλουμινίου. (κονσόλα, πεντάλ, χειρόφρενο, νίκελ βάσης ταχυτήτων, λεβιές ταχυτήτων).
* Μαύρα φώτα HELLA μπρος-πίσω.
* Clima (που δεν παίρνει αυτόματες πρωτοβουλίες)
* Radio Cd SIEMENS VDO441.
* Δερμάτινο Υποβραχιόνιο.
* Δερμάτινο τιμόνι του OPC.
* Λευκά όργανα με αλουμινένιους δακτυλίους.
* Σφιχτή σπορ ανάρτηση, χαμηλωμένη 2εκατοστά (οδηγική έκπληξη!)
* Βαμμένα μαύρα τα πλαινά προστατευτικά και τα χερούλια θυρών.
* Βucket καθίσματα (από το Coupe Bertone/Recaro design)
κλπ. κλπ. κλπ.

Σύντομη αναφορά και προσωπικές παρατηρήσεις

Κατά τα άλλα, αφορά ένα στιβαρό αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλό στήσιμο.
Μετά από 400χιλιόμετρα (σε Αθηναϊκούς "δρόμους" και Εθνική Οδό) παρατηρώ ότι η συμπεριφορά του είναι (προσωπική άποψη) άψογη, ουδέτερο χωρίς να ξαφνιάζει, ξεκούραστο, ενώ εκτελεί πιστά τις εντολές του οδηγού. Η σφιχτή ανάρτηση βοηθάει στο καλό κράτημα χωρίς να προκαλεί το νεύρο ή να κουράζει.

Ωστόσο αν κάποιος έχει οδηγήσει ή έχει μπει σε ένα απλό ASTRA (Εlegance,Comfort,NJoy) θα καταλάβει αμέσως την αλλαγή ανάρτησης και το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Στο δρόμο είναι ιδιαίτερα άνετο, ενώ με ξάφνιασε η άνεση να καταπίνει κάθε λογής λακούβες χωρίς να φέρνει θόρυβο ή συντονισμό στο εσωτερικό. Το ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι προσαρμόζεται σε βαρύτητα ανάλογα την ταχύτητα. Στις στροφές το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται πολύ καλά. Νομίζω όμως ότι αυτό οφείλεται κυρίως στα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Pirelli P6000 τα οποία μόλις ζεσταθούν (δηλ. 15 λεπτά) κάνουν θαύματα σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο.

Μηχανικά το ASTRA δεν ξεφεύγει από την κατηγορία. Η ροπή άφθονη από τις χαμηλές κινεί ιδιαίτερα γρήγορα το βαρύ αμάξωμα ενώ παρόλο που το αυτοκίνητο είναι άστρωτο έχει μία τάση να ανεβάζει γρήγορα στροφές. Ο κινητήρας αθόρυβος και από μία πρώτη άποψη και οικονομικός αφού με 25euro έβγαλα 320 άστρωτα χιλιόμετρα!...!

Τα φρένα αρκετά καλά (κλασσικό Γερμανικό φρένο) με ΑΡΝΗΤΙΚΟ τα πίσω ΤΑΜΠΟΥΡΑ που ο Γερμανός τα βάζει για να γλυτώσει 20 παραπανήσια κιλά! Προσωπικά λίγο με απασχόλησε...Το ABS και το ESP είναι εκεί καραδοκούν να με βοηθήσουν όταν χρειαστεί...

Οι χώροι άφθονοι, το εσωτερικό τέλειο, σπορ πινελιές παντού με τα Bucket καθίσματα (Recaro Design, από το Coupe Bertone) να κλειδώνουν το κορμί... Το δερμάτινο τιμόνι με τα εσωτερικά και εξωτερικά καρούμπαλα προκαλεί... Το εσωτερικό δίνει ρέστα... Στιβαρότητα, μαλακά αφρώδες παντoύ. Δεν υπάρχει πλαστικό. Οι πόρτες βαριές που θέλουν προσπάθεια για να κλείσουν. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως είναι, αισθάνομαι (χωρίς παρεξήγηση) ότι οδηγώ BMW 316Compact... όμορφη αίσθηση...

Συμπερασματικά....το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μία άλλη κατηγορία, ένας άλλος κόσμος....

Φυσικά ΔΕΝ υπάρχει μέτρο σύγκρισης με το 206 που είχα. Καμιά σχέση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Οι διαφορές πολλές και οι ομοιότητες ελάχιστες. Το κάθε αυτοκίνητο έχει την δική του αξία σε αντίστοιχες κατηγορίες....
Απλά θα έλεγα από την προσωπική μου βίωση:

Ο Γάλλος ήταν ο ατίθασος, ο δυνατός, ο ανεξέλεγκτος. Έτοιμος να χυμήξει, χωρίς παραχωρήσεις. Ιδαίτερα μουράτος αλλά και φευγάτος! Το Γαλλικό άρωμα είναι σίγουρα ΠΟΙΟ δυνατό αλλά και ποιο ΕΡΩΤΙΚΟ, ποιο συναισθηματικό...προκαλεί τις αισθήσεις και του οδηγού αλλά ΚΑΙ των γύρω!!

Ο Γερμανός από την άλλη είναι ο ώριμος, ο κατασταλαγμένος σοβαρός φίλος που απλά βρίσκεται εκεί για να σε ηρεμήσει και να σε χαλαρώσει... Οταν του ζητήσεις κάτι παραπάνω στο δίνει, αλλά ταυτόχρονα σου λέει ότι ΔΕΝ δημιουργήθηκε για τέτοια πράγματα... Σκοπός του είναι άλλος...αρμονία και ηρεμία με σπορτίφ χαρακτηρηστικά...

ουπς! παρασύρθηκα.... Rolling eyes Rolling eyes
Αντε καλορίζικα όλα τα τουτού ασχέτως ηλικία!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 20:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Multi color Multi color Multi color Καλορίζικο πρόεδρε Multi color Multi color Multi color

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 21:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλοριζικο Νικολα και περιμενω βολτα για ασημωμα ετσι ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 22:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Smile colors Smile colors Smile colors

Νικόλα καλοτάξιδος!!!!!!!!!!!!!!!

Smile colors Smile colors Smile colors

Θα τα πούμε από κοντά για τα ασημώματα σε συνάντηση ή touring ή καφέ ή... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 22:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο, και σιδερένιο. Very happy
Να το χαίρεσαι, και να κάνεις πολλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, και κυρίως ασφαλή χιλιόμετρα.
Καλά ταξίδια! Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 23:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο το ASTRA σου!!Καλά χιλιόμετρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 00:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟ!!!!
Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 00:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο το Astra σου φιλε Vini... Το Astra παρεπιπτωντος ειναι απ'τα λιγα γερμανικα (πλην Bmw) που μ'αρεσει εξωτερικα αρκετα αν και δεν ξερω ποιο μοντελο εχεις παρει (αν εχει εξυγχρονιστει το look δηλαδη σε σχεση με αυτο που ξερω)..

Εμενα μ'αρεσει το κλασικο το Astra οπως αυτο που ηταν στη διαφημιση με τις στροφες και το λουρακι στο φορεμα της κοπελας που πηγαινε περα δωθε...Με την επιλογη ενος καλου χρωματος αυτο το αμαξι εδειχνε παρα πολυ..

Προσωπικη αποψη παντα... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 02:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο ρε Νικολα...χαιρομαι που καταλαβαινω πως χαιρεσαι με την επιλογη που εκανες Wink

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 02:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, χαίρομαι πάρα πολύ για την επιλογή σου. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το αυτοκίνητο θα σου πάει περισσότερο και θα το χαρείς. Ελπίζω η αντιπροσωπεία να φανεί αντάξια της Opel και να μην ξαναδείς φαινόμενα τύπου Lion.

Μπράβο σου που έγραψες για το εκλεκτό σου Astra. Το περίμενα καιρό. Να σε βλέπουμε έτσι; Είσαι πάντα ένα μέρος της ψυχής του Forum του 206Club... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 08:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδος και απροβλημάτιστος Νικόλα ο Γερμανός σου !!!!!!! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 09:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Νίκοοο!

Να το χαίρεσαι και να κάνεις πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα απροβλημάτιστα και ξεκούραστα!!!!!

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors

Κι αν γκρινιάζουμε καμμιά φορά είναι γιατί σ'αγαπάμε! Silly Bomb Roll eyes Blush

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 09:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, καλοτάξιδο το νέο σου τουτού. Θα τα πούμε και απο κοντά μόλις ανοίξει ο καιρός... Cool

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 09:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και από εμένα καλορίζικο και να σε συντροφεύει για πολλά χρόνια (γιατί μάλλον για αυτό το πήρες...)
Είναι πολύ καλή η επιλογή σου και με τα έξτρα γίνεται ακόμα πιο όμορφο, μην ξεχνάς όμως οτι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης (στην Ελλάδα π.χ. η Top Line...)
´Aντε να το δούμε και από κοντά σε καμία συνάντηση...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 13:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ...!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... Wink Wink

ΑΣΧΕΤΟ.... Rolling eyes Rolling eyes ΡΕ ΣΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η TOPLINE?? ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?? Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 14:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ...!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... Wink Wink

ΑΣΧΕΤΟ.... Rolling eyes Rolling eyes ΡΕ ΣΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η TOPLINE?? ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?? Question Question

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που έγινε το Νοέμβριο στον Ο.Λ.Π., στο περίπτερο της Opel, είχαν ένα Astra βελτιωμένο (σπόϊλερ, φρυδάκια στα φώτα, ζάντες, εξάτμιση κλπ)
Στην πινακίδα έγραφε Top Line και πήρα μάλιστα και προσπέκτους.
Αν θυμάμαι καλά η Top Line, ήταν εταιρεία για βελτίωση και προσέφερε ένα κιτ για το Astra
Για ψάξε λίγο, ρώτα και την αντιπροσωπεία

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 15:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που έγινε το Νοέμβριο στον Ο.Λ.Π., στο περίπτερο της Opel, είχαν ένα Astra βελτιωμένο (σπόϊλερ, φρυδάκια στα φώτα, ζάντες, εξάτμιση κλπ)
Αν θυμάμαι καλά η Top Line, ήταν εταιρεία για βελτίωση και προσέφερε ένα κιτ για το Astra

α!!!! μάλλον μιλάς για την ΑRTLINE .... από την Αλεξανδρούπολη .... τώρα αντιπροσωπεύτεται και στην Αθήνα (Νίκαια) Wink

http://www.carmania.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 15:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

α!!!! μάλλον μιλάς για την ΑRTLINE .... από την Αλεξανδρούπολη .... τώρα αντιπροσωπεύτεται και στην Αθήνα (Νίκαια) Wink

Οχι, είμαι σίγουρος οτι ήταν Top Line...
Οταν θα παω σπίτι, θα ψάξω για το προσπέκτους και θα σου πώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 19:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Vini έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Οχι, είμαι σίγουρος οτι ήταν Top Line...
Οταν θα παω σπίτι, θα ψάξω για το προσπέκτους και θα σου πώ...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.... Wink

α! τώρα που το θυμήθηκα! Το δικό σου είναι ιδιαίτερα μουράτο και ψαρώνει πολύ κόσμο σε Καστέλλα και Μικρολίμανο... το'πιάσες το υπονοούμενο έτσι???? Wink Wink

αμάν! τώρα κατάλαβα τι λες!!! εννοείς την σειρά i-line...είναι ο επίσημος αισθητικός βελτιωτής της OPEL είναι η Γερμανική Ιrmscher (θυγατρική της OPEL).... Αν εννοείς αυτή έχω όλα τα φυλλάδια .... Εχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις και προϊόντα αλλά από τιμές ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ....
Παράδειγμα: ΑΕΡΟΤΟΜΗ OPC....585euro!!!!! Shocked Shocked Shocked
http://www.irmscher.com

Eυτυχώς που υπάρχουν δεκάδες φτηνοί "αισθητικοί" βελτιωτές .... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 01:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν φίλε Vini το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό.Την περασμένη εβδομάδα το παρέλαβε φίλος μου σε μπλέ σκούρο.Όταν μπήκα μέσα τα έχασα Confused Confused Confused Μέρα με τη νύχτα με το 1.4 και πριν πάρει απόφαση για να το αγοράσει γύρισε πολλές αντιπροσωπείες.Μάλλον θα είναι για αρκετά χρόνια η ευχαρίστησή σου στο οδηγείν Cool Cool Καλορίζικο Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης