PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Angel Eyes
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 14:23:48    Θέμα δημοσίευσης: 306 angel eyes Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικα να πω οτι εχω ενα peugeot 306 1.4 mont.00 και θελω να του βαλω angεl eyes γιατι με πορωνουν τα γ@@@@ενα...εχω βρει σιτε και τα angel eyes ειναι στην τιμη (μαζι με μεταφορικα φορους κτλ) των 228,79Ε(Ειναι πολυ φτηνα γιατι τα βρηκα στο www.autostyle.nl 319Ε χωρις μεταφορικα. να και μια φωτο

Λοιπον θα ηθελα και εγω καποιες συμβουλες πανω στα angel eyes.
1)Τα angel eyes δν εχουν λαμπες xenon τι λαμπες εχουν οταν ερχονται απο εξω.
2)Ειναι δυσκολο στην τοποθετηση?Δηλαδη θελει αλλες πλεξουδες κτλ τις οποιες στις στελνουν μαζι (ελπιζω).και ο μηχανικος ποσα θα μου παρει περιπου για την τοποθετηση η μπορω μονος?
Αυτα, ευχαριστω .Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη. Laughing Laughing Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 14:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα, οποιοδηποτε φαναρι και να παρεις ειτε ειναι Angel Eyes ειτε της μανας του, δεν εχει λαμπες μαζι!!!

Τωρα, Xenon μπορεις να βαλεις εσυ μετα...

Οσον αφορα τον τυπο της λαμπας (Η1, Η4, Η7) αυτο εξαρταται απτο αμαξι σου..

Αυτες που εχεις ηδη δηλαδη, μπορει να κανουν με τα νεα φαναρια!!!

Σε περιπτωση που οι λαμπες των νεων φαναριων ειναι διαφορετικες απο τις εργοστασιακες, τοτε παρεχονται ανταπτορες!!!

Η τοποθετηση ειναι σχετικα ευκολη αν ασχολησε...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ 2007, 14:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Γενικα, οποιοδηποτε φαναρι και να παρεις ειτε ειναι Angel Eyes ειτε της μανας του, δεν εχει λαμπες μαζι!!!

Τωρα, Xenon μπορεις να βαλεις εσυ μετα...

Οσον αφορα τον τυπο της λαμπας (Η1, Η4, Η7) αυτο εξαρταται απτο αμαξι σου..

Αυτες που εχεις ηδη δηλαδη, μπορει να κανουν με τα νεα φαναρια!!!

Σε περιπτωση που οι λαμπες των νεων φαναριων ειναι διαφορετικες απο τις εργοστασιακες, τοτε παρεχονται ανταπτορες!!!

Η τοποθετηση ειναι σχετικα ευκολη αν ασχολησε...

Νetblaster θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω σε αυτα που εχω μαρκαρισμενα.
Στο πρωτο που λες οτι δεν εχουν λαμπες απαντω οτι ειναι αναλογα την εταιρια.
Η Autostyle κατα κανονα βαζει λαμπες.Εμενα τα δικα μου ειχαν μεσα 4 λαμπες Η1.
Ο τυπος της λαμπας καθοριζετε απο το φαναρι.
Δηλαδη εγω τωρα πρεπει να βαλω Η1 στην μικρη σκαλα απο Η7 που ειχα.
Οποτε για οποιον θελει και Xenon και Angel eyes ειναι καλο να περιμενει να παρει τα φαναρια πρωτα και μετα τα Xenon γιατι εγω τωρα πληρωσα 80 ευρω παραπανω για τις λαμπες Η1 και οι Η7 που ειχα στα εργοστασιακα ηταν καινουργιες ακομα.

Ανταπτορες δεν ερχονται με το φαναρι.
Ακομα και αλλου τυπου λαμπας να περνει δεν σου δεινουν ανταπτορες.
Το θεμα ειναι οτι δεν χριαζονται γιατι την ολη δουλεια την κανει η κεντρικη φισα που συνδεετε πανω στο φαναρι και ερχετε απο το αμαξι.
Ολα τα σηματα απο εκει περνανε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 12:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
netblaster έγραψε:

Στο πρωτο που λες οτι δεν εχουν λαμπες απαντω οτι ειναι αναλογα την εταιρια.

Παιδια ρωτησα και στην τιμη των 228 Ε εχει και ολες τις λαμπες που χρειαζεται και ειναι Η1.Τωρα με την εγκατασταση προβληματιζομαι λιγο γιατι δν εχω ξανασχοληθει με τετοια 19 χρονων ειμαι... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 13:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αν ειναι Η1 τοτε για να βαλεις πρεπει οπωσδηποτε να κανεις πατεντα.
Οποτε αν σκοπευεις να βαλεις και Xenon τοτε καλυτερα να μην τα βαλεις πανω γιατι θα χρειαστει να τα βγαλεις παλι.
Ακου πως εχουν τα πραγματα.
Οι βασεις των Η1 αν τις κοιταξεις απο πανω θα δεις οτι ειναι σαν "Τ".
Χρειαζετε σε μια πλευρα φαγωμα για να περασει το σιδερακι των Xenon και για να καθονται σωστα τα δυο καρουμπαλακια της λαμπας.
Εγω το εκανα αυτο γιατι μετα δεν παιζει να κατεβασω παλι φαναρι για δυο λαμπες.
Α και το καλυτερο.Αν το κανεις αυτο τοτε περνει και λαμπα Xenon και απλη.
Εσυ αυτο πρεπει να κανεις.
Γενικα σεταρε το φαναρι οπως εσυ νομιζεις καλυτερα και μετα στο μαστορα για να στα περασει.
Για τα περαστικα δεν ξερω τιποτα.
Ο Steve εχει περασει ηδη τα φαναρια του οποτε κατι περισσοτερο θα ξερει απο κοστος.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 15:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Steve πέρασε με 3ς βίδες το κάθε φανάρι του αφού έβγαλε το μασκάκι και τον προφυλακτήρα στο 206 του για να έχει πρόσβαση στις βίδες.

Όσο πέρι Xenon, δεν χρειάστηκε τρύπημα πουθενά, είχε ήδη H7 κανονικές, και έβαλα Η7 Xenon. Aπλά με ζόρισε λίγο παραπάνω το σιδεράκι που κρατάει την λάμπα (έπρεπε να γίνω Μαγκάιβερ), πράγμα λογικό λόγω της έλλειψης χώρου Razz

Άλλη απορία?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 16:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σε ρωτησω steve εχουν και διαφορετικες πλεξουδες τα angels eyes η θελει πατεντα με τα παλια?Ειναι ευκολα στην τοποθετηση? Question
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 19:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ιδια ειναι.Ξεκουμπωνεις την μαμα και βαζεις των Angel Eyes.
Αν και εμενα(δεν ξερω αν ισχυε και στον Steve)ολα τα ψειρακια δεν ειναι συνδεδεμενα στην φισα.
Απλα η φισα πανω εχει δυο καλωδια ασπρο,μαυρο που ειναι ελευθερα.
Εκει πανω πανω ολα τα καλωδια που κρεμονται ελευθερα απο το φαναρι.
Τα ασπρα στο ασπρο και τα μαυρα στο μαυρο.
Ενταξει αυτα θα τα δει και ο ηλεκτρολογος οταν θα μετρησει απο που περνα ταση οταν εσυ ή εγω μια και θα τα βαλω συντομα θα αναβουμε τα φωτα θεσεως,πορειας κα τα μεγαλα.

Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEYGEOT 206 1.6 (16V) (2005)

Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Τόπος: ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 19:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει καποιοσ που τα φερνει ελαδα κ ειναι αθινα ξερεισ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 19:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tzitzopower έγραψε:
υπαρχει καποιοσ που τα φερνει ελαδα κ ειναι αθινα ξερεισ???

http://www.dragocsa.gr/
Έχει τα πάντα

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 15:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thantsi έγραψε:
Να σε ρωτησω steve εχουν και διαφορετικες πλεξουδες τα angels eyes η θελει πατεντα με τα παλια?Ειναι ευκολα στην τοποθετηση? Question

Δεν θέλει καμία πατέντα... ούτε και πλεξούδα. Υπάρχει σχεδιάγραμμα στην συσκευασία που σου δείχνει πως να τα συνδέσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 15:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Aπλά με ζόρισε λίγο παραπάνω το σιδεράκι που κρατάει την λάμπα

Να πω τη βλακεια μου....? Embarassed
Αφου ειχες τα φαναρια απεραστα γιατι δεν εβαλες τις λαμπες επανω τοτε να μην ταλαιπωρησαι....?
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 15:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αν αποφασίσει κανένα καλόπαιδο απο δω να αγοράσει τα angel eyes και έχει τα μαμάτα φωτιστικά τα διάφανα τα "κρυστάλινα" (τα οποία είναι Η7 bytheway) τα αγοράζω εγώ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 21:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Steve έγραψε:
Aπλά με ζόρισε λίγο παραπάνω το σιδεράκι που κρατάει την λάμπα

Να πω τη βλακεια μου....? Embarassed
Αφου ειχες τα φαναρια απεραστα γιατι δεν εβαλες τις λαμπες επανω τοτε να μην ταλαιπωρησαι....?

Όντως βλακεία, γιατί τα είχα περασμένα και μετά αγοράσθηκε το xenon κιτ...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 23:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ψαχνεις να βρεις ο θεος του εδωσε υψος σε δυσαναλογια με το μυαλο.
Laughing Laughing Laughing
Εκει διαφερουμε Steve.Εσυ εισαι ο ψηλος απο τους Νταλτονς ενω εγω ειμαι υβριδιο.Ο ψηλος αλλα και ο κοντος στο μυαλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 07:16:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 12:00:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Τι ψαχνεις να βρεις ο θεος του εδωσε υψος σε δυσαναλογια με το μυαλο.
Εκει διαφερουμε Steve.Εσυ εισαι ο ψηλος απο τους Νταλτονς ενω εγω ειμαι υβριδιο.Ο ψηλος αλλα και ο κοντος στο μυαλο.

χα0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χ0αχαχ

μαλ**α

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 22:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αν παρεις τα φαναρια αυτα και θες τα δαχτυλιδια των angel eyes να βγαζουν ωραιο μπλεδιζον χρωμα τοτε πες μου να σε βοηθησω.
Σημερα εκανα τα δικα μου που ειναι σε πληρη αποσυνθεση γιατι τα φτιαχνω μονος μου τελικα(τζαμπα πληρωσα στην AutoStyle.Μονο τα εξοδα αποστολης επρεπε να δωσω).
Εφτιαξα homemade ψειρες και με πλακετα δικια μου και εκανα επεμβαση στα led που ειχαν αυτοι.
Τωρα ειναι πολυ καλυτερο.
Αν ειναι και τα παρεις εχω την λυση και μπορουμε να τα κανουμε μεχρι και κοκκινο του αιματος να βγαζουν.
Το σκεφτηκα να το κανω γιατι ειμαι πολυ αιμοβορος ο ατιμος.

Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 17:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω πω ναιιιιιι......καλα εχω δει κατι φωτο απο 306 με angel eyes και εχουν στα δαχτυλιδια αυτο που λες και εσυ,να μπλεδιζουν τα ledakia .Τρομερο!!!Οταν θα εχω στα χερια μου τα angel eyes θα σου στειλω πμ.Πωωωωωωωωω καλα τρομερο......Αν και μπορει να καθυστερησω λιγο να τα παρω σε καμια 10αρια μερες ξεκιναω την παραγγελια ε και καμια βδομαδα να ερθουν ελλαδα.Οποτε οταν τα παρω και αν εισαι και εσυ διαθεσιμος να κανονισουμε.Με εχεις ψησει τρελα!!!!!!!!!! Cool Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης