Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Grigoris Hatz (Grigoris) Νέος χρήστης
Peugeot 206 1.1 8v
Ένταξη: 29 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 96
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 17:40:11 Θέμα δημοσίευσης: 206 ρεταρισμα / προβλημα θερμοκρασιας |
|
|
καλησπερα στην ομαδα μας.Στο 206 μου εχω ενα θεμα με την ενδειξη θερμοκρασιας η οποια πολλες φορες δειχνει λαθος...δηλαδη μετα απο ταξιδι αθηνα-χαλκιδα η θερμοκρασια δειχνει πως ειναι 70 ενω πραγματικα θα επρεπε να ειναι αναμεσα 90-100 θεωρω.Ακομα και οταν δειχνει σωστα 90 σβηνω το αμαξι και μετα απο 10 λεπτα το αναβω και δειχνει 70.Ολος αυτος ο προλογος για να πω οτι το χειμωνα τις πολυ κρυες μερες,ακομα και καποιες του καλοκαιριου που η ενδειξη θερμοκρασιας ειναι κατω απο 70,δηλαδη δεν δουλευει ,το αμαξι οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και αν πατησω τερμα το γκαζι παει το πολυ μεχρι 3,5 -4 χιλιαδες στροφες...αν κρατησω ρελαντι για 3-4 λεπτα με ελαφρυ γκαζι ,σταματαει το ρεταρισμα και δουλευει σαν να μην τρεχει τιποτα ,δεδομενου κιολας οτι ο δεικτης θερμ. εχει παει πλεον κοντα στους 90.Τα φωτα σας παρακαλω! :Ρ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος
Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 19:30:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ρεταρισμα / προβλημα θερμοκρασιας |
|
|
Grigoris Hatz έγραψε: | καλησπερα στην ομαδα μας.Στο 206 μου εχω ενα θεμα με την ενδειξη θερμοκρασιας η οποια πολλες φορες δειχνει λαθος...δηλαδη μετα απο ταξιδι αθηνα-χαλκιδα η θερμοκρασια δειχνει πως ειναι 70 ενω πραγματικα θα επρεπε να ειναι αναμεσα 90-100 θεωρω.Ακομα και οταν δειχνει σωστα 90 σβηνω το αμαξι και μετα απο 10 λεπτα το αναβω και δειχνει 70.Ολος αυτος ο προλογος για να πω οτι το χειμωνα τις πολυ κρυες μερες,ακομα και καποιες του καλοκαιριου που η ενδειξη θερμοκρασιας ειναι κατω απο 70,δηλαδη δεν δουλευει ,το αμαξι οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και αν πατησω τερμα το γκαζι παει το πολυ μεχρι 3,5 -4 χιλιαδες στροφες...αν κρατησω ρελαντι για 3-4 λεπτα με ελαφρυ γκαζι ,σταματαει το ρεταρισμα και δουλευει σαν να μην τρεχει τιποτα ,δεδομενου κιολας οτι ο δεικτης θερμ. εχει παει πλεον κοντα στους 90.Τα φωτα σας παρακαλω! :Ρ |
Κάτι τέτοιες χαζομάρες με θερμοκρασία μου έκανε και μένα. Το 75 το είχε πιο "σύνηθες" από το 85-90. Δεν είχε τόσο πρόβλημα, ώσπου κάποια στιγμή την άκουσε ο θερμοστάτης, αλλάχτηκε και δείχνει κανονικά πλεόν.
Τα ρεταρίσματα μπορεί να είναι βαλβίδα ψυχρής, πολλαπλασιαστής, βρώμικη πεταλούδα, οτιδήποτε γενικά.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Grigoris Hatz (Grigoris) Νέος χρήστης
Peugeot 206 1.1 8v
Ένταξη: 29 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 96
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2017, 20:25:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ρεταρισμα / προβλημα θερμοκρασιας |
|
|
TopGear έγραψε: | Grigoris Hatz έγραψε: | καλησπερα στην ομαδα μας.Στο 206 μου εχω ενα θεμα με την ενδειξη θερμοκρασιας η οποια πολλες φορες δειχνει λαθος...δηλαδη μετα απο ταξιδι αθηνα-χαλκιδα η θερμοκρασια δειχνει πως ειναι 70 ενω πραγματικα θα επρεπε να ειναι αναμεσα 90-100 θεωρω.Ακομα και οταν δειχνει σωστα 90 σβηνω το αμαξι και μετα απο 10 λεπτα το αναβω και δειχνει 70.Ολος αυτος ο προλογος για να πω οτι το χειμωνα τις πολυ κρυες μερες,ακομα και καποιες του καλοκαιριου που η ενδειξη θερμοκρασιας ειναι κατω απο 70,δηλαδη δεν δουλευει ,το αμαξι οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και αν πατησω τερμα το γκαζι παει το πολυ μεχρι 3,5 -4 χιλιαδες στροφες...αν κρατησω ρελαντι για 3-4 λεπτα με ελαφρυ γκαζι ,σταματαει το ρεταρισμα και δουλευει σαν να μην τρεχει τιποτα ,δεδομενου κιολας οτι ο δεικτης θερμ. εχει παει πλεον κοντα στους 90.Τα φωτα σας παρακαλω! :Ρ |
Κάτι τέτοιες χαζομάρες με θερμοκρασία μου έκανε και μένα. Το 75 το είχε πιο "σύνηθες" από το 85-90. Δεν είχε τόσο πρόβλημα, ώσπου κάποια στιγμή την άκουσε ο θερμοστάτης, αλλάχτηκε και δείχνει κανονικά πλεόν.
Τα ρεταρίσματα μπορεί να είναι βαλβίδα ψυχρής, πολλαπλασιαστής, βρώμικη πεταλούδα, οτιδήποτε γενικά. |
σε ευχαριστω πολυ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|