Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 08:24:25 Θέμα δημοσίευσης: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθούν |
|
|
................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.
Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.
Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................
Εμεις θα το σχολιάσουμε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 08:52:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμμμμ
όντως too much ρε παιδί μου!
ειδικά για την Ελλάδα μια τέτοιου είδους παροχή θα έπιανε πάτο δεδομένου ότι εμείς εδώ όταν έχουμε παράπονο από άλλον οδηγό σε καμία περίπτωση δεν καθόμαστε να του "μάθουμε" πως πρέπει να οδηγεί (σιγά μην τον πάρουμε και τηλέφωνο τον μαλ**α που μας έκλεισε στον δρόμο ) αλλά τον στολίζουμε ως χριστουγενιάτικο δέντρο με ένα σωρό στολίδια τύπου... ρε παπ*ρααααααα καλά είσαι εντελώς μαλ*κας εεεεεεεεεε ουυυυυ ρε κριάριιιιιι βράδυ πήρες το δίπλωμα???? :fist: κλπ κλπ κλπ
αθάνατη Ελλαδάρα και πολύ γουστάρω χεχε
όσο για τα παιδάκια τους.....
τι να σχολιάσει τώρα κανείς για τα αμερικανάκια ... ότι και να πεις είναι λίγο... σκέψου ότι αυτά μετά είναι οι ενήλικες που ψηφίζουν Μπούς αφού τους δίνουν δίπλωμα στα 16..... ψάχνουν μετά οι γονείς τρόπο πως θα γλυτώσουν το αμάξι τους από τα καμάρια τους
Γενικά κάθε τύπου στενής αστυνόμευσης δίχνει μόνο ανασφάλεια και χουντικές διαθέσεις!
Αμερικάνοι είναι... ας πρόσεχαν! (ας πάνε μετανάστες στη Γερμανία )
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 09:04:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"-Ναι καλημέρα σας
-Καλημέρα σας κυρίε μου.
-Παίρνω για να σας πω για 206 οδηγούς που οδηγούσαν ενοχλητικά κατ'εμέ...
-206;;;!!!!!
-Μάλιστα κυρία μου. Έχω όλων τα νούμερα! Όλοι ήταν με γαλλικά αυτοκίνητα, με τα ίδια σηματάκια, έκαναν σφήνες, έτρεχαν, φασαρία, κακό, χειρόφρενα, τρομοκράτες σας λέω!!! Πρέπει να κάνετε κάτι. Τι σας πληρώνουμε; Είμαι αμερικάνος φορολογούμενος πολίτης εγώ!"
Ρε άαααααει από 'δω...
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 09:50:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μα γι' αυτό τους λένε και αμερικανάκια....
θα συμφωνήσω απόλυτα και με τους δυο (LuNa - zzzleepy) προλαλήσαντες…
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 11:03:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάθε φορά που λέω ότι τα έχουν κάνει όλα αυτοί οι αμερικάνοι, τα καμάρια του ανθρώπινου γένους, με εντυπωσιάζουν με μια νέα απίστευτη ιδέα τους
Η μαλ***α τους δεν έχει σταματημό πια!!!
Αντε να δούμε το επόμενο κατόρθωμά τους ποιό θα είναι 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 13:58:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού |
|
|
307cc alu έγραψε: | ................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.
Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.
Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................
Εμεις θα το σχολιάσουμε  |
να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):
Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:03:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού |
|
|
DimiP έγραψε: | να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):
Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;; |
εύλογο το ερώτημα αλλά υποψιάζομαι ότι η απάντηση βρίσκεται στη δική τους ερμηνία της λέξης "φιλότιμο" ?!?!
Οτι ΚΑΙ ΚΑΛΑ.... πες μου ρε φίλε τι μαλ***ες κάνω ενώ οδηγώ και γω ως καλός αμερικανός πολίτης θα τις διορθώσω!
GOD BLESS AMERICA και σε ελεύθερη μετάφραση.... ο Θεός αγαπάει τους ηλίθιους!!! (μακάριοι οι πτωχοί το πνέυματι κλπ κλπ κλπ )
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:19:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:26:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να πάρει κάνας τηλέφωνο στη μάνα του μικρού, θα πρέπει να είναι πολύ πολύ κοντά για να διαβάσει το αυτοκόλλητο.
κοινώς...
Catch me if you can
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 15:18:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν πανε καθολου καλα!!!!!αν αυτο γινοταν στην Ελλαδαρα μας τοτε οι μισοι ελληνες θα μιλαγαν στο τηλεφωνω για καταγγελιες...και οι αλλοι μισοι θα τα ακουγαν απο τους γωνεις τους 
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 16:32:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του!!!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Νέος χρήστης

206 1.6 XS
Ένταξη: 18 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 71 Τόπος: ΞΑΝΘΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 17:01:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδή αφού βρίσεις τον καραγκιόζη μετά πρέπει να πάρεις και τηλέφωνo να διαμαρτυρηθείς???????
Δεν είμαστε καλά.....
Συμφωνώ απόλυτα με το παλιο ρητό που δημοσίευσε ο Ghost Dog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 17:14:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
K-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!!!!!
E-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό!!!!!!!!!!
Bλέπεις την αιθέρια παρουσία στο φανάρι. Έχεις το τηλέφωνό της απ' το αυτοκόλλητο. Tην παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζεις το ποίημα... Mία τόσο ωραία κυρία, και καλά το πάτε άλλα χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις, μπορούμε να τα πούμε από κοντά, πίνοντας έναν καφέ... μην τα λέμε από τηλεφώνου...
Kι εάν σε συλλάβει η μικτή δύναμη, Eκάμ - Mατ - Πεζοναυτών... έχεις δικαιολογία... Mα αγάπη μου, βοηθάω την κοπέλα να βελτιώσει την οδήγησή της, συμβάλοντας έτσι στην οδική ασφάλεια όλων και στην εν γένει μείωση των ατυχημάτων... Που πήγε το μυαλό σου;
M' αρέσουν οι Aμερικάνοι. Eίναι 100 χρόνια μπροστά... στο κέρατο!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 08:50:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λες αυτό να είναι το βαθύτερο νόημα τις όλης υποθέσεις...(είναι μια καλή εκδοχή)
αν και εκεί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, γιατί μέχρι και σε αυτό είναι κάφροι δεν έχουν τρόπους... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|