PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθούν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 08:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθούν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.

Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εμεις θα το σχολιάσουμε Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 08:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμ
όντως too much ρε παιδί μου!
ειδικά για την Ελλάδα μια τέτοιου είδους παροχή θα έπιανε πάτο δεδομένου ότι εμείς εδώ όταν έχουμε παράπονο από άλλον οδηγό σε καμία περίπτωση δεν καθόμαστε να του "μάθουμε" πως πρέπει να οδηγεί (σιγά μην τον πάρουμε και τηλέφωνο τον μαλ**α που μας έκλεισε στον δρόμο Razz ) αλλά τον στολίζουμε ως χριστουγενιάτικο δέντρο με ένα σωρό στολίδια τύπου... ρε παπ*ρααααααα Cussing out καλά είσαι εντελώς μαλ*κας εεεεεεεεεε Bad talk ουυυυυ ρε κριάριιιιιι βράδυ πήρες το δίπλωμα???? :fist: κλπ κλπ κλπ

Laughing Laughing Laughing αθάνατη Ελλαδάρα και πολύ γουστάρω χεχε

όσο για τα παιδάκια τους.....
τι να σχολιάσει τώρα κανείς για τα αμερικανάκια ... ότι και να πεις είναι λίγο... σκέψου ότι αυτά μετά είναι οι ενήλικες που ψηφίζουν Μπούς Laughing Laughing αφού τους δίνουν δίπλωμα στα 16..... ψάχνουν μετά οι γονείς τρόπο πως θα γλυτώσουν το αμάξι τους από τα καμάρια τους Razz

Γενικά κάθε τύπου στενής αστυνόμευσης δίχνει μόνο ανασφάλεια και χουντικές διαθέσεις!
Αμερικάνοι είναι... ας πρόσεχαν! (ας πάνε μετανάστες στη Γερμανία Razz )

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 09:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"-Ναι καλημέρα σας
-Καλημέρα σας κυρίε μου.
-Παίρνω για να σας πω για 206 οδηγούς που οδηγούσαν ενοχλητικά κατ'εμέ...
-206;;;!!!!! Shocked
-Μάλιστα κυρία μου. Έχω όλων τα νούμερα! Όλοι ήταν με γαλλικά αυτοκίνητα, με τα ίδια σηματάκια, έκαναν σφήνες, έτρεχαν, φασαρία, κακό, χειρόφρενα, τρομοκράτες σας λέω!!! Πρέπει να κάνετε κάτι. Τι σας πληρώνουμε; Είμαι αμερικάνος φορολογούμενος πολίτης εγώ!"

Ρε άαααααει από 'δω...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 09:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα γι' αυτό τους λένε και αμερικανάκια....

θα συμφωνήσω απόλυτα και με τους δυο (LuNa - zzzleepy) προλαλήσαντες…Exclamation

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 11:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάθε φορά που λέω ότι τα έχουν κάνει όλα αυτοί οι αμερικάνοι, τα καμάρια του ανθρώπινου γένους, με εντυπωσιάζουν με μια νέα απίστευτη ιδέα τους Confused Confused
Η μαλ***α τους δεν έχει σταματημό πια!!!
Αντε να δούμε το επόμενο κατόρθωμά τους ποιό θα είναι Question

®
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 13:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
................Η ζωή ποτέ δεν σταματά να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θεωρούσαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα αλλά αυτό ξέφευγε από κάθε όριο της φαντασίας μας. Στην Αμερική υπάρχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα το "How's my Driving". Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό κολλούν ένα αυτοκόλλητο στο όχημά τους με έναν αριθμό τηλεφώνου. Όποιος στον δρόμο θεωρήσει ότι ενοχλείται από τον τρόπο οδήγησης του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος τηλεφωνεί στον αριθμό αυτό και κάνει τα παράπονά του.

Η εταιρεία που τα συγκεντρώνει - αμείβεται με 55 δολάρια τον χρόνο εν είδει συνδρομής - αποστέλει μηνιαίες αναφορές που παρουσιάζουν το πως οι άλλοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον τρόπο οδήγησης του συνδρομητή. Ήδη το όλο concept μας ακούγεται too much.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Τώρα δημιουργήθηκε το "Tell my mom" στο οποίο συμμετέχουν γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τον τρόπο οδήγησης των παιδιών τους. Αυτονόητο είναι πως οι μηνιαίες αναφορές καταλήγουν πια στα χέρια των γονέων και όχι των παιδιών. Ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα...................................

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εμεις θα το σχολιάσουμε Question Question Question

να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):

Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οδηγοί πληρώνουν 55 $ τον χρόνο για να τους παρακολουθού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
να κανω μια ηλιθια ερωτηση, τοσο ηλιθια οσο και οι Αμερικανοι (δικο μου σχολιο):

Και γιατι το κανουν αυτο;;; δηλ. γιατι συμμετεχουν στο προγραμμα και μαλιστα πληρωνουν κι απο πανω ;;;

Laughing Laughing Laughing
εύλογο το ερώτημα αλλά υποψιάζομαι ότι η απάντηση βρίσκεται στη δική τους ερμηνία της λέξης "φιλότιμο" ?!?!
Οτι ΚΑΙ ΚΑΛΑ.... πες μου ρε φίλε τι μαλ***ες κάνω ενώ οδηγώ και γω ως καλός αμερικανός πολίτης θα τις διορθώσω!
GOD BLESS AMERICA και σε ελεύθερη μετάφραση.... ο Θεός αγαπάει τους ηλίθιους!!! (μακάριοι οι πτωχοί το πνέυματι κλπ κλπ κλπ Razz )

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beer Beer Beer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να πάρει κάνας τηλέφωνο στη μάνα του μικρού, θα πρέπει να είναι πολύ πολύ κοντά για να διαβάσει το αυτοκόλλητο.

κοινώς...

Catch me if you can

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 15:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πανε καθολου καλα!!!!!αν αυτο γινοταν στην Ελλαδαρα μας τοτε οι μισοι ελληνες θα μιλαγαν στο τηλεφωνω για καταγγελιες...και οι αλλοι μισοι θα τα ακουγαν απο τους γωνεις τους Cool Shocked

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 16:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γ@μουσε τα παιδια του!!!!!!! Shocked Evil Evil Evil Evil Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 17:01:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή αφού βρίσεις τον καραγκιόζη μετά πρέπει να πάρεις και τηλέφωνo να διαμαρτυρηθείς???????
Δεν είμαστε καλά.....

Συμφωνώ απόλυτα με το παλιο ρητό που δημοσίευσε ο Ghost Dog
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 17:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

K-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!!!!!

E-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό!!!!!!!!!!

Bλέπεις την αιθέρια παρουσία στο φανάρι. Έχεις το τηλέφωνό της απ' το αυτοκόλλητο. Tην παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζεις το ποίημα... Mία τόσο ωραία κυρία, και καλά το πάτε άλλα χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις, μπορούμε να τα πούμε από κοντά, πίνοντας έναν καφέ... μην τα λέμε από τηλεφώνου...

Kι εάν σε συλλάβει η μικτή δύναμη, Eκάμ - Mατ - Πεζοναυτών... έχεις δικαιολογία... Mα αγάπη μου, βοηθάω την κοπέλα να βελτιώσει την οδήγησή της, συμβάλοντας έτσι στην οδική ασφάλεια όλων και στην εν γένει μείωση των ατυχημάτων... Που πήγε το μυαλό σου;

M' αρέσουν οι Aμερικάνοι. Eίναι 100 χρόνια μπροστά... στο κέρατο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 08:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λες αυτό να είναι το βαθύτερο νόημα τις όλης υποθέσεις...(είναι μια καλή εκδοχή) Question
αν και εκεί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, γιατί μέχρι και σε αυτό είναι κάφροι δεν έχουν τρόπους... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης