PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου έφυγε στην στροφή...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 08:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Μου έφυγε στην στροφή... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αλλα το γλυτωσα το ατιμο... Το σκηνικο:

Γυρω στις 6.30 το πρωι, παω να παρω τιποτα να φαω και εκανα και βολτα. Βλεπω στην παραλιακη (Θεσσαλονικη...) ενα ΤΤ με μανια να κανει ζιγκ ζαγκ να περασει αμαξια και εναν απο πισω να τον κυνηγαει. Κλασσικη κοντρα οποτε σαν καγκουρας μπαινω απο πισω τους με τα 75 αλογα να τους δειξω ποιος ειναι ο αρχηγος της πολης! Razz Razz Razz Καπου πριν την Express Service ειμαι κολλημενος απο πισω τους (συναντησαν κινηση και τους εφτασα Wink ) και κατεβαζω 3η για να παρω καλα την στροφη. Ελα ομως που ηταν πολλα τα χιλιομετρα και μαλλον λογω του κρυου ο δρομος δεν κρατουσε (αν και υγρασια δεν νομιζω να ειχε, απλα ο δρομος εκει ειναι λειος)... Εχω ξεχασει να αλλαξω και λαστιχα εδω και πολυ καιρο (μλκ μου...), οποτε το αμαξι δεν κρατησε. Ειμαι λοιπον με 3η και 110-120χμ/ωρα και παιρνω την στροφη απο την εσωτερικη και ξαφνικα το αμαξι μου φευγει οπως το βιντεακι με το 206 που πεφτει πανω στο βουνο! Τωρα το πως εδρασα, ενας θεος ξερει. Ενστικτωδως κατευθειαν αναποδα τιμονια... Πρεπει να εκανα 4-5 περιπου αναποδα τιμονια μεχρι να το ισιωσω καθως πλησιαζα προς τα παρκαρισμενα απο την δεξια πλευρα του δρομου... Αμεσως στο προσωπο μου χαραγμενη η ανακουφιση, που συνοδευτηκε και απο ενα μεγαλο χαμογελο που καταφερα να βγω σωος απο αυτο το συμβαν. Το μονο ανησυχητικο ειναι οτι αμεσως κουμπωσα 2α και επιταχυνα να προλαβω τους αλλους....

Και ρωταω λοιπον, δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας ή μας αρεσει ο κινδυνος τοσο πολυ? Οταν βλεπω αλλους να τα κανουν στο δρομο τους βριζω, αλλα μηπως τελικα ειμαστε ολοι ιδιοι σε καποιες στιγμες της ζωης μας?

Εκανα τον σταυρο μου μετα απο μερικα λεπτα οταν συνειδητοποιησα τι μπορει να ειχε συμβει... Αντε παμε γι'αλλα τωρα...

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 09:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου δεν επαθες τιποτα και συ και το pug σου ολα καλα...
Οσο για το κουμπωμα 2ας και παμε παλι εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι απο μας το ιδιο θα κανανε...
Απλα καλο ειναι να μην αμελεις καποια συμαντικα πραγματα στο αυτοκινητο σου οπως λαστιχα κλπκλπ.....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 11:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πω την αληθεια κ'εγω ειμαι υπερ της ταχυτητας και που και που της κοντρας, γιατι οχι? Αλλα μεσα σε ορια. Ειναι πολυ ευκολο να παρασηρθεις σ'ενα επικηνδινο παιχνιδη λογο ξεροκεφαλιας. Αυτο το λεω ως απαντηση στο: "ενα ΤΤ...." (πρεπει να οδηγησεις πολυ επικηνδηνα για να μεινεις κοντα του και ΑΝ το επιτρεψει η κινηση) και "κουμπωσα 2α και συνεχισα". Εγω εχω παρατισει κοντρες οταν εχω κατλαβει οτι αρχιζουνε να γινοντε επικηνδινες, αλλα ειναι δυσκολο γιατι δεν σ'αφηνει ο εγωισμος σου. Αυτος που ειναι μπροστα νιωθει κινηγημενος οποτε πιεζει περισσοτερο και ο πισω λεει "πρεπει να τον φτασω!!" οποτε και αυτος πιεζει περισσοτερο. Ειναι φαυλος κυκλος, και εχω δει αρκετες καταστασεις να τελειωνουν αδοξα ειτε για τον ενα οδηγο, ειτε και για τους δυο ειτε ακομα χειροτερα για καπιον ασχετο. Παιδια καταλαβετε το, οι Ελληνικοι δρομοι δεν ειναι για αυτοσχεδιους αγωνες, κριβουν παντου ΠΑΓΙΔΕΣ !!! Γιαυτο υπαρχουν οι πιστες.
Μακη να σε ρωτησω κατι?
1) Πες πως ετσι οπως σου εφηγε και εκανες τα 4-5 αναποδα χτηπουσες καποιον σ'ενα μηχανακι.
2) Πες πως δεν το μαζευες και επεφτες πανω στα παρκαρισμενα.
3) Πες πως το εχανες και επεφτες πανω σε πεζο.
Τι θα εκανες? Αυτο που για σενα ξεκινησε ως παιχνιδι μπορει να σκοτωσει καποιον (εκτως απο σενα φυσικα - δεν τιθεται εκει το ερωτημα) και μια "βολτα" να καταλιξει μονιμη διαμονη στο κρατητηριο και ΠΟΛΛΕΣ τυψεις. Το ατυχημα παιδια δεν προβλεπεται γιαυτο και λεγετε Α-τυχυμα.
Τελος παντων, δεν θελω να σας ξενερωσω απλα να σας βαλω να σκεφτειτε λιγο περισσοτερο πως ημαστε υπευθηνοι των πραξεων μας και πως τα παντα πρεπει να γινονται σινειδητα και με μετρο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 12:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνώμη μου είναι ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΗ
Υπάρχουν τόσοι πολλοί αστάθμητοι παράγοντες (γατάκι, σκυλάκι, μηχανάκι, γιαγιάκα, παπόύς, παιδάκι) που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Βέβαια όλες αυτές οι βελτιώσεις που κάνουμε είναι για να πηγαίνουμε πιο γρηγορα.
Που ομως;
Και η πίστα καλή είναι
Προσωπικά σε πίστα δεν έχω πάει ποτε και δε νομίζω να πάω
Στην πόλη όπως είπα είναι πολύ επικίνδυνα
Μπορει καμια φορά να το ζορίζω, αλλά παντα με μέτρο και ποτε κόντρα.
Γιατί στην κόντρα σε πιάνουν οι εγωισμοί και το μέτρο πάει περίπατο....
Έτσι επιλέγω ορεινές διαδρομές με συνεχόμενα στροφιλίκια (που για εκεί ειναι το 206).
Αλλά και εκεί πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δε σου φταίει σε τιποτα ο απέναντι.
Η απάντηση είναι όλα με μέτρο
και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΑΛΚΟΟΛ.
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 14:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα συνειδητοποιησα το ΜΕΓΑΛΟ μου λαθος.... ΛΑΣΤΙΧΑ! Εχω τα Goodyear Eagle F1 και επειδη τα λαστιχα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ, ξεχασα ποτε τα αλλαξα... Οποτε προσεχα ολα τα αλλα εκτος απο τα λαστιχα μιας και κρατουσανε καλα (ετσι νομιζα)... Κοιταω ομως ποτε τα αλλαξα τελευταια φορα και μενω λακαμας... Πριν 65.000χμ!!!!!!!! Τα ειχα βαλει στα 70.000χμ και τωρα ειμαι κοντα στα 135.000χμ!!! Που να κρατησουνε τα καημενα!!!!! Ηδη εκλεισα στον μηχανικο μου για αλλαγη και ακομα δεν μπορω να πιστεψω τον εαυτο μου πως μπορεσα και παρεβλεψα το πιο σημαντικο πραγμα στο αυτοκινητο.... Μεχρι να τα αλλαξω το αλλο Σαββατο θα πηγαινω ηρεμα και οχι κοντρες κτλ γιατι με τετοια λαστιχα (εξωτερικα φαινονται καλα αλλα μαλλον αυτο σε μπερδευει και ξεχνας ποτε τα αλλαξες) δεν λεει να κυκλοφορεις στον δρομο ιδιως χειμωνα...

Οσο για τις κοντρες μεσα στην πολη, δεν το πιεζω τοσο, μεσα στο παραλογο του πραγματος εχω και καποια λογικη, η οποια ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ! Μπορει να φαινεται οτι το πιεζεις πολυ, αλλα υπαρχει ενα ΟΡΙΟ το οποιο δεν το περναω. Για τους φιλους μου οταν με βλεπουν τι κανω στον δρομο νομιζουν οτι το ξεπερναω κατα πολυ αυτο το οριο μιας και αυτοι δεν κανουν τετοια, αλλα για οσους ξερουν απο κοντρες, δεν κανω extreme πραγματα. Βεβαια ο κινδυνος παραμονευει παντου ακομα και στα απλα....

Οσο για το σημερινο, ηταν πρωι οποτε δεν κυκλοφορουσανε πεζοι κτλ και η κινηση ηταν λιγη... Εκεινη η στροφη γενικα ειναι πολυ παιχνιδιαρικη και προκαλω εγω ο ιδιος πολλες φορες το αμαξι να πεταξει κωλο αλλα τωρα μια η ταχυτητα, μια οι πολλες στροφες, μια τα λαστιχα, με προδωσε το αμαξι και μου εφυγε...

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 16:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη, εγώ πιστεύω πως αν σου τύχαινε το ίδιο σκηνικό και αύριο, τα ίδια θα έκανες... όπως κι εγώ στη θέση σου!
Είναι αυτό το διαολάκι μέσα μας που μας κάνει να πηγαίνουμε λίγο πάνω από το όριο! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να οδηγήσω νορμάλ... βαριέμαι!!

Η μόνη γιατρειά (και αυτή προσωρινή) είναι να την πάθεις για να μάθεις!
Κι εγώ έχω μια πολύ παιχνιδιάρικη στροφή κοντά στο σπίτι μου, που 4 χρόνια τώρα έμπαινα με λίγο παραπάνω γκάζι για να πετάξει κώλο μέχρι που ένα βράδυ είχε κάτι λάδια κάτω με αποτέλεσμα να δώσω γλωσσόφιλο στο ντουβάρι απέναντι Confused
Από τότε (3 μήνες πριν) δεν το έχω ξανακάνει ΑΛΛΑ τώρα τελευταία με τρώει πάλι... Cool

®
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 16:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Μάκη, εγώ πιστεύω πως αν σου τύχαινε το ίδιο σκηνικό και αύριο, τα ίδια θα έκανες... όπως κι εγώ στη θέση σου!
Είναι αυτό το διαολάκι μέσα μας που μας κάνει να πηγαίνουμε λίγο πάνω από το όριο! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να οδηγήσω νορμάλ... βαριέμαι!!

Η μόνη γιατρειά (και αυτή προσωρινή) είναι να την πάθεις για να μάθεις!
Κι εγώ έχω μια πολύ παιχνιδιάρικη στροφή κοντά στο σπίτι μου, που 4 χρόνια τώρα έμπαινα με λίγο παραπάνω γκάζι για να πετάξει κώλο μέχρι που ένα βράδυ είχε κάτι λάδια κάτω με αποτέλεσμα να δώσω γλωσσόφιλο στο ντουβάρι απέναντι Confused
Από τότε (3 μήνες πριν) δεν το έχω ξανακάνει ΑΛΛΑ τώρα τελευταία με τρώει πάλι... Cool

άλλαξε του΄λάχιστον στροφή !!! δυό φορές το ίδο λάθος μεγάλη μαλ......κία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε ενοτητα για αυτα τα συμβαντα στο ΔΙΠΛΩΣΕ..Κυριοι μοντ που το εχετε καταχωνιασμενο το τοπικ Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομιζω οτι φταινε μονο τα λαστιχα που το εχασες!
Δηλαδη αν ειχες καινουρια λαστιχα δεν θα το εχανες?
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ο δρόμος ήταν λείος και ΣΤΕΓΝΟΣ τα λιωμένα λάστιχα κρατάνε καλύτερα από τα καινούρια. Εκτός αν είναι πάνω από περίπου 2 χρονών και έχει σκληρήνει η γόμα.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 18:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά σαν να διαβάζετε την σκέψη μου είναι Razz

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ._

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 19:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
._

Ζήση είσαι ταύλα Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 07:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Δε νομιζω οτι φταινε μονο τα λαστιχα που το εχασες!
Δηλαδη αν ειχες καινουρια λαστιχα δεν θα το εχανες?

Φιλε μου δεν ξερω, αλλα λογικα δεν θα τσιριζαν τα λαστιχα οταν μου πετουσε κωλο το αμαξι? Εδω δεν ακουστηκαν καθολου τα λαστιχα, για αυτο και λεω οτι ηταν σαν να μην ειχα καθολου προσφυση ( aka grip :p ). Τωρα ειναι περιπου 7.15 το πρωι που ποσταρω και ψηνομαι ΑΠΕΙΡΑ να παω ξανα στην ιδια στροφη μιας και ειναι πρωι και θα ειναι αδεια απο αμαξια, αλλα δεν θελω να την παθω μια μερα μετα... Αν καμμια μερα που θα περναω (περναω και καθε μερα σχεδον απο εκει γα**το!) δεν εχει σταθμευμενα και ψιλοαδειο δρομο, θα το δωσω ξανα μπας και δω τι παιζει... Αλλα με καινουργια λαστιχα, αυτα τωρα δεν τα εμπιστευομαι καθολου...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 08:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τράβα τώρα που είναι πρωί και παγωμένη η άσφαλτος, και θα έρθω σε 4 ώρες στο νοσοκομείο να σου φέρω λουλούδια Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 17:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Τωρα συνειδητοποιησα το ΜΕΓΑΛΟ μου λαθος.... ΛΑΣΤΙΧΑ! Εχω τα Goodyear Eagle F1 και επειδη τα λαστιχα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ, ξεχασα ποτε τα αλλαξα... Οποτε προσεχα ολα τα αλλα εκτος απο τα λαστιχα μιας και κρατουσανε καλα (ετσι νομιζα)... Κοιταω ομως ποτε τα αλλαξα τελευταια φορα και μενω λακαμας... Πριν 65.000χμ!!!!!!!! Τα ειχα βαλει στα 70.000χμ και τωρα ειμαι κοντα στα 135.000χμ!!! Που να κρατησουνε τα καημενα!!!!! Ηδη εκλεισα στον μηχανικο μου για αλλαγη και ακομα δεν μπορω να πιστεψω τον εαυτο μου πως μπορεσα και παρεβλεψα το πιο σημαντικο πραγμα στο αυτοκινητο.... Μεχρι να τα αλλαξω το αλλο Σαββατο θα πηγαινω ηρεμα και οχι κοντρες κτλ γιατι με τετοια λαστιχα (εξωτερικα φαινονται καλα αλλα μαλλον αυτο σε μπερδευει και ξεχνας ποτε τα αλλαξες) δεν λεει να κυκλοφορεις στον δρομο ιδιως χειμωνα...

Το λιγοτερο που μπορω να πω για αυτο ειναι:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ....Και υστερα καποιοι κατηγορουν τα παιδια που κανουν κοντρες σε λιμανακια και λοιπα μερη???Δηλαδη το να βγαινεις με λαστιχα που εχουν φαει 65.000 ειναι καλυτερο??? Evil Evil

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 06:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Το λιγοτερο που μπορω να πω για αυτο ειναι:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ....Και υστερα καποιοι κατηγορουν τα παιδια που κανουν κοντρες σε λιμανακια και λοιπα μερη???Δηλαδη το να βγαινεις με λαστιχα που εχουν φαει 65.000 ειναι καλυτερο??? Evil Evil

Εγκληματικη πραξη θεωρουνται σχεδον τα παντα που κανουμε με το αμαξι μιας και το παμε πανω απο τα ορια που εχει θεσει η χωρα στην οποια ζουμε. Δεν νομιζω να θες να μου πεις οτι εισαι καλυτερος, ετσι? Ναι ητανε λαθος αλλα μην το παρατραβαμε γιατι με την ιδια λογικη μπορεις να βρεις για τον καθενα κατι που κανει μια πραξη εγκληματικη.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 11:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μου έφυγε στην στροφή... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν καταλαβα καλα αυτο εννοει ο Θωμας που λες....

kavaliotis έγραψε:
Βλεπω στην παραλιακη (Θεσσαλονικη...) ενα ΤΤ με μανια να κανει ζιγκ ζαγκ να περασει αμαξια και εναν απο πισω να τον κυνηγαει. Κλασσικη κοντρα οποτε σαν καγκουρας μπαινω απο πισω τους με τα 75 αλογα να τους δειξω ποιος ειναι ο αρχηγος της πολης!

Δηλαδη οτι προσπαθεις με ενα υποδιεστερο αυτοκινητο μπροστα σε αλλα που σαφως εχουν αλλα ορια... (οχι οτι εκεινοι εχουν δικαιο και καλα κανουν).Βεβαια ολοι μας λιγο πολυ τα εχουμε κανει αυτα αλλα αν το καλοσκεφτεις ειναι χαζομαρα ειδικα μεσα σε πολη που μπορει να γινει το χειροτερο ειτε εχεις καλο αμαξι ειτε οχι.Παντως εγω τα εχω κοψει αυτα ειδικα μεσα σε κατηκοιμενη περιοχη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 12:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Τωρα συνειδητοποιησα το ΜΕΓΑΛΟ μου λαθος.... ΛΑΣΤΙΧΑ! )...Κοιταω ομως ποτε τα αλλαξα τελευταια φορα και μενω λακαμας... Πριν 65.000χμ!!!!!!!! Τα ειχα βαλει στα 70.000χμ και τωρα ειμαι κοντα στα 135.000χμ!!!

Και πριν από πόσο καιρό τα είχες βάλει????

Μάλλον το καουτσούκ έχει γίνει σκληρό πλαστικό. Πως να κρατήσει?
Και 5 χιλιόμετρα να είχαν πάνω τους και να φαίνονταν "καινούρια", αν τα λάστιχα είναι πάλια τότε βράσε ρύζι! Δεν κρατάνε με τίποτα! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 01:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:

Εγκληματικη πραξη θεωρουνται σχεδον τα παντα που κανουμε με το αμαξι μιας και το παμε πανω απο τα ορια που εχει θεσει η χωρα στην οποια ζουμε. Δεν νομιζω να θες να μου πεις οτι εισαι καλυτερος, ετσι? Ναι ητανε λαθος αλλα μην το παρατραβαμε γιατι με την ιδια λογικη μπορεις να βρεις για τον καθενα κατι που κανει μια πραξη εγκληματικη.

Oχι βρε φιλε, ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλυτερος???Ο χειροτερος απο ολους ειμαι εδω μεσα και κανω καφριλικια που ουτε φανταζεσαι.... Twisted evil Twisted evil Αλλα τα κανω με καινουρια λαστιχα, φτιαγμενες αναρτησεις και αλλαγμενα φρενα και οσο μπορω μακρια απο κοσμο. Evil Και το πιο σημαντικο....Δεν ανοιγω topic για να περιγραψω τις @@#$ που εκανα...

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 12:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
kavaliotis έγραψε:

Oχι βρε φιλε, ποιος σου ειπε οτι ειμαι καλυτερος???Ο χειροτερος απο ολους ειμαι εδω μεσα και κανω καφριλικια που ουτε φανταζεσαι.... Twisted evil Twisted evil Αλλα τα κανω με καινουρια λαστιχα, φτιαγμενες αναρτησεις και αλλαγμενα φρενα και οσο μπορω μακρια απο κοσμο. Evil Και το πιο σημαντικο....Δεν ανοιγω topic για να περιγραψω τις @@#$ που εκανα...

Καλα αν καταλαβες οτι ανοιξα τοπικ για να περιφανευτω, τοτε εισαι πολυ γκαου και μαλλον δεν την παλευεις ευκολα... Ικανοποιηθηκα απο τις απαντησεις των αλλων παιδιων που απαντησαν ηρεμα και οι περισσοτεροι συμφωνησαν μαζι μου γιατι απλα ειναι ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ και δεν κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους για να δειχνουν αρεστοι και ωραιοι.

Το τοπικ το εκανα για να προλαβω αλλους, αν εβλεπα και εγω το παρομοιο τοπικ απο καποιο αλλο παιδι θα εμπαινα στον κοπο να τσεκαρα τα ελαστικα μου που μεχρι τωρα δεν με ειχαν απογοητευσει για να δω οτι οντως τα εχω πολυ καιρο ασχετα με το αν φαινονται καινουργια και αν κρατουσαν πολυ καλα σε δυσκολες συνθηκες. Αμορτισερ εχω καινουργια (καλυτερα απο τα "μαμα", δισκοφρενα καινουργια (επισης καλυτερα απο τα "μαμα")(εχω κανει αναλογα τοπικ αλλωστε κατα καιρους) τα οποια τα αλλαζω με τα προγραμματισμενα σερβις.

Τεσπα αυτα, ευχαριστω ολα τα αλλα παιδια που με ακουσαν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης