PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάθε λακκούβα και αποζημίωση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούν 2002, 18:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Κάθε λακκούβα και αποζημίωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αφορμή πολλές αναφορές πολιτών, που διαμαρτύρονται τόσο για την κακή κατάσταση των δρόμων εξαιτίας της οποίας υπέστη ζημιά το Ι.Χ τους όσο και την αδιαφορία των δήμων να αποκαταστήσουν την βλάβη τους, ο Συνήγορος του Πολίτης αποφάσισε να παρέμβει δυναμικά. Ετσι ξεκαθάρισε ότι αποτελεί υποχρέωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να διατηρούν σε καλή κατάσταση τους δρόμους και να πληρώνουν άμεσα τον οδηγό, ο οποίος τραυματίστηκε ή κατέστρεψε το αυτοκίνητό του πέφτοντας σε λακκούβα ή σε κάποιο ανώμαλο σημείο του κακού οδοστρώματος.

Επίσης ο Συνήγορος του Πολίτη επισημαίνει, ότι σε περίπτωση ατυχήματος λόγω του κακού οδοστρώματος, θα πρέπει να καταβάλεται η σχετική αποζημείωση, χωρίς να εξαναγκάζεται ο πολίτης να προσφύγει στα δικαστήρια και να υποστεί την ανάλογη ηθική και οικονομική ταλαιπωρία που συνεπάγεται η μακρόχρονη αυτή διαδικασία.

Από το Autotriti 3/6

Καλά μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο ότι κάτι τετοιο θα ισχύσει στην Ελλάδα, αν πάντως εφαρμοστούν αυτές οι αποφάσεις τότε πραγματικά θα αρχίσω να πιστέυω ότι επιτέλουσ αλλάζει η Ελληνική νοοτροπία.

Πλέον οι αναρτήσεις των μελών του club που θα σπάνε θα πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος!Τέλειο!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 08:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ καταγγέλω τον Δήμο Αμαρουσίου (για να μην τον χαρακτηρίσω ... μ*π&ο%υ#ρ%δ$έ%λ^ο) γιατί απαιτεί σε όλους τους δρόμους ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ στάθμευσης 2ώρες....

Δηλαδή αν παρκάρεις κάπου στις 7.00 το πρωί πρέπει στις 9.00 το πρωί να πας να πάρεις το αυτοκίνητο και να το πας σε άλλο σημείο και αυτό να γίνεται συνέχεια ανά δύωρο! ! !

Διαφορετικά τρως δημοτικές κλίσεις....εγώ έχω αφήσει 3 φορές το αυτοκίνητο ... για να πάω στην δουλειά μου ... και έφαγα 3 κλήσεις από την δημοτική αστυνομία!!!
(αλήθεια από πότε υπάρχει και εκπρόσωπος του νόμου κάποιος που ήταν ρέμπελος, άσχετος με τον ΚΟΚ, και δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τα κανόνισε στις εκλογές με το π^α*π%άρα τον δήμαρχο??)

Αυτά είναι παρανοϊκά ! !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 15:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Χμμμμμμ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη αμα πεσεις στην λακουβα θα τους ειδοποιεις να ερθουν να δουν την ζημια και να σε αποζημιωσουν?Εγω προσωπικα νομιζω οτι κατι τετοιο δεν προκειται να γινει ποτε.Απλως το πολυ πολυ να παιρνεις τηλ τον συνηγορο του πολιτη να του λες τι εγινε αυτος να σε συμβουλευει και μετα να περιμενεις κατι αιωνες ποτε και αν θα παρεις τα λεφτα για την ζημια.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΤΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 00:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν μπορούμε να φανταστούμε μία λέσχη με νομική υποστήριξη που θα πληρώνουμε με ετήσιες συνδρομές (και για άλλα πράγματα), τότε μπορούμε και να φανταστούμε την διεκδίκηση αποζημιώσεων στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, κι ας η Ελλάδα παραμείνει Ελλάντα....

Άλλοι το έκαναν, γιατί όχι και 'μεις. Χώρια το γενικό κοινωνικό όφελος.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούν 2002, 11:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ Miltella ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Δεκ 2002, 15:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχτές ο γαμπρός μου οδηγώντας στην Κηφισίας πέρασε με την Mercedes πάνω από λακούβα με νερό και διαλύθηκε η ζάντα! Η λακούβα δεν φαινόταν και ήταν τεράστια! Κάλεσε αμέσως την Τροχαία η οποία κατέγραψε την ζημιά και τώρα περιμένει την αποζημίωση. Αν και λίγο τον νοιάζει γιατί το αμάξι είναι με χρονομίσθωση οπότε μικρό το κακό. Smile

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 20:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΥΥΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!

κι όμως σήμερα το μεσημέρι στο ρεύμα προς Λαμία στην Λ.Κηφισού στο τελείωμα της γέφυρας των πρακτορείων έπεσα σε ένα κρατήρα και έσπασε το δεξί μπροστά ελαστικό μου Crying or Very sad
Πρώτη μου κίνηση δεξιά alarm και τρίγωνο,δεύτερη κίνηση τηλέφωνο στην τροχαία,τρίτη αντ/πεία.
Αύριο θα πάω να παραλάβω αντίγραφο απο την αρμόδια Τροχαία και σειρά έχει το ΥΠΕΧΩΔΕ,το κόστος της ζημιάς εαν είναι μόνο το ελαστικό φτάνει περίπου τα 200euro
Εδώ http://www.synigoros.gr/news_12_2004_03.htm διάβασα σχετικά με το ίδιο θέμα περι αποζημιώσεων.
Όταν και αν αποζημιωθώ θα σας ενημερώσω για την διαδικασία.Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τους τα χαρίσω.... Evil

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 21:06:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αν μπορουσες να παρεις και ενα κοματι ασφαλτο να το κανεις αναλυση αν ειναι σωστη η συσταση του θα ηταν και αυτο πολυυ καλη φαση γιατι θα τους πας μαμιωντας.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 22:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Βασικα αν μπορουσες να παρεις και ενα κοματι ασφαλτο να το κανεις αναλυση αν ειναι σωστη η συσταση του θα ηταν και αυτο πολυυ καλη φαση γιατι θα τους πας μαμιωντας.!

και που μπορουμε εμεις να δουμε αν ειναι σωστη η συσταση???
και πως μπορουμε να το αποδειξουμε????

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο χημειο του κρατους η σε οπιοδηποτε χημειο εχει δυνατοτητα να δωσει εγκυρο χαρτι με την γνωματευση...
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για διάφορα τέτοια θεματάκια που είναι υπέρ του πολίτη και πιάνει πολλούς οι αδικία υπάρχει ο "συνηγορος του πολίτη" στο site θα βρείτε πολλά.
Αξίζει να το κοιτάξετε γιατί μπορεί να έχει κάτι που αν το γνωρίζατε σε μιά δύσκολη στιγμή να σας ξελάσπωνε.
Νόμοι υπάρχουν αρκεί να τους εφαρμόζουμε και να ξέρουμε και πόσο μπορούμε να "λυγίσουμε" το σύστημα.

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

Ti εννοεις με το "συσταση"???

Τι στιγμή που εχει παραδοθει το εργο της οδου σε κυκλοφορια,δν μπορεις να κανεις τπτ.
Ολα θεωρουνται "τελειωμένα".Οποτε και συσταση σοκολάτας να εχει δν εγινε και τπτ...

Αν και με το συσταση μαλλον εννοεις την κατασκευή της υποδομης,που οπως και να χει υπαγεται στα ανωτερω.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λες ρε κανε νιωθεις...καταρχην αμα βρεθει με λαθος συσταση και ειναι εκτος προδιαγραφων τους πηδας κανονικοτατα....η συσταση δεν αλλαζει τι να εχει πεσει μια μερα τι 20 χρονια...
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Τι λες ρε κανε νιωθεις...καταρχην αμα βρεθει με λαθος συσταση και ειναι εκτος προδιαγραφων τους πηδας κανονικοτατα....η συσταση δεν αλλαζει τι να εχει πεσει μια μερα τι 20 χρονια...

Εγω νιωθω,εσυ μαλλον δν νιωθεις μιας και δν γνωριζεις.Δεν πειραζει ομως.

Τι στιγμη που κατασκευαζεται μια οδος, αναλογος την κατηγορια της εχει μια αναλογη "συσταση" οπως λες, (καμμια σχεση βεβαια με αυτο που θες να πεις).

Εχει λοιπον αναλογη βαση,υποβαση και ασφαλτομιγμα (αναλογως τις προδιαγραφες).
Αυτα ομως δν ειναι για μια ζωη.Γιαυτο και οι συνεχείς στρωσεις ανα καποια χρονικα διαστηματα (ειτε προβλεπόμενα,ειτε απο κακη κατασκευή κατα την οδοστρωσια).

Εσυ παλι,παρε ενα κομματι ασφαλτομιγματος και πηγαινε το στη γενικο χημειο του κράτους, να γελάσουν και το 3Α...

Επισης μολις πηδηξεις το υπεχωδε ή την νομαρχια που ανηκει ο δρομος (μιας και αναλογως την κατηγορια αλλαζει το που ανηκει ο δρομος) ή ακομα καλυτερα πηδηξεις τον εργολάβο έλα να μου το πεις...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)εχεις pm
2)εχω αποδειξεις οτι εγινε απο τον πατερα που πριν καμποσα χρονια...θα σκαψω και θα βρω λαι τα πειστηρια
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο εξηγησα στο πμ.

Και το λεω και δημοσια (μιας και λογω δουλειας το γνωριζω παραπανω).

Οι νοημονες θα καταλαβουν και θα τελειωσει καπου εδω ο αγονος διαλογος.

1) φυσικα μπορει να παρει κανεις χρηματα απο ζημια που προκληθηκε απο κακοτεχνια του οδοστρωματος.
2) σε καμμια περιπτωση ομως δν μπορεις να "γαμησεις" το υπεχωδέ,ή εναν δήμο, που ανηκει ο εκαστοτε δρομος, ή τον εργολάβο που τον κατασκεύασε.

Η διαφωνια μας εγκειτε στο οτι ανεφερες περι κατασκευής οδου,μιας και σου ειπα πως δν εισαι αρμοδιος εσυ (οποιαδηποτε και αν ειναι η ειδικοτητα σου) να "αποδειξεις" οτι καποια κατασκευή δν ειναι καλή, ειδικα ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ και την παραδοση του εργου και αποδοχη της απο την επιβλεπουσα υπηρεσια.

Οτι αλλο στη διαθεση σου...

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 01:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το κόστος της ζημιάς από τημ λακούβα περιορίζετε μόνο στο ελαστικό και σε μία ευθυγράμμιση (πήρε λιγο αριστερά το τιμόνι)
Πήρα τηλέφωνο στο ΥΠΕΧΩΔΕ και απαντάει ενας κύριος στο τηλ κεντρο και μου δίνει άλλο νούμερο να πάρω στο γραφείο της οδοποιείας.
Πέρνω τηλέφωνο στο γραφείο της οδοποιείας και μου απάνταει ένας άλλος κύριος και μετά από ένα σύντομο διάλογο που είχαμε για το σημείο που ήταν η λακούβα μου έδωσε 2 άλλα νουμερα που ήταν οι υπεύθυνοι μηχανικοί για την Λ.Κηφισού. Shoot W00t Στο πρώτο νούμερο τπτ,στο 2ο απαντάει ένας κύριος του περιγράφω τι και πώς έγινε και ότι απαιτώ αποζημίωση.Με πολύ άνεση μου απαντάει "φέρτε ότι χαρτιά έρχετε αλλά να ξέρετε ότι αυτό θα πάει στα δικαστήρια,έχει διαδικασία!" τον ρωτάω "ποιά είναι η πρωσοπική σας εμπειρία;" "φίλε μου κι εγώ είχα πάθει ζημία μια φορά αλλά δεν ασχολείθηκα γιατί αν θα τα πάρεις θα τραβιέσε σε δικαστήρια και πότε θα τα πάρεις ......"
Με αποθάρυνε. Pale
Πέρνω τηλέφωνο στο συνήγορο του πολίτη και μου απάντησανε να καταθέσω τιμολόγια δήλωση τροχαίας και την περιγραφή μου και άν δεν πληρωθώ σε 50 μέρες απο την μέρα που θα τους τα καταθέσω εννοείται με αριθμο πρωτοκόλου κτλ θα επέμβουν αυτοί μετά από δική μου πάντα εντολή.
Δευτέρα επομένως ξεκινάω από την κατάθεση των δικαιολογητικών και βλέπουμε.... Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 19:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΈΧΩ ΝΕΑ!!

Very happy Πέρασε λίγος καιρός αλλά τελικά όπως φένετε θα δικαιωθώ.
Έλαβα μια κοινωποίηση απο τον υπεύθυνο του τμήματος Λ.Κηφισού που με λίγα λόγια παραδέχοντε την ύπαρξη της λακούβας και προσκομίζουν την αίτηση αποζημίωσης στο νομικό τμήμα του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Για να δούμε...

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Απρ 2009, 18:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα και αν ειναι νέα!! προχώρα το!! αν ισχύει αυτο και κυκλοφωρήσει απο στόμα σε στόμα τοτε αν αρζίσουμε ολοι οσοι παθένουμε ζημειά απο κακό οδόστρωμα να κινούμαστε ετσι και να παίρνουμε αποζημιώσεις πιστευω οτι σε λίγο καιρο θα αναγκαστουν να προσέχουν περισσοτερο το ΥΠΕΧΟΔΕ την ποιότητα του οδοστρώματος..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 02:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την καλησπέρα (καλημέρα) μου σε όλους.
Με πήραν τηλέφωνο από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να στείλω ή να προσκομίσω μία ακόμη υπεύθυνη δήλωση και να πάρω ένα παράβολο των 3 ευρώ.
Πήγα απο κεί Χ.Τρικούπη 182 Αθήνα και πράγματι προσκόμισα την δήλωση και με πληροφόρησε η υπάλληλος ότι σε 10 μέρες θα λάβω ειδοποίηση για να πάω στην εφορεία που βρίσκομαι να πάρω την αποζημίωση (220ευρώ).
Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη να το κυνηγάτε όπως έκανα κι εγώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης