PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Hummer H3 - (ξεκίνησε η διάθεση στην Ελλάδα...)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 13:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Hummer H3 - (ξεκίνησε η διάθεση στην Ελλάδα...) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και το σηζηταγαμε χθες το βραδυ στο park οριστε και Περισσοτερες λεπτομερειες:
Απο automoto.flash.gr

Ένα από τα μοντέλα που θα βρίσκονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές Ιανουαρίου, θα είναι και το Hummer H3. To νέο μοντέλο της Hummer, είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Καλιφόρνια, ωστόσο στην αγορά αναμένεται το 2006. Ακολουθώντας τα χνάρια των υπόλοιπων μοντέλων της εταιρίας Η1 και Η2, έτσι και το Η3 διακρίνεται για τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση προσφέρονται σε ένα μικρότερο πακέτο.

Συγκεκριμένα, το Η3 συγκρινόμενο με το Η2 είναι 42,9 εκ. μικρότερο σε μήκος, 16,5 εκ. σε πλάτος και 15,2 εκ. σε ύψος. Πρόκειται δηλαδή για ένα σημαντικά μικρότερων διαστάσεων αυτοκίνητο, το οποίο θα διατίθεται με τον κινητήρα Vortec 3.5 λίτρων, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Παράλληλα, το Η3 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hummer που θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού του Η3, ξεχωρίζουν η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση με δυνατότητα πλήρους μπλοκαρίσματος του πίσω διαφορικού, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, το σύστημα ελέγχου ευστάθειας StabiliTrak και η τοποθέτηση στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου προστατευτικού καλύμματος για ασφάλεια στις off road εξορμήσεις. Τέλος, ένα ακόμη χαρακτηριστικό των Hummer είναι οι τεράστιοι τροχοί και το Η3 δεν θα αποτελεί εξαίρεση, καθώς οι τροχοί του θα είναι μεγαλύτεροι από κάθε άλλου SUV της κατηγορίας του.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 25 Αύγ 2005, 19:05:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 22:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο τερατούργημα ήταν το Η2 είναι και το Η3 νομίζω....
Το Η2 πάντως σε τεστ που είχα διαβάσει σε Ευρωπαϊκό site το είχαν βρει χάλια σχεδόν σε όλους τους τομείς και χωρίς λόγο ύπαρξης...... 2gunfire Splat

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 06:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο λογος υπαρξης του ειναι ο τερατωδης ογκος του ! αν ειχα λεφτα να διαθεσω για jeep σιγουρα θα το επαιρνα ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 16:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
ο λογος υπαρξης του ειναι ο τερατωδης ογκος του ! αν ειχα λεφτα να διαθεσω για jeep σιγουρα θα το επαιρνα ...

Eγώ από την άλλη θα προτιμούσα ένα CAYENNE.... Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 16:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι πρεπει για παρκαρισμα στην Αθηνα ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 18:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

Ο μονος λογος υπαρξης του ειναι να ενισχηεται οικονομικα η General Motors ωστε να φτιαχνει περισσοτερα στρατιωτικα HUMMER και να τα στελνει στο Ιρακ και οπου αλλου χωνουν τη μυτη τους οι Αμερικανοι. Εγω και να΄χα τα λεφτα δεν το παιρνα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 05:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toink !
παντως οπως και να το κανεις αυτο το τερας σου προκαλει δεος

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 08:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαν φορτηγο ειναι αυτο...θα σε πατησει και θα το καταλαβει καν.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 02:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω δει Hummer δίπλα σε Jeep και X5 και μπροστά του και τα δύο είναι σαν Jimni!!!
Μην πατήσει όμως κόρνα γιατί είναι για γέλια σαν απο σαραβαλάκι ακούγεται!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 14:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδα μια φορα ενα Hummer στην Κυπρο με νουμερα απο California, και τι να σας πω ηταν τεραστιο.... επερνε ανετα ολοκληρη την λωριδα απο ακρη σε ακρη. Ειχε ζαντες απο αυτες που εχουν στο εξω μερος κατι σαν προπελα που γυρναει σαν ειναι το αυτοκινητο σταματημενο φιμε τζαμια και ηταν και μαυρο. Αμεσως σκεφτηκα "Να ενας μαυρος πατρονος η κανενας drug dealer στη Κυπρο!!" Πρεπει να ηταν ομως το Hummer H2 ομως. Προχτες το εδειξε σε μια εκπομπη "Traction" που δειχνει στη Κυπρο.Το ειχαν οδηγησει σε κατι πολυ δυσβατους δρομους και αυτο δεν καταλαβενε τιποτα!! Ελληνικη ειναι η εκπομπη σιγουρα πρεπει να την βλεπετε ετσι??

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Φεβ 2005, 14:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy

Κανω πλακα παιδια... Ειμαι σιγουρος οτι το τζιπακι ειναι πολυ δυνατο και γιαυτο εκανε το hummer βιδες....

Δειτε και αυτο επισης...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2005, 10:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθές το πρωί πήγαινα χαλαρά μεσαία λωρίδα στην εθνική και ξαφνικά χώνεται μπροστά μου ενα HUMMER μαύρο... Shocked
Καλά έχασα τον ήλιο.. είναι πολύ θηρίο!!!

®
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2005, 10:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες έμεινα στο δρόμο με το UNO ενος φίλου στο Μαρκόπουλο!!!
Σκάει μύτη ένα HUMMER!!!
Σκέφτηκα να της πω να μας τραβήξει μιας και δεν θα καταλάβαινε τίποτα,
αλλά τα πήρε to UNO και πήρε μπρος ! ! !
Καλα δεν συζητάω για την Galliardo που μας έκανε την καρδιά περιβόλι
Shocked μου ήρθε να το κάψω!!!

Τελικά μας άφησε στη Κερατέα και περιμέναμε οδική μέχρι τις 8 !!!

Γ**ω την τρόμπα βενζίνης

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 19:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνησε η διάθεση του Hummer H3 στην Ελλάδα

είμαστε όλοι έτοιμοι για παραγγγελίες?? Silly Blink Tease

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 26 Αύγ 2005, 09:49:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 00:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Eγώ από την άλλη θα προτιμούσα ένα CAYENNE.... Cool

Κι εγω μαζι σου! Μονο που κατι δεν μ' αρεσε στην κυληση της και θα επαιρνα Χ5 4.8 ν8!!
Με τιποτα δεν θα επαιρνα αυτο το *&%$πραγμα! 3 εχω δει και νομιζεις οτι ερχεται τανκς! Οι πιο πολλοι βεβαια για μουρη θα το παρουν επιβαρυνοντας σοβαροτατα το περιβαλλον!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 12:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι θα έπαιρνα land cruiser...πειράζει? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 16:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι δεν θα επαιρνα τιποτα απο αυτα αλλα αν νομιζετε οτι εχετε δει suv τοτε σας λεω οτι ο γνωστος σε ολους Νταμπιζας ειναι στην Λαρισα εδω κ πολυ καιρο κυκλοφοροντας το μικρο μικρο cadilac escalade που εχει με 24" νικελες ζαντες κ 305-35 λαστιχο!!
Το ελεηνο ειναι οτι το ανεβαζει κ στα πεζοδρομια!!!