PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βιντεάκια με 206...Δεν τα μαζεύουμε όλα μαζί?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2004, 07:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Βιντεάκια με 206...Δεν τα μαζεύουμε όλα μαζί? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και αρκετοι (νομιζω) εδωμεσα εχουμε DSL συνδεσεις, τι θα λεγατε να μαζευαμε σε private ftps οτι βιντεακια εχει ο καθενας απο 206? Γενικα δηλαδη οτι εχει βρει στο ιντερνετ. Απο οσο ξερω, δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλα. Δεν εννοω μονο official βιντεακια, αλλα και σαν αυτα που βγαινουν απο αλλους χρηστες, οπως πχ εκεινο με το 206 που βγαινει εκτος δρομου και πεφτει πανω στα βραχια, κατι κοντρες με 206 κτλ... Και τα μαζευουμε ολα μαζι καπου ωστε να τα κατεβασουν και οσοι δεν εχουν γρηγορες συνδεσεις...

Τι λετε?

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2004, 17:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι μέσα!

Και λόγω 6mbps στο μαγαζί Shocked μπορώ να κατεβάζω ότι θέλετε και να το στέλνω σε CD ή DVD να το έχετε και εσείς Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2004, 23:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κ εγώ κάτι βιντεάκια... Θα κάνω κ homemade μέσα στις γιορτές... Σύνδεση 100mbps υπάρχει στο πανεπιστήμιο... Όλα καλά.........

SERVER ΈΧΟΥΜΕ;;;;;;;

Γιατί θα χρειαστούμε τουλάχιστον 500mb για κάτι τέτοιο... Το PSC μπορεί να μας δώσει χώρο; Χλωμό..

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2004, 23:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μέσα και έχω και υλικό ήδη...

Απλά μια πρόταση...

Idea Γιατί να μαζεύουμε μόνο για 206 και όχι γενικά για Peugeot? Rolling eyes

Όσο για χώρο... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 01:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να τα αναλάβει ένας, να τα συγκεντρώνει και να κάνει αποστολές με data DVD Wink

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 03:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα και γώ.. dslούλα μου καλή....
Όσο για video περιμένω κάμερα απο βδομάδα και έναν τολμηρό για να με ακολουθεί σε μια καταβασούλα που έχω σκοπό να ξαναματακάνω και να την βιντεοσκοπήσω... Twisted evil
(Πρίν πρέπει να αλλάξω τακάκια γιατί με βλέπω σε κάνα γκρεμό) Rolling eyes

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 04:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσοι εχουμε DSL μπορουμε να εχουμε δικους μας servers στο μηχανημα μας. Βεβαια δεν θα εχουμε τρελες ταχυτητες μιας και το upload δεν ξεπερναει τα 15ΚΒ/sec, αλλα δεν χρειαζεται να μαζεψουμε ολα τα βιντεακια ολοι σε 1 μερα! Σε διαστημα 1ας βδομαδας πιστευω θα εχει γινει η δουλεια αν γινει οργανωμενα! Το θεμα ειναι να μαζεψουμε οσοι εχουμε καλες συνδεσεις μια φορα ολο το υλικο που θα βρουμε και μετα στελνουμε και σε οσους αλλους ενδιαφερθουν ειτε σε συναντησεις ειτε με ΕΛΤΑ, θα δειξει.

Προτεινα μονο για 206 για να μην ειναι τεραστιος ο ογκος και χασουμε τον μπουσουλα και γιατι οι περισσοτεροι ειμαστε 206 owners. Τωρα αν αργοτερα θελουν τα παιδια κανουμε και κατι για 106 ή 306-307, απλα επειδη για 206 ειναι λιγα αυτα που υπαρχουν, για αυτο ειπα μονο για 206.

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 08:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω και εγώ κάτι βίντεο με ανοίγματα 2ας, 3ης, 4ης καθώς και επιτάχυνσης 0-150km (206 1.4 8V). Όταν αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει, μπορώ να τα στείλω με e-mail.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 08:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και εισαι Λαρισα, μιλα με τον Steve να βρεθειτε και τα παιρνει αυτος και τα στελνει πολυ γρηγοροτερα! Αλλιως αν εχεις καλη γραμμη, κατι θα γινει! Το σημαντικοτερο τωρα ειναι να βρουμε ενα γρηγορο FTP server για να τα βαλουμε, αλλιως οσοι γνωριζουν πως να κανουν private FTP servers, ας το πουν για να αρχισει η δουλεια. Για DSL μιλαω μιας και με απλη 56κ ειναι δυσκολο. Ιδιως αν καποιος ειναι εξωτερικο και εχει γρηγορο upload, θα βοηθουσε πολυ!

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 10:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω γνώσεις για FTP servers, όποιος χρειαστεί βοήθεια, ας το πεί Wink

Επιστροφή στην κορυφή
dB (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4lt 16V Colorline (2005)

Ένταξη: 28 Ιαν 2005
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2005, 09:11:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τι έγινε με τα βιντεάκια ρε παιδιά; Έχουμε κανένα νέο;

Στριβειν δια του... Γαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης