PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

C3 - Μοτέρ από Peugeot 106 rallye ή 206 RC σε C3?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HARIS9797 (HARIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 21:01:35    Θέμα δημοσίευσης: C3 - Μοτέρ από Peugeot 106 rallye ή 206 RC σε C3? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γνωριζω οτι ειναι λιγο παραδοξο να ρωταω κατι τετοιο στο δικο σας site, αλλα επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη με καποιο site της Citroen, μηπως υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεις εαν γινεται να μπει μοτερ απο κανενα rally η 206 rc σε C3? Αν δε κανω λαθος αδερφες εταιριες ειστε, κατι θα ξερει ο ενας για τον αλλο Smile . Κανω λαθος Question

www.illegalracers.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 00:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot+Citroen=???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HARIS9797 έγραψε:
Το γνωριζω οτι ειναι λιγο παραδοξο να ρωταω κατι τετοιο στο δικο σας site, αλλα επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη με καποιο site της Citroen, μηπως υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεις εαν γινεται να μπει μοτερ απο κανενα rally η 206 rc σε C3? Αν δε κανω λαθος αδερφες εταιριες ειστε, κατι θα ξερει ο ενας για τον αλλο Smile . Κανω λαθος Question

χωρις να ειμαι βεβαιος το μοτερ του 206 1.6 ειναι ιδιο με του C3 αρα ναι και του 206 RC μπαινει. Και εφοσον rallye μπαινει σε 206 άρα μπαινει και σε C3. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι χωράει !
Ο 1.6 είναι της σειράς TU και είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος ιδικά σε ύψος από των μεγάλο της σειράς EW οι οποίοι ξεκινάνε από τα 1.8 CC και πάνω !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν νομίζω ότι χωράει !
Ο 1.6 είναι της σειράς TU και είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος ιδικά σε ύψος από των μεγάλο της σειράς EW οι οποίοι ξεκινάνε από τα 1.8 CC και πάνω !

αρα στο C3 δε χωραει ουτε απο 206 RC ουτε απο rallye?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφόσον το C3 βγαίνει με το κινητήρα των 1.6 16V άρα μπαίνει του ραλλυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εφόσον το C3 βγαίνει με το κινητήρα των 1.6 16V άρα μπαίνει του ραλλυ

Συμπτωματικά, επειδή με έχει απασχολήσει ο κινητήρας του C3 1.6 αρκετά, ο κωδικός του είναι ίδιος με τον 1600άρη του 206. Και επειδή στο 206 μπαίνει και από rallye τότε φυσικό είναι να μπαίνει και στο C3 Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 20:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,και του RC σε 206 μπαινει...γιατι να μην κανει??? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 11:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες ειχα δει τυχαια σενα site C3 με διλιτρο μοτερ, αυτο με τα 136ps!!! Αν δεν κανω λαθος ειναι ακριβως το ιδιο μοτερ με του RC!!! Ηταν στα γερμανικα ομως και αν και κατεχω σε καποιο βαθμο τη γλωσσα οι τεχνικοι οροι με ψιλομπερδεψαν...Αυτο που καταλαβα ηταν οτι ο τυπος ειχε κανει καποια μετατροπουλα στο χωρο του κινητηρα κιαυτο γιατι το C3 εχει λιγο μικροτερο χωρο κατω απο το καπω σε σχεση με το 206!!! Οτι μπαινει με πατεντουλα παντως μπαινει...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 12:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Ε,και του RC σε 206 μπαινει...γιατι να μην κανει??? Confused

και του rc μπαίνει αν εννοείς από άποψη χώρου.
εδώ ο dimmα σου βάζει κινητήρα από cosworth και στο κάνει τετρακούνα και αν θες στο προετοιμάζει να τρέξεις και αγώνες !!!!

Από εκεί και περα όμως θα είσαι εντελώς παράνομος. (με τον rc)

Δεν τον δηλώνεις, και σε περίπτωδση ατυχήματος υπάρχει και περίπτωση να είσαι ασφαλιστικά ακάλυπτος.

Ο κινητήρας του rc αν τον βρεις κοστίζει περίπου 8000 ευρώ κομπλέ.
μαζί με την τοποθέτηση θα σου πάει τουλάχιστον 10000.
οπότε πούλας το c3 αγοράζεις 206 rc με 50% προκαταβολή και 36 άτοκες.

Και θα έχεις μαμά αμάξι , και όχι μάπα αμάξι.
Τα έχουμε χιλιοπει αυτά !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 12:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσον αφορα το μοτερ των 1.6 λιτρων (TU5JP4) για τα peugeot-citroen ειναι ακριβως το ιδιο. Αντε να αλλαζει το προγραμμα...

χοντρα χοντρα οτι μπορει να γινει στο ενα μπορει να γινει και στο αλλο...

απλα δειτε οτι σε ολα τα βελτιωτικα προϊοντα η αναφορα και οι κωδικοι ειναι ακριβως ιδιοι στα μοτερ...

π.χ. ιδιοι ειναι οι εκκεντροφοροι της ΚΕΝΤ ειτε για rallye ειτε για saxo... κλπ κλπ κλπ...

εμεις για καποιο καιρο φορουσαμε πλατο απο την citroen sport... Wink

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
HARIS9797 (HARIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 12:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια.... Γιατι δε γραφεστε στο WWW.ILLEGALRACERS.GR? Να μας τα πειτε και απο πρωτο χερι. Που να τα μεταφερω ολα αυτα τωρα? Αντε μπειτε και με τις γνωσεις που εχετε θα μας κανετε κουδουνια..... Εχω μεσα στο site ατομα με citroen και peugeot που θελουν ιδεες.. Μπειτε...Δε καταργουμε το club σας, ουτε το πουλατε... Απλα γινεστε μελη μιας ακομα κονωτητας για να μας δωσετε τα φωτα σας....[/code]

www.illegalracers.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 13:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη καλημέρα!

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά μιας που υπάρχουνε τόσα άτομα εκεί με Peugeot, γιατί να μην έρθουνε εδώ σε ενα club που τους εκφράζει και είναι νόμιμο? Rolling eyes

Σκέψου το και εσύ λίγο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 13:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Χάρη καλημέρα!

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά μιας που υπάρχουνε τόσα άτομα εκεί με Peugeot, γιατί να μην έρθουνε εδώ σε ενα club που τους εκφράζει και είναι νόμιμο? Rolling eyes

Σκέψου το και εσύ λίγο Wink

έτσι είναι ρε Χάρη.

αυτοί πρέπει να έρθουν σε εμάς.

εδώ υπάρχει εξειδίκευση.

ας ρίξουν μιά ματιά και εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
rallye man (yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μοτέρ από Peugeot σε Citroen? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HARIS9797 έγραψε:

Κανεις λαθος φιλε μου. αδερφες εταιρειες μονο στα χαρτια. κατα τα αλλα δες την ιστορια της μιας και δες και της αλλης. ουδεμια σχεση φιλε μου. και επειδη ανεφερες το ονομα "rallye" σε πληροφορω οτι δεν εχει καμια σχεση με το "αδεφακι" του saxo vts, οδηγησετα και τα δυο και θα καταλαβεις τις διαφορες. τωρα οσον αφορα την ερωτηση σου να βαλεις μοτερ "rallye" σε c3 σε τι θα κερδισεις εκτος απο ιπποδυναμη? παλι ενα "rallye" θα ειναι μπροστα παλι ενα "rallye" θα στριφει και θα μπαινει πιο καλα στις στροφες, πρεπει να ριξεις και αλλα λεφτα για το στησιμο του c3.ακου αδερφες εταιρειες Twisted evil "PUG RULES"

-------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μοτέρ από Peugeot σε Citroen? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallye man έγραψε:
HARIS9797 έγραψε:

Κανεις λαθος φιλε μου. αδερφες εταιρειες μονο στα χαρτια. κατα τα αλλα δες την ιστορια της μιας και δες και της αλλης. ουδεμια σχεση φιλε μου. και επειδη ανεφερες το ονομα "rallye" σε πληροφορω οτι δεν εχει καμια σχεση με το "αδεφακι" του saxo vts, οδηγησετα και τα δυο και θα καταλαβεις τις διαφορες. τωρα οσον αφορα την ερωτηση σου να βαλεις μοτερ "rallye" σε c3 σε τι θα κερδισεις εκτος απο ιπποδυναμη? παλι ενα "rallye" θα ειναι μπροστα σου παλι ενα "rallye" θα στριφει και θα μπαινει πιο καλα απο εσενα στις στροφες, πρεπει να ριξεις και αλλα λεφτα για το στησιμο του c3. και παρολα αυτα c3 θα παραμηνει. ακου αδερφες εταιρειες Twisted evil "PUG RULES"

RALLYE MAN συγνώμη που στο λέω αλλά είσαι εκτός θέματος.

Αν ήθελε rallye θα έπαιρνε rallye.

το παιδί θέλει c3 με μοτέρ από rallye.

και όντως μπαίνει το μοτόρι του rallye στο c3.
τα έχουμε πει αυτά.
τώρα όλα αυτά που λες για το στήσιμο είναι σωστά αλλά δεν αφορούν την μετατροπή.

τα μοτέρ του γκρουπ μπαίνουν και στα περισσότερα αυτοκίνητα του γκρουπ.
και όντως είναι αδελφές εταιρείες.

Κάποια μάλιστα από τα ανταλλάκτικά τα βρίσκεις σε σακουλάκια που έχουν και τα δύο σηματάκια απ'έξω. είτε τα πάρεις από lion είτε από την citroen hellas
Επιστροφή στην κορυφή
rallye man (yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 11:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη το ξερω ημουν λιγο εριστικος και "sorry" για αυτο επημενω ομως οτι ειναι αδερφες εταιρειες μονο στα χαρτια, η φιλοσοφια και η ιστορια της καθε μιας ειναι πολυ διαφορετικες.

-------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 14:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μοτέρ από Peugeot σε Citroen? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Κάποια μάλιστα από τα ανταλλάκτικά τα βρίσκεις σε σακουλάκια που έχουν και τα δύο σηματάκια απ'έξω. είτε τα πάρεις από lion είτε από την citroen hellas

Γιάννη, ξαναδιάβασε το αυτό γιατί μάλλον σου διέφυγε Cool

Και κάτι άλλο. Συμφωνώ πως τα saxo vts και 106 rallye ενώ φοράνε σχεδόν ακριβώς τα ίδια πράγματα (και οι κωδικοί τους πολλές φορές συμπίπτουνε στα ανταλλακτικά) έχουνε σαφέστατα διαφορετική αίσθηση οδήγησης. Αλλά εδώ μιλάμε για τα "ανταλλακτικά" και όχι για την αίσθηση οδήγησης. Οπότε είσαι λίγο άκυρος Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
HARIS9797 (HARIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 01:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα το θεμα μου ποτε δεν ηταν η οδηγικη αισθηση και σε καμια περιπτωση δε θα μπορουσα να συγκρινω τα συγκεκριμενα αυτοκινητα σε αυτο το τομεα. Ποτε δε περασα πανω απο 10 λεπτα πισω απο τα τιμονια τους οποτε δεν υπαρχει λογος να το ανοιξω το ριμαδι μου(ειδικα σε ενα τετοιο site Cool )... Το θεμα ειναι καθαρα για ανταλακτικα... και παλι δε μπορω να γνωριζω τοσα πολλα οσο εσεις, αλλα εφοσον οι αποψεις ειναι δυφορουμενες δεν εχω πεσει τοσο εξω θελω να πιστευω Laughing .

Τωρα για το θεμα του site εχετε δικιο και θα ηταν καλο να μπουν σε εσας οσοι πραγματικα ενδιαφερονται, αλλα αυτο δε καταργει και τη δικη σας συμετοχη στη δικη μας προσπαθεια. Ειστε καλοδεχουμενοι γιατι ουτε παρανομοι ειμαστε(στην ουσια τουλαχιστον αν οχι στο ονομα....) ουτε κακο σκοπο εχουμε... Μια επισκεψη θα σας πεισει.

Εξαλλου δε μπορει ενας Αγιος(SAINT) να εχει παρανομο(ILLEGAL) site. Κατι αλλο πρεπει να παιζει... Φιλικα, Χαρης...

www.illegalracers.gr
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 09:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Saxo vs. Rallye - Rallye vs. Saxo. Να έχετε υπ'οψιν σας οτι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με διαφορετικό setting όμως και με διαφορετικό brand name. Για να δώσω μια ιδέα περι ομοιότητας.. ακόμα και τις ιδιες πόρτες φοράνε... και για να δώσω και ένα αλλο στοιχείο τα Saxo (SuckSo) Evil Evil Evil Evil Evil κάνουνε σερβις κατα προτίμηση στην Peugeot λόγω χαμηλότερου κοστους ανταλακτικών !!!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 10:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
να δώσω και ένα αλλο στοιχείο τα Saxo (SuckSo) Evil Evil Evil Evil Evil κάνουνε σερβις κατα προτίμηση στην Peugeot λόγω χαμηλότερου κοστους ανταλακτικών !!!
αυτο απ'οτι ξερω ειναι σχετικο...υπαρχουν ανταλλακτικα της peugeot που ειναι πιο ακριβα απο την citroen αλλα και το αντιθετο...
οχι Question Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης