PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στα 5.000χλμ τελικά τι?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 13:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Στα 5.000χλμ τελικά τι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά στα 5000χλμ τι service μας κάνουν?Μήπως επειδή είναι το free service απλά το κοιτάνε επιφανειακά?εγώ είμαι στα 3.000χλμ και ακόμη δεν έχω κάνει το πρώτο μου service. Τί πρέπει να κοιτάξουνε?Τον δίσκο μου που κάηκε και αλλάχτηκε άραγε θα τον κοιτάξουνε να δούνε οτι όλα είναι οκ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 15:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντορα επειδη βλεπω οτι εισαι σαλονικια (και εχουμε και το ιδιο αυτοκινητο) αν το πηρες το αυτοκινητο σου απο την LION απο οτι ξερω δε υπαρχει service στα 5000 χλμ το πρωτο service ειναι στα 10000 χλμ οπου κανουν εναν γενικο ελεγχο και συμπληρωση σε (οποια χρειαζονται) υγρα του κινητηρα!!!
τωρα πριν τα 10000 χλμ δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κανεις καποιο service εκτος απο το να διωρθωνεις οτι βλαβες σου εχει βγαλει!!

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 15:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με τον Harist.
Και στο βιβλιο του αυτοκινητου ετσι γραφει.
Γραφει επισης οτι το πρωτο αυτο service στα 10.000km ειναι υποχρεωτικο για να ισχυει μετεπειτα η εγγυηση. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 10:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς Μάνθο και harist το service δεν είναι πλέον στα 10,000χλμ αλλά στα 5.000χλμ ή 6μηνο το αναγράφουν τα καινούρια βιβλιαράκια των service της Peugeot (08/04-) βέβαια παρ'όλα αυτά δέν είναι υποχρεωτική η αλλαγή των λαδιών ή του φίλτρου παρα μόνο προαιρετική κατα τα άλα <<υποτίθεται>> ότι γίνονται κάποιοι έλεγχοι για την σωστή λειτουργία του αυτ/του αλλά δυστηχώς τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα το παραβλέπουν και σφραγίζουν απλά το service book. Arrow
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 10:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Σταύρος έχει δίκιο.Στο βιβλιαράκι τις peugeot λέει στα 5000χλμ η στο εξάμηνο άρα θα πρέπει να το πάω στα 5000χλμ για service.To αμάξι δεν το πήρα απο την LION το πήρα απο μπακανιάρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 11:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Προς Μάνθο και harist το service δεν είναι πλέον στα 10,000χλμ αλλά στα 5.000χλμ ή 6μηνο το αναγράφουν τα καινούρια βιβλιαράκια των service της Peugeot (08/04-) βέβαια παρ'όλα αυτά δέν είναι υποχρεωτική η αλλαγή των λαδιών ή του φίλτρου παρα μόνο προαιρετική κατα τα άλα <<υποτίθεται>> ότι γίνονται κάποιοι έλεγχοι για την σωστή λειτουργία του αυτ/του αλλά δυστηχώς τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα το παραβλέπουν και σφραγίζουν απλά το service book. Arrow

Σοβαρα???
Εγω το πηρα το δικο μου το πηρα 29/06/04 και εγραφε στα 10.000 και μου ειχε φανει περιεργο!
Ειναι καλυτερα στα 5.000.
Θα σου ελεγα να αλλαξεις τα λαδια.
Κατα προτιμηση αγορασε τα λαδια εκτος Peugeot γιατι θα σου ρθουν φθηνοτερα και πηγαινε να στα αλλλαξουν στην Peugeot.
Διαβασε και οτι αφορα το στρωσιμο του κινητηρα και τα λαδια στα αντιστοιχα τοπικ (ειναι λιγο μπερδεμενα...) για να παρεις μια ιδεα με το τι παιζει γενικως.
Οσο για το αν κοιτουν κατι σας αναφερω επι λεξη τι μου ειπε ο "πιτσιρικας" που κοιταξε το δικο μου ...:
Τι να ελεγξω μωρε, αφου καινουργιο ειναι...!
Λαδια αλλαξαμε, νερο εχει, εεε ετοιμος εισαι...

Και αν δεν τους ελεγα εγω να μου σφραγισουν την εγγυηση παιζει και να το ξεχναγαν.
Τι να πεις...! Evil Evil
Παρεπιπτοντως για την σκουπα της Peugeot Sport δεν μου ειπαν τιποτα(αναμενομενο βεβαια)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης