Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 11:01:19 Θέμα δημοσίευσης: Νέα standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων |
|
|
Την Πέμπτη 21 χώρες θα υπογράψουν στη Γενεύη μία συμφωνία για τον καθορισμό νέων standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων. Μαζί θα αναλάβουν και την ευθύνη για την εφαρμογή τους. Οι χώρες που εγκρίνουν την συμφωνία είναι οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Κίνα και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας).
Στόχος των νέων αυστηρότερων standards είναι να διασφαλίσουν πως καμμία πόρτα δεν πρόκειται να ανοίξει ή να αποκολληθεί από το αμάξωμα σε περίπτωση σύγκρουσης.
Όπως έγινε γνωστό τα περισσότερα επιβατικά οχήματα έχουν προσαρμοσθεί ήδη στα νέα αυστηρά μέτρα. Προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο όσα οχήματα διαθέτουν συρόμενες πόρτες, η πλειοψηφία, δηλαδή, των επαγγελματικών αυτοκινήτων.
πηγη:autopress
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 23:15:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων |
|
|
shark_zak έγραψε: |
Στόχος των νέων αυστηρότερων standards είναι να διασφαλίσουν πως καμμία πόρτα δεν πρόκειται να ανοίξει ή να αποκολληθεί από το αμάξωμα σε περίπτωση σύγκρουσης.
πηγη:autopress |
Υποθέτω πως εννοείς να ανοίξει από μόνη της... και όχι να μην μπορεί να την ανοίξει κανένας για να βγεί μετά το ατύχημα...
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 07:02:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων |
|
|
DRAKE έγραψε: | shark_zak έγραψε: |
πηγη:autopress |
Υποθέτω πως εννοείς να ανοίξει από μόνη της... και όχι να μην μπορεί να την ανοίξει κανένας για να βγεί μετά το ατύχημα... |
μα φυσικα...αν ηταν να μην ανοιγει μετα το ατυχιμα τοτε δεν θα ηταν και οτι το καλητερο.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 10:31:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων |
|
|
shark_zak έγραψε: | .....Προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο όσα οχήματα διαθέτουν συρόμενες πόρτες, η πλειοψηφία, δηλαδή, των επαγγελματικών αυτοκινήτων.
|
Άρα, στα "προβληματικά" αυτοκίνητα, συμπεριλαμβάνεται και το νέο 1007, που διαθέτει συρόμενες πόρτες.....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:51:44 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα standards ασφαλείας για τις πόρτες των αυτοκινήτων |
|
|
Vaggelis έγραψε: | shark_zak έγραψε: | .....Προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο όσα οχήματα διαθέτουν συρόμενες πόρτες, η πλειοψηφία, δηλαδή, των επαγγελματικών αυτοκινήτων.
|
Άρα, στα "προβληματικά" αυτοκίνητα, συμπεριλαμβάνεται και το νέο 1007, που διαθέτει συρόμενες πόρτες..... |
δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο αλλά είναι και πολύ πιθανόν... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|