PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βίντεο ΣΟΚ από ανάβαση "σέατ"!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 00:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Βίντεο ΣΟΚ από ανάβαση "σέατ"!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα κάνω, χεχεχεχε

Απλά όπως έχω πει σε 2-3 κάνω μία ταινία... Shocked Και ιδού το πρώτο μονταρισμένο πλάνο! Όπως βλέπετε είναι από αττικό άλσος. Η ταχύτητα του video είναι η κανονική. Απλά έχει αλλαχθεί ο ήχος προς το τέλος γιατί μιλάω με τον συνοδηγό και λέμε κάτι αηδίες!

Απολαύστε με τον κάγκουρα!

http://www.modszone.com/federal/LCF/galatsi-low.mpg (~ 1,16mb)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SnakeMJK στις Δευ 08 Νοέ 2004, 10:23:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 00:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην τελευταια στροφη φρενα ειναι αυτα ;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 02:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι ετσι αγορινα..!!! και εις ανώτερα... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 08:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχες αφήσει φώτα θέσεως ανοικτά ,για να νομίζουν όλοι οι άλλοι ότι πατάς φρένο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το τίτλο σου Twisted evil Twisted evil

--------
Το διόρθωσα είχα γράψει ¨"πορείας "

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Recifees στις Δευ 08 Νοέ 2004, 14:41:24, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 10:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε όχι και φρένα!!! Φώτα "θέσεως" όπως είπε και ο recifees. Τα είχα ανοιχτά γιατί ήταν μουντός ο καιρός και δεν έβλεπα καλά τις ενδείξεις του καντράν. Άντε κ αύριο θα ανεβάσω και την κατάβαση Very happy Από βδομάδα το full video... Κάτι παραπάνω από 5 λεπτά drifting και στροφιλίκι. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 10:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την επόμενη φορά τράβα και κανα drift σε video να σε θαυμάσουμε Very happy

®
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 10:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δωσε θεαμα στον κοσμο... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 14:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Καλη φαση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη ειναι αυτη η στροφη αλλα στο κατεβασμα ειναι ακομα καλυτερα.Το λεω αυτο γιατι μενω εκει διπλα και ξερω. Very happy Very happy Very happy Επεισης SnakeMJK δοκιμασε κοντα στο zeppelin την καφετερια!!!!!!!!!!Ο περιφεριακος και το Ψυχικο ενδικνινται για τετοια Exclamation Exclamation Very happy Cool Laughing Cool Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 14:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χιλιόμετρα έχεις στο κοντέρ μέσα στη στροφή;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 14:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Δεν κατεω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου ρε zzzleepy δεν ξερω εγω και δεν νομιζω να ξερει και κανενας Question Question .Αμα το ξεραμε και αυτο θα ειχαμε γεροτερες βασεις για συζητηση. Smile Smile

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 15:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΕΕΕΕΕτσΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 15:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν κατεω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Τι να σου ρε zzzleepy δεν ξερω εγω και δεν νομιζω να ξερει και κανενας Question Question .Αμα το ξεραμε και αυτο θα ειχαμε γεροτερες βασεις για συζητηση. Smile Smile

Στον Παναγιώτη που έφτιαξε το βιντεάκι απευθυνόμουν αλλά δεν πειράζει, χεχεχε Razz Απ'ότι βλέπω πρέπει να είσαι κι εσύ "γνώστης" της συγκεκριμένης στροφής Wink Twisted evil

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 17:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεετσι...Διοτι, ως γνωστον, το στριβειν (και driftin'...) εστι "φιλοσοφειν" (για μας τους πεζοφιλους)!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 20:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη την κανω κι εγω καθημερινα την στροφη αυτη θα ελεγα εμπειρικα οτι ειναι γυρω στα 70-80χαω στο βιντεο η ταχυτητα...ας με επιβεβαιωσει ο ζησης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 04:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν κατεω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
zippy έγραψε:

Στον Παναγιώτη που έφτιαξε το βιντεάκι απευθυνόμουν αλλά δεν πειράζει, χεχεχε Razz Απ'ότι βλέπω πρέπει να είσαι κι εσύ "γνώστης" της συγκεκριμένης στροφής Wink Twisted evil

Βασικα πλακα στην πλακα ειμαι γνωστης της στροφης γιατι μενω λιγο πιο πανω Very happy Cool Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 10:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 75. Μπορείς να μπεις και με λίγα παραπάνω αλλά πρέπει να έχεις πάρει φόρα (τα 75 άλογα μου τουλάχιστον!) από γαλατσίου και να μην σε κόψει κανάς βλαμένος που θέλει να περάσει στην κάθοδο της γαλατσίου. Έχω βίντεο επίσης από την κατάβαση με τελικιασμένη 2α, drifts σε πλατείες πετρουπόλεως, ηλιουπόλεως και ψυχικού (παλαιού και νέου!). Τιμητική θέση έχουν επίσης η "άρτεμις" στο παπάγου, η διαδρομή πεντέλη - ν. μάκρη, ο κόμβος κηφισού-παραλιακής και σύντομα ίσως βάλω κ κάτι από (πολύ) νότια προάστεια. Τέλος, υπάρχουν μερικές ανωριμότητες εντός πόλης/κίνησης. Όλα αυτά σε non-stop δράση 7 λεπτών video. Σύντομα σε μια αίθουσα κοντά σας!

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Νατος!!!!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ρε Παναγω μας εφτιαξες με την αναβαση δεν θα μας το ολοκληρωσεις με την καταβαση?εεεεεεεεε Laughing Cool Very happy Τωρα ειμαστε σαν να εχουμε την γκομενα αλλα δεν εχουμε οργασμο <για οσες δεσποινιδες δυχτικαν,εεε τι να κανουμε συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενιες,χεχεχεχχε>.Θα μας το(ν) δοσεις, για να μας φτιαξεις? Cool Cool Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 75

με επιβεβαιωσες....εχω μπει και με 90 αλλα πρεπει οπως λες να εισαι πολυ τυχερος και να μη βρεθει κανενας μπροστα σου και φυσικα να ανεβαινεις κομματια απο πριν...Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 11:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεβηκε πουθενα το βιντεακι?????? Αν τυχον και δεν μπορεις να το ανεβασεις πουθενα, δεν κανεις μια την καλη να μου το στειλεις??? Laughing Laughing Laughing Εχω DSL οποτε απο την μερια μου ειμαι ΟΚ...

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.modszone.com/federal/LCF/206Trailer.mp4 (~7mb)

the trailer Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης