PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλκοόλ-Οδήγηση και διάφορες ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 14:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι από πόσα ποτά και πάνω σε βγάζει μεθυσμένο και κλειδώνει;
Γιατί αν είναι κάθε φορά που θα έχω πιεί 2 μπύρες π.χ. να τρώω πόρτα... Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 16:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και συμφωνω και διαφωνω με αυτο το μετρο...
Συμφωνω επειδη ισως αποφυγουμε καποια τροχαια απο υπερβολικη χρηση αλκοολ, αλλα διαφωνω και γι'αυτο που ειπε ο Σπυρος. Δηλαδη, εστω και τυπικα, με 2-3 μπυρες ξεπερνας το επιτρεπτο οριο που θετει η τροχαια. Αυτο ομως δε σημαινει οτι εισαι και ανικανος ή ζαλιζεσαι υπερβολικα για να οδηγησεις...
Γνωμη μου... Rolling eyes Idea

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 19:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αναλογα ο οργανισμος του καθενος! Καποιος με 2-3 μπυρες μπορει να ζαλιζονται πολυ και να ειναι επικινδυνοι στο δρομο η' αν εμεις εχουμε ολη την ημερα να φαμε κατι και πιουμε το βραδυ 2-3 μπυρες......
.......δεν θα εισαι και τοσο καλα=δηλαδη τα αντανακλαστικα σου θα ειναι κατω απο το 50%,αρα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι COPS δεν μπορουν ομως να γνωριζουν τον καθενα Confused γι'αυτο βαζουν ενα οριο που ειναι υπεβολικα χαμηλο για να μην πινει ο οδηγος σχεδον τιποτα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 20:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Καλυτερα καθολου..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι αναγκη να ζαλιστεις υπερβολικα για να γινει το κακο!!! Εστω και λιγο να καθυστερισεις ν'αντιδρασεις σε ενα φρεναρισμα μπορει να ειναι ενα μετρο παραπανω η και περισσοτερο!!! Τοσο πολυ δεν μπορουμε χωρις ποτο!!!
Οσο για το συστημα της SAAB καλό αλλα δεν ειναι η λυση! Είναι θεμα παιδειας και υπευθυνοτητας η μειωση των τροχαιων!!! Very happy Very happy Very happy Very happy

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 22:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλυτερα καθολου..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Είναι θεμα παιδειας και υπευθυνοτητας η μειωση των τροχαιων!!! Very happy Very happy Very happy Very happy

νομίζω ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο απ' όλα, τα αλλά είναι απλά για εκφοβισμό, ο καθ' ενας εχει της ευθυνες του... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 09:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Γιατί αν είναι κάθε φορά που θα έχω πιεί 2 μπύρες π.χ. να τρώω πόρτα... Rolling eyes

Θα βαζεις τον πειρατη να φυσαει!!! Laughing

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 11:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
crusader έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 08:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
crusader έγραψε:

Αν φυσήξει ο πειρατής θα αυτοκαταστραφεί το κάρο μου... Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 19:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pirate's rulzzzzz Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 11:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Ποτό και οδήγηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποτό και οδήγηση, θα σας σοκάρει λίγο αλλά πρέπει να το δείτε.

http://www.lenet3000.com/saburido/
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 11:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειχαμε ξαναδημοσιευσει πριν κατι χρονακια....
Και ομολογω οτι δεν μπορω να το βλεπω....ακομα το θυμαμαι! Sad
Παραειναι σκληρο.... Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 14:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αυτο με την παραμορφωμενη κοπελα?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 21:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια.Τι λεμε τωρα?Φρικη!!!!!Κριμα αλλα χρειαζετε και δυστυχως ολοι το ξερουν αλλα κανενας δεν το εφαρμοζει πολυ προσοχη.Γιατι το να παθεις ενα τετοιο ατυχημα φταιει ο οδηγος.Και κατα μεγαλο ποσοστο.Το θεμα ειναι οτι η κοπελια απο τα αγγλικα που ξερω ηταν 17 χρονων,δεν εφταιγε και την πληρωσε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 09:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχχ ελεος ρε παιδια Sad Crying or Very sad ποο !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 11:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Ειναι αυτο με την παραμορφωμενη κοπελα?

Ναι Θωμά.. μην το ξαναδείς, πόνεσε η καρδιά μου εμένα... Sad Sad

®
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 11:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιδιά, είναι πράγματι φρικτό, αλλά μιας που πλησιάζουν γιορτές και όσο να ναι θα πιούμε κανα ποτάκι παραπάνω, με αυτές τις εικόνες στο μυαλό μας θα είμαστε περισσότερο συνετοί. Στην Αγγλία αυτοί που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, μεταξύ άλλων, υποχρεώνονται να βλέπουν τέτοιες εικόνες για κανα 2ωρο. Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 11:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Timour21 έγραψε:
Ναι παιδιά, είναι πράγματι φρικτό, αλλά μιας που πλησιάζουν γιορτές και όσο να ναι θα πιούμε κανα ποτάκι παραπάνω, με αυτές τις εικόνες στο μυαλό μας θα είμαστε περισσότερο συνετοί. Στην Αγγλία αυτοί που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, μεταξύ άλλων, υποχρεώνονται να βλέπουν τέτοιες εικόνες για κανα 2ωρο. Shocked

πολύ κουρδιστό πορτοκάλι... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 13:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τους κανουν!!!!Ετσι πρεπει!Οπως και για το τσιγαρο ετσι και για το ποτο.Και σε μας επρεπε να κανουν τα ιδια γιατι καθε χριστουγεννα και πασχα εκτος απο τις κακοτεχνιες του οδικου δικτυου εχουμε και χαζους που πινουν και μετα οδηγουν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
........pug306 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 01:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα να μην ζεις ετσι
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 02:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φρικη... Crying or Very sad

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης