PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 09:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά πως φαίνεται ότι κανένας απο τους προλαλήσαντες δεν είχε ποτέ προιόν κάποιου γεερμανικού ομίλου Cool Shocked Very happy Very happy Very happy

Σορρυ για το οφφ τόπικ και καρασπόντα προς άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούσα απωθημένο το είχα και πάλι συγνώμμη Embarassed[/quote]

και όμως είχα!!! και Α3 και ακόμη έχω Smart!

ασχετο αυτό, να είχαμε να λέγαμε!

Touristas έγραψε:
Μάλλον δεν καταλάβατε τι έγραψα ……δεν ανέφερα πουθενά για BSI και το λέω γιατί το δοκίμασα και παίζει!!

Αφου το δοκίμασες... θες να το δοκιμάσεις και στο δικό μου ?!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Αργύρη, ο διακόπτης να υποθέσω πως είναι αυτός του RC? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ωραία!!! Θα έχουμε και κάτι χειροπιαστό από το RC!!! (εκτός από την χάρη του!!!) Very happy Very happy

Ελπίζω με τον διακόπτη από το RC, το αυτοκίνητό μου να γίνει πιο γρήγορο!!! Wink Wink Very happy

Πάντως δεν αξίζει να δώσει κανείς 108 ευρώ για να έχει δεξί αυτόματο παράθυρο! Μόνο αν μπορέσει να βρεί κάτι σε μεταχειρισμένο! (λίγο δύσκολο για την ώρα νομίζω)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:

Αφου το δοκίμασες... θες να το δοκιμάσεις και στο δικό μου ?!

Οποτε θες πεστο μου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 19:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Recifees έγραψε:
Καλά πως φαίνεται ότι κανένας απο τους προλαλήσαντες δεν είχε ποτέ προιόν κάποιου γεερμανικού ομίλου Cool Shocked Very happy Very happy Very happy

Σορρυ για το οφφ τόπικ και καρασπόντα προς άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούσα απωθημένο το είχα και πάλι συγνώμμη Embarassed

και όμως είχα!!! και Α3 και ακόμη έχω Smart!

ασχετο αυτό, να είχαμε να λέγαμε!

Η Αουντι την είχε γλυτώσει την ασθένεια της οικογένειας Razz το Σμαρτ όχι δεν συγκαταλέγεται στην σπόντα Group ...AG axxx

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2004, 10:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε κώστα!!!

ακόμη άκρη δεν βρήκα!!!

Ηelp me please! Sad

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2004, 20:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scratch Scratch Scratch
Ακομα το ψαχνεται χαχαχαχαχα!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 10:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και το ΄ψαχνουμε.

Εγω εχω CC άρα όπως ολοι ειπαν γίνεται μεσώ του εγκεφάλου της οροφής με κάποια διαμόρφωση από το BSI! αυτη την @$%@#%^(#$^%(@#)$%#$^ διαμόρφωση ποιός μπορεί να την κάνει !¨? Evil Evil Evil Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 18:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου είπα ότι μπορώ αλλά εσύ νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ε?? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 08:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Σου είπα ότι μπορώ αλλά εσύ νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα ε?? Wink

βασικά... δεν το περίμενα τόσο εύκολο! μέχρι που το έκανα για να το πιστέψω!

Έβαλα το φίλο μηχανικό να το βάλει στον εγκέφαλο.

Είδαμε όλες τις λειτουργείες των παραθύρων όπου είχε για τα μπροστινά παράθυρα επιλογή αυτόματα δεξί - αριστερό ή και τα δύο.

Συνολική εργασία χρόνου 5 λεπτών!!

τώρα μετά το κλείσιμο της κουκούλας τα παράθυρα δεν τρώνε τόσο χρόνο!

Κρίμα που δεν είχε και για τα πίσω εκεί που ψάξαμε!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 09:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolland Garroς(paris)[b] σε ποια Peugeot το εκανες ? [/b]Εγω που πηγα στην Peugeot στον πειραια μετα απο αρκετη επιμονη μου για το θεμα πηραν καποια τηλεφωνα ,και εβγαλαν το συμπερασμα οτι δεν γινεται ενω τους ειχα πει ηδη βεβαια πως ενα αλλο cc το εχει κανει, ερωτημα στο οποιο δεν ηταν σε θεση να δωσουν απαντηση. Mad

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 10:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σου πω στην Lion ... θα τα πάρεις πολύ άσχημα με τον δικό σου ?

Αν δεις πόσο απλό είναι... θα φρικάρεις!

Αν θες πάμε μαζί να του το δείξω εγώ! Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβαζοντας το παραπανω Link η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα λιγο!!! Confused

Στα CC γινεται μενα απλο προγραμματισμο, ενω στα κλειστα θελει ηλεκτρολογικη επεμβαση (οχι ομως και αλλαγη εξαρτηματος)???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 21:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το Rc δεν εχει αν θυμαμαι καλα αυτοματο δεξι παραθυρο....οποτε μαλλον δεν γινεται! το εχω ψαξει πιο πριν απο εσας Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2005, 23:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το Rc δεν εχει αν θυμαμαι καλα αυτοματο δεξι παραθυρο....οποτε μαλλον δεν γινεται! το εχω ψαξει πιο πριν απο εσας Laughing

Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου...αν και από τα λεγόμενα του Tourist-boy έβγαινε συμπέρασμα πως γίνεται...

Shocked Shocked Shocked

Τι να πω...εγώ πάντως μπερδεύτηκα! Very happy
Τι ισχύει τελικά? Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 00:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συζητηση για το δεξι αυτοματο παραθυρο συνεχιζεται εδω.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 18:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επισημη απαντηση της Lion ειναι οτι "Συγνωμη κυριε, αλλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο αυτοκινητο σας"!!! Evil

Σιγα μην κατσω να τους ξαναστειλω email... Τοσα ξερουν τοσα λενε!!!

Αποτι καταλαβα δηλαδη, στα κλειστα γινεται μονο με την αλλαγη των διακοπτων με αυτoυς του RC?!?!? Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 20:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σας στεναχωρήσω …..
Ούτε το RC έχει αυτόματο το δεξί παράθυρο το έψαξα αρκετά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 21:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2005, 22:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαίνεται κι από την παραπάνω φωτογραφία για το δεξί παράθυρο του RC. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μα καλά, 25.000€ αυτοκίνητο...αυτό δεν το προβλέψανε? Τι σκ@@ά, μόνο τα ανθρακονήματα τους νοιάξανε? Evil Evil Evil

Αργύρη...καμιά πατέντα υπάρχει (χωρίς να το κάνουμε Πάσχα πριν την ώρα του)? Μπα ε? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μήπως να μισθώνω άτομο για αυτή τη δουλειά? Laughing Laughing Laughing
Και άλλους 2 για τα πίσω (αν και μπαίνουν ηλεκτρικά)!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 14:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
volvos έγραψε:

Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου...αν και από τα λεγόμενα του Tourist-boy έβγαινε συμπέρασμα πως γίνεται...

Shocked Shocked Shocked

Τι να πω...εγώ πάντως μπερδεύτηκα! Very happy
Τι ισχύει τελικά? Razz

αυτο εκει το περιεργο με τα 2 κουμπια διπλα απο το χειροφρενο τι ειναι ;; Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης