PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπαταρία: κλειστού τύπου?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 14:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Μπαταρία: κλειστού τύπου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχτες υστερα απο 5 χρονια η μπαταρια μου παρεδωσε το πνευμα της.Η μουν σε διλημμα για τον αν θα επρεπε να βαλω κλειστου ή ανοιχτου τυπου.απο μια ερευνα που εκανα σε 2-3 μαγαζια ειδα οτι η διαφορα στην τιμη ειναι γυρω 30-40 ευρω.Ανοιγω αυτο το θεμα για να δουμε ποια ειναι τα πλεονεκτημα των μπαταριων κλειστου τυπου (αν υπαρχουν,αν εξαιρεσουμε οτι δεν χρειαζονται πληρωση υγρων) σε σχεση με τις ανοιχτες, ωστε να δικαιολογουν αυτην την διαφορα στην τιμη.

Και κατι αλλο...Το πρωινο που ψοφησε η μπαταρια καταφερα να το βαλω μπρος το αμαξι με το ζορι.Ομως το ρελαντι ανεβηκε στις 1300rpm και τρeμοπαιζε απο 1100-1800 rpm. Σβηνω το αμαξι και το ξαναναβω (αυτη την φορα πηρε με την πρωτη) και το ρελαντι ειχε μεταφερθει σταθερα στις 2000 rpm. To απογευμα που εκανα παλι μια αποπειρα, πηρε παλι μπρος με το ζορι, μονο που δια μαγειας το ρελαντι ειχε επανελθει στα φυσιολογικα και απο τοτε δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα.
Τι μπορει να συνεβει?Υπαρχει λογικη εξηγηση?Μηπως η ψοφια μπαταρια ευθυνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 22:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κυριοτερο πλεονεκτημα της μπαταριας κλειστου τυπου ειναι οτι εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο!!! Αποκει και περα σε μερικες οριακες καταστασεις (οπως σε συνθηκες παγου) οι κλειστου τυπου κανουν λιγο πιο ευκολο το εργο της εκκινησης!!! Αν δεν κανω λαθος βγαινουν δυο τυποι μπαταριων κλειστου τυπου, με υγρα (που δεν ανανεωνονται ομως) και μενα ειδος gel!!! Ο δευτερος τυπος ειναι ο καλυτερος, αλλα και ακριβοτερος!!! Εγω εχω μια 55αρα κλειστου τυπου gel της Bosch και την ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου 30 χιλιαρικα!!! Δεν μεχει αφησει, ουτε δυσκολεψει πουθενα μεχρι στιγμης...
Η δικη μου απορια στο θεμα μπαταριες ειναι καθε ποτε ειναι το ιδανικο να τις αλλαζουμε για μη μεινουμε ξαφνικα?!?!? Question
Οσο για το ρελαντι σου, ισως να ζοριζοταν το δυναμο, αφου η μπαταρια σου ηταν τελειωμενη, και γιαυτο το λογο ανεβαζε στροφες!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 09:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Η δικη μου απορια στο θεμα μπαταριες ειναι καθε ποτε ειναι το ιδανικο να τις αλλαζουμε για μη μεινουμε ξαφνικα?!?!? Question

Πλεον αυτο δεν μπορει να προβλεφθει.Την μια μπορει να γυριζει σαν τρελη η μιζα και την επομενη να σε αφησει.Μονο τον σταυρο σου μπορεις να κανεις μην σε αφησει σε κανα κατσικοχωρι και σε φαν οι λυκοι! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 09:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
netblaster έγραψε:

Πλεον αυτο δεν μπορει να προβλεφθει.Την μια μπορει να γυριζει σαν τρελη η μιζα και την επομενη να σε αφησει.Μονο τον σταυρο σου μπορεις να κανεις μην σε αφησει σε κανα κατσικοχωρι και σε φαν οι λυκοι! Smile

Μπορεις να πεταξεις ενα βολτομετρο μεσα κ να βλεπεις τι παιζει !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης