PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 1007
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 19:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 1007 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομα δεν το βγαλανε στην παραγωγη και να το RC!!! To μονο γνωστο ειναι το μοτερ του, 1.6 16v με 140ps!!! Tα σχολια δικα σας...

Προσεξτε τα "αυτακια" πισω απο τιμονι!!! Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 19:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα αυτό το πράγμα θα στρίβει; Rolling eyes Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 20:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ!!!!

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 02:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ΑΗΔΙΑ ειναι αυτη ρεεεεε!!!!!

Εκει στη Γαλλια δεν εχουν τι να κανουν??!!???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 07:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα σκεφτειτε οτι αυτο το μοτορι θα το φορεσει λογικα κ το 207 1.6 RC !
Βλεπω να ανεβαινουν τα αλογα στο μελλον ...

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από μούρη μ' αρέσει αλλά θα στρίβει;;;;;;;;;;;;;;;
Τόσα άλογα για ένα κουβά;
Σαν τους κάδους του δήμου για τα σκουπίδια είνα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 πεντάλ?Ημι-αυτόματο θα είναι?
Και αυτοί οι τεράστιοι αεραγωγοί... Σαν να σε κοιτάει όλη την ώρα η πεθερά σου είναι...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σουλουπι μου θυμιζει τα μοντελα της Hyundai...
Δε μου αρεσει καθολου εμφανισιακα... Confused

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαυρα χαλια!!!!

Evil Evil Evil Evil Evil
να απολυσουν το σχεδιαστη τους τωρα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κρατήσουν το μοτέρ και να πετάξουν τα γύρω-γύρω πάραυτα.. Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Μαυρα χαλια

Τους εχει βαρεσει κατακεφαλα τους γαλλους σχεδιαστες. Κοιτα ρε τι παθαινει ο κοσμος οταν χανουν απο την Ελλαδα...

Και αυτα τα "αυτακια" αν ειναι απο το sensodrive της citroen να τα παρουν για να ακουνε τα μπινελικια των μελλοντικων αγοραστων.

Μονο το μοτερ τελικα αξιζει.

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1007 RC, 1,6 140 ΗΡ........
που είναι ο Μάκης να δει τον διάδοχο του Rallye;;;; Laughing Laughing
Πάντως, νομίζω οτι αφού θα βγεί τέτοια έκδοση 1007, δεν πρόκειται να δούμε αυτόν τον κινητήρα στο 207, για να μην υπάρξει εσωτερικός ανταγωνισμός μεταξύ των δυο μοντέλων......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 08:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι απο C2 θυμιζει Exclamation Exclamation Exclamation

Ολα ιδια θα βγαινουν Question
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 09:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι...Το χειροτερο concept της πεζο τα τελευταια χρονια!!! Τι το ηθελαν οι ανθρωποι??? Ισως για να δουν τις αντιδρασεις του κοινου, αλλα και παλι τι μπορουσαν να περιμενουν απο αυτο το πραμα?!?!? Ας οψεται το μοτερ, που ισως να εχει καποια μελλοντικη εφαρμογη σε κανα normal αυτοκινητο!!! Οσο για το σασμαν δεν βρηκα καμια πληροφορια, αλλα δε νομιζω να εχει σχεση με Sensodrive...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 09:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Only recently unveiled, the innovative 1007 is already causing a stir. With the design of the original car giving it both elegance and dynamism, designers embarked on an exercise in styling that would strengthen its personality still further. The 1007 is a car with multiple facets. In this "RC" livery, the 1007 reveals a more sporty and exclusive character, whilst retaining a certain realism.

This exercise in styling is firmly supported on 18" alloy wheels with a "forked" design and a "chrome shadow" finish. Through the wheels, black lacquered brake calipers with the Peugeot name painted in white are visible.

The headlamps are highlighted by chrome trims, which make the headlamps stand out, while the grille itself is circled with a chrome bead. The door mirror deflectors have a carbon finish and an RC badge is located in the extension of each door rail.

At the rear, an aerodynamic black spoiler extends the roof. At the bottom of the rear bumper skirt, there is a grille with a chrome-plated surround, from each end of which protrudes a chrome-plated exhaust trim.

The passenger compartment is also distinctive, thanks to a leather-lined fascia panel with visible stitching, evident also on the steering wheel and door panels. The roof and fittings receive a deep grey alcantara finish.

The central console has a carbon finish, while the rim of the air vents is brushed aluminium.

At the top of the front seat backs there is a badge with the RC emblem.

To complete the exercise, three special and naturally interchangeable Caméléo interior trims have been reserved for the 1007 RC; the first is "Titane", with seat inserts, door pane inserts and rear armrest covers in perforated grey alcantara with matching fascia panel trims in the same material, the passenger side having a pocket style finish.

The second RC Caméléo called "Fusion" is red, while the third, "Cadmium", is saffron yellow.

To power this 1007 RC, the 1.6 litre 4-cylinder engine with double overhead camshafts and 16 valves offers a power of 105 kW or around 140 bhp. The wheels and suspension are from the standard 1007 range.
"
[source: peugeot-pressepro.com]

Άρα πρόκειται για πρωτότυπο που θα δούμε στην Έκθεση στο Παρίσι.....

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 09:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ γιατί βλέπω ένα panda με τις ζάντες από Zafira OPC ????
Πάνε τα rallάκια και τα saxάκια!!!
Να δείτε που θα σταματήσουν σε λίγο καιρό να τα πουλάνε και θα δίνουν όσο όσο οι υποψήφιοι αγοραστές!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 10:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

China Market.... here we come!!!!! Wink Wink Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μας δώσουν το μοτέρ να το βάλουμε στα δικά μας 1600άρια Exclamation Exclamation Exclamation Laughing

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 16:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για καροτσάκι του σούπερ μάρκετ καλό είναι

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεχρι κ συρομενες πορτες εχει.... καραγκιοζηδες....!!!!! Evil

ελπιζω το μοτερ να μπαινει στα δικα μας τουλαχιστον!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης