Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pegasus Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 11:12:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μικτή ασφάλεια στην Εθνική, σε bonus malus 5 (μαλλον εκεί είμαι), 14 ιπποι, ασφαλισμένο για 19200€, έδωσα 515,87 αυτό το εξάμηνο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 15:33:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
psyborg τα ακουςςςςςςςς??????
θελω μια λαμπαδα ισα με τις κολωνες που σου ριχνω..............
καημενα πιαδακια μου υπομονη θα βρεξει και για σας ο θεουλης μπονους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik7 (Νικολάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)
Ένταξη: 18 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2004, 08:29:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Ρε παιδια συγχωρηστε την αγνοια μου αλλα απ'οσο ξερω το bonus malus πεφτει μια μοναδα καθε χρονο που εχεις το αμαξι και δεν εχεις τρακαρει.. ετσι δεν ειναι? Πχ εγω το ειχα τον πρωτο χρονο bonus malus 10, μετα 9, μετα 8 και τώρα το καινουριο μου ειναι 7...
Πως εσεις εχετε bonus malus 4αρια και 5αρια την ωρα που αυτο σημαινει οτι θα πρεπε να χετε αγορασει το Peugeot πριν τουλαχιστον 5-6 χρονια (πραγμα ατοπο μιας και ουτε υπηρχε).. Εκτος και αν αυτο πηγαινει προσθετικα με τα χρονια ασφαλισης και οδηγησης σε προηγουμενα αμαξια που ειχε καποιος οδηγος..
Για εξηγηστε μου γιατι μου φαινεται περιεργο...
Οσο για μενα, εγω πληρωνα περυσι 180 και φετος 200Ε το εξαμηνο στο Φοινικα σε ενα πολυ λιτο πακετο με σχεδον τα απαραιτητα και μια θραυση κρυσταλλων συν οδικη βοηθεια.. Οποτε ψαχνομαι για κατι φθηνοτερο.. |
prota apo ola to bonus paei me ton odigo kai oxi me to aftokinito....
oso gia ta poli mikra bonus se neous odigous opos emena (eimai molis 20) kai exo bonus 3 tote.. min polirotas.. apla vres ena tzimani asfalisti... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2004, 03:51:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο τοτε που αναρωτιομουν μεχρι σημερα, εχω μαθει πολλα... Σημερα πληρωνω 105Ε/εξαμηνο βασικο πακετο εντελως.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Χάρης-Ηρακλειο (xarhs) Μόλις έγραψα

peugeot 206 xt premium
Ένταξη: 16 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Αύγ 2004, 22:58:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια το θέμα ειναι αλλο. Οπως ξερετε τις περισσοτερες φορες ισχυει το " οτι πληρωνεις παιρνεις" Εγω τυγχανει να ειμαι ασφαλιστικος πρακτορας στην Εθνικη Ασφαλιστικη. Δε το λεω για λόγους διαφημισης και τετοια. Καμία σχέση. Αυτο που θέλω να σας πω ειναι να ειστε ασφαλισμένοι σε μεγάλες και εχέμηθες εταιρίες. Σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που εχουν τα μισά ασφάλιστρα σε σχεση με την Εθνικη πχ. ΄΄Οταν ομως θα ερθει η ωρα να αποζημειωθεις...τοτε ξεκινάνε τα δύσκολα. επεισης υπάρχει ο φιλικός διακανονισμος. Οταν λοιπόν θα πάτε στη δικιά σας εταιρία για να αποζημειωθείτε και σας πει...μα....ξερετε.... τι θα κανετε? Καλητερα λοιπον να δινουμε κατι παραπανω και να εχουμε το κεφαλάκι μας ησυχο. Αυτα λοιπόν και οτι αλλο χρειαστειτε...μη δυστασετε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Χάρης-Ηρακλειο στις Πεμ 02 Σεπ 2004, 09:31:44, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 xt premium
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 09:30:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
.....και μιας και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τισ ασφαλιες....απλα να σας πω πως σε λιγο καιρο τα ασφαλιστρα 3αναπαιρνουν αυξηση περιπου απο 5% εως 7%. Αυτο βεβαια δε θα γινει συγκεκριμενη μερα για ολες τις εταιριες αλλα τμηματικα. Παντος η Εθνικη ειναι η πρωτη που θα κανει αυξηση....Υπομονη........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Χάρης-Ηρακλειο στις Πεμ 02 Σεπ 2004, 15:30:13, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 09:33:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χάρης-Ηρακλειο έγραψε: | .....και μιας και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τισ ασφαλιες....απλα να σας πω πως σε λιγο καιρο τα ασφαλιστρα 3αναπαιρνουν αυξηση περιπου 5-απο 5% εως 7%. Αυτο βεβαια δε θα γινει συγκεκριμενη μερα για ολες τις εταιριες αλλα τμηματικα. Παντος η Εθνικη ειναι η πρωτη που θα κανει αυξηση....Υπομονη........ |
Είναι να κάνω ανανέωση τώρα,και μου ζήτησαν σχεδόν 20% παραπάνω από ότι είχα πληρώσει τον Μάρτη... Άρα τις πήραν από τώρα τις αυξήσεις.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ePhI (Eφη) Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4
Ένταξη: 02 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 322 Τόπος: always ΒΠ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 11:53:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χάρης-Ηρακλειο έγραψε: | .....και μιας και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τισ ασφαλιες....απλα να σας πω πως σε λιγο καιρο τα ασφαλιστρα 3αναπαιρνουν αυξηση περιπου 5-απο 5% εως 7%. Αυτο βεβαια δε θα γινει συγκεκριμενη μερα για ολες τις εταιριες αλλα τμηματικα. Παντος η Εθνικη ειναι η πρωτη που θα κανει αυξηση....Υπομονη........ |
Η Εθνικη την εχει κανει ηδη την αυξηση απο τον Ιουλιο που πληρωσα εγω... 
``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 xt premium
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 15:34:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Χάρης-Ηρακλειο έγραψε: | .....και μιας και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τισ ασφαλιες....απλα να σας πω πως σε λιγο καιρο τα ασφαλιστρα 3αναπαιρνουν αυξηση περιπου 5-απο 5% εως 7%. Αυτο βεβαια δε θα γινει συγκεκριμενη μερα για ολες τις εταιριες αλλα τμηματικα. Παντος η Εθνικη ειναι η πρωτη που θα κανει αυξηση....Υπομονη........ |
Είναι να κάνω ανανέωση τώρα,και μου ζήτησαν σχεδόν 20% παραπάνω από ότι είχα πληρώσει τον Μάρτη... Άρα τις πήραν από τώρα τις αυξήσεις. |
Ισως η εταιρια σου να εκανε τωρα την αυξηση...πραγμα δυσκολο ή να ετυχε λιγο καιρο μετα που ανανεωσες το συμβολαιο σου να μπηκε η αυξηση και απλα τωρα να το βλεπεις εσυ. Ειναι καπως πολυπλοκα τα πραγματα παντος οποτε γινεται αυξηση δε σε ενημερωνει καμια εταιρια και στην ουσια δεν υπαρχει λογος μιας και εσυ το βλεπεις οταν ειναι να γινει ανανεωση του συμβολαιου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206 xt premium
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 15:46:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ePhI έγραψε: | Χάρης-Ηρακλειο έγραψε: | .....και μιας και εχουμε καιρο να μιλησουμε για τισ ασφαλιες....απλα να σας πω πως σε λιγο καιρο τα ασφαλιστρα 3αναπαιρνουν αυξηση περιπου 5-απο 5% εως 7%. Αυτο βεβαια δε θα γινει συγκεκριμενη μερα για ολες τις εταιριες αλλα τμηματικα. Παντος η Εθνικη ειναι η πρωτη που θα κανει αυξηση....Υπομονη........ |
Η Εθνικη την εχει κανει ηδη την αυξηση απο τον Ιουλιο που πληρωσα εγω...  |
Εφη η αυξηση που πληρωσες εσυ τον Ιουλιο ειναι η παλια που εγινε αρχες του χρονου απ οτι θυμαμαι. Τωρα πλεον μιλαμε για καινουργιες αυξησεις.
Να ειστε σιγουροι παντος πως οι τιμες των ασφαλιστρων θα εναρμονιστουν με τις τιμες της Ευρωπαϊκης ενωσης. Σκεφτικατε ομως ποτε το γιατι εχουμε αυξηση ασφαλιστρων? Ειναι πλεον γνωστο πως στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ κυκλοφορουν περιπου 1.500.000 ανασφαλιστα οχηματα. ισοδυναμει δηλαδη με το 1/3 των οχηματων που κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Καποτε υπηρχε και το επικουρικο ταμειο που πληροναι τις ζημιες των οχηματων που προερχονταν απο ανασφαλιστα οχηματα. Αλλα επειδη ο Ελληνας σκεφτικε πως "γιατι να ασφαλισω το αμακσι μου αφου αυτον που θα τρακαρω θα τν πληρωσει το επικουρικο" ετσι το ταμειο....πρωχευσε. Οι τιμες των ασφαλιστρων επεισης αυξομοιωνονται αναλογα τα ατυχηματα που γινονται. Η αυξηση λοιπων που θα γινει τωρα ειναι μικρη σε σχεση με την προηγουμενη (περιπου 20% που λεει και ο ΤΕΟ) γιατι μιωθηκαν τα τροχαια ατυχηματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|