PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1η αλλαγή λαδιών;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 11:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δεν το υποστηρίζω αυτό το περί ειδικών συνθετικών λαδιών τα οποία τα βάζεις μια φορά στους πετρελαιοκινητήρες, αλλά επειδή το είχα ακούσει σε μια συζήτηση σε ένα συνεργείο που πήγε το van ένας φίλος του πατέρα μου, το ανέφερα μήπως και φανεί χρήσιμο, άσχετα με το ότι δεν ξέρω αν αληθεύει η όχι. Έκανα ότι κάνουνε και οι περισσότεροι, πέταξα δηλαδή μια μ#@#κεία, άσχετα αν ήτανε σωστή ή όχι. Αν έβγαινε σωστή όμως και επαληθεύονταν από κάποιους, τότε θα συμφωνούσαν και οι υπόλοιποι. Έλα όμως που τελικά ίσως είναι λάθος!

Και πΕτΡο με τους όμορφους υπολογισμούς σου, δες που χρησιμοποιείται ο πετρελαιοκινητήρας πρώτα... (taxi, νταλίκες κλπ.) και δες τα κοντέρ τους πόσα χλμ έχουνε... τα 300.000 χλμ είναι ακόμα για το στρώσιμο σε τέτοιες μηχανές... Wink (που λέει ο λόγος Razz )
Και για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο στους υπολογισμούς σου, εγώ ανέφερα ΤΙΜΗ ΒΑΡΕΛΙΟΥ 1.000.000 ΔΡΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 1.000.000 ΔΡΧ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ. Άρα ξανακάνε τους υπολογισμούς σου και δες πως συμφέρουνε αυτά τα λάδια που λέω, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Και φυσικά δώστε προσοχή στο ύφος που ο zzzleepy και ο πΕτΡοS (ο οποίος έχει φάει σύσταση όπως και εγώ για τις μεταξύ μας σχέσεις στο club) με το οποίο απαντάνε σε εμένα και στο ύφος στο οποίο απαντάει ο zzzleepy στον PoLiTh... Νομίζω πως όλοι δικαιούμαστε σεβασμό όταν δίνουμε σεβασμό. Και δεν αναφέρθηκα σε κανένα post προηγουμένως σε κάποιο άτομο ειδικά. Αλλά για άλλη μια φορά δυστυχώς, οι καταστάσεις με αναγκάζουν.

πΕτΡο, συνέχισε να μου την μπαίνεις σε όλα τα post Cool keep walking! Wink

Οι περισσότεροι δεν πετάνε μια μαλ***α κι οτι κατσει φιλε μου. Οι περισσότεροι γραφουν γνωσεις ή βιώματα κι αν δεν ειναι σίγουροι ρωτάνε. Οι περισσότεροι γραφουν οτι γραφουν και πάλι σκεφτονται μηπως πεταξαν κοτσάνα...Αντίθετα με εσενα που πραγματικά γραφεις ότι σου έρθει και επιμενεις κιολας.

Δεν είχα καταλάβει οτι υπαρχει 206 νταλίκα ή ταξι... Μια και το ποστ σου αναφερόταν σε 206 όμως Confused

θες να μιλησουμε οικονομολογικά πόσο συμφέρει να επενδυσεις ενα ποσο ακόμα και 1000 ευρω σε λάδια?? ο υπολογισμός ήταν προχειρος αλλα αν θελεις σου κανω και μια μελέτη που να περιλαμβάνει διάφορες άλλες παραμέτρους...όπως ας πουμε τι μπορω να κανω αυτα τα 3000 ευρω αντι να τα δώσω για λάδια. Και αν δε το εχεις καταλαβει κανουμε μια χαζή κουβέντα για λάδια που κατα 99% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το λες και μονος σου τελικα...

Εγω δεν νομίζω ουτε να σε εβρισα ούτε τιποτα. Απόλυτα φυσιολογικά μυνηματα έω ποστάρει και έτσι απανταω συνηθως. Αν υπαρχει και μια δοση χιουμορ την οποια δε δεχεσαι προβλημα σου. Όταν 9/10 ποστ σου δινουν λαβες για γέλια αλλα και αγανακτηση ειναι λογικό να συναντας αντιδράσεις αγαπητε.

Καλη συνεχεια!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 11:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Και φυσικά δώστε προσοχή στο ύφος που ο zzzleepy και ο πΕτΡοS (ο οποίος έχει φάει σύσταση όπως και εγώ για τις μεταξύ μας σχέσεις στο club) με το οποίο απαντάνε σε εμένα και στο ύφος στο οποίο απαντάει ο zzzleepy στον PoLiTh... Νομίζω πως όλοι δικαιούμαστε σεβασμό όταν δίνουμε σεβασμό. Και δεν αναφέρθηκα σε κανένα post προηγουμένως σε κάποιο άτομο ειδικά. Αλλά για άλλη μια φορά δυστυχώς, οι καταστάσεις με αναγκάζουν.

Θα πω μόνο κάτι κι ας σβηστεί... ο σεβασμός δεν είναι κάτι που το απαιτείς αλλά κάτι που το κερδίζεις... ο νοών νοείτω...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 13:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Δεν είχα καταλάβει οτι υπαρχει 206 νταλίκα ή ταξι... Μια και το ποστ σου αναφερόταν σε 206 όμως Confused

Ναι στάνταρ, σε 206 αναφερόμουν Wink

πΕτΡοS έγραψε:
Και αν δε το εχεις καταλαβει κανουμε μια χαζή κουβέντα για λάδια που κατα 99% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το λες και μονος σου τελικα...

Όπως είπα και παραπάνω, δεν είμαι υποστηρικτής της ύπαρξης των λαδιών αυτών, αλλά με τα όσα ειπώθηκαν εδώ μέσα, μάλλον βγάζουμε άκυρο το συνεργείο που το άκουσα. Εγώ απλά τα ανέφερα, πιαστήκατε όλοι από αυτό το θέμα αντί να το προσπεράσετε και προκαλέσατε τις όποιες αντιδράσεις. Θα μπορούσατε να πείτε ότι απλά δεν υπάρχουνε με έναν πιο ευγενικό τρόπο και να συζητούσαμε αντί να διαπλικτηζόμαστε μονίμως

πΕτΡοS έγραψε:
Αν υπαρχει και μια δοση χιουμορ την οποια δε δεχεσαι προβλημα σου. Όταν 9/10 ποστ σου δινουν λαβες για γέλια αλλα και αγανακτηση ειναι λογικό να συναντας αντιδράσεις αγαπητε.

Αυτό το χιούμορ σου πια πού είναι να το βρω και εγώ και να μην είμαι τόσο "ανάποδος" και να μην "παρεξηγούμαι" τόσο εύκολα? Rolling eyes

πΕτΡοS έγραψε:
Καλη συνεχεια!! Wink

Επίσης Wink

Μάκη (pugsang) δεν θεωρώ τον χώρο του forum ως αυτό που είπες... Αντιθέτως, το θεωρώ ως knoledge base και χώρο επιλύσεως αποριών περί του αυτοκινήτου 206. Και πίστεψε με, κοιτώντας τα περισσότερα post εδώ μέσα, μου έχει δωθεί η εντύπωση (ίσως και λανθασμένη) ότι οι "εξυπνάδες" (για να μην το πώ αλλιώς) πάνε σύννεφο, γι αυτό και λέω πως κάνω ότι και οι περισσότεροι. Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 13:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic ειναι ασχετο αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

Το κλιμα που επικρατει καθε φορα το καθοριζουμε μονοι μας.Δυστυχως το internet δεν δινει και εικονα και πολυ περισσοετρο δεν σου επιτρεπει να καταλαβαινεις το υφος του αλλου και το χιουμορ του πολυ περισσοτερο δε αν δεν το ξερεις και απο χθες.

Γι αυτο ακριβως τον λογο θα απρακαλουσα να μην θεωρειτε τους αλλους κολλητους σας που ξερουν καθες σας εκφραση καθε μορφασμο και καθε συνηθεια σας.Θα παρακαλουσα για ενα πιο τυπικο κλιμα τουλαχιστον μεχρι να γνωριστειτε και να μπορειτε να κανετε πειραγματα σε προσωπικο επιπεδο.Μην εχετε τρελλες απαιτησεις απο καποιον που καθετε πισω απο ενα monitor απο 1μετρο εως 2.000 χιλιομετρα μακρια.

Επισης αφηστε και κατι να πεσει κατω.Μην ψαχνετε αφορμη να την πειτε στον αλλον για να φανειτε πιο εξυπνοι.

Αν ανατρεξετε σε πιο παλια topic θα δειτε ενα πιο τυπικο κλιμα και πιο σοβαρο.Οποιος ηξερε μιλαγε, οποιος δεν ηξερε διαβαζε για να μαθει και ολοι σεβοντουσαν ο ενας τον αλλο ακριβως λογο της μη υπαρξης διαπροσωπικης σχεσης.

Ας προσαπθησουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο και μια σοβαροτητα και στις θεσεις μας και στα γραφομενα μας.

Ελπιζω να καταφερα να σας περασω ενα μηνυμα.Οσοι πιστοι προσελεθετε.

Οσοι θελουν ας το αγνοησουν αλλα ας μην εχουν τρελλες απαιτησεις απο την πορεια του συλλογου και τους ιδιους μεσα στον συλλογο

pedal to the metal

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pugsang στις Τετ 16 Ιούν 2004, 14:31:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 14:28:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Επισης αφηστε και κατι να πεσει κατω.Μην ψαχνετε αφορμη να την πειτε στον αλλον για να φανειτε πιο εξυπνοι.

Αν ανατρεξετε σε πιο παλια topic θα δειτε ενα πιο τυπικο κλιμα και πιο σοβαρο.Οποιος ηξερε μιλαγε, οποιος δεν ηξερε διαβαζε για να μαθει και ολοι σεβοντουσαν ο ενας τον αλλο ακριβως λογο της μη υπαρξης διαπροσωπικης σχεσης.

Αααααααχχχχ, παλιες καλες εποχες!!! Sad Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 00:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιδή έχω την τιμή να γνωριζω απο κοντά και τον Σταύρο και τον Πέτρο.. Κόβω τον π****ο μου οτι μόλις συναντηθούν θα γίνουν κολητόι

Τάδε έφη ο Ταβερνιάρης

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 08:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Επιδή έχω την τιμή να γνωριζω απο κοντά και τον Σταύρο και τον Πέτρο.. Κόβω τον π****ο μου οτι μόλις συναντηθούν θα γίνουν κολητόι

Τάδε έφη ο Ταβερνιάρης

Γνωριζόμαστε απο κάπου?? Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 08:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μιλήσω λιγάκι την τοπική μου διάλεκτο

Κλανσκώνεσαι ?

Του Νουυυυυυυυυυυυυς

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 09:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:

Τάδε έφη ο Ταβερνιάρης

Δηλαδή, φίλτατε Ταβερνιάρη, αν αυτοί δεν γίνουν κολλητοί, εσύ πώς θα κατουράς; Shocked Shocked

Εκτός κι αν έχεις ήδη καμιά βελτίωση έτοιμη, ακόμα κι εκεί!!! Mr. Green Mr. Green Multi color Multi color Multi color

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 17:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κόψει λίγο Φ48 από την εξάτμιση και θα βάλει για υποκατάστατο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 19:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά υπάρχει πρόβλημα αν αλλάξεις τα 1α λάδια εκτός εξουσιοδοτημένου; Hope not γιατί 2-3 μέρες πρίν τα άλλαξα διότι έιχα ήδη φτάσει τα 10000+ και δεν μπορούσα να περιμένω το serv μιάς και μου το κλείσανε για την επόμενη εβδομάδα. (και ήδη έχω φτάσει τα 12000 πλέον)
...Άντε άλλα 150km αύριο για ποσείδι... babes σας έρχομαι Cool

Βασικά μπορούν να το χαμπαριάσουν στην peugeot ότι τα έχω αλλάξει;
Έχω αλλάξει και βαλβολίνες και διάφορα άλλα όμορφα... Πως να το μυριστούν; Confused

Α άλλη βασική ερώτηση... Όντας εντός εγγύησης τα 1α λάδια στην peugeot είναι free η μπά; Αν ναι να βάλω πάλι τα παλιά λάδια και να πάω εκεί σαν να μην έγινε τπτ... να μου βάλουν τα δικά τους και να τα αλλάξω και πάλι... Μεγάλη διαδικασία... Αλλά....
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 23:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο Λάδια άλλαξες.. φίλτρο άλλαξες ? Το βιβλίο συντήρησεων και εγγυήσεων συμπληρώθηκε ? να υποθέσω οχι.
Τα υπόλοιπα αφού απαντήσεις ....

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 01:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι φίλτρο δεν άλλαξα.. μου είπε ο τύπος να το αλλάξω σε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα.
Βιβλίο συντηρήσεων κτλ... ίσως ναι ίσως όχι.. Για να είμαι ειλικρινής δεν το πρόσεξα καθόλου. Το άφησα μέν στην peugeot για τον 6μηνο έλεγχο αλλα δεν είδα μετά μήπως και έχουν σημειώσει κάτι. Το ποιο πιθανό είναι όχι...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 03:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Όντας εντός εγγύησης τα 1α λάδια στην peugeot είναι free η μπά;

Θεωρούνται μέρη φθοράς και δεν είναι free δυστυχώς. Μόνο τα εργατικά είναι free. Και το φίλτρο λαδιού θα πληρώσεις Sad

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 23:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Όχι φίλτρο δεν άλλαξα.. μου είπε ο τύπος να το αλλάξω σε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα.
Βιβλίο συντηρήσεων κτλ... ίσως ναι ίσως όχι.. Για να είμαι ειλικρινής δεν το πρόσεξα καθόλου. Το άφησα μέν στην peugeot για τον 6μηνο έλεγχο αλλα δεν είδα μετά μήπως και έχουν σημειώσει κάτι. Το ποιο πιθανό είναι όχι...

Καλα ε... υπάρχουν μαστόρια και μαστόρια αλλα όχι και ετσι... Να πάς να αλλάξεις λάδια και φίλτρο ξανά στην αντιπροσωπεία όμως.. δίχως αλλαγή φίλτρου δώρον άδωρον η αλλαγή που έκανες παρα σου πήρανε τα ωραία σου ευρώπουλα και καλά.. Μή συμπλήρωση του βιβλίου συντήρησης και εγγυήσεων σε θέτει εκτός εγγυήσεως να το ξέρεις....

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 00:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

I will... Thnx for the info! Smile
Ο άνθρωπος δεν ήξερε βασικά τπτ.. Εγώ συνειδητοποίησα μια όμορφη μέρα πως έχω πολλά χλμ και δεν άλλαξα λάδια και σταμάτησα σε αυτόν που ήταν στο δρόμο μου... Ούτε φαντάστηκα πως θα είχε σχέση με την εγγύηση.. για να είμαι ειλικρινής το φίλτρο του είπα και γώ να το αφήσει ξέροντας πως θα το άλλαζαν ούτως η άλλως στο serv των 10000km. Απλά για τα λάδια φοβήθηκα διότι μέχρι την άλλη week θα έχω κάνει 1-2χιλιάδες χλμ ακόμα και φαντάστηκα πως δεν θά ταν και τόσο καλό να τα αφήσω για 12-13000+
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης