PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 01:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το αμάξι σου είναι ενός ή δύο ετών, τότε έκανες έγκλημα. Γενικά να αποφεύγεις τα πράγματα από τα CARREFOUR, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τί κάνουν. Επίσης αν είναι γνωστή η μάρκα, ας το πάρεις κι από το μπακάλικο της γειτονιάς Razz Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις αλλά το προϊόν. Wink

Γενικά ο αφρός για τα καθίσματα είναι προσωρινή λύση και λόγω των συστατικών του, εγώ τον αποφεύγω. Προτιμώ είτε πλύσιμο με σφουγγάρι και σαμπουάν ειδικό για τα καθίσματα, είτε με €30 το πολύ 2 καλύμματα που τα βγάζεις και τα πλένεις όποτε θες Cool

Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς τον αφρό συνέχεια (το πολύ μια φορά στον μήνα δηλαδή) αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου, πλύσιμο με σφουγγάρι σε ειδικό συνεργείο για τέτοιες δουλειές. Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 07:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα κι εγώ τις προάλλες έναν τέτοιο αφρό γιατί είχα κάτι λεκέδες στο πίσω κάθισμα Twisted evil που δεν έφευγαν με τίποτα! Μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλειά και το ύφασμα του καθίσματος έγινε σαν καινούριο. Τώρα για το πόσο συχνά πρέπει να το χρησιμοποιούμε θα σε γελάσω... Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιώ όταν όλοι οι άλλοι μέθοδοι αποτυγχάνουν... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 09:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως μπορειτε να γραψετε πως ακριβως λεγεται το προιον γιατι θα με ενδιεφερε!? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 13:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που πήρα εγώ λέγεται MAGIC (και μάλλον είναι ελληνικό προϊόν) κι ήταν το πιο φθηνό (3,5Ε το πήρα). Έχει παρόμοια προϊόντα και σε επώνυμες μάρκες (SONAX, GUARD κλπ) όπως επίσης και κάποια που είναι ειδικά για δέρμα και δερματίνες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
EPILOX 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 11 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 18:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΓΙΩ ΒΡΕΓΜΕΝΟ. ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ -ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΜΟΥΛΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΟΚΕΤΤΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;( ΤΙΜΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 21:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν το αμάξι σου είναι ενός ή δύο ετών, τότε έκανες έγκλημα. Γενικά να αποφεύγεις τα πράγματα από τα CARREFOUR, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τί κάνουν. Επίσης αν είναι γνωστή η μάρκα, ας το πάρεις κι από το μπακάλικο της γειτονιάς Razz Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις αλλά το προϊόν. Wink

Γενικά ο αφρός για τα καθίσματα είναι προσωρινή λύση και λόγω των συστατικών του, εγώ τον αποφεύγω. Προτιμώ είτε πλύσιμο με σφουγγάρι και σαμπουάν ειδικό για τα καθίσματα, είτε με €30 το πολύ 2 καλύμματα που τα βγάζεις και τα πλένεις όποτε θες Cool

Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς τον αφρό συνέχεια (το πολύ μια φορά στον μήνα δηλαδή) αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου, πλύσιμο με σφουγγάρι σε ειδικό συνεργείο για τέτοιες δουλειές. Wink

οπως σωστα το εθεσες δεν παιζει ρολο το αν θα το παρεις απο το carefur η το μπακαλη της γωνιας αλλα η μαρκα και το αν γενικα ειναι καλο το προιον.
για το carefur δεν ξερω αλλα θα προτεινα ανεπιφυλακτα το PRAKTIKER (εν γνωση των συνεπειων του νομου περι διαφημισης) απλα γιατι εχει μεγαλη ποικιλια σε αυτα τα ειδη (πολυ μεγαλυτερη του carefur) καθως επισης καλυτερες τιμες στα ιδια πραγματα που βρισκεις και σε καταστηματα αξεσουαρ αυτοκινητων αλλου στην Αθηνα. Wink

εχω χρησιμοποιησει παρομοιο καθαριστικο για να βγαλω το καυσαεριο απο τον ουρανο του αυτοκινητου αλλα οχι με τα αποτελεσματα που θα ηθελα. καθαρισε μεν αλλα οχι σαν καινουργιο και επισης γδαρθηκε λιγο (λογω αναγκαστικη χρησης βουρτσας) και "αγριεψε" το μαλακο που ειχε.... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 23:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:

οπως σωστα το εθεσες δεν παιζει ρολο το αν θα το παρεις απο το carefur η το μπακαλη της γωνιας αλλα η μαρκα και το αν γενικα ειναι καλο το προιον.
για το carefur δεν ξερω αλλα θα προτεινα ανεπιφυλακτα το PRAKTIKER (εν γνωση των συνεπειων του νομου περι διαφημισης) απλα γιατι εχει μεγαλη ποικιλια σε αυτα τα ειδη (πολυ μεγαλυτερη του carefur) καθως επισης καλυτερες τιμες στα ιδια πραγματα που βρισκεις και σε καταστηματα αξεσουαρ αυτοκινητων αλλου στην Αθηνα. Wink

εχω χρησιμοποιησει παρομοιο καθαριστικο για να βγαλω το καυσαεριο απο τον ουρανο του αυτοκινητου αλλα οχι με τα αποτελεσματα που θα ηθελα. καθαρισε μεν αλλα οχι σαν καινουργιο και επισης γδαρθηκε λιγο (λογω αναγκαστικη χρησης βουρτσας) και "αγριεψε" το μαλακο που ειχε.... Crying or Very sad

Οι παραδοσιακές λύσεις αν και κουραστικές, πάντα φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Π.χ. αν περνούσες 4-5 χέρια με το σφουγγάρι και το σαμπουάν τον ουρανό, το αποτέλεσμα θα ήτανε σίγουρα πιο ικανοποιητικό αλλά σίγουρα πιο μπελαλίδικο Wink

Αν ξέρατε τι περιέχουν μέσα τα σπρέυ αυτά για προωθητικά αέρια, τότε θα κάνατε μήνυση σε αυτούς που τα κατασκευάζουν Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 00:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν ξέρατε τι περιέχουν μέσα τα σπρέυ αυτά για προωθητικά αέρια, τότε θα κάνατε μήνυση σε αυτούς που τα κατασκευάζουν Evil

Εεε ρε Σταύρε! Πρώτα μας κινείς την περιέργεια και μετά μας αφήνεις έτσι Laughing
Πες μας ντεεε... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 00:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην χημεία πάντα είμουν χάλιας και για λύπηση (ίσως όχι μόνο και στην χημεία Confused Sad ) αλλά ορισμένες φορές είχα και εγώ τις αναλαμπές μου και γι αυτό και κατάφερα να τελειώσω το Λύκειο Evil

Anyway, δεν ξέρω ονομασίες των συστατικών αυτών (π.χ. τριχλωροβουτάνιο, μονοπροπάνιο, κλπ.) αλλά ξέρω ότι υπό τις ανάλογες συνθήκες και θερμοκρασίες, μπορούνε να σου βλάψουν την επιφάνεια που τα χρησιμοποιείς. Και είμαι σίγουρος πως για να βγει το προϊόν αυτό στην αγορά, πρώτα περνάει ένα κάρο εργαστηριακούς ελέγχους, συμμορφώνεται με κάποια standards (είτε ISO είτε DIN κλπ.) και μετά βγαίνει στην αγορά. Δυστυχώς όμως λόγω του ότι οι εργαστηριακοί έλεγχοι καλύπτουν συνήθως λιγότερο από 100% των περιπτώσεων, και είναι και υψηλοί σε κόστος, πέφτουν μίζες και παίρνονται οι εγκρίσεις. Με την σκέψη λοιπόν και μόνο ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ακόμα που στο εξωτερικό που οι νομοθεσίες είναι πιο αυστηρές ( Rolling eyes ) τρέμω στην σκέψη να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε καθαριστικό (σε σπρέυ πάντα!). Wink

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 12:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κοιταξετε στο εγχειριδιο του αυτοκινητου λεει πώς και με τι να καθαριζονται οι εσωτερικες επενδυσεις του αυτοκινητου!!! Εγω τον πεζουλα τον καθαριζω με κατι προιοντα AutoGlym που εχει ο πατηρ για τις "μπεμπες" και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα!!! Καμια φορα βαζω και κατι καθαριστικα που βαζει η μανα μου στους καναπεδες και γενικοτερα καθε τι υφασματινο στο σπιτι!!! Αφου τα εμπιστευεται για το σπιτι (ολοι ξερουμε τι λοξα εχουν με το σπιτι...), γιατι να μην τα χρησιμοποιησω κιεγω?!?!? Ο,τι και να βαλετε παντως πρεπει να ακολουθειτε πιστα τις οδηγιες και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 13:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα εε? Wink Να γιατί δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 08:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει τίποτα που να κάνει για τα δερματάκια και τα υφάσματα ή χρειάζεται ξεχωριστό για κάθε ένα?

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 10:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δερματα ΚΑΙ υφάσματα αποκλείεται... Είναι διαφορετικά υλικά! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 17:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hparxi kai afros gia to saloni kai ygro gia to derma ta exo kai ta dio apo tin mama Peugeot !!! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
EPILOX 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 21:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,

ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ;
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 07:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EPILOX έγραψε:
ΠΡΩΤΟΝ: ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Δεν νομίζω NodNo Confused
Γιατί δεν το πας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που κάνουν
αποκλειστικά αυτή την δουλεία;

Εγώ για την δερματίνη μου και το δερμάτινο τιμονάκι μου
χρησιμοποιώ το EAGLE ONE (Protectant lotion).

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 13:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
netblaster έγραψε:
και να δοκιμαζετε το προιον σενα κρυφο σημειο πρωτα!!! Wink

Επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα εε? Wink Να γιατί δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου... Cool

κοιτα Steve το αμαξακι σου ειναι ακομα καινουργιο, οταν περασουν τα χρονακια θα δεις πως θα χρησημοποιεις τετοιου ειδους προιοντα.
τωρα εαν θελεις να δωσεις 150 ευρα σε κανενα πληντηριο αυτοκινητων παω πασο.
σημερα πηρα ενα σπρει της Wurth και ελπιζω να εχω αποτελεσματα γιατι τα καθισματα εχουν γινει χαλια απο το θαλασινο αλατι.

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 23:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα τελικα το δοκιμασα και μπορω να πω με σιγουρια οτι τα καθισματα εγιναν καινουρια!
το μονο πραγμα που φοβομουν ηταν μηπως αργησει να στεγνωσει το υφασμα αλλα σε μια ωριτσα ηταν ετοιμο για βολτες!
παντως η Μονικα Λεβινσκι εαν εβαζε Wurth στους λεκεδες της ακομα θα την εψαχναν!! Laughing Laughing Laughing
σε εμενα παντως δουλεψε καταπληκτικα, τερμα τετοιου ειδους αηδιαστικοι λεκεδες! Cool

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
EPILOX 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2004, 01:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΠΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!! ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2004, 05:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EPILOX έγραψε:
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR.

Το λέω και πάλι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ.

Τί μάρκα ήταν λοιπόν αυτό που χρησιμοποίησες? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης