PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update.

Η μονάδα BSI είναι η μονάδα αυτοματισμών. Προφανώς η αναβάθμιση αφορά κάποιο κομμάτι όπως η καθυστέρηση των φώτων ή της κόρνας ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση με την μονάδα ECU (που αποκαλούμε εγκέφαλο)

Μπορεί να κάνει και την αναβάθμιση για αυτούς τους αισθητήρες λαδιού που έχουν πάθε όλοι πλάκα... Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:

8oς 2003 ??? Πιάνει και τον δικό μου "κουβαδάκο ΧS " αυτό !!!Οσο για γράμμα δεν έχω λάβει ,εκτός απο ένα του Μαρκετινγκ Puke right

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το BSI θα φτιάξει μήπως τους ηλίθιους υαλοκαθαριστήρες μου που όταν τους βα΄ζω στο αυτόματο ... τα παίρνει στο κρανίο και ή δεν βλέπω όταν βρέχει ή ρίχνει μια ψιχάλα και κάνει σαν να του πέταξα κουβάδες?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 07:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα δεν εχει αυτοματισμους...
...κλαψ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης