Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Makis77 (Μάκης) Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)
Ένταξη: 07 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:56:16 Θέμα δημοσίευσης: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI |
|
|
Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update.
Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:59:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI |
|
|
Makis77 έγραψε: | Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update. |
Η μονάδα BSI είναι η μονάδα αυτοματισμών. Προφανώς η αναβάθμιση αφορά κάποιο κομμάτι όπως η καθυστέρηση των φώτων ή της κόρνας ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σχέση με την μονάδα ECU (που αποκαλούμε εγκέφαλο)
Μπορεί να κάνει και την αναβάθμιση για αυτούς τους αισθητήρες λαδιού που έχουν πάθε όλοι πλάκα... 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:04:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γράμμα από την PEUGEOT για update του BSI |
|
|
Makis77 έγραψε: | Χθες πήρα ένα γράμμα από την PEUGEOT που λέει ότι πρέπει να πάω εκεί που πήρα το 206 (1.6 Gti 8ος 2003) για να του κάνουν update τη μονάδα BSI (δωρεάν εννοείται).
Έχει πάρει κανένας σας το ίδιο γράμμα; Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της αναβάθμισης; Το τελευταίο που θέλω να πάθει το 206 μου είναι να γίνει πιο αργό μετά το update. |
8oς 2003 ??? Πιάνει και τον δικό μου "κουβαδάκο ΧS " αυτό !!!Οσο για γράμμα δεν έχω λάβει ,εκτός απο ένα του Μαρκετινγκ 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:35:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το BSI θα φτιάξει μήπως τους ηλίθιους υαλοκαθαριστήρες μου που όταν τους βα΄ζω στο αυτόματο ... τα παίρνει στο κρανίο και ή δεν βλέπω όταν βρέχει ή ρίχνει μια ψιχάλα και κάνει σαν να του πέταξα κουβάδες?
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 07:40:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|