PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Battery charge fault????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

Ένταξη: 20 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 12:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Battery charge fault???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑ (ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ XS DIPORTO) MOU EBΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ BATTERY CHARGE FAULT ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΒΑΣΙΛΗΣ. Rolling eyes Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 12:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα στο δυναμό. Είναι καινούργιο όμως το αυτοκίνητο για να σου βγάλει τέτοιο πρόβλημα.

Πήγαινε σε κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο και ανέφερε την βλάβη, έτσι ώστε να ελέγξουν την καλωδίωση του δυναμό, να σου φιάξουν την βλάβη μέσα στα πλαίσια εγγύσης και να σου σβήσουν την ένδειξη της βλάβης από την ECU.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Aν έχεις όντως πρόβλημα στο δυναμό καλό είναι να μην κάνεις μεγάλη απόσταση και αυτή πολύ ήρεμα γιατί θα αδειάσει η μπαταρία και θα χρειαστείς μετά οδική βοήθεια!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 15:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πω την αληθεια και εγω φοβαμαι μην μου σβησει το αμαξι και μετα τρελλαθω και δεν ξερω τι να κανω.παντως σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.
Επιστροφή στην κορυφή
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 08:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τασο προσεξε τι εγινε,χτες μετά την δουλειά πηγαινα σπίτι χαλαρά με 80 και δεξιά στην εθνικη,μου έβγαλε ολες τις ενδείξεις αναμένες στο ταμπλό.Σήμερα το πρωί που πηγαινα για την δουλεία δεν πηρε καθόλου μπροε και κάλεσα οδικη να το πάω στην αντιπροσωπεία.τους το άφησα και θα μου πουν το μεσημέρι. Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 15:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά το πρόβλημα ήταν δυναμο το οποιο μου το αλλαξανε εντός εγγυησης και μου έδωσαν αυτοκινητο αντικατάστασης ενα 307. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 16:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι!

Πάντως συμβαίνουν και αυτά. Ελπίζω τέλος καλό όλα καλά! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bill_980 (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 46v xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 15:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Ολα οκ,αλλα ειναι το γα**το σε 2 μηνες?δηλαδη σε 2 χρονια τι θα βγάλει?παντως καλυτερο αποτο αξεντ που είχα.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 09:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bill_980 έγραψε:
'Ολα οκ,αλλα ειναι το γα**το σε 2 μηνες?δηλαδη σε 2 χρονια τι θα βγάλει?παντως καλυτερο αποτο αξεντ που είχα.

Οπως σου είπα αυτά συμβαίνουν. Το πιο πιθανό ότι στα επόμενα 2 χρόνια να μην σου βγάλει καμία βλάβη πέρα από κάποια μικρά πραγματάκια στα ηλεκτρονικά. (κανένας διακόπτης, κανένας αισθητήρας κλπ.) Τίποτα σοβαρό και όλα αναλώσιμα όπως όλες οι εταιρίες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης