PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 16:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσοι πήραν το Power Techniques του Μαρτίου θα κατάλαβαν τι εννοώ!

Για όσους δεν το πήραν:
Arrow "Το δυνατό που θα γίνει ακόμα δυνατότερο 206cc του Kouzman στήθηκε από ρολαριστές 2ες με ένα 106gti turbo με το 106 πολύ μπροστά"
Arrow "Πάλι ο Kouzman στήθηκε με 106 που φορούσε PT52 με αποτέλεσμα ο Kouzman 2 καρότσες πίσω"
Arrow "Ο Hannibal με το 106 Qui(c)ksilver πήγε με τετρακίνητο Sirion με αποτέλεσμα το Sirion πολύ μπροστά"

Μη μασάτε guys !!!

Kouzman εμείς θα τα πούμε από κοντά soon!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 17:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... Question Idea Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 17:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
που θα παει... δεν θα φτιαξω καποτε το μικρο μου.... Question Idea Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil

Ήμουν σίγουρος οτι θα ήσουν μέσα στην πρώτη τριάδα που θα γράψει στο topic!!! Laughing Laughing Laughing
Μην ανησυχείς,είσαι πολύ κοντά!!!
Το μόνο που σου λείπει είναι το μοτέρ!
Σε όλα τα άλλα είσαι κομπλέ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 20:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπππππππππππππ!!!!
Τι παίχτηκε εδώ?????
Άλλο τίτλο είχα βάλει σε άλλη θεματική ενότητα !!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2004, 13:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να κανουμε βρε παιδια προσπαθουμε...

Οι "δοκιμες" εγιναν με ενα τουρμπισιο 106 GTI ολο σφυριλατο, με ρουλεμανατη, αγραφο εγκεφαλο, ιντερκουλερ απο Evo 7 κλπ κλπ κλπ. το οποιο υπολογιζεται στα 300+++ αλογα...

Κατα την διαρκεια των δοκιμων δουλευε 0.5-0.6 περι τα 210 αλογα και 25-26 κιλα ροπη... συν το οτι ειναι 200 κιλα ελαφρυτερο... καταλαβαινετε... Wink Wink

Παντως ειμαι ευχαριστημενος με το 106 το 52αρι αφου μολις βαλω τους αντιστοιχους εκκεντροφορους και την πιεση στα 4 bar...ΑΝΤΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ... Twisted evil Twisted evil

οι tuning freaks μπορουν να τσεκαρουν το link που εχω στην υπογραφη για μερικα φωτο... Cool

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 08:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

16 Tεταρτη βράδυ στην μαύρη άνοιξε ο Χατζάρας με το Evo με ενα GSX-R1100 και ένα GSX-R750. Η διαφορά ηταν αρκετή υπέρ του αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες απο την πλευρά των αναβατών γιατί λένε οτι ενώ κόψανε την κόντρα, ο Χατζάρας συνέχισε. Η κόντρα ήταν απο στάση και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Μπράβο πάντως στον Χατζάρα και το τέρας του.

17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 09:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο θεμα και πολυ ενδιαφερον! Αντε να γραφουν ολα τα μελη νεα απο κατω...

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 11:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

17 Πεμπτη βράδυ στον Λαϊνόπουλο άνοιξε το κόκκινο UNO από Νέα Μάκρη με μπλέ Subaru με το φωτιζόμενο σηματάκι HKS στο πίσω παρμπρίζ, από δευτέρες με φορά πρός Χαλκίδα, μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Το Subaru δεν ξεμύτισε ούτε δευτέρες και η διαφορά στα 800 περίπου μέτρα ήταν 1,5 κενό υπέρ του UNO

ανεβενεις πανω (σπιτι μου)... Question

στειλε κανα πμ να συναντηθουμε.... Idea Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 16:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

Αν ειναι Αρη να το φτιαξεις γιαυτο το σκοπο χιλιες φορες να το βαλεις ενα κλουβι και να πας να το τρεξεις σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με αποτελεσμα να φανεις εσυ πρωτα σαν οδηγος και οχι η τσεπη σου που αδειασε για να πανε τα λεφτα σου σε μια ευθεια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 14:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

Να τελικα που υστερα απο τοοοσους μηνες το εφτιαξα, αν και εχει πολυυυυυ δουλεια ακομα!
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αν ειναι Αρη να το φτιαξεις γιαυτο το σκοπο χιλιες φορες να το βαλεις ενα κλουβι και να πας να το τρεξεις σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με αποτελεσμα να φανεις εσυ πρωτα σαν οδηγος και οχι η τσεπη σου που αδειασε για να πανε τα λεφτα σου σε μια ευθεια Wink

Ο Κωστας (Πανουργιας) με ειχε σχεδον πεισει να το κατεβασω αλλα μιλωντας με σενα και με αλλα παιδια που ασχολουνται με το <αθλημα> προτιμησα τα χρηματα αυτα (και λιγοτερα απο αυτα που θα εφευγαν στους αγωνες) να τα διαδεσω σε μηχανικες βελτιωσεις...!
ΝΙΚΟ Θα τα πουμε απο κοντα εμεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 19:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Χατζάρας = ?

2) Τί έφτιαξες τελικά ρε συ Άρη? Μας έχεις ξελιγώσει! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 21:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1) Χατζαρας = Ενα παλικαρακι με ενα <<ταπεινο>> Evo (μαζι με εναν φιλο του, τον Ψαρα ειναι <<αχτυπητο>> διδυμο)
2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... Twisted evil )
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 23:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

2) Ο αλητακος μου εδω και ενα μηνα σχεδον κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους.... Του εβαλα τα γνωστα: φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση, α... και ενα τουρμπακι!(Περιπου 170 ατια... Twisted evil )

Παραλίγο να το ξέχναγες... Laughing Laughing Twisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 00:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

Παραλίγο να το ξέχναγες... Laughing Laughing Twisted evil
Ε, ναι μωρε... Shocked στο τσακ το θυμηθηκα και το γραψα.. Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 00:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:

"Ο Hannibal με το 106 Qui(c)ksilver πήγε με τετρακίνητο Sirion με αποτέλεσμα το Sirion πολύ μπροστά"

Τοτε ο Hannibal ηταν σχεδον μαμα! Τωρα ομως.... Wink Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 06:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

Στο τσακ ή στο τσαφ? Razz

Ή μήπως τστστστστσαφφφφ...? (2πλοέμβολη Razz )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 08:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
16 Tεταρτη βράδυ στην μαύρη άνοιξε ο Χατζάρας με το Evo με ενα GSX-R1100 και ένα GSX-R750. Η διαφορά ηταν αρκετή υπέρ του αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες απο την πλευρά των αναβατών γιατί λένε οτι ενώ κόψανε την κόντρα, ο Χατζάρας συνέχισε. Η κόντρα ήταν απο στάση και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Μπράβο πάντως στον Χατζάρα και το τέρας του.

Ο Χατζάρας είναι αυτός με το μαύρο Evo από Νέα Μάκρη?
Αν ναι,το βλέπω κάθε μέρα στη Μάκρη το πράμα και είναι ΤΕΛΕΙΟ!
Το κόκκινο το Uno ρε π**στη μου δεν το έχω πετύχει πουθενά!
Επίσης υπάρχει-στη Μάκρη-και ένα τετραπετάλουδο Saxo κόκκινο αρκετά δυνατό!

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 09:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Στο τσακ ή στο τσαφ? Razz
(2πλοέμβολη Razz )

Καλοοοοο! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 17:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1) Χατζαρας = Ενα παλικαρακι με ενα <<ταπεινο>> Evo (μαζι με εναν φιλο του, τον Ψαρα ειναι <<αχτυπητο>> διδυμο)

1.4 δεν είχες/έχεις; Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 18:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Steve έγραψε:
1) Χατζάρας = ?

1.4 δεν είχες/έχεις; Shocked

1.4 "μπασταρδεμενο" με τοσα που έβαλε επανω (τα οποια κρατα σαν επτασφραγιστο μυστικο) και φυσικα ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης