PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συντήρηση : Χημικά προϊόντα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 13:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Αφαρει κ γρατζουνιες οχι πολυ βαθιες !
Για γρατζουνιες που εχει φυγει χρωμα σου χω αλλο μυστικο Wink

Τι καλά, θα μιλήσουμε κι από κοντά...πάω να κάνω την αερογραφία. Laughing Laughing Laughing Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 20:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε να προτείνετε κάτι για το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικά για τα υφάσματα;
Κάτι για τα πλαστικά της κονσόλας;

Επίσης... απο την προηγούμενη μου δουλειά έχει κολλήσει χρώμα πάνω στο αμάξι... Confused Sad Είχα πάρει κάτι αλοιφές τις Sonax αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει... Rolling eyes Έχετε να προτείνετε κάτι γι αυτό; Θα χρειαστώ και τριβειάκι για να το τρίψω;

Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί θέλω να το κάνω λαμπίκο!

Χρήστο σόρυ που δεν σε πήρα τελέφωνο. Είχα δουλίτσες Embarassed

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 20:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Επίσης... απο την προηγούμενη μου δουλειά έχει κολλήσει χρώμα πάνω στο αμάξι... Confused Sad Είχα πάρει κάτι αλοιφές τις Sonax αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει... Rolling eyes Έχετε να προτείνετε κάτι γι αυτό; Θα χρειαστώ και τριβειάκι για να το τρίψω;

Μιχάλη για το χρώμα μην αγχώνεσαι! Βγαίνει! Αν διαβάσεις τι έβγαλα/καθάρισα εγώ κι αν τα είχες δει πως ήταν, θα είχες ήδη βάλει την αλοιφή! Wink
Τριβειάκι? Μπαααααααα. Εγώ την άπλωσα στο σημείο που είχε το "πρόβλημα" (κι όχι παντού, και δεν υπάρχει καμία διαφορά με την γύρω περιοχή), την άφησα λίγο να στεγνώσει και την καθάρισα τρίβοντας με καθαρό/μαλακό πανί (ό,τι λένε και οι οδηγίες δηλαδή Wink )! Τώρα είναι σαν καινούριο.
Για καθαρό/μαλακό πανί πήρα πάλι από το praktiker με 1€ νομίζω ένα ολόκληρο πάκο (σαν 4 τεμάχια βαμβακιού φαντάσου) πανί βαμβάκινο 100% της NIGRIN. Αν πας στο praktiker στο Αιγάλεω, είναι δίπλα στις αλοιφές! Wink

Άραξε Μιχάλη, εξάλλου κι εγώ μετά τις 11 έτρεχα αριστερά-δεξιά. Very happy Οκ, που και που πήγαινα και ευθεία! Αλλά ποτέ όπισθεν (με τον γκ*λο που λένε)! Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Ίσως με τις πόρτες... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υπογραφή: Ο ΚΑΦΤΗΣ!!!!!!!

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 23:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
mick206 έγραψε:

Μιχάλη για το χρώμα μην αγχώνεσαι! Βγαίνει! Αν διαβάσεις τι έβγαλα/καθάρισα εγώ κι αν τα είχες δει πως ήταν, θα είχες ήδη βάλει την αλοιφή! Wink
Τριβειάκι? Μπαααααααα. Εγώ την άπλωσα στο σημείο που είχε το "πρόβλημα" (κι όχι παντού, και δεν υπάρχει καμία διαφορά με την γύρω περιοχή), την άφησα λίγο να στεγνώσει και την καθάρισα τρίβοντας με καθαρό/μαλακό πανί (ό,τι λένε και οι οδηγίες δηλαδή Wink )! Τώρα είναι σαν καινούριο.
Για καθαρό/μαλακό πανί πήρα πάλι από το praktiker με 1€ νομίζω ένα ολόκληρο πάκο (σαν 4 τεμάχια βαμβακιού φαντάσου) πανί βαμβάκινο 100% της NIGRIN. Αν πας στο praktiker στο Αιγάλεω, είναι δίπλα στις αλοιφές! Wink

Άραξε Μιχάλη, εξάλλου κι εγώ μετά τις 11 έτρεχα αριστερά-δεξιά. Very happy Οκ, που και που πήγαινα και ευθεία! Αλλά ποτέ όπισθεν (με τον γκ*λο που λένε)! Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Ίσως με τις πόρτες... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υπογραφή: Ο ΚΑΦΤΗΣ!!!!!!!

Λοιπόν θα σε πάρω τελέφωνο να τα πούμε και θα δεις πως είναι το αμάξι,θα μου πεις τη γνώμη σου και μετά θα πάμε να πάρουμε αλοιφές για να μου το τρίψεις! Shocked Shocked Razz Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνω ρε συ! Cool

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Λοιπόν θα σε πάρω τελέφωνο να τα πούμε και θα δεις πως είναι το αμάξι,θα μου πεις τη γνώμη σου και μετά θα πάμε να πάρουμε αλοιφές για να μου το τρίψεις! Shocked Shocked Razz Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνω ρε συ! Cool

Για τρίψιμο να φωνάξουμε τον ΤΡΙΦΤΗ. Εγώ είμαι ο ΚΑΦΤΗΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Περιμένω να δω και από ένα φίλο μου τι θα κάνει η αλοιφή στην περίπτωσή του. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 11:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κάτι για το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικά για τα υφάσματα;

Χτες που έπλυνα το αμάξι είχα κι εγώ την ίδια απορία, φίλε.

Την έλυσα παίρνοντας το "Karpex με τεχνολογία Vanish" από το γειτονικό σούπερ μάρκετ. Είναι ένα πλαστικό μπουκάλι με το καθαριστικό σε υγρή μορφή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, διαλύεις έξι καπάκια υγρού σε ένα λίτρο νερό. Μετά το ανακατεύεις να γίνει αφρός. Έπειτα, με ένα wetex το απλώνεις (σε υγρή μορφή ή σκέτο τον αφρό) επάνω στις ταπετσαρίες, τρίβεις καλά και τέλος. Ούτε ξεβγάλματα, ούτε άλλα σκουπίσματα.

Φίλε, κάνει καταπληκτική δουλειά! Άσε που αφήνει κι ένα πολύ ωραίο άρωμα στο αυτοκίνητο. Δεν αφήνει λεκέ για λεκέ!

Εγώ πέρασα και τα πλαστικά και τους αεραγωγούς, γενικά ΟΛΟ το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου.

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά με κανένα άλλο καθαριστικό εσωτερικού χώρου, αφρού ή όχι, επωνύμου ή όχι δεν είχα τέτοιο καθάρισμα φίλε. Άσε που είναι και φθηνό (~4 ευρώ) μιας και προορίζεται για χρήση σπιτιού "για χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες". Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 19:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
mick206 έγραψε:

Χτες που έπλυνα το αμάξι είχα κι εγώ την ίδια απορία, φίλε.

Την έλυσα παίρνοντας το "Karpex με τεχνολογία Vanish" από το γειτονικό σούπερ μάρκετ. Είναι ένα πλαστικό μπουκάλι με το καθαριστικό σε υγρή μορφή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, διαλύεις έξι καπάκια υγρού σε ένα λίτρο νερό. Μετά το ανακατεύεις να γίνει αφρός. Έπειτα, με ένα wetex το απλώνεις (σε υγρή μορφή ή σκέτο τον αφρό) επάνω στις ταπετσαρίες, τρίβεις καλά και τέλος. Ούτε ξεβγάλματα, ούτε άλλα σκουπίσματα.

Φίλε, κάνει καταπληκτική δουλειά! Άσε που αφήνει κι ένα πολύ ωραίο άρωμα στο αυτοκίνητο. Δεν αφήνει λεκέ για λεκέ!

Εγώ πέρασα και τα πλαστικά και τους αεραγωγούς, γενικά ΟΛΟ το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου.

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά με κανένα άλλο καθαριστικό εσωτερικού χώρου, αφρού ή όχι, επωνύμου ή όχι δεν είχα τέτοιο καθάρισμα φίλε. Άσε που είναι και φθηνό (~4 ευρώ) μιας και προορίζεται για χρήση σπιτιού "για χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες". Wink

Πολύ ωραία και χρήσιμα αυτά που μας λες φίλε Στέφανε! Θα το δοκιμάσω κι εγώ προσεχώς και θα γράψω εντυπώσεις! Very happy Wink Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 11:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μια μαυρίλα στο δερματινό κάθισμα μέχρι και στην ³"£$%οτογκλίμ πήγα και δεν κάναν τίποτα πήρα καθαριστικό για δέρματα τίποτα είναι μπεζ τα γαμημένα και φαίνεται. Καμμιά ιδέα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 23:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Έχω μια μαυρίλα στο δερματινό κάθισμα μέχρι και στην ³"£$%οτογκλίμ πήγα και δεν κάναν τίποτα πήρα καθαριστικό για δέρματα τίποτα είναι μπεζ τα γαμημένα και φαίνεται. Καμμιά ιδέα;

πηγαινε σε κανενα στεγνοκαθαριστηριο που βαφει κι ολας ολο και κατι θα σου κανει.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης