Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 14:26:26 Θέμα δημοσίευσης: Δεν ξεκλειδώνει το Πορτμπαγκάζ! |
|
|
απο τοτε που πηρα το cc μου εχω εαν θεμα που οσο περναει ο καιρος εινια και πιο εκνευρηστικο...
ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΗ... ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ..ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 16:34:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και σε εμας ετσι ειναι και νομιζω πως το ιδιο γινεται σε ολα τα 206...
πραγματι ειναι τελειως ηλιθιο... 
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 19:02:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο το προβλημα το εχει ο πατερας μου 6 χρονια στο citroen....υπομονη φιλε μου...υπομονη.... 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:51:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για λόγους ασφαλείας ΟΛΑ τα CC άν ξεκλειδώσεις ειτε με τηλεχειρισμό είτε με το κλειδί απ'ευθείας απο πορτα δεν ξεκλειδώνουν το πορτ παγκάζ.. Απεναντίας εαν είναι ξεκλειδωτο το κλειδώνουν.... Οσον αφορά το σκεπτικό.. Δεν γνωρίζω...
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 02:23:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Για λόγους ασφαλείας ΟΛΑ τα CC άν ξεκλειδώσεις ειτε με τηλεχειρισμό είτε με το κλειδί απ'ευθείας απο πορτα δεν ξεκλειδώνουν το πορτ παγκάζ.. Απεναντίας εαν είναι ξεκλειδωτο το κλειδώνουν.... Οσον αφορά το σκεπτικό.. Δεν γνωρίζω... |
μου μυρίζει Δολιοφθορα ............................... περα απ΄τα γαρδουμπάκια σου!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|