PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 01:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το οινοπνευμα χαλαει το χρωμα.... Rolling eyes

Ειστε σιγουροι γι'αυτο που κανετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 17:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
αντωνη μαλλον θα μας πει ο μιστερ κρυος (seridim) τι κανουν στα μερη του που ειναι συνηθες φαινομενο αυτη η θερμοκρασια!

Μαζί με το νερό βάζετε και το κλασικό ΑΖΑΧ για τα τζάμια (με άρωμα λεμόνι ) και δεν έχετε προβλήματα παγώματος σε συνηθισμένες θερμοκρασίες (π.χ -5) Όταν φτάσει -10 και παρακάτω απλά περιμένετε να ξεπαγώσει

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 23:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένα μαγκάλι μήπως βοηθάει την κατάσταση; Laughing Laughing

Πάντως τώρα που η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από το μηδέν, τα πιτσιλιστήρια λειτουργούν και πάλι κανονικά...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 09:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαν κινεζικη συνταγη μιαζει το topic....το εκανε φλμπε το αμαξακι... Onfire

νομιζω οτι η καλητερη λυση ειναι το αντιψυκτικο, το κακο ειναι οτι δεν λιωνει αμεσως τους παγους απο το τζαμι.... Arrow

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλυτερο ειναι τα διαφορα αντιψυκτικα-καθαριστικα. Προσωπικα χρησιμοποιω της Sonax. (και τωρα που το ειπα θα παρω και ποσοστα Wink Puke right )
Και φυσικα αφου το βαλεις, κανεις για κανα λιγο χρηση στα πιτσιληστηρια για να περασει και το μειγμα στα σωληνακια.

Οσο για τον παγο στο τζαμι η λυση ειναι απλη. Βαζεις μπροστα και ολος ο αερας στο μπροστινο τζαμι. (μακαριοι οι εχοντες A/C). Σε 10 λεπτακια ο παγος εχει χασει επαφη με το τζαμι και ενα καθαρισματακι με το χερι εχει απομακρυνει τα παντα. Ουτε AZAX δεν κανει τετοια δουλεια.

Στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι καλυτερο να μην απομακρυνεις το αφρατο χιονακι πανω απο τον παγο. Λειτουργει σαν μονωση Exclamation Και εξηγουμαι. Εξω -7. αφαιρεις το αφρατο χιονι και μενει ο παγος. Πας τωρα να τον λιωσεις. Αμ δε! ο παγωμενος αερας επιβραδυνει την ολη διαδικασια. Κατανοητον Question

Ε, οποιος δεν καταλαβε ας σκεφτει γιατι οι εσκιμωοι ζουν σε igloo.

Υ.Γ.Αληθεια γιατι να μην μπουν και στο μπροστινο τζαμι αντιστασεις οπως στο πισω Question Exclamation Ολα θα ηταν πιο ευκολα.

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:

Υ.Γ.Αληθεια γιατι να μην μπουν και στο μπροστινο τζαμι αντιστασεις οπως στο πισω Question Exclamation Ολα θα ηταν πιο ευκολα.

...Και πιο δυσδιακριτα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 13:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο?

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 18:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?

Οταν βρεχει και εχεις μεγαλη ταχυτητα γινετε αυτο...το εχω παθει και χρησημοποιω νερακι αποιωνησμενο!Και καμια φιρα οινοπνευματακι! Wink
Και στο χιονι δεν χρησημοποιω υαλοκαθαρηστηρες γιατι γλυστραει και αν τρεχεις και λιγο... Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 19:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:

Αυτο σηνεβει για 2 λογους.

1) Το παρπριζ του 206 ειναι πολυ κυρτο και σε μεγαλες ταχυτητες το νερο φευγει με τον αερα.
2) Το καθαριστικο που εβαλες δημιουργει μια λεπτη στρωση που κανει τις σταγονες να γλιστρανε πολυ πιο ευκολα απ'το τζαμι, αυτο σε συνδιασμο με το 1) ειχε το αποτελεσμα που περιεγραψες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 09:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:

Μπορει ακομα να ειναι και απο το σαμπουαν που χρησιμοποιεις στο πλυσιμο ή το πλυντηριο που το πας. Πολλα απο τα σαμπουαν εχουν μεσα καποια ποσοτητα υγρου κεριου. Με τα ιδια αποτελεσματα. Ακομα και σε μικρες ταχύτητες βλεπεις τη σταγονα να πεφτει στο τζαμι και να μαζευεται αντι να απλώνει.

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
alexbo1 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XT 1.6 16V 5θυρο

Ένταξη: 10 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχα πάθει το εξής. Χειμώνας, τοτέ με τα χιόνια έτυχε να βρεθώ στην Αγ. Παρασκευή. Την στιγμή που ξεκίναγα για να φύγω και επείδή ειχαν κάτσει πευκοβελόνες από κάτι πευκα στο παρμπριζ ειπά να πατίσω μια φορά τα πιτσιλιστίρια. Το θεαμα ήταν τρομερό. Το νερό εβγαινε κανονικά αλλά κρυστάλλωνε μόλις ερχόταν σε επαφή με το παρμπριζ. Αλαρμ και σταση στην ακρη του δρόμου. Air condition στο full να χτυπάει τον ανεμοθόρακα και με ένα πανακι είχα βγεί εξω και καθάριζα τους πάγους.!!! Από τοτε δεν ξαναβάζω νερό το χειμώνα τουλάχιστον.
Αλήθεια, Το AZAX για τα τζάμια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα??

alexbo1
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Πολλα απο τα σαμπουαν εχουν μεσα καποια ποσοτητα υγρου κεριου.

Σίγουρα ήτανε το κερί!

Πάντως και εγώ συστήνω την λύση του οινοπνεύματος ώς αντιψυκτικού στο νερό των υαλοκαθαριστήρων! Wink Όσο για φθορές, μπαααα..... Wink

alexbo1 : Δεν νομίζω το AZAX να προκαλέσει προβλήματα... Δεν θα ήταν προς πώληση τότε! Laughing Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 07:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα παγωμενα τζαμια υπαρχουν ειδικα σπρει που ψεκαζεις και σε δευτερολεπτα αραιωνει ο παγος.ενα τετοιο ειχα παρει πριν ανεβω στο βροχονησο και απλα μεσωσε αφου καθε μερα το αμαξι ειχε παγο σε φαση να μην γυρνανε οι κλειδαριες,να μην μπορω να ανοιξω με το τηλεχηριστηριο κτλ.Μια φορα εκανα και το λαθος και το πηγα σε πληντηριο βραδι και το πρωι μπηκα απο το πορτ μπαγκαζ μεσα αφου ειχαν παγωσει και οι πορτες και δεν ανοιγαν Shocked και σπρευ βεβαια στο χρωμα πανω δεν μου εκανε να ριξω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης