Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 01:19:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια το οινοπνευμα χαλαει το χρωμα....
Ειστε σιγουροι γι'αυτο που κανετε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 17:02:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
micho έγραψε: | αντωνη μαλλον θα μας πει ο μιστερ κρυος (seridim) τι κανουν στα μερη του που ειναι συνηθες φαινομενο αυτη η θερμοκρασια! |
Μαζί με το νερό βάζετε και το κλασικό ΑΖΑΧ για τα τζάμια (με άρωμα λεμόνι ) και δεν έχετε προβλήματα παγώματος σε συνηθισμένες θερμοκρασίες (π.χ -5) Όταν φτάσει -10 και παρακάτω απλά περιμένετε να ξεπαγώσει
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 23:19:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανένα μαγκάλι μήπως βοηθάει την κατάσταση;
Πάντως τώρα που η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από το μηδέν, τα πιτσιλιστήρια λειτουργούν και πάλι κανονικά...
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2004, 09:07:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σαν κινεζικη συνταγη μιαζει το topic....το εκανε φλμπε το αμαξακι...
νομιζω οτι η καλητερη λυση ειναι το αντιψυκτικο, το κακο ειναι οτι δεν λιωνει αμεσως τους παγους απο το τζαμι.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:04:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το καλυτερο ειναι τα διαφορα αντιψυκτικα-καθαριστικα. Προσωπικα χρησιμοποιω της Sonax. (και τωρα που το ειπα θα παρω και ποσοστα )
Και φυσικα αφου το βαλεις, κανεις για κανα λιγο χρηση στα πιτσιληστηρια για να περασει και το μειγμα στα σωληνακια.
Οσο για τον παγο στο τζαμι η λυση ειναι απλη. Βαζεις μπροστα και ολος ο αερας στο μπροστινο τζαμι. (μακαριοι οι εχοντες A/C). Σε 10 λεπτακια ο παγος εχει χασει επαφη με το τζαμι και ενα καθαρισματακι με το χερι εχει απομακρυνει τα παντα. Ουτε AZAX δεν κανει τετοια δουλεια.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι καλυτερο να μην απομακρυνεις το αφρατο χιονακι πανω απο τον παγο. Λειτουργει σαν μονωση Και εξηγουμαι. Εξω -7. αφαιρεις το αφρατο χιονι και μενει ο παγος. Πας τωρα να τον λιωσεις. Αμ δε! ο παγωμενος αερας επιβραδυνει την ολη διαδικασια. Κατανοητον
Ε, οποιος δεν καταλαβε ας σκεφτει γιατι οι εσκιμωοι ζουν σε igloo.
Υ.Γ.Αληθεια γιατι να μην μπουν και στο μπροστινο τζαμι αντιστασεις οπως στο πισω Ολα θα ηταν πιο ευκολα.
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:18:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: |
Υ.Γ.Αληθεια γιατι να μην μπουν και στο μπροστινο τζαμι αντιστασεις οπως στο πισω Ολα θα ηταν πιο ευκολα. |
...Και πιο δυσδιακριτα!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 13:09:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 18:05:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο? |
Οταν βρεχει και εχεις μεγαλη ταχυτητα γινετε αυτο...το εχω παθει και χρησημοποιω νερακι αποιωνησμενο!Και καμια φιρα οινοπνευματακι!
Και στο χιονι δεν χρησημοποιω υαλοκαθαρηστηρες γιατι γλυστραει και αν τρεχεις και λιγο... 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 19:44:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Αυτο σηνεβει για 2 λογους.
1) Το παρπριζ του 206 ειναι πολυ κυρτο και σε μεγαλες ταχυτητες το νερο φευγει με τον αερα.
2) Το καθαριστικο που εβαλες δημιουργει μια λεπτη στρωση που κανει τις σταγονες να γλιστρανε πολυ πιο ευκολα απ'το τζαμι, αυτο σε συνδιασμο με το 1) ειχε το αποτελεσμα που περιεγραψες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 09:27:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορει ακομα να ειναι και απο το σαμπουαν που χρησιμοποιεις στο πλυσιμο ή το πλυντηριο που το πας. Πολλα απο τα σαμπουαν εχουν μεσα καποια ποσοτητα υγρου κεριου. Με τα ιδια αποτελεσματα. Ακομα και σε μικρες ταχύτητες βλεπεις τη σταγονα να πεφτει στο τζαμι και να μαζευεται αντι να απλώνει.
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexbo1 (Alexandros) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XT 1.6 16V 5θυρο
Ένταξη: 10 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:00:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ είχα πάθει το εξής. Χειμώνας, τοτέ με τα χιόνια έτυχε να βρεθώ στην Αγ. Παρασκευή. Την στιγμή που ξεκίναγα για να φύγω και επείδή ειχαν κάτσει πευκοβελόνες από κάτι πευκα στο παρμπριζ ειπά να πατίσω μια φορά τα πιτσιλιστίρια. Το θεαμα ήταν τρομερό. Το νερό εβγαινε κανονικά αλλά κρυστάλλωνε μόλις ερχόταν σε επαφή με το παρμπριζ. Αλαρμ και σταση στην ακρη του δρόμου. Air condition στο full να χτυπάει τον ανεμοθόρακα και με ένα πανακι είχα βγεί εξω και καθάριζα τους πάγους.!!! Από τοτε δεν ξαναβάζω νερό το χειμώνα τουλάχιστον.
Αλήθεια, Το AZAX για τα τζάμια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα??
alexbo1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:33:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: | Πολλα απο τα σαμπουαν εχουν μεσα καποια ποσοτητα υγρου κεριου. |
Σίγουρα ήτανε το κερί!
Πάντως και εγώ συστήνω την λύση του οινοπνεύματος ώς αντιψυκτικού στο νερό των υαλοκαθαριστήρων! Όσο για φθορές, μπαααα.....
alexbo1 : Δεν νομίζω το AZAX να προκαλέσει προβλήματα... Δεν θα ήταν προς πώληση τότε! 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 07:16:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για τα παγωμενα τζαμια υπαρχουν ειδικα σπρει που ψεκαζεις και σε δευτερολεπτα αραιωνει ο παγος.ενα τετοιο ειχα παρει πριν ανεβω στο βροχονησο και απλα μεσωσε αφου καθε μερα το αμαξι ειχε παγο σε φαση να μην γυρνανε οι κλειδαριες,να μην μπορω να ανοιξω με το τηλεχηριστηριο κτλ.Μια φορα εκανα και το λαθος και το πηγα σε πληντηριο βραδι και το πρωι μπηκα απο το πορτ μπαγκαζ μεσα αφου ειχαν παγωσει και οι πορτες και δεν ανοιγαν και σπρευ βεβαια στο χρωμα πανω δεν μου εκανε να ριξω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|