PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τεκμήριο αγόράς αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 23:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Τεκμήριο αγόράς αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι γνωρίζουμέ ότι από 1/1/2004 καταργήθηκαν τα τεκμήρια διαβίωσης των αυτοκινήτων με τιμολογιακή εργοστασιακή αξία μέχρι 50000€ ανεξαρτήτως κυβικών.
Με το τεκμήριο αγοράς τί έχει γίνει; Ισχύει ή έχει καταργηθεί και αυτό; Και εξηγώ: Όταν πήρα το 206 (οκτ 2001) είμουν φαντάρος. Κάποια χρήματα είχα δεν μπορούσα να το αγοράσω όμως στο όνομά μου γιατί δεν είχα εισοδήματα στην εφορία. Έβγαλα ΑΦΜ λοιπόν και προσκόμισα μια υπεύθυνη δήλωση στην εφορία ότι "εξουσιοδοτώ τον πατέρα μου να μου κάνει δωρεά 2.000.000δρχ τα οποία θα χρησιμοποιήσω για αγορά αυτοκινήτου" και αυτό ήταν η προκαταβολή στην οποία φάνηκε το δικό μου όνομα. Στις δόσεις φυσικά γράφτηκε το όνομα του πατέρα μου. Αυτή την περίοδο θέλω να το πουλήσω και να πάρω κάποιο καινούριο. Η προηγούμενη φορολογική μου δηλωση όμως είναι με μηδενικό εισόδημα και η τωρινή με εισοδημα που δεν καλύπτει την αξία του αυτοκινήτου που θέλω να πάρω. Αν πουλήσω το άλλο θα μπορέσω να δικαιολογήσω τα χρήματα που θα πάρω ώς προκαταβολή ή όχι; Θα χρειαστεί δήλωση με κάποιο συγκεκριμένο εισόδημα; Αν προσθέσω και άλλα χρήματα ώστε να το πάρω με μεγαλύτερη προκαταβολή θα χρειαστεί μεγαλύτερη δήλωση;Γνωρίζει κάποιος κάτι; Έχω μπερδευτεί!

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 10:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφοσον εχεις μηδενικη δηλωση , πρεπει να βρεις τροπο να καλυψεις το ποσο αγορας του νεου αυτοκινητου η την προκαταβολη του αν βαλεις δοσεις αλλα κ τις δοσεις που θα πληρωσεις μες τον χρονο!
Γιαυτο παρατηρειται το φαινομενο αγορας αυτοκινητων τους τελευταιους μηνες του χρονου!
Αρα πουλας το παλιο κ το δικαιολογεις ετσι η σου κανουν δωρεες οι συγγενεις σου ακομα κ φιλοι αλλα στους συγγενεις ειναι πιο μεγαλο το ποσο που μπορουν να σου δωσουν χωρις να φορολογηθει !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE, το post σου αυτό είναι σαν να το έγραψα εγώ...

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι! Πάντως γνωρίζω πως μπορείς να αποφύγεις την φορολογία, αν τα χρήματα για το αμάξι φαίνονται σαν γονική παροχή ή δωρεά! Αλλά μέχρι κάποιο όριο χρημάτων, το οποίο νομίζω είναι €7.000 ή €10.000! Πήγαινε στην ΔΟΥ της πόλης που είσαι και ρώτα... Εγώ αυτό έκανα! Wink

Μόνο που πήγαινε νηφάλιος και με γεμάτο χαμόγελο και έτοιμος να δοκιμάσεις τα νεύρα σου... Γιατί, σε δημόσια υπηρεσία πας... Evil Twisted evil Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 14:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή πάλι μια από τα ίδια αλλά σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα των δόσεων θα τα πληρώνω εγώ άσχετα αν είναι στο όνομα του πατέρα μου...
Αρχίζει το ψάξιμο λοιπόν...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 17:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάξε και συ, και όταν τελειώσω και εγώ τις ιστορίες με το νέο μου 206 θα τα κάνω post εδώ για να βοηθήσουμε και τους υπολοίπους! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 16:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέθαψα αυτό για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Έστω ότι δηλώνεις στην εφορία εισόδημα Ε ευρώ.
Ο φόρος εισοδήματός σου είναι Φ ευρώ.
Έχεις ένα 1600άρι του 2003, το πουλάς μέσα στο 2010 και παίρνεις Χ ευρώ.

Πόσα ευρώ μπορείς να δικαιολογήσεις για αγορά αυτοκινήτου μέσα στο 2010 ;

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης