PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πίσω ζώνες ασφαλείας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 17:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Πίσω ζώνες ασφαλείας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήμασταν 3 άτομα κι είπα να καθόμουν πίσω αριστερά (θα οδηγούσε ο bro) για να κάτσει ο φίλος του συνοδηγός! Wink

Πάω να βάλω τη ζώνη και μετά λύπης μου βλέπω μόνο 2 υποδοχές για να μπει! Υπάρχουν 3 ζώνες πίσω και οι υποδοχές είναι 2 (μια στο κέντρο και μια δεξιά, αριστερά δεν υπήρχε...βέβαια την κούμπωσα στη μεσαία υποδοχή).

Το μοντέλο του 206 μου φαίνεται κάτω από το άβαταρ, καθώς και η χρονολογία.
Έψαξα να βρω μπας και ήταν χωμένη πουθενά...μάταια!!! Μήπως ξεχάσαν να τη βάλουν?
Κι εσάς έτσι είναι? Μόνο 2?

Ρε παιδιά...έλεος δηλαδή...αν δεν υπάρχει 3η υποδοχή...γ**α τα! Εδώ 3θ αυτοκίνητα και έχουν, κι εγώ με το 206 το 5θ και να μην έχω????????????
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει (δε βάζει η Peugeot από μόνη της για κάποιο λόγο), αν τους πω να μου βάλουν γίνεται? Ή δε θα αντέξει την υποτιθέμενη δύναμη το σημείο που εφαρμόζουν οι υποδοχές?

Τα φώτα σας παιδιά...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 17:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω να εχεις μονο δυο...(αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια Onfire ) ψαξε καλητερα μηπως ειναι κατω απο κανενα καθισμα η πισω στο πορτ παγκαζ.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 17:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αναρωτιέσαι καθόλου. Οι δυο ακριανές πίσω ζώνες είναι κανονικές (δηλαδή τριών σημείων) ενώ πρέπει να υπάρχει και μια μεσαία δυο σημείων. Αν σου λείπει ένα κούμπωμα τότε μάλλον πρόκειται για λάθος συναρμολόγησης. Είναι αδύνατο να λείπει σκόπιμα. Εγώ όταν πήγα να πάρω το δικό μου, είχαν ξεχάσει να μου βάλουν το δέρμα που βρίσκεται γύρω από το λεβιέ (σαν σακούλα) και μου το πέρασαν εκείνη την ώρα...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΙΣΩ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Ήμασταν 3 άτομα κι είπα να καθόμουν πίσω αριστερά (θα οδηγούσε ο bro) για να κάτσει ο φίλος του συνοδηγός! Wink

Πάω να βάλω τη ζώνη και μετά λύπης μου βλέπω μόνο 2 υποδοχές για να μπει! Υπάρχουν 3 ζώνες πίσω και οι υποδοχές είναι 2 (μια στο κέντρο και μια δεξιά, αριστερά δεν υπήρχε...βέβαια την κούμπωσα στη μεσαία υποδοχή).

Το μοντέλο του 206 μου φαίνεται κάτω από το άβαταρ, καθώς και η χρονολογία.
Έψαξα να βρω μπας και ήταν χωμένη πουθενά...μάταια!!! Μήπως ξεχάσαν να τη βάλουν?
Κι εσάς έτσι είναι? Μόνο 2?

Ρε παιδιά...έλεος δηλαδή...αν δεν υπάρχει 3η υποδοχή...γ**α τα! Εδώ 3θ αυτοκίνητα και έχουν, κι εγώ με το 206 το 5θ και να μην έχω????????????
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει (δε βάζει η Peugeot από μόνη της για κάποιο λόγο), αν τους πω να μου βάλουν γίνεται? Ή δε θα αντέξει την υποτιθέμενη δύναμη το σημείο που εφαρμόζουν οι υποδοχές?

Τα φώτα σας παιδιά...

Αποκλειετε να μην υπαρχει κουμπωμα...
Ανοιξες τα καθισματα να δεις μηπως εχει χωθει απο κατω???
Ανοιξετα σαν να τα ανοιγες για να βαλεις κατι στο πορτπαγκαζ και δες μονος σου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κάνω λάθος, σε μένα και η τρίτη 3 σημείων είναι!!!!!!!! Cool Cool Cool

Γιάννη (Skull) πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Απλά θα τα τραβήξω προς τα εμένα όταν θα κάθομαι στα πίσω καθίσματα?
Το είχε κάνει και κάποιος άλλος (να τα κατεβάσει) και μετά είχε τριξίματα!!!!http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2668

Κι εγώ δεν το νομίζω Ζαχαρία, αλλά δυστυχώς βλέπω μόνο 2. Λες να μου έχει κρυφτεί πουθενά (αλλά το έψαξα λίγο) Embarassed Embarassed ??? Μάλλον θα είναι αυτό που λέει ο Αντώνης, λάθος στη συναρμολόγηση! Θα το τσεκάρω και θα σας πω! Wink

Αύριο ίσως πάει στην Peugeot το τουτού, οπότε θα τους βάλω να το βρουν κι αν δεν το βρουν...θα το βάλουν. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, σε μένα και η τρίτη 3 σημείων είναι!!!!!!!! Cool Cool Cool

Ναι, ρε, δίκιο έχεις! Ένα σημείο πάνω, ένα κάτω κι ένα το κούμπωμα! Εμ, ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι να σου κάνει το άμοιρο; Smile

Φοβάσαι να ανοίξεις τα καθίσματα ε; Δε νομίζω ότι θα μπορέσεις να το βρεις αλλιώς (αν όντως υπάρχει) αν δε σηκώσεις τα καθίσματα... Α! Και μη φοβάσαι, δεν εμφανίζονται σε όλους τα τριξίματα... Σε μένα δεν τρίζει τίποτα, κι ας έλαβε μέρος σε μετακόμιση και αλλεπάλληλες μεταφορές επίπλων (πως λέμε σε WRC και αλλεπάλληλες ειδικές, ε κάτι τέτοιο Laughing ). Κι αν δεν αρχίσει να τρίζει από εκεί, θα τρίζει κάπου αλλού, οπότε... Βάλε πιο δυνατά τη μουσική κι είσαι ΟΚ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
NITRO2004 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1400c.c. 100+ΒΑΛΕ hp ΜΕ NOS

Ένταξη: 19 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 22:37:35    Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΩ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ,ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. Shocked Evil

I HAVE NOS!!! ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΤΕ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 03:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από (ολιγόλεπτο για να μην πω ολιγοδευτερόλεπτο) ψάξιμο κι αφού έβαλα τα χέρια ανάμεσα στα καθίσματα δεν έπιασα τίποτα. Να φανταστείτε ενώ οι άλλες 2 έδεναν σε ένα εξόγκωμα, δεν υπήρχε άλλο εξόγκωμα. Μάλλον αυτή που λείπει θα δένει σε ένα από αυτά που υπάρχουν...δε θέλω να σκέφτομαι την άλλη περίπτωση...ή μάλλον...δε θέλουν να σκέφτονται την άλλη περίπτωση! Twisted evil Twisted evil

Δυστυχώς, κάτι πρέπει να ξεχάσανε!! Laughing
Αν πάω αύριο θα ξέρω σίγουρα να σας πω! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μάλλον θα είναι αυτό που λέει ο Αντώνης, λάθος στη συναρμολόγηση! Θα το τσεκάρω και θα σας πω! Wink

Καντους μηνυση!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 23:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
kovac έγραψε:
Μάλλον θα είναι αυτό που λέει ο Αντώνης, λάθος στη συναρμολόγηση! Θα το τσεκάρω και θα σας πω! Wink

Καντους μηνυση!! Laughing Laughing Laughing

Λες να φύγω με το RC από εκεί (αφού τσεκάρω και αυτουνού τις ζώνες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil )??????????? Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 01:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΣΧΕΤΟ: Ρε συ, Χρήστο, λύσε μου μια απορία που έχω εδώ και καιρό. Αυτά στη φωτό είναι αληθινές γρατζουνιές ή φωτομοντάζ;

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 04:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ: Ρε συ, Χρήστο, λύσε μου μια απορία που έχω εδώ και καιρό. Αυτά στη φωτό είναι αληθινές γρατζουνιές ή φωτομοντάζ;

Αληθινές!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 12:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πως τις κατάφερες ρε συ;

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 18:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μας τις κατάφεραν!!!!

Πέρισυ Shocked Shocked Shocked (τότε με τους δυνατούς ανέμους) έφυγε ένα σίδερο από την πολυκατοικία που χτιζόταν δίπλα μας και το λιονταράκι μας έσπευσε να το πιάσει και να το σταματήσει (παρκαρισμένο ήταν κι έπεσε πάνω του, αφού δε χτύπησε κανένα περαστικό... Evil )!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2004, 22:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάααλαβα! Πάντως αν τους βάλεις και λίγο αλοιφούλα για να πάρουν το χρώμα του αυτοκινήτου θα είναι πολύ καλή αισθητική παρέμβαση Razz

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 04:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαααα...έτσι κι αλλιώς το καπώ θα μας το αλλάξει ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας (βλέπεις ακόμα δεν έχουν μπει οι υπογραφές Shocked Shocked Shocked , αλλά υπάρχει και μάρτυρας...οπότε και να θέλει να μην το αλλάξει....αλλά δεν είπε όχι, οπότε αχρείαστος να 'ναι ο μάρτυρας...). Wink

Μήπως ξεφύγαμε λίγο? Μήπως? Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2004, 02:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΙΣΩ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NITRO2004 έγραψε:
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ,ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. Shocked Evil

Χα!!!!
Το βρήκα!!!! Ή μάλλον το βρήκε!!!!! Ο Αργύρης (Touristas)!!!!! Cool
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΓΥΡΗ!!!!!! Wink
Όλα οκ λοιπόν!!!! Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2004, 14:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα... εμενα πάντως το καρούλι μου παραλήφθηκε με μια χαλασμένη πίσω αριστερά ζώνη... φαινεται ειπαν οτι δεν χωράει που δεν χωράει κανείς... τι να την κάνει τη ζώνη?

τες πα ... DAKAR και αλλαγή... με τον Αρωλιά στην DAKAR ???κολλητάρια!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 08:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
χαχαχα... εμενα πάντως το καρούλι μου παραλήφθηκε με μια χαλασμένη πίσω αριστερά ζώνη... φαινεται ειπαν οτι δεν χωράει που δεν χωράει κανείς... τι να την κάνει τη ζώνη?

τες πα ... DAKAR και αλλαγή... με τον Αρωλιά στην DAKAR ???κολλητάρια!

μεγαλη επιτυχια αυτη η dakar..... Arrow Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 08:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως τυχαία μπήκα στην ακατανόμαστη... απλώς έτυχε να είναι στο ελληνικό (δίπλα στη δουλειά μου στο Άλιμο)

Μην τρελενόμαστε όμως, αν ήταν καλοί στη δουλεία τους... δεν θα είχαμε γίνει φιλοι γιατί πολύ απλά θα τους είχα δεί μόνο μία φορά...

τι να πει κανείς για το peugeot της αλληνής???

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης