PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λασπωτήρες & Φρυδάκια Θόλων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 09:59:23    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λασπωτήρες & Φρυδάκια Θόλων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να βάλω τους λασπωτήρες που υπάρχουν στην γκάμα των αξεσουάρ του 206, κυρίως για εμπρός, γιατί έχω βαρεθεί κάθε φορά που πέφτω σε νερά να γίνονται οι πόρτες μου σαν πίνακες αφηρημένης τέχνης Razz Με τα 195άρια η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω:

* Έχει βάλει κανείς; Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζουν και πως τοποθετούνται;
* Πιστεύετε ότι θα εξυπηρετήσουν το σκοπό για τον οποίο τους θέλω ή τζάμπα θα τους βάλω;
* Επειδή προς καλοκαίρι μεριά το αμάξι θα χαμηλώσει 3-3,5cm λέτε να έχω πρόβλημα; Μήπως βρίσκουν ή χτυπάνε ή τίποτα τέτοιο;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την zzzleepy στις Πεμ 18 Μάρ 2004, 19:59:31, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 10:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι χαμηλωμενος και ηθελα να βαλω και εγω τα δοκιμασα ομως προχειρα πανω στο αυτοκινητο και μου εδωσαν την εντυπωση οτι καμια βδομαδα θα αντεχαν οποτε το αφησα.πλησιαζει παρα πολυ στην ασφαλτο και φοβαμαι πως σε κανεναν ταφο θα τα διαλυσεις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσωπικη αποψη: δεν αξιζει να τους βαλεις.
παλι χαλια θα γινεται το αμαξι αν πεφτεις σε νερα/λασπες ίσως οχι τοσο αλλα χαλια θα γινεται!
ασε που αφαιρουν απο το ολο kangaroo look , κοβουν και αλογα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Λασπωτήρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω αν χαμηλώσει το αυτοκίνητο, τότε σίγουρα θα χτυπάνε. Προεξέχουν αρκετά. Sad

Πόσο λειτουργικοί είναι και πόσο κοστίζουν δε γνωρίζω. Sad
Σίγουρα όμως θα δείχνει πολύυυυυυυυυυ πιο άσχημο με τους λασπωτήρες. Wink Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Αν δε δοκιμάσεις/δεις δεν ξέρεις. Wink

Μια καλή ιδέα είναι να κάνεις αυτό που έκανε κι ο STAMOS, δηλαδή να τους προβάρεις πάνω στο 206 σου, βλέποντας έτσι αν θα βρίσκουν με το μελλοντικό χαμήλωμα και κυρίως πως δείχνει το όχημα! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 12:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το χαμηλωσεις δεν αξιζει.θα βρισκουν. και παντα υπαρχει περιπτωση να τα σπασεις στο παρκαρισμα σε πεζοδρομια.
αν το αφησεις ως εχει, εμενα τουλαχιστον μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά. Wink
κόστος δε ξερω ακριβως αλλα δεν ειναι τιποτα το φοβερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 13:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις έμαθα τιμή για τους λασπωτήρες: 22Ε το ζευγάρι, άβαφοι. Μάλιστα. Δηλαδή και να τους βάλω και να σπάσουν δεν είναι σημαντική η ζημιά. Είδωμεν...

Άσχετο: υπάρχουν κάποια φρυδάκια που μπαίνουν στους θόλους και τους φουσκώνουν ελαφρώς. Αν δεν κάνω λάθος τους φοράει το GT. Ξέρετε μήπως πως τα λένε; Στην Newland δεν κατάλαβαν τι εννοώ παρά τις προσπάθειές μου να τους εξηγήσω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΒΑΣΙΛΗΣ (THOR)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ΧΤ 1.1

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 80%.
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.

ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.........
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 14:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Άσχετο: υπάρχουν κάποια φρυδάκια που μπαίνουν στους θόλους και τους φουσκώνουν ελαφρώς. Αν δεν κάνω λάθος τους φοράει το GT. Ξέρετε μήπως πως τα λένε; Στην Newland δεν κατάλαβαν τι εννοώ παρά τις προσπάθειές μου να τους εξηγήσω...

"Φρυδακια Φτερων" ή "Wheel Arches" στα αγγλικα εαν θες να κανεις και καμια αναζητηση στο Internet. Του GT ειναι πολυ διακριτικα, τα πολυ φουσκωτα που πιθανων να δεις σε photos απο body kits συθηθως πανε μαζι με τα παρελκομενα του κιτ δηλαδη μασκα, πισω προφυλακτηρα και μασπιε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν και αυτοι που προστατευουν και τα πισω οχηματα που ακολουθουν

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΒΑΣΙΛΗΣ (THOR)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ΧΤ 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΜΜΜΜΜ.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.........
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

"Φρυδακια Φτερων" ή "Wheel Arches" στα αγγλικα εαν θες να κανεις και καμια αναζητηση στο Internet. Του GT ειναι πολυ διακριτικα, τα πολυ φουσκωτα που πιθανων να δεις σε photos απο body kits συθηθως πανε μαζι με τα παρελκομενα του κιτ δηλαδη μασκα, πισω προφυλακτηρα και μασπιε.

Βασικά εγώ τα είδα στον κατάλογο με τα αξεσουάρ του 206 και μου άρεσαν ακριβώς γιατί είναι διακριτικά. Μάλλον πρέπει να πάω και να τους δείξω τον κατάλογο για να καταλάβουν τι τους λέω... Evil

pugsang έγραψε:
Υπαρχουν και αυτοι που προστατευουν και τα πισω οχηματα που ακολουθουν

Ρε συ Μάκη είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΣ!!! Laughing Laughing Laughing

Πω,πω, ακόμα γελάω! Να'σαι καλά ρε συ!

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 80%.
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΡΩΜΙΑ ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.

Όταν λες διχρωμία μαύρο-μπλε τι εννοείς; Οι λασπωτήρες όταν είναι άβαφοι είναι μαύροι; Ή απλώς τους έβαψες εσύ μαύρους; Το ότι είναι εύκολοι στην τοποθέτηση μου το είπαν κι από την αντιπροσωπεία. Μάλλον θα τους βάλω για δοκιμή... Ευχαριστώ για τη βοήθεια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ΒΑΣΙΛΗΣ (THOR)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ΧΤ 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 15:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΒΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ....

ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.........
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 16:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK! Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε μου!

Λες να τους βάψω ασημί; Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 16:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έχω λασποτήρες αλλά δεν ξέρω τιμή γιατί τοποθετήθηκαν όταν αγοράστικε το αυτοκίνητο!
Προσώπικα δεν μου αρέσουν παρόλο που είναι απανω στο αυτοκίνητο και γι' αυτό θα πάρουν δρόμο...
Έχουν βρει άπειρες φορεσ και απλώς κάνει γρατζουνιές οπότε αν βάλεις δεν παίζει να τους βάψεις γιατί θα είναι απαράδεκτοι Silly
Άσε που αν το αυτοκίνητο ειναι φορτωμένο σε κάθε λακούβες και σαμαράκια του δρόμου θα βρίσκουν!
Ααααααα ξέχασα να πω....και όλα αυτά χωρίς να είναι χαμηλομένο το αυτοκίνητο... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 17:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντωνη δες για ποσο φουσκωνουν στην παρακατω φωτογραφια...

(sory για το μεγεθος αλλα ηθελα να δειξω ποσο φουσκωνει...) Embarassed

Ενας φιλος που εχει στο δικο του 206 μου ειπε οτι λειτουργουν και σαν λασποτηρες δηλαδη θα κανουν την δουλεια που σκεφτεσε να κανεις!

ΟΙ ροδες μπαινουν κατα πολυ πιο μεσα(ή ετσι φαινετε,στην ουσια τα πλαστικα βγαινουν εξω)και ετσι δεν θα εχεις το προβλημα! Wink

Το μεγαλητερο προβλημα ειναι οτι αν εχω ανοιχτα παραθυρα τερμα και περασω απο νερα πιστιλανε ακομα και μεσα! Very happy

Η τιμη ειναι λιγο τσουχτερη γιατι αν θυμαμε καλα μου ειχε πει 90ευρο το κοματι...αλλα απο εταιρια! Shocked
Αν θες παντως να ρωτησουμε κανα μαγαζι με πολυεστερς και να τα κανουμε μαζι να μας βγουν φθηνοτερα! Wink

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 19:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη ωραία αυτά αλλά μήπως χωρίς τις ποδιές και τα μαρσπιέ θα δείχνουν λίγο too much; Το 206 στη φωτό έχει πλήρες bodykit οπότε τα φρυδάκια στους θόλους δένουν με το σύνολο. Σε μας πως θα φαίνεται; Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάνουμε τίποτα πολυεστερικά μπορούμε να πιάσουμε όλη την περιφέρεια του θόλου οπότε δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημο. Χμμμμ... άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 23:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη θελω το τουτου μου να το κανω σιγα σιγα look GT, πειτε μια τιμη αν γνωριζεται για τα φρυδακια φτερων του GT και πως γινεται η τοποθετηση!ΤΗΝΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 23:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις τη μάθουμε κι εμείς θα στην πούμε...

Κανένας ιδιοκτήτης GT δε γνωρίζει; Αλήθεια, γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν φρυδάκια μόνο στους εμπρός θόλους;

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 10:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν ακόμα και στη Lion να αρνούνται ότι υπάρχουν τέτοια φρυδάκια για 206; Τους λέω ότι υπάρχουν και στον κατάλογο με τα αξεσουάρ του αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Μήπως δεν τα βγάζουν πια;

Για του GT τα μπροστινά μου είπαν ότι δεν ταιριάζουν στα φτερά μας...

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2004, 12:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Γιάννη ωραία αυτά αλλά μήπως χωρίς τις ποδιές και τα μαρσπιέ θα δείχνουν λίγο too much; Το 206 στη φωτό έχει πλήρες bodykit οπότε τα φρυδάκια στους θόλους δένουν με το σύνολο. Σε μας πως θα φαίνεται; Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάνουμε τίποτα πολυεστερικά μπορούμε να πιάσουμε όλη την περιφέρεια του θόλου οπότε δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημο. Χμμμμ... άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες... Twisted evil

Μα εγω Αντωνη πηγαινω για body kit για αυτο και το σκεφτομαι...

Να παμε σε ενα μαγαζι να ρωτησουμε και να παραγκειλω και ενα πισω προφυλακτηρα για να τελειωνω! Very happy

Μια ιδεα ειναι σαν τα πλαινα του 106 που εχει τετοια φρυδακια που συνεχιζουν στα πλαινα του αυτοκινητου...
Πιστευω να καταλαβες τι λεω?? Very happy

ΠΑρε κανα τηλ να παμε να ρωτησουμε τωρα,αυριο,σημερα... Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 1 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης