PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λεβιές ταχυτήτων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 18:16:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λεβιές ταχυτήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα αγορασα το εικονιζομενο λεβιεδακι(λεβιεδακι να το κανει ο Θεος)! Very happy
Οπτικα ειναι υπερωραιο αλλα οικονιμικα ακομα ποναει η τσεπη μου!Μου στοιχησε μαζι με την φυσουνα του που ειναι στο ιδο χρωμα με αυτο το δερματινο του τιμονιου 100ευρο! Shocked
Το topic το ανοιγω για να ακουσω εναν καλο λογο...τοσα λεφτα για αυτο το πραγματακι?? Confused
Πως σας φαινετε???Ωραιο?
Εχει και λαμπακι μεσα στο μυτερο μπλε πλαστικο και το βραδυ φαινετε ωραιο!Η αξια του ειναι 70ευρο και της φυσουνας 30ευρουλακια...

Πειτε τιποτα να παρηγορηθω... Embarassed

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 18:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη από τη στιγμή που σου αρέσει, σκέψου πως όσα και να έδωσες, άξιζε τον κόπο. Wink

Όμορφο είναι, πολύ ωραία χρώματα, τώρα για το led... Confused ! Το μόνο κακό είναι πως είναι πολύ μυτερό...αλλά αν τις βάζεις καρφωτές τις ταχύτητες τότε είσαι μια χαρά!!!!!! Lol Lol Lol Wink

Πέρα από την πλάκα, θα πρέπει να έχει αγριέψει λίγο ο λεβιές τωρά! Καλοφόρετο Γιάννη. Wink
Καμιά φωτογραφία????? Sad Sad Sad
-------------------------------------------
Επεξεργασία:

Δε σε ενοχλεί η μύτη στην αλλαγή των ταχυτήτων?
Υποθέτω είναι μπροστά η μύτη. Άρα από 3η σε 4η?
Αν είναι πίσω η μύτη, από 4η σε 3η σε κανένα απότομο φρενάρισμα (με κατέβασμα ταχύτητας) δε θα έχεις πρόβλημα? Δε θα ενοχλεί?
Επειδή είναι και αρκετά μυτερός...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 08:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Λεβιες ταχυτητων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Σημερα αγορασα το εικονιζομενο λεβιεδακι(λεβιεδακι να το κανει ο Θεος)! Very happy
Οπτικα ειναι υπερωραιο αλλα οικονιμικα ακομα ποναει η τσεπη μου!Μου στοιχησε μαζι με την φυσουνα του που ειναι στο ιδο χρωμα με αυτο το δερματινο του τιμονιου 100ευρο! Shocked
Το topic το ανοιγω για να ακουσω εναν καλο λογο...τοσα λεφτα για αυτο το πραγματακι?? Confused
Πως σας φαινετε???Ωραιο?
Εχει και λαμπακι μεσα στο μυτερο μπλε πλαστικο και το βραδυ φαινετε ωραιο!Η αξια του ειναι 70ευρο και της φυσουνας 30ευρουλακια...

Πειτε τιποτα να παρηγορηθω... Embarassed

καλο λογο;; Twisted evil καλα εισαι σοβαρος; Confused
εδωσες ενα ματσο λεφτα γιαυτη την αηδια ;;
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
δεν μπορεις να πεις ! σε εφτιαξα!

σοβαρα τωρα : προσωπικα μου φαινεται ...υπερβολικο,
αλλα παλι απο κοντα μπορει να ειναι ωραιο.
σε βολευει στο χερι;
οσο για τα 100Ε , θα αποσβεστουν απο την ευχαριστηση που θα νιωθεις οταν το βλεπεις και το πιανεις. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 12:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη με γεια! Εγώ θα το δω από κοντά Smile Εκεί που το πήρες είχε κανένα σε σχήμα νεκροκεφαλής; Twisted evil

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 15:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Γιάννη με γεια! Εγώ θα το δω από κοντά Smile Εκεί που το πήρες είχε κανένα σε σχήμα νεκροκεφαλής; Twisted evil

ωραίος...
έχεις δει το "heaven can wait" των maiden???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 15:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι γιατί; Έχει κανένα τέτοιο λεβιεδάκι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 15:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Όχι γιατί; Έχει κανένα τέτοιο λεβιεδάκι;

ΟΗ ΥΕΑΗ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 18:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ jet το λεβιεδακι, με 'γεια... Very happy Οσο για τα λεφτα που εδωσες, δεν τιθεται λογος αν σου αρεσει!!! Παντως σαν λεβιεδακι απο μονο του δεν εκανε και υπερβολικα λεφτα (70e), αν σκεφτεις οτι εχει και το λαμπακι!!! Κατι momo, sparco κανουν 100e απο μονα τους!!! Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολυ extreme ...... με'γεια.....!!!Αν εσενα σου αρεση μαζι σου κι εμεις!! Multi color
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ οτι ειδα εχεις μπλε καρο ..αν εχεις κ μπλε καθισματακια θα ειναι ολα τα λεφτα μαστορη !!!
ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ να χεις Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E ρε τι clubαρα εχουμε...
Παιδια ειστε ολοι...τα καλητερα!
Αυτα ειναι!!!Μου φτιαξατε την μερα!! Laughing Laughing

Το λεβιεδακι λοιπον ειναι σαν joystic! Shocked Δηλαδη εχει βαθουλοματακια για τα δακτυλα!Το πιανεις λες και εισαι πιλοτος και ετοιμαζεσε για απογιωση!Ειναι πιο χοντρο ετσι ωστε να μην ακουμπανε τα ακρα των δακτυλων μεταξυ τους!Δεν ειναι νικελ αλλα βαμενο ασημι(αυτο ειναι καλο γιατι θα βαψω ολα τα πλαστικα μεσα στο ιδιο χρωμα) και το λαμπακι πολυ διακριτικο! Very happy Ψηλωσε λιγο τις ταχυτητες και για καποια στιγμη ακουμπουσε στο Α\C,αλλα μετα το κοντιναμε κι αλλο!Σου δεινει καλη αισθηση οδηγηματος...μετα τα αμορτισερ και την μηχανη θα ειμαι ΟΚ! Laughing Very happy

Αλλα πολλα λεφτα ρε παιδι μου...ολα τα λεβιεδακια της RACING τοσο ειχαν πανω-κατω!Και για να γενικεψω ολα τα αντικειμενα για το αυτοκινητο πολυ ακριβα!Αξιζει να τα κανεις ολα αυτα??? Confused

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Το εχω δει και αυτο με κοκκινα ματια που ειχαν και αυτα led και αναβανε! Twisted evil
Ειναι πολυ extreme!!!Εγω εχω βιδα που στο κεφαλι της εχει νεκροκεφαλη(SKULL)!! Very happy Την ειχα απο το μηχανακι μου.... Evil

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλα πολλα λεφτα ρε παιδι μου...ολα τα λεβιεδακια της RACING τοσο ειχαν πανω-κατω!Και για να γενικεψω ολα τα αντικειμενα για το αυτοκινητο πολυ ακριβα!Αξιζει να τα κανεις ολα αυτα??? Confused[/quote]

Αν το σκεφτης λογικα δεν αξιζει να ριχνεις φραγκο .......
Η τρελα ομως δεν εχει λογικη αρα δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι αν αξιζει!!
14 χρονον ειναι το 205 και παλη δεν το σκεφτωμουνα οτι και αν του εκανα !! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2004, 19:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι δεν πειγε καλα......... Mad
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 03:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Κατι δεν πειγε καλα......... Mad

Ξέχασες να βάλεις ένα [quote] στην αρχή. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2004, 18:13:31    Θέμα δημοσίευσης: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως εχει φουσκωσει κανεις με κεποιο τροπο τη φυσουνα των ταχυτητων??? Very happy
Στην αρχη η καινουργεια μου ηταν φουσκομενη τωρα πια μετα απο 1 βδομαδα επεσε και δεν κεθετε καλα...
Καμια ιδεα??? Confused

Σκεφτηκα να βαλω ενα υλικο απο μεσα και να το κολησω στο πανω μερος του λεβιε(εσωτερικα)...
Θα πετυχει???
Το εχει κανει κανεις??

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 08:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεβιεδάκι σε σχήμα νεκροκεφαλής που θα βρούμε;

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 10:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

καλα δεν τρωγεσε με τιποτα...."νεκροκεφαλη Question "

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 11:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Μηπως εχει φουσκωσει κανεις με κεποιο τροπο τη φυσουνα των ταχυτητων??? Very happy
Στην αρχη η καινουργεια μου ηταν φουσκομενη τωρα πια μετα απο 1 βδομαδα επεσε και δεν κεθετε καλα...
Καμια ιδεα??? Confused

Σκεφτηκα να βαλω ενα υλικο απο μεσα και να το κολησω στο πανω μερος του λεβιε(εσωτερικα)...
Θα πετυχει???
Το εχει κανει κανεις??

μηπως αν βαλεις κανενα κομματι αφρολεξ κομενο σε σχημα κονου να κανεις δουλεια, αλλα να προσεχεις να μην σου ζοριζει τον λεβιε....

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2004, 12:01:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

καλα δεν τρωγεσε με τιποτα...."νεκροκεφαλη Question "

Γιατί ρε συ; Αφού μ΄αρέσει... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης