PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Service 20.000 mini cooper... Μακριά από μας!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2004, 21:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Service 20.000 mini cooper... Μακριά από μας!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντελώς πληροφοριακά αναφέρω ότι πήγα τις προάλλες με ένα φίλο να δει το cooper(1.6).
Λοιπόν πέραν της τιμής (21 κάτι) τους ρώτησα πόσο κοστίζει ένα νορμάλ σερβις και μου είπαν ότι στις 20.000 με αλλαγή λαδιών, φίλτρων κτλ χωρίς μπουζί .......400 ευρώ!!!!!!

-Γιατί ρε παιδιά τους λέω???
-Original BMW ανταλλακτικά μου λένε

Τελικά το να μιλάμε για τιμές αγοράς μόνο, είναι σαν να αναφερόμαστε στα αυτιά του γαιδάρου ενώ μέχρι να φτάσει κανείς στην ουρά είναι όλο το πακέτο.

εκτίμησα την Peugeot για ακόμα μια φορά.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 01:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και διορθωνω...Το σερβις πανω απο 300e δεν παει (με γνησια ανταλλακτικα παντα)!!! Δυο μπεμπες εχουμε και ποτε δεν εχω δει σερβις πανω απο 500e (ειχαν αλλαχτει και πραγματα εκτος σερβις τοτε ομως)!!! Ενα καλο ομως ειναι οτι το βιβλιο μεσα λεει τα εγκεκριμενα απο τη BMW ανταλλακτικα, οποτε πας και τα αγοραζεις μονος σου (και δεν σου λενε και τιποτα, τα δικα μας ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση) και σου στοιχιζει μονο η εργασια και κανα ανταλλακτικο που ισως δεν βρηκες!!! Δηλαδη μιλαμε για 100e!!! Παιζει σημαντικο ρολο ομως ο αντιπροσωπος που θα πας!!! Ο καθενας κανει του κεφαλιου του με τις τιμες των σερβις...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 11:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Service 20.000 mini cooper... Μακριά από μας!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατός έγραψε:
Εντελώς πληροφοριακά αναφέρω ότι πήγα τις προάλλες με ένα φίλο να δει το cooper(1.6).
Λοιπόν πέραν της τιμής (21 κάτι) τους ρώτησα πόσο κοστίζει ένα νορμάλ σερβις και μου είπαν ότι στις 20.000 με αλλαγή λαδιών, φίλτρων κτλ χωρίς μπουζί .......400 ευρώ!!!!!!

-Γιατί ρε παιδιά τους λέω???
-Original BMW ανταλλακτικά μου λένε

Τελικά το να μιλάμε για τιμές αγοράς μόνο, είναι σαν να αναφερόμαστε στα αυτιά του γαιδάρου ενώ μέχρι να φτάσει κανείς στην ουρά είναι όλο το πακέτο.

εκτίμησα την Peugeot για ακόμα μια φορά.

Ρε παιδια ποτε θα το καταλαβετε οτι οι αντιπροσωπιες ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ !!!
Πρωτα απ'ολα στα πρωτα 20000 χλμ τι στο διαολο θελει το αμαξι εκτως απο λαδια (φιλτρα κτλ.)? Αντε να θελει και τακακια και ενα γενικο ελεγχο (AC-φρενα-μπαταρια-παραφλου). Τα μπουζι ειναι γνωστο οτι κρατανε παραπανω (ε και δεν ειναι δα και ΤΟΟΟΣΟ ακριβα). Μην σας πιανουν κοροϊδα. Το λαδι BMW ειναι ??? Το φιλτρο και αυτο ΒΜW ??? ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
Η πιο απλη λυση (οπως ειπε και ο netblaster) ειναι να παρεις τα ανταλακτικα και να τα πας σε καποιον δικο σου. Εγω το δικο μου 206 το πηγα στη Peugeot μονο για το πρωτο του σερβις (γιατι το απαιτει η εγγηση), απο τοτε παντα στο δικο μου μηχανικο. Ουτε να κλεινεις ραντεβου, ουτε να τρεχεις στις αντιπροσωπιες (μου το φερνει και σπιτι ετοιμο, σωστος ???)
Να μην σας πω το αλλο. Δεν ξερω αν εχετε προσεξει τους μηχανικους που δουλευουν σε αντιπροσωπιες αλλα μου φαινετε οτι τα παντα τα κανουν ρουτινιαρικα - αργοσχολα, ρε παιδι μου τους λες ετσι και ετσι και σε γραφουν στα παπαρ.. τους, ναι ναι σου λενε και το ξηνουν. Αντιθετα οι ιδιοτες μηχανικοι (επειδη ειναι δικια τους η δουλεια) συνηθως εχουν πιο μερακι, προσεχουν πιο πολυ τη λεπτομερια.
Εγω παντως τη χειροτερη εμπειρια την ειχα στη VW-Audi (και δεν μηλαω για σερβις αλλα για ζημια). Στη FIAT μπορω να πω οτι εντιποσιαστικα απ'την οργανωση τους αλλα στη PEUGEOT γενικα πολυ μπελας και εχασα μια μερα ολοκληρη για να κανονισω για ενα σερβις.
Πολλες φορες οι αντιπροσοπιες που κανουν πωλησεις και επισκευες ειναι λιγο πιο ανοργανωτες καθως προσπαθουν να κανουν δυο δουλειες ταυτοχρονος. Καλητερα να βρεις αντιπροσωπια που κανει μονο επισκευες, εκει τουλαχιστον πληρωνεις αλλα κανεις τη δουλεια σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2004, 13:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα μπάρμπα που πλήρωνε 70-100 χιλιάρικα ακατέβατα τα σέρβις της 520 πριν από 15 χρόνια! Παρόλο που δεν είχε πρόβλημα χρημάτων, θεώρησε εαυτόν εντελώς κορόιδο με τις αηδίες των "βαυαρών" αντιπροσώπων και την έδωσε για να πάρει... ΤΟΥΟΤΑ!

Γνωρίζω ουκ ολίγους που την πάτησαν όταν έδωσαν και την τελευταία τους δεκάρα για να πάρουν μεταχειρισμένη μπέμπα, ώστε να βγάλουν το απωθημένο τους, και μετά δεν είχαν λεφτά να τη συντηρήσουν (ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ)!

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης